Tuusula


Kermit

Recommended Posts

Guest pikkuviikari

Kokemuksia Itämerikeskuksesta:

Ensisilmäyksellä sali ei näyttänyt kummoiselta, mutta kun sali on katettu ja koristeltu niin se oli loppujen lopuksi tosi kiva. Henkilökunta tosi kivaa ja kokenut emäntä osasi antaa vinkkejä miten kannattaa tarjoilut ym järjestää. Ihana sijainti joen rannassa  :) Saliin mahtuisi 120, meillä oli n. 75 ja tuntui aika sopivalta niin jäi tanssilattiaakin vielä eikä tarvinnut alkaa pöytiä siirrellä. Ja ruoka oli hyvää  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Upseerikerho on mielestäni hieno paikka.

Vanha tunnelmallinen rakennus, ikkunoista hienot näköalat järvelle

ja onpa siinä muistaakseni jonkinlainen terassikin ulkona.

Muistaakseni siellä on kaksi salia, toiseen mahtuu varmaan jotain 60 ihmistä ellei vähän enemmänkin ja toiseen varmaan saman verran, sitä toista salia on sitten ymmärtääkseni käytetty tanssisalina.

Kyllä 100 ihmistä pitäisi mahtua ihan hyvin, kahteen tilaan sitten vaan täytyy jakaa.

Link to comment
Share on other sites

Soittelin eilen tuonne Upseerikerholle ja tilanne on vähän epäselvä vuoden 2006 osalta. Nykyinen emäntä (Anneli Häyrinen) kertoi lopettavansa syksyllä ja uudesta ei vielä ole tietoa.  :(

Häyrinen ei osannut sanoa miten ensi vuoden tilavaraukset onnistuvat ja milloin. Mennään kuitenkin tällä viikolla katsomaan paikkaa.

Link to comment
Share on other sites

Nyt on Upseerikerhon tilat katsottu. Paikkana oikein kaunis, mutta ei ollut oikein sellainen sisältä mitä etsimme. Ja tosiaan kuten jo mainitsinkin emäntä lopettaa ensi syksynä, sinne kannattaa varmaan loppukesästä/syksyllä soitella ja kysellä onko jatkajasta tietoa.  :)

Hintatasosta minulla ei ole valitettavasti tietoja.  :-/

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli juhlat upseerikerholla. Tykkäsin hirveästi. Vieraita oli n. 80. Takana on tosiaan iso terassi, koristeltiin kukilla ja kynttilöilläi, syyskuussa oli kivan pimeääkin.

Ruoka riitti ja kakku oli hyvää.

Link to comment
Share on other sites

Paljonko ruoat/juomat maksoivat upseerikerholla? Oliko teillä bändi soittamassa ja jos oli niin miten mahtui tanssimaan? Kiitos hiiri vastauksista jo etukäteen!!

Ruuat muistaakseni maksoi jotain 20-23 €/hlö. Oli meillä bändi. Noutopöytä ja yksi pöytä piti siirtää pois tanssilattian tieltä ja sitten mahtui kyllä hyvin joraamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Tähdikki

Joo upseerikerholla varmaan joutuu vähän pöytiä siirtämään että saadaan tanssilattia, riippuu tietenkin vieraiden määrästä.

Ymmärtääkseni siinä on kaksi salia ja siinä pienemmässä varmaan sitten yleensä tanssitaan..?

Link to comment
Share on other sites

Guest Satuliiini

Kellokosken Itämerikeskus näytti ulkoapäin aivan ihastuttavalta!  :-X :-X

Sulhon kanssa vakavissamme rupesimmekin miettimään paikkaa mahdolliseksi juhlapaikaksi. Onkos kellään tietoa tilanvuokrasta (tai onko aikasemmin mainittu 471 euroa vielä voimassa) ja koska on mahdollisuus mennä koristelemaan ja milloinkas paikka pitää luovuttaa? Kuinkas on siivouksen laita? Entä kuinka aikaisin varasitte paikan?

Tahtoo kuulla lisää kokemuksia kyseisestä paikasta, palvelusta yms.  ;)   ::)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on tuo Kellokosken Itämerikeskus paikkana. Edelleen tilavuokra 471 pätee. Edellisenä päivänä päästään koristelemaan, juhlia saa niin myöhään kuin jaksaa, vaikka bändin pitääkin lopettaa n. 01 aikaan. Sen jälkeen kuitenkin voi soitella musaa sterkoista siedettävällä volyymilla. Paikan pitopalvelu hoitelee siivoukset, tarjoilut ym. Mitäs vielä...? Pari viikkoa sitten palaverissa emäntä kertoi, että ensi vuoden heinäkuukin alkaa olla jo täynnä varauksia. Että ajoissa siis pitää olla. Me varattiin vähän yli vuotta aikasemmin.

Palvelu on kyllä aivan ihanaa! Ollut ainakin tähän asti, ja luottavaisin mielin mennään juhlaankin.

Link to comment
Share on other sites

Guest Satuliiini

Kiitokset ET tiedoistasi!

Kuulostaa mahtavalta paikalta  ;)

Mielestäni suuri plussa paikalle on, että edellisenä päivänä pääsee koristelemaan ja ettei paikalla ole luovutus aikaa, joten juhlia saa niin kauan kuin vieraat jaksavat  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Väinölässä juhlittu 13.8.2005 ja paikka oli loistava ;D

Kaksi suurta "huonetta", joista toinen sali ja toinen ns. aula. Kaikki vieraat mahtuivat loistavasti samaan tilaan ja noutopöytä oli sitten siellä aulassa... Vieraita n. 100 hlö.

Yhteistyö tilan vuokraajan kanssa sujui loistavasti eikä ollut mitään ongelmia. Ainoa miinus puoli on siivous...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Onko kenelläkään kokemusta Järvenpään seuratalolla vietetyistä häistä? Olisi varteenotettavana vaihtoehtona meille, häitä juhlitaan syksyllä 2006.

Olin vastikään vieraana yksissä. Seuratalo on todella siistissä kunnossa (mulla oli siitä jotenkin nuhruinen muistikuva) ja vastamaalattu. Juhlasalissa riitti tila mainiosti 130 vieraalle, enemmänkin olisi mahtunut. Seisova pöytä oli viereisessä tilassa, sekin toimi hyvin.

Lava oli, piano ja stereot. Siis kaikki mitä ihminen voi tarvita.

Ainoa kummallisuus oli henkilökunnan niuhotus ikkunoiden ja ovien auki pitämisestä. Sekoittaa kuulemma ilmastoinnin... Eli päivän kuumuudesta huolimatta kävivät niitä sulkemassa, kun joku yritti avata...

Oli kyllä tosi positiivinen yllätys. (Ja lyhyt matka jatkoille Heveniin ja asemalle, jos haluaa junalla Helsinkiin.)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos Esther viestistäsi, tulimme lopulta siihen tulokseen, että Seuratalo on liian iso paikka meille. Vieraita meille on tulossa n.50 hlöä. Olen etsinyt tietoa Järvenpään kalastajamajasta, mutta huonolla menestyksellä. Edes puhelinluettelosta ei löydy mitään infoa   ??? Onko kellään kokemusta ko. paikasta. Yhteystiedot olisivat myös paikallaan...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...