Jump to content
Naimisiin.info

Tuusula


Kermit

Recommended Posts

Minäkin olen kuullut Gustavelundista hyvää, vaikkakaan omakohtaista kokemusta ei ole. Huoneiden edullisuus sai silloin ainakin kehuja. Ilmeisesti siellä on myös erikokoisia tiloja, joista voisi valita. Googlella voisi löytyä kuviakin!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minusta  nuhruinen on hiukan hassu sana kuvaamaan paikkaa tai en itse saanut sellasta kuvaa siellä käytyäni. Ainakin ravintolasali oli ihan ookoo,ehkä siellä alakerrassa olevat tilat edustivat sitä seiskytlukua.  Mutta seiskytluku (varsinkin loppupuolella) on hyvää vuosikertaa.  ;)

Mutta makujahan on monia.....

Link to comment
Share on other sites

Mun makuun Gustavelund on liian 70-lukulainen ja vähän nuhrunen, mutta piha on aika ihana.

Me ollaan siellä työn puolesta seminaareissa ja koulutuksissa tosi usein ja olen yöpynytkin siellä. Se on sellasta kurssikeskustyyliä, ehkä aste hotellimaiseen suuntaan. (Ja Hyvinkään Sveitsi on aika samanhenkinen, mutta siistimpi.)

Link to comment
Share on other sites

Me juhlimme Hyrylän Varuskuntakerholla. Yläkerta on tavallinen, mutta tyylikäs ja menu hyvinkin edullinen (ei tilavuokraa). Emäntä on pirteä ja mukava, auttaa mielellään ja kokemusta häistä riittää. Meidän häille täydellinen paikka, vaikka alakerta hieman kolkko onkin. Myös juomat (viinit, avecit, booli) on kohtuuhintaista, jopa edullista ja alakerran baarista voi lisäksi ostaa lisää jos haluaa. Suosittelen ainakin tässä vaiheessa ja voin tulla kertomaan lisää juhlien jälkeen. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hei Ilona,

Meilla taitaa olla identtiset haasuunnitelmat!  :DMeillekin olisi tulossa 60-70 vierasta, joista kolmisenkymmenta ulkomailta, joten paikan pitaisi olla suhteellisen lahella paakaupunkiseutua, jotta vakea ei tarvitsisi roudata ihan hirvean pitkia matkoja bussilla... Asioita hankaloittaa se, etta en ole itse Helsingin seudulta kotoisin enka tunne paikkoja, ja asumme Englannissa joten en paase paikkoja katsastamaankaan. Milloin teidan haanne ovat? Meilla vasta 2007, mutta juuri edellamainituista syista yritan etsia paikkaa hyvissa ajoin.

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen Itämerikeskusta (Kellokosken juhlataloa). Meillä on häät siellä toukokuussa.

Henkilökunta on todella miellyttävää ja palvelu, tähän asti ollut, erinomaista. Tosiaan siellä on majoitustilat 30 hengelle. Me sovimme, että huoneet on aamusta asti vieraiden käytössä. Meillekin tulee vieraita ulkomailta.

Ympäristö on miellyttävä. Meillä on vihkiminen kellokosken kirkossa ja suunnitelmissa, mennä veneellä juhlapaikalle. Onnistuu hyvin :)

Voin sitten toukuussa kirjoitella tarkemmin kokemuksia... :)

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Olisin kysynyt tuosta Kellokosken juhlatalosta (Itämerikeskuksesta) sen verran että saako sinne viedä omat juotavat (viinat) vai pitääkö ne ottaa heidän kautta.

Ja jos jolkain olisi vielä enemmän tietoa tuosta Ohkolan nuoristotalosta niin olisin erittäin kiitollinen.

Vieraita olisi tulossa n.120-140.

Link to comment
Share on other sites

Minakin olisin kiinnostunut kuulemaan lisaa kokemuksia seka Krapista etta Kellokosken juhlatalosta. Molemmat kuulostavat hyvilta ideoilta, mutta paasen vasta kesalla katsomaan niita... Onko kellaan tietoa varaustilanteesta kyseisista paikoista yleensa, eli ovatko ne suosittuja haapaikkoja jotka pitaa tilata reilusti etukateen? Meilla olisi haat toukokuussa 2007 joten kohta pitaisi varmaan alkaa tosissaan paikkoja varailemaan...

Link to comment
Share on other sites

Kertoisiko joku kellokosken vuokrahintaa? Koska saa avaimet ja koska luovutus jne... Sieltä voi varmaan vuokrata myös pelkälle hääparille huoneen? Olisiko yhtään kuvaa sisältä tai muutenkaan muita kuvia kuin tuo joka on kunnan sivuilla? :) Kiitän jo etukäteen!

Pistin sulle privaa kyseisistä asioista!!!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ois kiva kuulla lisää kokemuksia Väinölästä ja Gustavelundista. Näiden kahden paikan välillä nyt mietitään. Väinölä ehkä vie voiton, mutta katsotaan nyt kunhan päästään paikan päälle katsomaan.

Joten jos joku näissä paikoissa juhliaan viettänyt voisi kertoilla kokemuksiaan niin ois tosi kiva. :) Ja vielä hienompaa ois jos joltain sattuis löytymään kuvia siitä miltä väinölä näyttää juhlavarustuksessaan. Nythän sivuilla on vain kuvia pelkästä tyhjästä salista. Vieraita varmaan tulee korkeintaan 120, niin mitäs luulette, mahtuuko hyvin vai tuleeko ahdasta pöytien väliin? Ja tanssillekin pitää tietysti johonkin jäädä tilaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

AA-haa_16.JPG

Tässä yksi kuva meidän juhlista Väinölästä.

Paikka on tunnelmallinen ja pelkillä valkoisilla liinoilla tilasta tulee aivan eri oloinen kuin normaalisti.

Tilana toimi mainiosti. Meillä noutopöytä sijaitsi ns. aulassa ja juhlatila toimi samalla tanssi tilana.

Vieraita meillä oli n. 100 ja hyvin mahduttiin. Meillä pöydät oli jaettu kaksin puolin salia niin, että keskelle jäi kulkuväylä.

Jos haluat jotain tarkempia tietoja niin kysele privalla :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Anna(Guest)

Moi

Meilläkin on häät 8/2007 Kellokosken Juhlatalolla. Mummolani sijaitsee 200 metrin päästä paikasta, joten varasin sen edes käymättä koko paikassa! Emme edes ole lähestyneet muita paikkoja. Paikka oli se kaikkein suurin arvoitus, minä ja sulho kun ollaan kotoisin aivan eri päistä Suomea.

Paikka oli kotoisa sitten kun siellä kävimme. Emäntä vaikutti rennolta. Pääasiahan on hyvä fiilis ja luulen, että Juhlatalo on omiaan tukemaan sitä! Ei mikään kalsea halli tai huonesokkelo vaan vanhanaikanen sali. Olen tosi tarkka kaikessa visuaalisessa - tosin en aio alkaa kauhu-hermo-perfektionisti-morsiammeksi - joten nyt mietin, miten koristelut laitetaan.... kaikessa rauhassa....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko tietoa Kallio-Kuninkalan hinnoista ja mitä siihen kuuluu? Siellä on ilmeisesti A-oikeudet, että ei omia viinoja? Entäs sitten Kellokosken juhlatalo? Hintatietoa ja millainen palvelu? Hyvää ruokaa vai ei?

Krapi taitaa olla liian kallis. Vieraita ehkä noin 60. Häitä suunnitellaan joko syksylle -07 tai talvi/kevät/kesä -08. Vielä vähän auki. Riippuu aika paljon myös juhlapaikan ja pitopalvelun hinnasta.

Link to comment
Share on other sites

Mä suosittelen ravintola Ateljeeriä, joka kuuluu krapihoviin. Ruoka siellä tosin on halvempaa kun itse krapissa. Musta tunnelma paikassa on todella hyvä, ja palvelu kerrassaan ihanaa! :-X Ja ruokakin maittaa!:) Itse juhlitaan siellä talvella 2007, mutta siellä käyneenä tiedän että palvelu kyllä pelaa!:) Kyseistä paikkaa ei kylläkään vuokrata kesällä yksityistilaisuuksiin..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kellokosken juhlatalosta eli Itämerikeskuksesta huomautettavaa!

Vietimme tänä kesänä häitämme kyseisessä paikassa. Päivä oli kerrassaan upea ja ainutkertainen, fiilis korkealla ja me onnemme kukkuloilla. Ruoka oli erinomaista, tila kerrassaan upea ja toimiva, joten juhlinta jatkuikin aamu yhdeksään saunomisen ja grillaamisen merkeissä. Kävimme välillä nauttimassa hääyöstä ja nousimme tunnin unien jälkeen uudelleen juhlintaan mukaan.

Jälkikäteen olemme saaneet kuulla bestmaneiltä ja touhutiimiltämme mitä kulissin takana tapahtui. Juhlatalon henkilökunta ei kiitosta meiltä saa:

1. Isäni oli huolehtinut, että näistä pirskeistä ei kuohuviinikään lopu, joten oli hakkinut kuplivaa juomaa kahden kaadon verran. Tarjoilijat eivät kuitenkaan olleet suostuneet kaatamaan santsilasillista ilman, että anoppini huomautti asiasta (silloinkin hirveän napinan kanssa).

2. Tarjoilijat jaksoivat mielistellä anoppien pöytää, mutta kun kyse oli bestmanien tai kavereiden pöydästä tarjoilu oli tylyä tai suorastaan olematonta. Taas tarvittiin anopin auktoriteettiä korjaamaan asia. Yläkerran lapsiperheetkään eivät nähneet edes tarjoilijoita.

3. Olimme kolme päivää aikaisemmin ilmoittaneet, että viisi ihmistä on perunut tulemisensa. Juhlatalosta ilmoitettiin, että joudumme maksamaan silti koko summan, koska ruoka on jo varattu. Näin olimmekin arvelleet, joten emme siitä olleet moksiskaan. Lisäksi noin kymmenen henkeä jäi tulematta, joten ylimäärästä ruokaa oli noin 15 hengelle. Kuitenkin kun oli bändin aika päästä syömään, ilmoitti kokki ettei ruokaa enää ole, se on heitetty jo roskiin. Tarjoilijat söivät kuitenkin ruokiamme vielä myöhään yöllä. Bändin jäsenet joutuivatkin käymään huikopalalla Kellokosken keskustassa grillillä (ja taas anoppi joutui lähtemään asiaa hoitamaan), koska mitään syötävää ei juhlatalosta muka löytynyt.

4. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli runsaasti. Ainut kiire mikä tarjoilijoille tuli oli kuitenkin ruoan pois viennissä. Toisin sanoen ruokaa jäi yli reilusti ja toistan vielä: SE HEITETTIIN MUKA ROSKIIN. Luulen, että juhlatalon henkilökunta sai vielä pitkään syödä kotonaan miedosti savustettua härkää lehtirullien kera.

5. Olimme pyytäneet, että henkilökunnasta varataan yksi sekoittamaan boolia, jotta vältymme liian vahvalta seokselta. Tarjoilija  sekoittikin kaksi kulhollista ja poistui paikalta. Huomattuaan tyhjän kulhon (tai pikemminkin kuultuaan asiasta) bestman ryhtyi sekoittelemaan boolia ilman reseptiä ja voitte kuvitella tuloksen.

Tuossa oli vain muutama asia. Yleisesti voi sanoa, että henkilökunta oli alusta asti joustamatonta ja tylyä porukkaa. Jo suunnitteluvaiheessa huomasimme tyylin, mutta ajattelimme että kyse on vain käsittelytaidosta hysteerisiä morsiamia lepytelläkseen. Henkilökunta pyrki sanelemaan miten asiat pitää hoitaa ja jos halusi tehdä jotain eri tavalla, syntyi asiasta hirveä kriisi. Onhan se kuitenkin kumma, että on vaikeaa laittaa pöytiin leipää valmiiksi. Vaikeaksi asiasta tekee se, että se ei kuulu heidän tapoihinsa. Heidän tapoihinsa kuuluu, että ihmiset leikkaavat leipää noutopöydässä. Emmehän me saaneet laittaa oikeita ruusun terälehtiä koristeeksi, koska ne sotkevat pöydät, mutta saimme juoda punaviiniä ja punaista boolia ja vaaleanpunaista shampanjaa, jotka eivät sotke pöytiä...

Jos siis haluat pitää häät Itämerikeskuksessa. Sano henkilökunnalle, että hymyillä saa kaikille, nämä ovat teidän juhlat ja teidän näköiset ja vieraita pitää kuunnella siinä missä anoppiakin. Ongelmanahan oli, että samassa tilassa samoilla tarjoilijoilla pidettiin häät edellisenä päivänä eli perjantaina. Näin ollen voimme kuvitella kuinka väsyneitä hankilökunta oli. Vaatikaa, että tällöin on otettava uusi reservi käyttöön. Tehän maksatte täyden hinnan. Alehinnoilla kelpaa katsella väsynyttä ja kireää henkilökuntaa.

Link to comment
Share on other sites

Kellokoski on valitettavasti varattu jo... :-/ Toivoo sopii, että juhlat onnistuu... Itseäni jäi vähän miettyttämään juuri tuo ruoan kohtalo. On aika haaskausta heittää roskiin kaikki ruoat. Normaalisti ne saa mukaan. Ja vähän tiukkapipoiselta touhulta kuulosti ohjeet oman kakun tuomisesta. Meillä ei vaan paljon ollut vaihtoehtoja. Ei huvittanut Hyrylään ajatuttaa vieraita ja en halunnut samaa paikkaa siskoni kanssa enkä keskellä kylää sijaitsevaa nuorisoseurantaloa. Vihkiminen ei ole Järvenpäässä eikä Tuusulassa.

Oliko teillä oma kakku vai juhaltalon vääntämä? Mihin laitoitte juomat kylmään?

Link to comment
Share on other sites

Kakku tuli omasta takaa. Sulhon ihana pitopalvelu-kummitäti teki häälahjaksi meille upean kakun sydämenmuotoisine pikkuleipineen ja toi sen paikan päälle juuri ennen kakunleikkausta.

Juomat saimme viedä edellisenä iltana majoitushuoneeseen, josta lauantaiaamuna juhlatalon henkilökunta vei ne narikan vieressä oleviin jääkaappeihin. Jääkaapit ovat tarkoitettu juuri juomille.

Vielä lohdutuksen sanaksi PaulaS. Juhlanne onnistuvat varmasti upeasti mikäli vain nautit päivästänne. Juhlatalo on UPEA paikka ja ruoka on maittavaa. Saunominen ja uiminen kruunasivat tapahtuman. Oma isäni ja äitinikin tanssivat dj:n tahdissa aina neljään asti yöllä. Juhlat olivat ikimuostoiset.

Toivoisin vain, että Kellokosken juhlatalon henkilökunta parantaisi tyyliään, hymyilisivät ja muistaisivat, että asiakkaat haluavat itsensä näköiset juhlat. Vastaus: "Näin meillä aina tehdään" ei ole tätä päivää. Hyvä palvelu on suuri osa juhlapaikan vuokraa varsinkin silloin kun pitopalvelu kuuluu juhlapaikkaan kiinteänä osana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest mona1(Guest)

Yritimme varata Kellokosken Itämerikeskuksen,mutta meille ainakin sanottiin, että on varattu ensi kesänä toukokuusta elokuun loppuun joka vk.loppu...Todella harmi, sillä siskoni häät on pidetty siellä ja oli todella loistava juhlapaikka!

-Mona

Link to comment
Share on other sites

Yritimme varata Kellokosken Itämerikeskuksen,mutta meille ainakin sanottiin, että on varattu ensi kesänä toukokuusta elokuun loppuun joka vk.loppu...Todella harmi, sillä siskoni häät on pidetty siellä ja oli todella loistava juhlapaikka!

-Mona

Sori ::)

T: Neiti.Aurinko, joka juhlii siellä toukokuussa :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli nyt lauantaina häät Gustavelundissa ja voin todella suositella paikkaa.Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Kaikkein parasta oli ihana sää, joka oli omiaan antamaan täydellisen silauksen juhlapaikalle. Gustavelundissa on ihana piha järven rannalla. En ole päivääkään katunut juhlapaikka valintaamme.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...