Tuusula


Kermit

Recommended Posts

  • Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos palautteesta, Nonna-Marie.  ;D Kiva kuulla että on tullut varattua mukava paikka, varsinkin kun en ole sitä vielä itse nähnyt. Toivottavasti ensi viikolla pääsee paikanpäälle katsastamaan. Kannattaa siis varata koko viikonlopuksi. Eikun sitten pitopalvelua hankkimaan seuraavaksi...  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
hiphei!

on mainittava että tuusulan taistelukoulun upseerikerho on taas auki, tilausravintolana kuulemma! sain varauksen loppu syksyyn häihimme sieltä vielä!

yrittäjä juuri aloittanut, aivan ihana miljöö järvenrannalla lähellä kirkkoa ja lähi kaupunkeja mistä miltei kaikki vieraat meillä tulee! kerron lisää kun tapaan paikan pitäjät...

Hei!

Mahtava uutinen hemu1!!

Todellakin kiinnostaisi tuo Upseerikerho!

Mistä löytyisi yhteystiedot ja mihinköhän aikaan kannattaa tavoitella? Meillä juhlat suunnitteilla syyskuulle 2008.

Link to comment
Share on other sites

Joku kyseli Itämerikeskuksesta/Kellokosken juhlatalosta...

Meillä häät oli 6.10.2007 ja olimme kyllä tosi tyytyväisiä! Emännän kanssa kaikki sujui aivan tosi hienosti, hän on todella napakka ja tarmokas tyyppi joka ymmärtää sen että juhlat on meille tosi tärkeät ja että morsian saattaa olla vähän kireänä jos hommat ei suju. Sain juhlien aikanakin monta kertaa kuulla ollessani huolissani jostain asiasta, että "sinä menet nyt juhlimaan ja lakkaat huolehtimasta, kyllä me tää hoidetaan"  :D

Ruoka oli erinomaista, sitä kiittelivät monet vieraatkin. Päästiin aina hyvin käymään paikalla kun vaan oli tarvetta ja saatiin sitä apua mitä kulloinkin tarvittiin. Maileihin emäntä ehti välillä vastata vähän viiveellä, mutta toisaalta tuntuu että hän tekee kyllä aivan valtavasti töitä. Kellokoski oli vissiin tänä vuonna tosi suosittu, joten kiirettä pitää...

Mitähän vielä sanoisin? Paikka on tosi ihana, yöpymismahdollisuus ja se että saa tuoda omat viinat on tosi isoja plussia... En voi kun suositella oman kokemuksen perusteella! :)

Tsemppiä morsmaikuille suunnitteluun! Häiden odotus on aivan ihana vaihe jota ei kannata pilata turhalla stressaamisella! Kukaan ei kuitenkaan huomaa, jollet ole saanut juuri oikeita serviettejä tai illan aikataulu on puoli tuntia myöhässä, jos vaan hymyilette sulhasen kanssa onnellisina ja nautitte olostanne! Ihanaa, olen ihan fiiliksissä kaikkien puolesta jotka vielä suunnittelee häitä! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vaikka lukaisin läpi koko viestiketjun, niin silti kaipaisin vielä kommentteja seuraavista paikoista:

- Ateljeeri

- Onnela

- Upseerikerho

- Kalastajamaja

Aikomuksena juhlia aika pienellä porukalla, noin 40 henkilöä.

Arvostamme hyvää ruokaa, kivaa juhlatilaa (ei kiinnostusta askarrella koristeita)

Miten Onnelassa juhlineet ovat kokeneet paikan? Menu-ehdotukset ainakin kuulostivat lupaavilta...

Link to comment
Share on other sites

Vaikka lukaisin läpi koko viestiketjun, niin silti kaipaisin vielä kommentteja seuraavista paikoista:

- Ateljeeri

- Onnela

- Upseerikerho

- Kalastajamaja

Aikomuksena juhlia aika pienellä porukalla, noin 40 henkilöä.

Arvostamme hyvää ruokaa, kivaa juhlatilaa (ei kiinnostusta askarrella koristeita)

Miten Onnelassa juhlineet ovat kokeneet paikan? Menu-ehdotukset ainakin kuulostivat lupaavilta...

Ateljeeri on sopiva paikka juuri 40 hengen kokoiselle porukalle ja ruoka on hyvää kyllä. Paikkana ei mielestäni kauhean tunnelmallinen, onhan se ravintola ja aika uudehko. Mutta moderni ja siisti kuitenkin.

Kalastajamaja on taas mielestäni ehdottomasti koristelua ja mielikuvitusta vaaativa paikka, vanhemman puoleinen kun on.

Link to comment
Share on other sites

Meille on varattu Krapihovin ravintola Ateljeeri ensi elokuulle. Mielestäni paikka on hyvinkin tunnelmallinen, sehän on laitettu keväällä uusiksi eli entinen mustavalkoinen sistustus on muuttunut lämpimänsävyiseksi puna-oranssiseksi (ja tummaa puuta oli muistaakseni paljon). Meistä oli aivan ihana paikka sisustukseltaan, eikä todellakaan vaadi mitään koristeluja. Kiersimme myös kartanoissa, seurojentaloissa yms. ja mikään niistä ei kolahtanut.

Kokemuksia Ateljeerista ei siis ole, syömässä olen siellä käynyt ja ruoka oli maittavaa, palvelu tähän asti ollut moitteetonta. Meille tulee 60 hengen häät ja perivät tuolla henkilömäärällä tilavuokraa 250 €.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli vastikään häät Ateljeerissä. Ruoka oli todella hyvää ja kakku aivan ihanaa. Henkilökunnan kanssa on erittäin mukava hoitaa asioita ja he ovat erittäin joustavia ja avuliaita. Meidän häissä eräs vieraista ei voinutkaan syödä mansikkakakkua, joten henkilökunta tarjosi muutaman minuutin kuluttua mansikattoman version vieraallemme.

Paikkana Ateljeeri on tunnelmallinen. Parasta on, että kaunis paikka ei kaipaa mitään erikoisia koristeluja. Suosittelen lämpimästi kyseistä ravintolaa kaikille!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kukaan ei ilmeisesti ole juhlinut Gustavelundissa :) No me ollaan kuitenki varattu se ja otettiin sieltä kuvia. Itse tykätään paikasta tosi paljon, ainoa huono puoli sisustuksessa oli vessat... Pitää keksiä sinne jotain. Ja toinen huono puoli on kohtalaisen kallis ruoka, mutta tasokasta näytti olevan. Ja tilavuokra on pieni. Kaikki kuuluu hintaan: tarjoilijat, liinat, servetit (iso valikoima), tarjoilupöydän kukkalaite kauden kukkista ja siivous. Näin siis ainakin tällä hetkellä, sitähän en tiedä, millon nää muuttuu :)

Laitan vaan linkit kuviin, nii ei mee turhaan tilaa: Etenki ulkokuvat näyttää vähän synkiltä talvella otettuina, mutta luonto on tuolla tosi kaunista. Eli: Sali , Lava sekä sali että lava on kuvattu niin että baaritiski jää selän taakse, Terassi , Klubi Tosi ihana tila, mutta liian pieni meille. , Aula Tästä vasemmalle mentäessä on sali ja tanssialue (yleensä) ulottuu ravintolasta osittain tähän , Huvimaja

Muokattu: , käyttäjä: Anna-Caro
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me ollaan nyt ilmeisesti päätymässä Hyrylän torppaan. Mietittiin Väinölääkin, mutta jotenkin se koulu siinä ihan vieressä ei nappaa.

Mua kiinnostaisi tosiaan kyllä se että miten ihmiset ovat koristelleet tollasia isoja juhlatiloja. Tuntuu että kaikki pienet koristeet jotenkin "katoavat" isoissa saleissa. Varmaan paljon kukkia ainakin, mutta mitä muuta? Mitä muut torppalaiset ovat ajatelleet? :)

Link to comment
Share on other sites

Luulisin, että köynnökset sopis tosi hyvin myös torppiin. Sit kannattaa kiinnittää koristelussa huomiota sellasiin asioihin, joita tulee paljon, mm. lautasliinat. Ne hallitsee tilaa aika paljon, joten ne kannattaa valita hyvin. Toinen juttu voi olla paikkakortit, jos sellaset tulee. Ja paljonhan riippuu siitä, millasen koristuksen haluaa. Jotku haluaa sellasen yksinkertasemman ja sillon voi riittää hienot kukat/kivet/simpukat/tjm maljakoissa ja jotain pientä yhdistämään ne esim. köynnöstä, pienempiä kiviä tai koristeltua verkkoa(tätä voi käyttää massiivisempanaki). Meillä on iso sali ja tulee runsas koristelu suurimmaksi osaksi luonnon tuotteista. Toinen, mikä varmaan olsi hyvä, nii sellasiin korkeisiin telineisiin asetellut koristukset, oli ne sit kukkia/kasveja tai jotain muuta.

Tällasia tuli nyt mieleen...

Link to comment
Share on other sites

Me ei ite tarjoilla alkoholia, mutta siellä on mahdollista pitää baari auki häiden aikana. Hinnoista en osaa sanoo, muuten ku tervetulomaljojen kuoharit oli 27€/plo, muistaakseni.

Meillä on kutsulistalla n.130 ihmistä ja ravintolasalissa tosiaan pidetään itse juhla. Sisäpuutarha siellä olis myös ollu, mutta se on kuulemma tosi kuuma kesällä (eikä sinne loppujen lopuksi olis järkevästi saanu näin isoa porukkaa). Tilavuokra ravintolasalista on 6 ensimmäistä tuntia 150€, yli menevät tunnit 85€. Myyjä siellä sano, että aika lähtee siitä, kun me, hääpari, sinne tullaan (eli juhla oikeesti alkaa), mutta pitää nyt vielä varmistaa millon koristelut sitten sais alottaa. Jos perjantaina ei oo varauksia, niin voidaan päästä jo sillon laittamaan.

Ruoka saatiin oman menun mukaan 38€/hlö. Alle 4v ilmaseksi ja 4-12v 60%.

Totta kyllä että ravintolassa on ruoka aina kalliimpaa, mutta me ainaki vertailtiin hirveen monta muuta paikka pääkaupunkiseudulla, joista ei kuitenkaan olis tullu paljoakaan halvemmaksi, koska niistä olis puuttunu astiat/tarjoilijat/koristelut tai sitte tilavuokra olis ollu huomattavasti isompi. Ja meillä olis ollu käytettävissä pitopalvelu, josta ruuat olis maksanu n.25€/hlö. Paikoissa meillä tietenki rajaa aika paljon näin iso vierasmäärä.

Koska Gustavelund on myös hotelli, sinne saa vieraat majoittua alennushintaan.

Kokeilkaa kysellä tuolta Järvenpään Diakista, jos nää hinnat tuntuu liian kovilta. Tilavuokra sielläkin samaa luokkaa, ruuat voi saada omalla menulla jopa 25€/hlö, mutta tarjoilijat pitää maksaa erikseen. Pihalla on myös hieno vihkimispaikka, jos sitä haluaa hyödyntää. Ite tuskastuttiin siihen, ettei informaatio kulkenu kunnolla ja vaihdettiin sitten Gustavelundiin. Hinta pysy suurinpiirtein samana, koska noi tarjoilijat maksaa oikeesti aika paljon.

Ja muistutan taas, et me ollaan saatu meidän hinnat jo viime vuonna, joten ne on voinu vähän nousta vuodenvaihteessa.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häitä vietetään syyskuun 20. Pohjolanhovissa. Vihkiminen suoritetaan paikan päällä. Tehdään yläkertaan oma pikku "kappeli". Sitten syödään ja juodaan yms. alhaalla, jonka jälkeen DJ aloittaa soittamaan yläkerrassa!

Pojolanhovihan on entinen navetta, jota ei turhilla remontella ole pilattu. Ei vaadi suurempia koristeluita, syysteemalla mennään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Rikez, Taistelukoulun upseerikerholle mahtuu max 100 henkilöä (meille on tulossa juuri se 100). Tila koostuu kahdesta isommasta huoneesta, joiden välissä on suht avara oviaukko. Paikkaa pitävä pitopalvelun pariskunta oli sitä mieltä, että kaksi huonetta ei ole koskaan haitannut juhlien tunnelmaa kyseisessä paikassa. Itseä kyllä vähän harmittaa tuo tilaratkaisu, mutta toisaalta upseerikerho tilana on juhlallinen ja mielestäni se korvaa tämän tilaharmistuksen :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...