Guest Kuuraneiti

Espoo

369 viestiä aiheessa

Minua myös kiinnostaisi kovasti kaikki informaatio Solkullasta:) Ja Elfvikistä myös. Paljonko vieraita teillä on ollut Elfvikissä? Olen kuullut, että mahtuisi 50, mutta jostain myös, että 80.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on ollut yllättävän vähän kommenttia ja kertomusta Oittaan navetan ylisistä, joten ajattelin tänne pistää vähän kokemuksia siitä. Lähetin siis tarjouspyynnön viime viikolla ja vastaus tuli parissa päivässä. Kyseessä siis kesä 2009, en tiedä mikä on varaustilanne tälle kesälle. Tässä nyt kuitenkin hintoja ja muita.

Tilaa on 300 m² eli tilaa riittää suuremmillekin häille. Meille tulossa näillä näkymin 100-120 vierasta ja siksi etsitään isoja tiloja. Tila on yhtenäinen ja siis navetan yläkerta eli alakerrassa on muuta toimintaa - tällä hetkellä en tiedä onko toimintaa myös viikonloppuna, toivottavasti ei. Aluehan on aivan ihana, järvi ja laituri aivan vieressä.

Tilavuokra on 750 euroa, mutta päälle tulee ruokailu ja juomailu, jotka on tilattava Oittaalta. Menuhinnat ovat noin 21-40 e/hlö, joihinkin tulee lisäksi pääruoka (ja jälkiruokakin) lisähinnalla. Alle 4-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, 4-12 -vuotiaat puoleen hintaan. Juhlia saa klo 24 asti, lisätunnit 02:een asti 100 e/h eli koko aika 950 euroa.

Kuohuviinipullot kustantavat 24 e/plo, ja niitä laskettiin menevän 13-14 sadalle hengelle. Ruokaviinit alk. 20 e/karahvi, joita menisi alustavien laskujen mukaan 12-13. Lisäksi voi ottaa jälkiruokajuomia (konjakki tai likööri) sekä boolia (9,5 e/l). Muut juomat saa baarista, ja kuulemma vieraat ovat ostaneet omansa. Itse emme haluaisi, että vieraat joutuvat itse kustantamaan juomansa mutta "free bar" tulisi meille vähän turhan kalliiksi.

Niinpä tässä on heitelty ilmaan suomalaisen "peräkonttijuopottelu"-perinteen mahdollisuutta ;) Eihän se kaikkein fiinein vaihtoehto ole, ja välttäisin vimeiseen asti, mutta en oikein tiedä, miten muutenkaan voitaisiin juhlat Oittaalla pitää. Paikka on kyllä tosi kaunis, samoin yliset (ainakin ulkoa, sisälle ei olla vielä päästy)..

Kaiken kaikkiaan laskin, että meidän seurueelle pitäisi Oittaata varten varata noin 5 000 euroa. Ja siihen päälle kaikki muu vielä.. Enpä tiedä onnistuuko meidän budjetilla, vaikka kuinka tekis mieli.

Ollaan kyllä tehty jo varaus Laaksolahden monitoimitalolle, joka sekin on tosi ihana ja viehättävä paikka. Tilat tosin vähän arveluttavat - jotenkin on vaikea uskoa, että saadaan yli 100 henkeä istumaan ja tanssimaan sinne sulavasti. Mutta on se vaan halpa (360 e periaatteessa koko viikonlopusta) ja saa tuoda omat juomat ja ruoat.

Mutta tällainen tietoisku :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tytt1: Meillä on häät tuleva kesänä viereisessä kartanossa. Meille tuo kartano on varattu pe-su 700 e hinnalla (sis. astiat, liinat, siivouksen, henkilökunnan jne.)

Itse kävin kurkkaamassa viime vuonna, olisikohan ollut jotain elokuun alkua/ puolta väliä myös tuon vieressä olevan tallitilan.

Silloin siellä oli ovet auki ja sisään pääsi katselemaan. Äkki katsomalta tila oli pitkä (kuten talon muodosta voi päätellä : ) Pöytiä sinne oli laitettu paljon, joten suuremmallakin ihmismäärällä juhlinta onnistuu hyvin ruokailun osalta. Paikka näytti minusta viihtyisältä ja kodikkaalta.

Jos meille olisi tulossa isompi määrä vieraita oltaisiin ehkä voitu myös miettiä tallin puolen vuokraamista. Nyt vaan uteliaisuudesta käytiin paikka katsomassa :)

Ainut miinus asia jonka itse koin, oli lämmön määrä sisään tullessa. Siellä oli aika kuuma vaikka kesä olikin jo lopuillaan ja seisottiin isojen auki olevien tallin ovien kohdalla. Mies joka valittaa kuumuutta aina joka paikassa, totesi heti sisään tullessa. "ei tätä, täällä on ihan liian lämmin". En tiedä oliko tuo sen hetkinen lämpö sitten mistä johtuva. Jos talli on ollut monta päivää kiinni eikä ole tuuletettu tai muuta. Muuten tosiaan kauniilla paikalla ja viihtyisä paikka.

:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Kenelläkään tietoa/kokemusta Hotelli Fontana Lepolammesta??

Muokattu: , käyttäjä: erica-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heipä hei!

Me etsitään juhlapaikkaa Espoosta (tai ympäristöstä) syksylle 08. Tulossa varsin pienet häät, vieraita 40-50 henk. Toiveena on lisäksi järjestää myös vihkiminen juhlapaikalla. Onko kellään ideaa paikasta? Tarjouksia olen useammastakin paikasta pyytänyt mutta mikään ei varsinaisesti ole vielä kolahtanut. Mutta ideoita siis otetaan vastaa. :)

Suosittelisin Hvitträskin ravintolan, se on aivan mielettömän kaunis, ja palvelu oli mukava. Meillä oli n.38 vierasta, kokonaisuudessa maksettiin n.2500 euroa (sis. juomat ja kakku). Sinne mahtuu ilmeisesti enemmänkin porukkaa sillä me käytettiin vain ison salin, eikä muita pienempiä saleja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos jotakuta vielä kiinnostaa tieto Solkullasta, niin nyt olisi sitä saatavilla. Eli tilavuokra on 600 euroa, ja on "erittäin suositeltavaa", että tarjoilut tilataan heiltä myös. Tarjoilujen hinnat ovat todella kohtuulliset, 20-35 euroa hengeltä. Omat juomat saa tuoda. Hintaan kuuluu kattaus ja siivous. Juhlissa on käytössä yksi suuri sali, pienempi huone ja aula, jossa on takka. Ikkunat ovat suuret ja puutarha on kaunis, ja se on tietenkin käytettävissä myös.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlitaan Matinkylän Pirtillä Espoossa, hinta oli 275 e koko la ja su 12 asti. Vanha ja kulunut paikka, mutta just kiva ja sopiva meille! Pidetään rennot tanssihäät, rautalankabändi soittaa ja on toivon mukaan kunnon tanssilavameininki! Pirtillä on mukava talonmies, joka esitteli paikkoja. Musiikkia saa soittaa klo 24 asti, poistua pitää 01 mennessä. Just sopivan kokoinen meidän n. 60 vieraalle. 100:lle olisi ehkä liian ahdas...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia Green Windown palveluksista Nuuksiossa? Meillä oli ajatuksena vuokrata Kattilan Kota häiden juhlapaikaksi, heiltä saa myös pitopalvelun paikalle (metsänpidot olisi tarkoitus saada aikaiseksi). Anyone?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin haluaisin mielelläni kuulla kommentteja tuosta Espoon Lagstad Hembygdsgårdista! Itse ollaan sulhon kanssa sitä alustavasti katseltu kun mun umpimaalaisille sukulaisille paikka olisi mukavan lähellä tuomiokirkkoa... :P Ja vuokrahintakin paikasta vaikuttaa mukavalta. Miten paljon olette saaneet porukkaa Lagstadiin mahtumaan (ja ennen kaikkea istumaan) sopivasti? Meille tulisi kenties noin 100 vierasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottakaas hyviä ravintoloita Espoossa häidenviettoon, kiitos! :)

Hotelli Kuninkaantiesta ja Scandicista jo tarjoukset sain, eikä kumpikaan sytyttänyt yhtään. Joku oma kabinetti (vajaa 40 henkeä tulossa) tmv. pitäis saada, ettei muiden ruokailijoiden seassa tarvitsis olla.

Muokattu: , käyttäjä: Sister

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli juhlat kesäkuussa Espoon Lagstad Hembygdsgårdissa. Vieraita oli 80 ja musta toi oli paikkaan just sopiva määrä. Molemmissa huoneissa istui vieraita ja kolmas huone oli varattu noutopöydälle. Itse en lähtisi sijoittamaan paikkaan 100 vierasta. Epäilen, että tulee turhan ahdasta.

Paikka oli loistava, voin suositella - edullinen ja kaunis. Paikan yhteyshenkilö on hieman.... öööö... outo, mutta ei kannata säikähtää häntä. Puhelimessa kuullostaa töykeältä, mikä saattaa johtua vain siitä, että nainen taitaa olla suomenruotsalainen. Suomenkieli ei ole siis välttämättä vahvimpia puolia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin joo, ja sit tuli heti mieleen yksi miinus tosta Lagstadista. Ne lupaa täyden astiaston 100 hengelle, mutta meidän 80 vieraalle ei kyllä riittänyt viinilaseja kaikille. Sitä sitten napsittiin pois lasit kaikilta lapsilta. Onneksi lasit näin riitti kaikille viininjuojille. Kuohuviinilasejakin olisi ollut liian vähän, mutta onneksi valpas anoppi huomasi laskea nämä jo tutustumiskäynnillä, joten paikan pitäjä täydensi varastoja. Siispä neuvoisin, että jos vuokraatte astiat paikasta, niin kannattaa laskea, että kaikkia on varmasti riittävä määrä. Mä jotenkin oletin, että kun luvataan 100 hengen astiasto, niin sit kanssa on 100 hengen astiasto. Mut et ei se nähtävästi näin mene.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Suosittelisin Hvitträskin ravintolan, se on aivan mielettömän kaunis, ja palvelu oli mukava. Meillä oli n.38 vierasta, kokonaisuudessa maksettiin n.2500 euroa (sis. juomat ja kakku). Sinne mahtuu ilmeisesti enemmänkin porukkaa sillä me käytettiin vain ison salin, eikä muita pienempiä saleja.

Hvitträsk on todella kaunis paikka ja varmasti täydellinen juuri teidän vierasmäärälle, koska käytitte vain ison salin.

Me olimme talvihäissä vieraina ja vieraita oli yli tuon 38, koska porukkaa oli ripoteltu moneen pieneen huoneeseen. Alkumaljojen ottaminen oli yhtä kyynärpäiden kolinaa, kun se yritettiin nauttia samassa tilassa. Ohjelma oli melkoista säätämistä, koska kaikki eivät mitenkään nähneet ja tilaa ei ollut juuri yhtään. Ruoka oli tarjolla ulkoterassilla, jossa oli lämpölamput ja muut hässäkät. Ja oli siis helmikuu ja pakkasta oli about miinus 20, oli talven kovimpia pakkaskelejä. Oli aika inhaa, kun terassin ovi oli ruokatarjoilun takia koko ajan auki. Himppasen veti jalkoihin.

Kaunis paikka ja ihan kauniit häätkin, mutta paikka oli ihan liian pieni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mietinnässä Albergan kartano ja Villa Solkulla. Näistä olisi kiva kuulla kommentteja ja nähdä kuvia. Villa Rullud on käyty katsomassa. Tosi kaunis paikka, mutta toisaalta olisi kiva sellainen paikka, johon voi viedä omat ruuat. Meillä tulevan kaason mies on lupautunut tekemään ruuat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä mietinnässä Albergan kartano ja Villa Solkulla. Näistä olisi kiva kuulla kommentteja ja nähdä kuvia. Villa Rullud on käyty katsomassa. Tosi kaunis paikka, mutta toisaalta olisi kiva sellainen paikka, johon voi viedä omat ruuat. Meillä tulevan kaason mies on lupautunut tekemään ruuat.

Myös minua kiinnostaisi kommentit sekä Albergasta että erityisesti Solkullasta. Onko ketään siellä juhliaan pitänyttä??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Täällä on ollut yllättävän vähän kommenttia ja kertomusta Oittaan navetan ylisistä, joten ajattelin tänne pistää vähän kokemuksia siitä. (...) Tilavuokra on 750 euroa, mutta päälle tulee ruokailu ja juomailu, jotka on tilattava Oittaalta.

Ohhoh, onpa Oittaalla tilavuokrat nousseet yhtäkkiä! Sain viime viikolla tarjouksen kesälle 2010, jossa kartanon tilavuokra oli 1000 euroa ja navetan 1200 euroa. :blink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Jos jotakuta vielä kiinnostaa tieto Solkullasta, niin nyt olisi sitä saatavilla. Eli tilavuokra on 600 euroa, ja on "erittäin suositeltavaa", että tarjoilut tilataan heiltä myös.

Ensi vuodelle (2009) Villa Solkullan tilavuokra on 950 euroa (845 euroa, jos käyttää heidän omaa pitopalveluaan). Vuoden 2010 hintoja eivät osanneet vielä antaa.

Miten ihmeessä niin monien juhlapaikkojen tilavuokrat ovat nousseet monta kymmentä prosenttia tämänvuotisista?! <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missäs vietätte häitänne kesällä 2009 Espoossa? Meillä on paikka hakusessa, kovasti etsitty. Meillä täytyy olla vähän yli 100 hlön paikka.

Olis kiva kuulla muiden suunnitelmia! :lol: Minä siis uusi ja utelias ensikesän morsian.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystäväni pitää häänsä ensi kesänä näillä näkymin Vallhallassa, eli vinkkejä otetaan vastaan näin Weddingplannerina.

Onko kukaan pitänyt häitään Bodomin kartanossa? Talviaikaan ilmeisesti vain vuokraavat sitä häiden pitopaikaksi. Vaikuttaa kauniilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, Espoon juhlapaikkojen vertailu on osoittautunut hankalaksi etänä täältä Hämeestä! Toiveissa olisi talvihäille sopiva, kaunis paikka, johon saa viedä oman pitopalvelun. Vieraita n. 90 ja tanssimahdollisuus ja alkoholimahdollisuus pitäisi olla :P.

Yhtenäinen sali olisi toiveena myös... Vaatimuksia, vaatimuksia... Sillä jostain syystä itselle häävieraana jäi kuva Lagstads hembygdsgårdista, että kun istuimme eri salissa hääparin kanssa, emme oikein missään vaiheessa nähneet ohjelmaa tai muitakaan pääsalin tapahtumia. Muuten tuo paikka olisi ykkössuosikkini.

Mutta täytyy yrittää päästä pian katsomaan eri paikkoja, ehkä se siitä hahmottuu. Myös Albergan kartano kiinnostaisi, sitten tosin täytyisi varmaan hieman karsia väkeä vielä kutsulistoilta. Logen lienee iso, Honkamajassa olen ollut, muttei oikein ole mitään mielikuvaa siitä. Carlbergin muistan hämärästi olleen perinteinen seurojentalo. Kokemuksia ja etenkin kuvia ko. paikoista otetaan siis vastaan riemumielin B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan viettänyt häitä Espoossa Valhallassa?

Kertoisitteko, millainen paikka oli? Harkitaan ko. paikkaa hääjuhlapaikaksemme. :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Apuja tarvitaan!

Löytyisikö mistään päin Espoota (tai noh, voihan paikka toki olla Helsingissä tai Kirkkonummellakin, kunhan suht. lähelle Espoota sijoittuisi) juhlapaikkaa, johon mahtuisi yhteen yhtenäiseen tilaan tai esim. useampaan yhdistettyyn saliin (samalla tyylillä kuin Espoon kartanossa) 150 juhlijaa? Paikan pitäisi olla sellainen, että alkoholijuomat saa tuoda itse, ruoat olemme valmiita ottamaan juhlapaikalta...

Alun perin suunnitelmissa oli Espoon kartano, joka on kyllä tosi nätti, mutta kun katsoimme vieraslistaa tarkemmin, kävi ilmi, että on syytä olettaa, että (lähes) kaikki 150 vierasta ilmaantuvat paikalle. Niinpä se on poissa laskuista.

Niin, ja tilaa pitäisi olla myös tanssimiselle ja mielellään bändille. Jos joku osaisi vinkata hyvää paikkaa, niin iso kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintola Keilarantaan taitaa mahtua noinkin iso porukka ja sinne saa viedä omat juomat. Siitä löytyy keskustelu tuolta juhlatilakohtaiset ketjut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintola Keilaranta on oikein mukava paikka, olen ollut siellä viettämässä äitini 50-vuotisjuhlia. Valitettavasti vain paikka on hieman liian pieni, sivuilla lukee että maksimimäärä, mikä sinne mahtuu, on 140 henkeä. Tämä ei siis käy :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Undo ,

En oikein äkkiä huomannut milloin salia tarvit.

Minun paras kaverini on menossa naimisiin kesällä 2010 ja hän kertoi , että Salmisaareen meren rannalle valmistuu jopa 200 henk. vetävä sali , saa viedä omat juomat.

En tiedä asiasta sen enempää , mutta voit käydä tutustumassa Annin Juhlapalvelujen sivuilla asiaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään