Jump to content
Naimisiin.info

Espoo


Guest Kuuraneiti

Recommended Posts

Millainen ravintola keilarannan ympäristö on? Kävimme siellä ajelemassa sulkin kanssa ja itse ravintolaa emme löytäneet (tai sitten sinne ei päässyt ???) mutta alue oli ympäriltä muuten täysin teollisuusaluetta. Ja olivatko tilat sisältä ja piha hienot? me vielä haahuilemme kahden juhlapaikan välillä:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Nipsuli

Tilat on sisältä tosi tyylikkäät ja siistit. Mun mielestä paikka ei edes vaadi juuri koristeita. Sisällä on parkettilattiat ja tosi suuret ikkunat, joista näkyy pihalla ja merelle. Piha on kaunis ja iso. Paikka on sillä lailla niemen kärjessä, että ei tunnu että olisi teollisuusalueella. Sinne ajetaan menlontamajan vierestä portista sisään, kyltissä lukee Silja Line. Siellä on lounasravintola (itse asiassa kaksi), joista toinen on ainakin meidän juhlatila. Kannattaa mennä käymään. Me ihastuttiin paikkaan heti kun nähtiin se ekan kerran.  Palvelu on ollut todella loistavaa ainakin tähän asti.

Link to comment
Share on other sites

Juu, ja mun mielestäni ne nokian, fortumin ym. pääkonttorit siinä vieressä on ihan komean näköisiä. Ei mitään rumia betonilaatikoita vaan tyylikkäitä city-henkisiä toimistorakennuksia. Tehnee vaikutuksen maalaisserkkuihin  ;D Munkin mielestäni se Keilarannan pihapiiri on kaunis. Jos on hyvä sää, niin terassi vaan pystyyn siihen merenrantaan  8)

Link to comment
Share on other sites

heips Kisu-a ym! Sukulaispoika juhli häitään Kauklahden vanhalla VPK-talolla, Sijaitsee ihan Kauklahden "keskustassa". Osoitetta en kyl valitettavasti muista, saati tiedä paikan vuokraa tms. Mutta paikka oli kaunis, keltainen puutalo jossa ympärillä metsää, vieraita mahtuu varmaan n. 100. Kannattaa käydä ainakin kattomassa! ja sieltä sa varmaan lisää tietoa. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ai niin, sen yhden asian unohdin vielä mainita, paikka menee kiinni klo 01... ja Ainakin sukulaiseni joutui sitten itse mennä siivoilemaan, jos jotain miinusta pitää etsiä ko. talosta. (voihan toki olla että säästösyistä halusivat itse siivota paikan, he olivat vuokranneet tilat koko viikonlopuksi.) ::)

  ja joku joka tietää lisää ko. paikasta, kilttiä jos kerrotte  kokemuksistanne!  ;D

 (itse menossa vihille kesällä 2006, ja hyvä alotella tässä vaihessa katsastamaan paikkoja että vähän tietää sitten ko tulee ajankohtaisemmaksi.  :))

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Haluaisin vielä vähän kehua tuota ravintola Keilarantaa ja Keilaniemi cateringia.

Paikka on tosi kiva. Ihan lähellä Hgin keskustaa ja Tapiolan vieressä. Näkymät on Lehtisaaren ja Kaskisaaren suuntaan eikä tilasta näy noita (myös mielestäni hienoja) toimistorakennuksia. Piha-alue on aika iso molempiin suuntiin ja rannan puolella on vielä iso katettu terassi.  Parkkipaikkoja on tarpeeksi, tosin osa on ehkä 20 metrin päässä toisen rakennuksen takana. Eipä ole juhlijoiden silmiä autot häiritsemässä.

Ollaan varattu tila ensi talvelle häitämme varten. Palvelu oli ensiluokkaista ja pisteenä I:n päälle he tekevät meille hääkakusta koemaistiaiset. Eli saadaan päättää just millanen kakku halutaan. Kuulemma toteutuu helposti meidän valkosuklaa/suklaamoussekakku.  Menuvaihtoehtoja saatiin lukuisia. Myös täysin räätälöity menu omien ehdotustemme perusteella.

Koska paikka on tullut vasta tänä vuonna Keilaniemi Cateringille, ei heillä ollut vielä kuvia hääjuhlista tms. Omat nettisivut heillä kyllä on : www.keilaniemicatering.fi. Siellä muutama kuva talosta. Tosin menuja eikä muita yksityiskohtia ei sivustoille ole vielä saatu.

Ravintola on ollut joskus Kopin henkilökunnan kesälomapaikkana. Siellä on ollut hotellihuoneita ja näyttivätkin meillä sivustiolla olevat nykyiset neukkarit. Alakerrassa on pieni aula ja käynti suoraan ulos. Molemmat takatkin ovat toimintakuntoiset ja jopa suositeltavaa, että niitä käytetään tunnelman luojina.

Voi kun olisi jo talvi...

Link to comment
Share on other sites

Carlberg

Hinta: en tiedä

Paljonko ihmisiä: n. 100

Yhtenäinen: ei ole

Astiat: kahviastiat

Sijainti: helppo löytää, opastin isommalta tieltä, aika syrjässä, Kehä 3:n lähellä

Kunto: puinen punainen 2-kerroksinen talo, ihan siisti, rumat verhot ja penkit kiersivät seiniä

Parkkitilat: noin 10 autoa mahtuu

Muuta: toisessa päädyssä lava, joka ei näyttänyt kovin hienolta

http://www.kulturfonden.fi/carlberg/

Itse meinasimme kyllä sovittaa kaikki 90 henkeä isommalle puolelle, eli kai Pullerokin on tarkoittanut "ei yhtenäisllä" sitä, että noutopöytä on eri tilassa (keittiön vieressä) kuin juhlaväki. Oviaukko ei varsinaisesti ole edes ovi, vaan todella leveä reikä seinässä, joten siitä ei pitäisi tulla "pullonkaulaa" ruokaa hakiessa. Lava ei ole kummoisen näköinen, mutta kun meillä on bändi niin on silläkin oikea esiintymislava käytettävissään. Ja voihan sitä lavan reunusta aina koristella jollakin.

Mielestämme 80-90 henkeä sopii kyllä ihan hyvin yhdelle puolelle ilman että tulee ahdasta, joten markkinoisin kyllä Carlbergiä yhtenäisen tilan juhlapaikkana. Ja tällä hetkellä siellä on menossa ikkunaremontti (toivottavasti valmistuu kuun loppuun mennessä ::)), joten saa nähdä vaihtuvatko verhot uusiin...

PS. Löysinpä myös tällaisen koskien pääkaunpunkiseudu juhlatiloja, en tiedä onko jo ollut täällä (ei ainakaan ole osunut minun silmiini):

http://www.kolumbus.fi/jari.pihlajamaki/JUHLATILOJA.htm

Link to comment
Share on other sites

Mielestämme 80-90 henkeä sopii kyllä ihan hyvin yhdelle puolelle ilman että tulee ahdasta, joten markkinoisin kyllä Carlbergiä yhtenäisen tilan juhlapaikkana.

Tänään käytiin suunnittelemassa pöytäjärjestys ja kyllä se 80 sinne menee. Lisäksi jää hieman tilaa ohjelmanumeroille. Tanssin ajaksi jo täytyy tosin morsiusparin pöytää hieman siirtää, mutta jos ei tanssia juurikaan ole, niin kyllä se 100 sinne mahtuu (tosin ei hirveän tilavasti). Ja nyt jäi vielä tilaa kimpun heitolle lavalta.

Henkilökunnan ohjeiden mukaan sijoittelimme pöydät siten, että pystymme ainakin osittain hyödyntämään seiniä kiertävät pitkät penkit, jotka ovat muuten yllättävän hyvät istua (myös me tulemme istumaan niillä penkeillä). Neuvoa siis kannattaa noudattaa.

Ja bändi voi valmistautua kaikessa rauhassa, koska lavan eteen saa verhot ja bändillä on oma taukotila ja erillinen sisäänkäynti lavalle.

Juomia varten löytyy suuri kyläkaappi, joka on päällä jo perjantaina, eli juomat ovat varmasti jäähtyneet juhlan alkaessa.

Ja tiedoksi niille, jotka aikovat järjestää ruoan itse: paikalla on kahviastiasto (kuppi, aluslautanen, kahvilusikka ja kakkulautanen) talon puolesta, sekä joitakin tarjottimia ja kannuja.

Pöytien koot ovat 9 kpl 130*60 ja 12 kpl 150*70. Me sijoittelimme pöydät siten, että kapeissa (=vanhemmissa) pöydissä istutaan vain toisella puolella ja henkilöitä on 2,5/pöytä (kaksi pöytää aina vierekkäin ja nämä pöydät ovat sivustoilla). Isompiin pöytiin tule 6 henkeä (3 per puoli, päät tyhjinä).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me juhlimme häitä Tarvaspäässä.

Hyvin on yhteistyö sujunut tähän asti. Mahtuu max.60 henkilöä. Tunnelmallinen puutalo. Paikkaan ei voi viedä pitopalvelua. Menuvaihtoehtoja on kolme, joista voi valita mieleisensä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

KUKKULUURUU!

Tarvitsisin kokemuksia Albergan kartanon holvikellarista. Ihastuin paikkaan kun meillä ei kovin isot häät ole, ja kun vertaan Laaksolahden monitoimitaloon, seinien äri on kiva. Laaksolahti näyttää kuvissa keltaiselta ja jotenkin arkiselta!

Ainut vaan että Albergassa ei saa polttaa kynttilöitä, kerrotteko mulle miten olette tunnelmavalaistuksen ratkaisseet?

Kiitti siskot!

Link to comment
Share on other sites

Olin yksissä häissä tuolla Albergan kartanon holvikellarissa viime talvena ja paikka on kyllä ihanan tunnelmallinen! Valot on siellä sellaiset säädettävät, eli niiden valoisuutta voi itse säätää. Noissa häissä valot olivat hieman himmennetyt, ainakin luulisin niin, sillä siellä oli juuri sopivan tunnelmallista, mutta silti näki syömään kunnolla :) Paikka on kyllä hieno pieniin häihin. Tosin jos olette ajatelleet tanssia, niin se on aika hankalaa sillä lattiat ovat sellaisia epätasaisia laattalattioita. Muuten se ei ainakaan minua haitannut paitsi tanssatessa.

Link to comment
Share on other sites

Päivitän tässä Kaisankodin tietoja kun kyselin sitä helmihäitämme varten. Vuokra on ensi vuonna 550€ ja systeemit ovat siellä muuttuneet siten että tilat ovat käytettävissä vasta klo 19 jälkeen. Meillä ainakin tuo myöhäinen aika pudotti pois vaihtoehdoista... Siellä menee ilmeisesti kylpyläasiakkaat jotka ruokailevat kartanossa edelle tällaisista perhejuhlista, harmi  :-/

Kesällä ehkä pystyisi vieraita viihdyttämään ulkosalla tuohon seitsemään asti mutta talvella homma ei oikein toimi, tai ehkä siinä tapauksessa että vihkiminenkin olisi ollut vasta klo 18.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Itse kyselin Honkamajaa pari viikkoa sitten, ja minulle sanottiin (Honkamajan varauksista vastaava henkilö vastasi sähköpostilla) että sinne mahtuu (ahtaasti)110 henkeä istumaan, ja 150 henkilön seurueelle eivät paikkaa edes vuokraa. Mitenköhän on  ???

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heipähei!

Kävimme aikanamme katsastamassa tuon Honkamajan omien häidemme viettopaikaksi ja totesimme ettei sinne mahdun kirveelläkään 120 ihmistä ruokailemaan istualtaan samaan aikaan. Varsinkin jos on seisovapöytä niin salin puolella pitkissä pöydissä  istuvien ihmisten selkien väliin täytyy jäädä ainakin 1m mentävä kulkuaukko. Morsiammen saati sitten tarjoilijoiden on vaikea kulkea jos kulkuväylät ovat kovin kapoiset sama koskee tietysti pyöreämpiäkin ihmisiä.  Ja vierekkäin istuvien ruokailioiden täytyisi saada 60 senttiä minimissään tilaa syödessään jotta ei olisi sillit purkissa-fiilistä. Jos pöydässä joutuu väistelemään takanaan kulkevia ihmisä niin ei se ole kovin hauskaa.

Suosittelen lämpimästi Vihdin Työväentalo Puistolaa johon me sitten lopulta päädyimme. Onhan tuo kaukana mutta vuokra 250 eur ja jos halusi ottaa siivouksen talopuolesta niin se oli 30 eur. Avaimet sai jo perjantaina puoliltapäivin ja niiden palautus tapahtui sunnuntaina puoliltapäivin. Aikarajaa juhlille ei ollut eli olisi voinut juhlia vaikka aamu 7:ään.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Onko kellään kokemuksia häistä Karhusaaren taidekeskuksessa? Kaikki siihen liittyvät keskustelut ovat ikivanhoja ja olisi kiva saada tuorettakin infoa..vaikka viime kesästä..

Mutta kaikki käy :)  

Link to comment
Share on other sites

Tänään kävimme katsastamassa Ravintola Keilarannan Keilaniemessä ja oli todella ihastuttava paikka  :-X, meillä siis sinne varaus kesälle 06  :D. Salista kauniit näkymät merelle, 120 henkeä mahtuu samaan tilaan istumaan, ei tilavuokraa, ruuat tulee paikanpäältä, ei A-oikeuksia, joten omat juomat tulee viedä paikanpäälle. Kaikki ruuat tehdään alusta asti paikanpäällä. Kysyimme onko ravintolaan mahdollisesti tulossa A-oikeudet. Herra juhlavastaava sanoi, että jos A-oikeudet tulevat, ne tulevat aikaisintaan vuonna 2007. itse ainakin ihastuimme paikkaan  :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...