Espoo


Guest Kuuraneiti

Recommended Posts

Heipä hei!

Me etsitään juhlapaikkaa Espoosta (tai ympäristöstä) syksylle 08. Tulossa varsin pienet häät, vieraita 40-50 henk. Toiveena on lisäksi järjestää myös vihkiminen juhlapaikalla. Onko kellään ideaa paikasta? Tarjouksia olen useammastakin paikasta pyytänyt mutta mikään ei varsinaisesti ole vielä kolahtanut. Mutta ideoita siis otetaan vastaa.  :)

Mikäli ei mene liian kauas, niin Kirkkonummella on Patakukko niminen juhlapaikka, joka on rakennettu vanhaan navettaan ja pihapiiriä riittää ympärillä. Meillä on häät tuolla ja paikka voisi sopia myös teidän häidenne vietto paikaksi. Ainakin omasta mielestäni paikka sopii hyvin myös vihkimiseen. Käy katsomassa kuvia vaikka niiden nettisivuilta, niin näet millainen paikka on kyseessä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeps, katseltiin myös tuota Patakukkoa ja sain tänään sieltä tarjouksen. Vaikutti kivalta, pitää vielä käydä paikanpäällä katsomassa. Se hinnan muodostuminen kuulosti vain vähän hankalalta, ilmeisesti mitään vuokraa juhlatilasta ei ole, vain ajan mukaan?

Joo, siellä ei ole mitään varsinaista tilavuokraa, vaan 3 tuntia kuului tarjoiluineen ruoan hintaan. 3 tunnin jälkeen tulee sitten ne tuntikustannukset. Hinnoittelu tulee kyllä teillekin varmaan selvemmäksi jos käytte paikan päällä ja vaan kyselette epäselviä asioita. Meille ainakin paikka oli juuri sopiva ja alustava laskelma auttoi saamaan selvemmän kuvan loppukustannuksista. Käykää siis vaan paikanpäällä katsomassa ja kyselemässä... :)

Link to comment
Share on other sites

Laitan listan mitä matkan varrella itselleni keräsin kun sopivaa paikkaa etsittiin, jos jollekin ois vaikka apua näistä  ;)

*Villa Rulludd

http://www.vallmogard.fi/

muistaakseni pe 590€ ja lauantai 890€

*Valhalla

http://www.evuf.nsu.fi/suomeksi/

pe-su siinä 500€ kieppeillä

*Hvittorp -Masala

http://www.espoonseurakunnat.fi/fi/2118

*Lagstad hembygdsgård

http://www.esbo.hembygd.fi/start/

pe-su 200-500€ riippuu kuinka monta salia

*Laurinlahden venekerho

http://www.laurinlahdenvenekerho.fi/defaul..._vuokraustiedot

pe-su 650€

*Villa Elfvik

http://www.espoo.fi/default.asp?path=1;28;11866;7969;7971

perusmaksu 6h 350€ ja lisätunnit 35€

*Honkamaja

http://www.nuuksio-seura.fi/honkamaja.asp

pe-su 500€

*Carlberg

http://guaf.nsu.fi/suomeksi/

*Soukan Venekerho

http://www.soukanvenekerho.fi/

*Tarvaspää

http://www.patiogourmet.fi/

*Solkulla

http://www.solkulla.com/

*Villa Karumaa

http://www.villakarumaa.fi/

*Vikingaborg

http://www.svie.fi/vikis.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Näyttää vähän siltä että kaikkialla on sääntö että juhlapaikasta pitää poistua viimeistään klo 01, onko se todella näin? Onko tietoja paikoista missä saisi juhlia läpi yön?  :) Entäs Logen juhlapaikkana, se kun ei ole ulkoa katsottuna niin kiva, saako siitä koristelemalla nätin?

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia Lepävaaran Thorstorpista? Meillä häät siellä marraskuussa -07. Kokemuksia ja kuvia juhlakunnossa kaipailisin. Talohan ei sinnällään ole mitenkään erikoisen hieno, mutta koristelemalla saa varmaan ihan nätin. Päädyttiin tähän, koska saa viedä omat tarjoilut ja oli ainoita paikkoja, joka sattui olemaan vapaana.

Link to comment
Share on other sites

Näyttää vähän siltä että kaikkialla on sääntö että juhlapaikasta pitää poistua viimeistään klo 01, onko se todella näin? Onko tietoja paikoista missä saisi juhlia läpi yön?  :) Entäs Logen juhlapaikkana, se kun ei ole ulkoa katsottuna niin kiva, saako siitä koristelemalla nätin?

Logenista on oma ketjunsakin, missä on Miuccian laittamia koristelukuvia. Hakuun vaan Logen, niin eiköhän löydy.  ;) Näkee vähän miten muuttuu koristeltaessa. Logenistakin pitää poistua viimeistään kahdelta, eli sielläkään ei saa koko yötä pippaloida. En kyllä osaa sanoa, että missä saisi.

Link to comment
Share on other sites

Jupperin yhteistuvalla ainakin olisi saanut juhlia vaikka koko yön. Ainut oli, että 23 tai 24 jälkeen häiritsevän kovan musiikin soitto oli kielletty.  Mutta todella hyvät äänieristeet tuossa puutalossa. Ja vaikka ei kuvista näytäkään järin kauniilta, niin kyllä siitä kauniin juhlapaikan sai pienellä vaivalla.  Ja siis vuokraus pe-su, hinta oli toukokuussa 250 euroa.

http://www.yhteistupa.net/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Onko kellään kokemuksia Albergan kartanosta? Holvikellari näytti mukavalta ja olisi hyvien liikenneyhteyksien varrella, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia (hinta, vuokra-aika, kuvia?)

Albergan kartano on mielestäni edullinen ja suosittu. Meidän ajankohdalle ei ollut vapaata. Viime vuonna ainakin niillä oli holvikellarin vuokra 310e/9h ja flyygelisalin vuokra 185e/9h. Hinnat on ollut viime vuoden hesarissa, josta olen ottanut talteen..

Link to comment
Share on other sites

Olen pyytänyt Espoon kartanosta tarjousta viikko-pari sitten, en ole kuullu vielä mitään eli varmaan kohta jo hylkään sen. Inhottavinta odotella, vastaisivat vaikka että työstävät asiaa...

Muistaakseni Albergan kartanossa oli vielä vapaata elokuulle 2009 kun itse asiaa kyselin viime viikolla (tai eivät vielä ota varauksia, en nyt muista enää). Sieltä vastattiin sähköpostiin päivän parin sisällä.

Link to comment
Share on other sites

Serene: Siinä voi mennä jonkin aikaa. Itse kyseleimme toista paikkaa jota he myös hoitavat. Ensimmäinen vastaus kesti 2 viikkoa. Ja ennenkuin saimme lopullisen vastauksen siihen onko kyseinen päivä vapaana siihen meni noin 3 mailia puolin ja toisin sekä aikaa n. kuukausi. En tiedä onko heillä kiireitä vai mikä. Mutta lopputulos meillä oli sitten se että koko paikka oli jo ensi kesäksi varattuna kaikkina lauantaina.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Onkos kellään kokemuksia Nuuksion ulkoilumajasta? Vuokrahinta näyttää aika edulliselta mutta vähän harmittaa, että kaikki ruuat pitäisi ottaa talonpuolesta eikä saisi oikein itte suunnitella tarkoin mitä tarjotaan. Lisähintaa tulee kaikesta jos lähettäisiin sooloilemaan.

Edit. Saatiinkin jo vastauksia asiaan. :)

Muokattu: , käyttäjä: Voikukka83
Link to comment
Share on other sites

Keilaniemessä vietettiin siskoni häitä kesällä 2006 ja paikka oli minusta aika hyvä. Ilman pöytäliinoja, kukkia, kattausta ja juhlapukuisia ihmisiä näky ei ollut silmiä hivelevä, hiukan kulunut ja nuhjuinen, mutta hääpäiväksi se saatiin kohtalaisella panoksella kyllä kauniiksi. Se olisi varmasti vaihtoehto minunkin häissäni ellei sisko olisi ehtinyt ensin.

Ruoka ja henkilökunta oli ok ja juomat ja hääkakun sai tuoda itse. ,Hhenkilökunnan kattaukseen ja koristeluun ei kuitenkaan olisi voinut täysin luottaa, koska kun hääpäivän aamuna asettelimme kukkia, jouduimme huomauttamaan muutamasta likaisesta lasista yms. virheestä kattauksessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Pohdimme Espoon kartanoa hääpaikaksemme ja haluaisimme vihkimisen paikanpäällä. Onko kenelläkään kokemusta? Häämme olisi alkusyksystä 2009 eli vihkiminen toivottavasti ulkona sään salliessa.

Espoon kartanosta löytyy oma ketjukin ja eri ketjuista juttua, en jaksa linkitellä mutta haulla löytyy :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...