Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

Paljon on kyselyjä Kuohun kylätalosta ja kovin vähän vastauksia. :rolleyes: Mua kiinnostaisi myös tietää enemmän tuosta Kuohun kylätalosta ja keittiön koosta. Joku sanoi sitä pieneksi, tarkoittaakohan sitä että suurtalouskoneita ei sieltä löydy? Lähetin asiasta sähköpostikyselyä, katotaan saanko vastausta. :) Vieraslista on nyt 120 hengen luokkaa, pitänee katsoa miten se elää. Keljon Tapiolan nuorisoseurantalo on myös harkinnassa. Onko siitä kokemuksia? Jutut tuntuu pyörivän Majakosken, Juurikkasaaren ja Savutuvan apajan ympärillä. Niistä Majakoskea voin kehua järjestelyiden ja isännän osalta. Hyvin rentoa porukkaa. Riiheä olisin itsekin halunnut, mutta siellä ei ole kunnon keittiötä ja pitäisi käyttää oman pitopalvelun sijaan toista. :)

Kiitos infosta!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nyt on katsastettu Majakosken riihi, Puustelli ja Juurikkasaari, ja noista vaihtoehdoista karsiutui kyllä aika nopeasti Puustelli pois. Jotenkin tuli Puustellin salista jotenkin oma ripari ja muutenkin leirikoulu mieleen, ja sulhokin sanoi kuvia katseltuaan, että vähän kalsean oloinen. :P

Vaikea valinta kyllä tiedossa. Majakosken riihi on kyllä tosi tunnelmallinen ja ihanan oloinen tila syyshäitä ajatellen, ainut miinus tosin, ettei riihi ole vapaana meidän toivomana päivänä, eli häitä pitäisi lykätä viikolla eteenpäin (mikä nyt tosin ei ole ongelma, kun kirkkoakaan ei ole varattu vielä). Juurikkasaari taas vakuutti kokonaisuutena, kun kuitenkin tekevät kaiken paikan päällä itse ja tilavuokraan sekä menun hintaan sisältyy niin paljon palvelua. Ja ne A-oikeudet helpottaisi kummasti budjettia, kun ei sukulaisten juottamiseen ole varaa. :rolleyes:

Kaipa se on vaan palaveerattava anoppien ja sulhon kanssa vielä ja yritettävä johonkin tulokseen päätyä.

Link to comment
Share on other sites

Strawberry87: vai TE olette juhlimassa Juurikkasaaressa 1.8.09! ;) Itse yritin varata kyseistä päivää alkukesästä ja se oli jo varattu! Noh, hyvinhän siinä kävi kun saatiin varattua kesäkuun loppuun, joka kävi sitten loppujen lopuksi paremmin meidän suunitelmiin!

Tosi ihana juhlapaikka ja valokuvaajakin on todella kehunut valokuvien puolesta. Meille tulee pienet häät (n. 50 hlö) mutta onpa sitten tilaa sisäiloissakin jos sattuu sateinen päivä.

Muokattu: , käyttäjä: BrideChilla
Link to comment
Share on other sites

BrideChilla: Heh, olipas yhteensattuma. :D Mulle tuli kiire varata se kun toinen vapaa aika tuolloin toukokuussa kun varausta kyselin olisi ollut mun vanhempien hääpäivä heti alkukesästä enkä sitten sitä tahtonut. Hyvä kuitenkin että saitte varattua paikan, tuntui aika lailla jo tuolloin toukokuussa peruutuspaikkojen varassa olevan päivät. Tuo 1.8.09 oli kanssa just pari päivää sitten vapautunut. :D

Link to comment
Share on other sites

Paljon on kyselyjä Kuohun kylätalosta ja kovin vähän vastauksia. :rolleyes: Mua kiinnostaisi myös tietää enemmän tuosta Kuohun kylätalosta ja keittiön koosta. Joku sanoi sitä pieneksi, tarkoittaakohan sitä että suurtalouskoneita ei sieltä löydy? Lähetin asiasta sähköpostikyselyä, katotaan saanko vastausta. :) Keljon Tapiolan nuorisoseurantalo on myös harkinnassa.

Vastaan itse itselleni :rolleyes: Kuohun kylätalo oli sijainniltaan kiva, mutta paikalla ei kuulemma pysty valmistamaan ruokia, ainoastaan lämmittämään. Lisäksi "talonmiesnainen" asuu kylätalon yläkerrassa ja se ei kuulostanut kovin mukavalta. Tarkoituksena kun on juhlia niin pitkään kun silmät pysyy auki. :) Päätimme myös vaihtaa kirkkoa, joten Kuohu ei sijaintinsa puolesta ole kaikista parhain. Emme siis käyneet sisältä edes katsomassa paikkaa, mutta ulkoa tykkäsin, vanha hirsirakennus. Tapiola vaikutti hyvän kokoiselta ja aika passeli hinta-laadusuhde. Pitänee vielä katsoa muita paikkoja, jos vain googlettamalla löytää. Vasta pari vuotta täällä asuneena ei ole oikein kokemusta paikkakunnan juhlapaikoista. Onneksi täältä on löytynyt vinkkejä. :D

Link to comment
Share on other sites

Lisäksi "talonmiesnainen" asuu kylätalon yläkerrassa ja se ei kuulostanut kovin mukavalta. Tarkoituksena kun on juhlia niin pitkään kun silmät pysyy auki. :)

Itse Kuohulla juhlineena voin kertoa, ettei "talonnaisen" asuminen yläkerrassa haitannut; päin vastoin hän huolehti ovet lukkoon ja siivosi kohtuusummalla salin seuraavana aamuna. Keittiö saattaa kyllä olla ongelma... Meillä kaikki toimi Kuohulla loistavasti. Vieraita oli vajaa 80.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Osaisikohan joku ihana ihminen auttaa minua seuraavien paikkojen hintapolitiikan kanssa. Eli paljonko kustantaisi juhlat seuraavissa paikoissa:

-Keljon Tapiola

-Könkkölä

-Villa Mankola

ISO KIITOS jo etukäteen :)

Link to comment
Share on other sites

Kuinkahan hyvissä ajoin kannattaa lähteä katselemaan hääpaikkoja? Ennakkokäsityksen mukaan kiinnostavimpia paikkoja ovat majakoski ja savutuvan apaja.

Tarkoitus olisi juhlia 2010 kesällä. Periaatteessa en haluaisi vielä alkaa suunnittelemaan häitä kovin tarkkaan, mutta sanokaa kokeneemmat olisiko nyt jo järkevää alkaa varailemaan paikkaa?

Link to comment
Share on other sites

Jos savukosken apajaa tai majakoskea halajaa (tai juurikkasaarta mahdollisesti) kannattaa todellakin olla ajoissa liikkeella. Itse kun olin yhteydessä myös Majakoskelle juhlapaikkaa etsiessä jo huhtikuun lopulla oli vuoden 2009 kesälle VAIN 3 vkoloppua vapaana jommassa kummassa tilassa. Eli varsinkin jos haluaa tietyn päivän kannattaa alustavasti kysellä jo nyt varaustilannetta, parempi ajoissa kuin myöhään.

Link to comment
Share on other sites

Äsken ei ollut tietoakaan siitä, että mitä paikkoja kannattaa ajatella ja nyt niitä on jo ainakin 2 ihan varmaa :D Liekkilä tai Piato...huokaus. Voisihan sitä myös ajatella Revontulea, vaikutti varsin mielenkiintoiselta.

Onneksi on vielä aikaa päättää ja käydä katselemassa.

Nyt kaikki sitten kehumaan noita paikkoja, pitää saada avokkikin vakuuttuneeksi.

Link to comment
Share on other sites

Salvia on on varmaan aika uusi paikka,

kun siitä ei oikein löydy tietoja näistä keskusteluista. Onko kellään kokemusta kyseisestä paikasta?

Link to comment
Share on other sites

Heh, et ole tainnut kuulla yrtistä nimeltä salvia? :grin:

Minusta nimi on oikein hieno, yrttien ja kasvien nimet sopivat usein tuon tyylin paikoille.

Link to comment
Share on other sites

Osaisikohan joku ihana ihminen auttaa minua seuraavien paikkojen hintapolitiikan kanssa. Eli paljonko kustantaisi juhlat seuraavissa paikoissa:

-Keljon Tapiola

-Könkkölä

-Villa Mankola

ISO KIITOS jo etukäteen :)

Keljon Tapiolan hinta taisi olla helmi-maaliskuulle 450€ PE-SU välinen aika, jos en ihan väärin muista. Kuulin juttua, että paikka on maalattu lähiaikoina. Sitä se ei ollut kun käytiin katsomassa elokuussa. Hinta-laatusuhde taitaa olla paikallaan. Sisältää myös äänentoistolaitteet, astiat ja pöytäliinat. Keittiö on pieni eikä soveltunut meidän tarkoituksiin kun ruokaa on tarkoitus tehdä myös paikalla. :huh: Könkkälän hintaa en kysellyt kun kuulin että paikasta pitää poistua puolenyön tienoilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko joku jo varaamassa/varannut 2010 kesähäille paikkaa? Mistä olet varannut, millä hinnalla?

Link to comment
Share on other sites

Meillä päädyttiin sitten tuohon Revontuleen. Häihin tosin vielä reilusti aikaa, joten mielikin saattaa muuttua paikan suhteen moneen kertaan. Mutta ainakin nyt ollaan molemmat sitä mieltä, että Revontuli sopisi meidän juhlapaikaksi todella hyvin.

Eli kiitos sinulle joka tuota Revontulea ehdottelit :)

Link to comment
Share on other sites

Osaisikohan joku ihana ihminen auttaa minua seuraavien paikkojen hintapolitiikan kanssa. Eli paljonko kustantaisi juhlat seuraavissa paikoissa:

-Keljon Tapiola

-Könkkölä

-Villa Mankola

ISO KIITOS jo etukäteen :)

Vastaan nyt Könkkölän osalta, kun senyt meidän juhlapaikaksi varmistui.

Hintaa tulee to-su (eli juhannus) 120€ :rolleyes: Normaali viikonloppu (pe-su) on siis kans sen 120€. En kyllä nyt tiedä onko tämä erikoishinta kaupungin työntekijöille, sillä äitini sen varasi ja on kaupungilla töissä. Könkkölähän on oikeasti kaupungin työntekijöiden juhlapaikka. Mut joka tapauksessa edullinen ja nätti paikka! Sanoivat kyllä että ovat tässä hintoja nostamassa...

Niin ja joku oli tuossa kirjoittanut että sieltä pitäisi olla puolenyön aikoihin pois, mikä ei kyllä mun tietoon pidä paikkaansa. Meille sanottiin, että se on meidän sen to-su ja sillä selvä. Kyllähän siellä yläkerrassa kuulemma joku ihan asustaakin et varmaan ihan toivottavaa ettei kauheaa metakkaa pidä... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Pari sanaa Majakoskesta. Juhlimme häitämme nyt elokuussa Majakoskella, ja voin sanoa, ettei paikan valinta olisi voinut osua enemmän nappiin. Kaikissa toiveissamme meitä kuunneltiin ja itse juhlat hoituivat mitään sen kummemmin miettimättä. Monissa juhlapaikoissa olen ollut häissä Jyvässeudulla, mutta kyllä Majakoski vie ylivoimaisen voiton. Suosittelen! ;)

Tuossa aiemmin joku sanoi, että Majakoski kannattaa varata ajoissa, mikäli vähänkään sinne mielii häitään juhlimaan. Ihan tosi juttu, kannattaa olla hirmu ajoissa liikkeellä. Ja mikäli haluaa välttää toiset häät samaan aikaan pihapiirissä, kannattaa varata sekä riihi että juhlatalo. Pahimmassa tapauksessa aidan toisella puolellahan saattaa olla vaikka hautajaiset. :rolleyes: Meillä (n. 110 vierasta) oli käytössä ruokailuun ja kahviin juhlatalo ja sen jälkeen illan ohjelmaan riihi. Toimii - ja loistavasti!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me olemme tehneet alustavan varauksen Juurikkasaaresta kesälle 2010. Nyt vielä kierrellään muita paikkoja, ennen kuin varaus purkaantuu. Näyttää tällä hetkellä että juurikkasaari se kuitenkin on :) V. 2010 tilavuokra on 950 e, viinit 18,5e->, ruoka alk. 33e. Meidän mielestä ei pahan hintainen, koska vähentää stressiä huomattavasti kun he hoitavat suurimman osan. Jos sen haluaa v. 2010 niin vuoden loppuun on vielä aikaa, sen jälkeen voi venailla peruutuksia...

Link to comment
Share on other sites

Me olemme tehneet alustavan varauksen Juurikkasaaresta kesälle 2010. Nyt vielä kierrellään muita paikkoja, ennen kuin varaus purkaantuu. Näyttää tällä hetkellä että juurikkasaari se kuitenkin on :) V. 2010 tilavuokra on 950 e, viinit 18,5e->, ruoka alk. 33e. Meidän mielestä ei pahan hintainen, koska vähentää stressiä huomattavasti kun he hoitavat suurimman osan. Jos sen haluaa v. 2010 niin vuoden loppuun on vielä aikaa, sen jälkeen voi venailla peruutuksia...

Aika hurjasti nousee tuo tilan hinta, meille ensi kesälle hinta kun on 700 euroa. Ilmeisesti on sen verran suosittu paikka, että kannattaa hintoja nostaa. Menuhinta taas kuulostaa aika samalta kun meillä, toki sanoi että lihan hinnan nousu voi vaikuttaa menun hintaan myös.

Link to comment
Share on other sites

Juurikkasaaresta vielä..

sinne valmistuu mökkejä keväälle 2010, tai ainakin suunnitelmissa, et aloittavat nyt talvella niiden rakentamisen. n. 40 hengelle.

Strawberry87: tiedätkö miten lähelle juhlarakennuksia nuo mökit tulevat, koska olette varmaan tätä kysyneet kun ensi vuonna ovat vielä rakenteilla? Häiritseekö pahasti juhlia?

Link to comment
Share on other sites

Itseasiassa ei ole ollut puhetta mökeistä missään vaiheessa, ei ainakaan meille kerrottu mitään. Mutta en usko että ihan siihen ns. ydinpihaan mökkejä tulee sillä se on jo nyt täynnä. En sitten tiedä minne sinne meinaavat mökkejä rakentaa, parkkipaikkaakaan kun ei voi uhrata kun veneilijät tarvitsevat sitä.

Mistä kautta sait tiedon mökeistä? Onko niitä montakin tulossa?

Ihmetyttää vaan kun meille ei mtn ole mainittu eikä paikassa oikeastaa ole tilaa mökeille elleivät sitten tien varteen rakenna kauemmas itse paikasta.

Link to comment
Share on other sites

Siis me kävimme katsomassa Juurikkasaarea juhlapaikaksemme tuossa kolmisen viikkoa sitten ja Pasi siinä esitteli paikkoja -on se vaan niin hieno! :)

Kun kysyimme majoituksesta, niin sanoi että tällä hetkellä ei ole, mutta suunnitelmissa on rakentaa mökkejä n. 30 henkilölle siten että ne olisivat valmiita toukokuussa 2010. Mökkien paikasta ei tullut sen enempää puhetta, mutta sanoi, että alueesta rajataan oma tila noille mökeille, koska ne eivät kuulu siihen a-oikeus alueeseen. En sitten tiedä onko ne ihan mökkejä, mökkejä, vai jotenkin huoneita kerroksittain luhtitalon tyyppisesti, ei tietoa...

Mutta joku osa alueesta voipi olla rakennustyömaata tuolloin 2009 kesällä... En usko, että olisivat niin lähellä juhlatiloja, että juhlat siitä häiriintyisi.. Ja tässä talouden myllerryksessä voi olla että eivät saakaan rahoitusta siihen tai muuten vain päättävät olla niitä rakentamatta.

Link to comment
Share on other sites

strawberry87: älä huoli, rakentamaan aloitetaan syksyllä 2009, mökit valmiita talven aikana ja ekoille toukokuun hääpareille ne ovat jo priimakunnossa pihoineen kaikkineen. Mökit tulevat ennen puomia oikealle puolelle.

Juuri soitin Pasi Keinoselle asiasta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...