Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on häät ensi keväänä Jyväskylän kaupungin omistamassa Könkkölässä. Viikonlopun hinnaksi tulee 120e + 35e rantasaunasta. Sinne saa viedä omat juomat ja vieraita mahtuu reilu sata.

Tuoreita kokemuksia Könkkölästä otetaan siis vastaan! Erityisesti kiinnostaa, mitä pitopalveluita ihmisillä on siellä ollut, kun tuntuu keittiö olevan aika minimaalinen...

Könkkölä on siis tosiaan noin edullinen? Olikos siellä jo miten täyttä kesälle 2010?

Se vois olla kiva paikka pitää hääjuhla. Meidän suunnittelemaan hääjuhlaa sopis hyvin rantasauna, koska suunnitteilla on vapaamuotoisempi illanvietto kera ystävien ja kavereiden. Ei siis mitään perinteistä hääleikkeineen ja ruokailuineen ja häävalsseineen ja tansseineen...

Link to comment
Share on other sites

En tiedä mikä on Könkkölän virallinen hinta, koska henkilö, joka sen meille varasi, on kaupungilla töissä ja siinä saattaa olla joku alennus mukana, kannattaa siis soitella ja kysellä. Silloin kun varattiin pari kuukautta sitten, vapaita viikonloppuja oli vielä ensi kesälle, mutta meille sanottiin, että kannattaa olla nopea. Könkkölänhän saa aina koko viikonlopuksi, eli pe-su. Siellä on muuten varmasti kesällä muitakin tapahtumia kuin vain häitä, esim. kaikenlaisia kaupungin työntekijöiden omia kesäpäiviä eli siinäkin mielessä kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Rantasaunalle mahtuu muistaakseni joku 30 ihmistä, eli kovin iso se ei ole, mutta ihan viihtyisä paikka kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen itse kaupungilla töissä, joten hinta kuulostaa Könkkölän osalta tosi hyvälle :girl_wink: Meidän häät tulee olemaan "vasta" kesällä 2011, joten kiirettä tuskin sen kanssa vielä on. Mutta aion kyllä silti sinne pian olla yhteyksissä. Jos pääsisi paikkaa katsastelemaan sinne ja pääsisi suunnittelussakin hyvään vauhtiin sitten. :) Taidankin soittaa sinne heti tänään.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Lumikki lisäinfosta :). Pitäneepi siis olla piakkoin yhteydessä tuonne Könkkölän suuntaan, kunhan ensin lyödään lukkoon hääpäivä. Heinäkuuta 2010 ollaan ajateltu.

Mäkin oon töissä kaupungilla, joten voisinpa kuvitella hinnan olevan sitten juurikin tuo mainitsemasi. Sehän on sitten todella plussaa, jos paikan saa vuokrattua koko viikonlopuksi.

Se sauna-ajatus on meillä sellanen, et halukkaat sais käydä. Pitää tässä vielä tuumata muitakin paikkavaihtoehtoja. En oikein hyvin edes tiedä, mitä kaikkia paikkoja tällä seudulla ois meidän tyylisten hääjuhlien järjestämiseen. Vieraslistaa ei olla vielä hahmoteltu, mut oiskohan joku n. 50 vierasta tulossa kutsulistalle. Kaikki suunnitelmat kun on vielä ihan ajatuksia ja ideoita.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Liekkilässä Vaajakoskella ja paikka oli aivan mahtava!

Tila on iso, mahtuu n. 120 ihmistä, meillä oli vieraita vähän alle 100. Keittiö ei ole kovin iso ja meidän pitopalvelu teki ruuat pääosin muualla, mutta pieni teollisuusuuni mahdollistaa ruuan tekemisen myös paikan päällä. Siellä on myös tiskikone, missä pitopalvelu pesi astiat ennen kuin vei pois. Olen kuitenkin kuullut, että yksi pitopalvelu tekee usein tarjoiltavat Liekkilän keittiössä vaikka juhlat olisi muualla (on kai joku osakas Liekkilään), joten kyllä se sielläkin onnistuu. Juhlapaikan vuokra pe-su oli 730€. Mielestäni hinta oli kohtuullinen kun paikan sai kuitenkin vapaasti omaan käyttöön perjantaista sunnuntaihin. Pienenä miinuksena kuitenkin, että järjestäjän puolelta oli käynyt pieni moka ja sunnuntaina seuraavat kekkerit alkoi jo klo 13, joten meidän piti varhain sunnuntai aamuna siivota paikka. Se nyt oli yksittäinen kämmi, eikä varmaan kovin yleistä. Kuviakin löytyy www.liekkila.fi ja myös minulta löytyy kuvia. Voin laittaa jos on kiinnostusta :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät tuolla tunnelma tuvalla 6.6. ja voin kyl suositella paikkaa kovasti. Hintaa meille tuli 32egee/hlö tosin vietiin omia raaka-aineita osittain.

Meillä oli vieraita n. 60 ja hyvin mahduttiin ja enemmänkin olisi mahtunut kun olisi vähän sovitellut

Saiko Tunnelmatuvalle viedä omat juomat? Mitä luulet, mahtuisiko sinne n. 90 henkeä vai onko liian pieni paikka?

Katselin taas Salvian nettisivuja, ja se alkaa vaikuttaa aika varteenotettavalta vaihtoehdolta. Myös Ylä-Tihtari saattaisi kiinnostaa... Onko kellään tietoa, miten isot häät sinne mahtuisivat ja minkähintainen se suunnilleen on? Täytyy varmaan soitella noihin joku päivä ja kysyä, voisiko tulla katsomaan.

Link to comment
Share on other sites

Nyt on meille sitten varattu Könkkölä juhlapaikaksi toukokuulle 2010. Siellä ei ollut enää mitään vapaita vkoloppuja kesä-, heinä- eikä elokuulle. Joudumme siis tinkimään hääpäivästämme alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna (ei lopultakaan huono asia), jos lopullinen hääjuhlapaikkamme on Könkkölä. Vielä tehdään vertailuja ennenkuin lopullisesti valitaan.

Mutta mutta - loppupeleissä tässä onkin alkanut muhimaan ajatus mielessä, että josko ei mentäiskään kaikistä yleisimpinä hääkuukausina naimisiin. Se antaa lisää pelivaraa juhlapaikan, pitopalvelun, kirkon ym. suhteen, kun ei ole niin täyteen buukattua.

Mies on luvannut tulevina vapareinaan hoitaa asioita eteenpäin lisäselvityksien merkeissä erinnäisten tahojen kanssa. Ensisijainen päätettävä on kyllä hääjuhlapaikka.

Link to comment
Share on other sites

Uusi vuoden alussa tullut juhlapaikka sijaitsee Vihtavuoressa nimeltään Järvilinna (www.jarvilinna.fi), sijaitsee 15 min. päässä jkl:n keskustasta. Vielä ei ole a-oikeuksia, mutta kysyimme itse vuodelle 2011, niin silloin heillä on jo suurella todennäköisyydellä a-oikeudet. Aivan ihana paikka järven rannalla ja pitopalvelu omasta takaa.

Olisiko kellään tietoa samantyylisestä juhlapaikasta, joka olisi järven rannalla, ei hirveen kallis ja jonne saisi viedä omat alkoholitarjoilut? Saa olla myös vähän kauempanakin keskustasta. Tuntuu, että on jo koko netti kahlattu läpi paikkojen suhteen, no onneksi on vielä aikaa. Tuokin järvilinna tuli ihan sattumalta, kun ohi ajettiin, että josko niitä paikkoja vielä ilmaantuisi =)

Link to comment
Share on other sites

Pakko vielä Juurikkasaarta hehkuttaa.

Meillä oli siis häät kyseisessä paikassa 1.8.09 ja kaikki oli suunniteltu juhlapaikan osalta täydellisesti. Perjantaina pääsimme kolmen jälkeen koristelemaan tilaa, jolloin pöydät oli jo katettu valmiiksi ja pitopöytä sekä lahjapöytä paikoillaan liinoitettuna. Tanssisalissa oli myös juhlapaikan toimesta pöydät ja oiket pöytäkukat laitettuna paikoilleen.

Lauantaina kaikki toimi loistavasti: Pasi oli itse paikalla koko päivän varmistamassa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Pasi ohjeisti vieraita osittain paikan päällä ja esim. kahvin aikan tarjoili lisää kahvia vieraille suoraan pöytiin. Hän myös kierteli ruokailun aikana varmistamassa, että kaikilla on asiat hyvin jne.

Vuokra tälle kesälle paikalla oli 700 pe-su eli hoitivat loppusiivouksenkin. Omat tavaramme saimme heti lauantai-iltana mukaan, sillä pöydät ehdittiin hyvin siivota tanssien aikana, jolloin vieraat olivat siirretty tanssilavan puolelle. Ensi kesäksihän paikalle on tulossa ilmeisesti mökkejä yöpymistä varten. Ja paikka tosiaan on järven rannalla. Mainittakoon, että valokuvat ulkona olivat todella upeita juhlapaikan suoman maiseman ansioita.

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei kokemusta Kuohun kylätalosta, mut oli meillä yks vaihtoehto. Ihan kohtuu hintainen ainakin näytti olevan ja vielä vapaatakin tulevalle kesällekin. Meillä putos pois sijaintinsa takia. Sisällä en ole kyllä koskaan käynyt (en kyllä pihassakaan), mut nettikuvien perusteella näytti olevan varsin ok.

Soittele sinne ja pyydä päästä katselmukselle :).

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei kokemusta Kuohun kylätalosta, mut oli meillä yks vaihtoehto. Ihan kohtuu hintainen ainakin näytti olevan ja vielä vapaatakin tulevalle kesällekin. Meillä putos pois sijaintinsa takia. Sisällä en ole kyllä koskaan käynyt (en kyllä pihassakaan), mut nettikuvien perusteella näytti olevan varsin ok.

Soittele sinne ja pyydä päästä katselmukselle :).

Ylihuomenna katsomaan! Olis kyllä kiva kuulla jos joku on siellä häitä viettänyt tai vieraana ollut, että millainen paikka oli sitten häähumussa?

Link to comment
Share on other sites

Kontrabasisti, olin tänä kesänä esiintymässä (laulan) häissä Kuohun kylätalolla. Mielestäni tila oli miellyttävän maalaismainen, siisti, viihtyisä eikä välttämättä tarvitse hirveästi koristelua. Itse juhlatilaan mahtui hyvin ja lava oli erinomainen. Paikan päällä on todella hyvät äänentoistolaitteet, eli jos haluaa juhliin bändin, musaa tms, niin ei tarvitse roudata kajareita ja miksauspöytiä paikan päälle, ne ovat siellä ennestään. Paikan omistaja (tai näin ymmärsin) asuu kylätalon yläkerrassa, oli toimelias täti, jolla tosin vähän aikataulu viivästyi tarjoiltavien kanssa, minä ja kitaristikaverini päädyimme auttamaan ruuanlaitossa, kun huomasimme aikataulun pettävän... Keittiötilaa on hyvin ja tarjoilupöytä oli laitettu juhlatilan viereiseen huoneeseen, toimi hyvin. Tuolit olivat ehkä vähän "koulunpenkkimäiset", mutta eipä se tuntunut ketään haittaavan. Käsittääkseni on melko edullinenkin. Miinuksena juuri piha, ei ole kamalan sievä.

Link to comment
Share on other sites

Kontrabasisti, olin tänä kesänä esiintymässä (laulan) häissä Kuohun kylätalolla. Mielestäni tila oli miellyttävän maalaismainen, siisti, viihtyisä eikä välttämättä tarvitse hirveästi koristelua. Itse juhlatilaan mahtui hyvin ja lava oli erinomainen. Paikan päällä on todella hyvät äänentoistolaitteet, eli jos haluaa juhliin bändin, musaa tms, niin ei tarvitse roudata kajareita ja miksauspöytiä paikan päälle, ne ovat siellä ennestään. Paikan omistaja (tai näin ymmärsin) asuu kylätalon yläkerrassa, oli toimelias täti, jolla tosin vähän aikataulu viivästyi tarjoiltavien kanssa, minä ja kitaristikaverini päädyimme auttamaan ruuanlaitossa, kun huomasimme aikataulun pettävän... Keittiötilaa on hyvin ja tarjoilupöytä oli laitettu juhlatilan viereiseen huoneeseen, toimi hyvin. Tuolit olivat ehkä vähän "koulunpenkkimäiset", mutta eipä se tuntunut ketään haittaavan. Käsittääkseni on melko edullinenkin. Miinuksena juuri piha, ei ole kamalan sievä.

Kiitos vastauksesta! Joo ainoa selkeä miinus on kyllä tuo piha, mutta ehkä se ei ole ylitsepääsemätön ongelma. Esim. pelimannitalolla on kuitenkin vielä pienempi piha ja vielä enemmän ihmisten näkyvillä. Ehkä siitä pihastakin saa ihan kivan kun tuo vaikka vähän jotain koivuja oven luokse tms. Eikä säästäkään koskaan tiedä, jos on huonompi sää niin menee vaan kaunis piha hukkaan. ;)

Ne tuolit on loppujen lopuksi ihan hyvännäköiset, käy ainakin tyyliin. :) Tarkoituksena on saada juuri semmoista yksinkertaista, vanhaa ja vähän maalaismaista tunnelmaa, ei mitään vaaleanpunaisia rusetteja ja tyllikaaria. Vois siis olla just meille omiaan tuo paikka!

Huippua kuulla, että lava on hyvä. Meille on tulossa nimittäin ihan kunnon groovebändi, miehen työkaverit siis, soittamaan. Ja ehkäpä jotain "hauskaa sotilashuumoria" on kans tulossa sieltä puolelta... :D PA:t toki saadaan omistakin kamoista, mutta aina parempi jos jotain valmistakin löytyy!

Link to comment
Share on other sites

siipileikki, kyselit yliopiston tiloista... Piato on meillä ollut ykkösvaihtoehto hääjuhlapaikaksi, mutta sen A-oikeuksien takia mietitään myös muita vaihtoehtoja... Lozziin laitoin sähköpostia, josta tuli tällaista tietoa:

- ei tilavuokraa

- saa viedä omat juomat (ainakaan vielä ei ole a-oikeuksia)

- pitopalvelu Lozzin kautta (ruoka n. 32-37 €/hlö)

- juhlatila on käytössä klo 02 asti

Auttoikohan tuo sinua yhtään??

Link to comment
Share on other sites

Juuri Keljon Tapiolassa häät viettäneenä:

+ edullinen vuokra 350e (pe klo 12-su klo 16)

+ riittävän tilava ja kohtuusiisti paikka

- ei ollut riittävästi pöytäliinoja, lupasivat hankkia mutta ei vaan koskaan tullut, perivät vielä erillisen pesulamaksun vaikka osa pöytäliinoista reikäisiä eikä vastannut odotuksia

- astiat vanhoja ja kuluneita

- kuohuviinilaseja ei ollut riittävästi (nyt ostivat uusia)

- tuolit vanhoja muovituoleja

- pitopalvelulta tuli palautetta keittiön toimivuudesta (tai toimimattomuudesta) mm.apk ei pessyt kunnolla.

Onneksi pitopalvelu paikkasi tosi hyvin paikan puutteet ilman eri veloitusta (Pirkko Aaltonen)

Link to comment
Share on other sites

Häissä olin pari vuotta sitten Taulun kartanossa. Kaunishan tuo paikka on, mutta jos yhtään isompia (yli 80 henkeä) häitä suunnittelee niin kaikki ei mahdu samaan tilaan, koska kartanon sali on aika pieni. Tosi nettisivuilta kun vilkaisin, niin heille on aukeamassa joku uusi tila johon mahtuu 150 henkeä yhteen tilaan, missä voi myös tanssia...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Uusi vuoden alussa tullut juhlapaikka sijaitsee Vihtavuoressa nimeltään Järvilinna (www.jarvilinna.fi), sijaitsee 15 min. päässä jkl:n keskustasta. Vielä ei ole a-oikeuksia, mutta kysyimme itse vuodelle 2011, niin silloin heillä on jo suurella todennäköisyydellä a-oikeudet. Aivan ihana paikka järven rannalla ja pitopalvelu omasta takaa.

Olisiko kellään tietoa samantyylisestä juhlapaikasta, joka olisi järven rannalla, ei hirveen kallis ja jonne saisi viedä omat alkoholitarjoilut? Saa olla myös vähän kauempanakin keskustasta.

Salvian juhlapaikka (http://salvia.fi/juhlat.php) on rannalla ja sinne saa viedä omat alkoholijuomat. Se on kauempana keskustasta (Korpilahden suunnalla) eikä taida ihan linnatyyliä olla. Meidän mielestä kuitenkin yksi parhaista vaihtoehdoista :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Taulun kartanosta? Miten kaikki on sujunut, mihin saakka juhlat saavat kestää, minkähintaista alkoholi on, ovatko ruuat olleet hyviä jne? Entä onko kukaan käynyt katsomassa uutta Wäentaloa? Näyttäisi kuvista päätellen tosi kivalta (vihdoin jotain muuta kuin koivuparkettia ja -kalusteita..tuntuu että kaikki Suomen juhlapaikat on kuorrutettu koivulla seiniä, lattioita ja kalusteita myöden :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...