Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

Meillä on häät ensi syyskuussa Priimuksessa. Ihastuttiin avariin, melko juhlaviin tiloihin. Ja ruoan hinnat ei päätä huimaa ja palvelu on ollut tähän asti hyvää, mutta Priimus on ravintola, joten juomat ovat ravintolahinnoissa. En ole kuullutkaan rantahuvilasta, tosin ollaan menossa sinne sopimaan tarkemmin kaikesta vasta ensi viikolla. Voin kertoa sit syyskuussa lisää, mut suosittelen jo nyt tutustumaan tarkemmin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Onko Jyväskylän lähellä mitään juhlapaikkaa seuraavilla edellytyksillä:

-saa viedä omat juomat

-ranta

-mahtuu n.15-20 hlöä (majoituspaikkoja väh 8-10)

-max 50km Jyväskylästä

-halpa, mutta luksusta..

Ei yhtään hankalat vaatimukset.. :girl_haha:

Varjolan tilan Villa Voimala! Katso netistä kuvia... Viikonloppuvuokra 850, majoittumaan mahtuu kymmenkunta. Me ihastuttiin ihan täysin kun viime kesänä käytiin katsomassa paikkaa! :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei!

Nyt vihdoin viimein saatiin miehen kanssa hääkuukausi päätettyä(marraskuu) ja nyt olisi tarkoitus rueta häitä suunnittelemaan. Ajattelimme aloittaa hääpaikan vuokraamisella, kahden serkkuni häät on juhlittu vehniän työväentalolla ja se tuli itsellemme ensimmäisenä mieleen. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä paikasta? Ottaisin muutenkin mielelläni vastaan vinkkejä edullisista hääviettopaikoista keskisuomessa. Vieraita meille tulee n. 70.

Muutenkin olisi mulkava kuulla vinkkejä talvihäiden järjestelyyn :)

kiitos jo etukäteen..

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Nyt vihdoin viimein saatiin miehen kanssa hääkuukausi päätettyä(marraskuu) ja nyt olisi tarkoitus rueta häitä suunnittelemaan. Ajattelimme aloittaa hääpaikan vuokraamisella, kahden serkkuni häät on juhlittu vehniän työväentalolla ja se tuli itsellemme ensimmäisenä mieleen. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä paikasta? Ottaisin muutenkin mielelläni vastaan vinkkejä edullisista hääviettopaikoista keskisuomessa. Vieraita meille tulee n. 70.

Muutenkin olisi mulkava kuulla vinkkejä talvihäiden järjestelyyn :)

kiitos jo etukäteen..

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Me vietetään tulevana kesänä heinäkuussa häitämme Metsolan kartanossa Multialla. Todella kaunis paikka, järven rannassa, suuri puutarha-piha koivuineen ja rannassa pieni tanssilava, rantasauna jne.. Meilä sulhanen oli varsin vaativa miljöön suhteen, mutta paikka täytti hänenkin toiveensa. Sisätilat on niin kauniit, ettei koristella edes paljoa tarvitse.

Meillä on kutsuttuja 140 ja paikalle odotellaan 100-120 henkeä. Tuo määrä mahtuu hyvin sisälle syömään, tosin kahteen eri saliin (80 toiseen, loput toiseen). Mut me aiotaan olla ulkona mikäli sää sallii, ja siihen tuo puutarha on aivan loistava! Majoitustilaakin löytyy, 17 hengelle kartanosta ja 27 aitasta. Tarjoushinta 950€ sisältää alueiden ja rakennusten käytön (keittiö mukaanlukien) reiluksi vuorokaudeksi plus ne 17 paikkaa kartanosta.

Emäntä on tähän mennessä ollut tosi joustava ja mukava, hänen kanssaan on helppo hoitaa asioita. Nettisivut löytyy googlettamalla. Suosittelen! Meillä on tiukka budjetti mutta nipistetään muualta ja satsataan hääpaikkaan. Heillä on myös yhteistyökumppanina melko edullinen pitopalvelu..

Niin ja paikka on n. 1 h ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Toivottavasti tämä auttoi ketään :)

Niin ja me harkittiin myös Surkeenjärveä, väittivät että 100 henkeä mahtuu, täällä joku sanoi että max 90.. en tykännyt nettisivuista enkä sähköpostin perusteella muutenkaan, ei käyty edes katsomassa koko paikkaa. Ehkä olisi pitänyt..

Muoks muoks, emme siis käyneet katsomassa Surkeejärveä ajanpuutteen vuoksi, voi olla että olisi osoittautunut ihan hyväksi paikaksi jos oltaisiin ehditty käydä katsomassa! Ensimmäinen juhlatila jouduttiin peruuttamaan tammi-helmikuussa ja siinä sitten tohinalla etsittiin uutta kun häät on heinäkuussa ja minä lähdin maaliskuun alussa pariksi kuukaudeksi ulkomaille. Päädyttiin Metsolaan ja tähän asti ollaan oltu tosi tyytyväisiä, voin kertoa lisää kokemuksia sitten heinäkuun jälkeen. Ainakaan täältä ketjusta en ole monenkaan kokemuksia paikasta nähnyt, mutta miljöö on niin upea että eiköhän se pian löydä paikkansa juhlapaikkojen joukossa.. On mielestäni kuitenkin myös kohtuulähellä Jyväskylää ja majoitustilaa löytyy monelle.

Muokattu: , käyttäjä: Isithtrade
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

onko kenelläkään päivitettyä tietoa könkkölästä? valokuvia? olisin niin kiitollinen.

Me vietetään häitä Könkkölässä kesäkuussa 2011. Millaista tietoa kaipaat?

Tilaan mahtuu n. 100 henkeä. Suuri piha ja rantasauna myös vuokrattavissa. Sisätiloissa on yksi suuri sali ja lisäksi keittiö ja pienempi huone, jossa yleensä kuulema on pitopöytä. Omat juomat sa viedä.

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin kesäkuulle 2011 Vesangan kylätalo eli Rientola. Vihkiminen on Vesalan riihikirkossa, joten siirtyminen juhlapaikalle sujuu helposti (välimatka n 5 km). Paikkaa on ilmeisesti juuri rempattu, sisätilat etenkin keittiö ja wc:t olivat todella siistit ja muutenkin paikka on suht hyvässä kunnossa. Tuolit, pöydät ja astiat on myös uusittu. Paikka on sisältä aika vihreä, mutta toisaalta kesähäihin sävyt sopivat oikein hyvin ja kun verhot ottaa pois niin paranee. Myös tekniikkaa oli aika hyvin, äänentoistolaitteet ja karaoke, ja ikkunoissa pimennysverhot jos haluaa iltaa kohti luoda hämyisempää tunnelmaa. Ainoa mikä vähän aiheuttaa päänvaivaa on, että tila on lopulta aika pieni eli meidän 60 vierasta juuri mahtuu, ja tanssille jää aika vähän tilaa. Lisäksi varausviestimme jälkeen ei ole paikan varauskirjan pitäjästä kuulunut mitään, pitää vielä tarkistaa että varaus on todellakin tehty.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Könkkölää itsekin kävin katsomassa talonmiehen kanssa. Aika pitää varata etukäteen, muuten ei sisälle pääse ja muutenkin arkipäivänä ennen neljää! Vuokra on muistaakseni 250€/viikonloppu. Ja on aika valoisa, ei tietääkseni voi himmentää valaistusta. Se on aika maalaisromanttinen paksuine hirsiseinineen. Sinne saa mikrofonin ja on paikka varattu bändille ja johdoille...

Talonmiehen numero: 0400544318

Könkkölä pitää varata eri paikasta, ja tästä numerosta saa enemmän tietoa hinnasta yms. Eli numero on: 014 2667500

Vaajakoskella on Liekkilä, jonka viikonloppu vuokra on 970€. Musta aivan törkeen kallis. Eikä kuitenkaan mielestäni kummosella paikkaa. Sinne saa viedä omat juomat. Järven rannalla, mutta nelostie vieressä... Varausnumero on: 0505450275.

http://www.liekkila.fi/

Tapiola eli keljon nuorisoseurantalo. Viikonloppu vuokra on 350€, ja vaikka siellä on remontoitu vuosien saatossa, esim. lattia on just hiottu ja lakattu. Ja kesällä remontoidaan lisää. Oli se sen näkönen, etten omia häitä halua siellä pitää. Sinnekin saa viedä omat juomat. Varata voi numerosta 0445586012.

http://www.keljonnuorisoseura.fi/

Meidän juhlapaikka kesällä on Juhlatalo juurikkasaari, sinne ei saa viedä omia juomia, mutta juomien ja ruokien hinnat oli kuitenkin kohtuulliset (siis ihan kaikki, eli tilan vuokra, ruoka, kakut, juomat (tarjotaan alkumaljat ja kaksi kaatoa = yht. 100 annosta viiniä/olutta/siideriä/lonkeroa), me vielä saatiin bändi ilmaseksi kun on juhannuksena. Hintaa n. 55 aikuiselle laskettuna 2 500€. Ja pääsee helpolla, kun ei itse tarvii tehä mitään. Ei edes siivota jälkiä. Häälahjat yms. paikalle jääneet tavarat voi käydä hakemassa vaikka seuraavalla viikolla. Numero Pasi Keinoselle on 050 5957470. Päärakennuksen vuokra on meille 200€. Paikka on erittäin kaunis, ja katettu tanssipaikka, jossa myös baari. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja kysymässä tarjous. Ja ne suostuu tekemään mitä vaan, ei tarvi ottaa suoraan niiden menusta.

http://www.juhlatalojuurikkasaari.fi/

Laukaassa on myös puustellin työkylä. Sekin kiva pikku "kylä" järven rannassa. Siellä on mahdollisuus majoittuakin. Tarkempaa tietoa siitä ei ole, mutta netistä löytyy lisätietoa:

http://www.puustellintyokyla.fi/

Link to comment
Share on other sites

Tällä pariskunnalla on koko ajan vahvistunut ajatus siitä, että tahdomme viettää hääjuhlaamme kartanossa. Onko Jyväskylässä tai sen ympäristössä kartanoita (tai sen tyylisiä rakennuksia), joissa voisi järjestää hääjuhlan? Netistä toki löytyy joitakin vaihtoehtoja, mutta uskon, että parhaan paikat ovat kiven alla piilossa. :) Olemme myös miettineet yhtenä vaihtoehtona hääjuhlan viettämistä ravintolassa, esimerkiksi Ravintola Albassa Jyväsjärven rannalla. Onko kokemuksia ravintolahäistä? Entä nimenomaan Albasta?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pirpana1984: Seuraavan linkin kautta löytyy paljon kuvia Könkkölästä niin sisältä kuin ulkoa http://www.monikulttuurikeskus-gloria.fi/kuvaarkisto.html

Itse olemme varanneet Könkkölän 2011 keväälle ja hinta oli muistaakseni 275 € viikonlopulta. Ison salin lisäksi alakerrassa on pieni huone, josta ajattelimme tehdä lasten leikkihuoneen. Erillistä levähdystilaa bändille ei harmillisesti kyllä oikein ole, mutta heille omien sanojensa mukaan riittää tarvittaessa vaikka se keittiön vieressä oleva porraskäytävä :) Sali on tosi iso ja buffet pöydälle on erillinen tila, joten ruokapöytäkään ei vie tilaa itse salista. Veikkaan (en tiedä), että sadankin vieraan häissä mahtuu tanssimaan ilman sen kummempia pöytien siirtelyjä. Loisteputkivalaistus saattaa tehdä kylmän sävýn valokuviin, vaikka muuten tila on tunnelmallinen.

Jos jollain on kuvia Könkkölässä pidetyistä häistä, ottaisin niitä suurella kiitollisuudella vastaan. Erityisesti kiinnostavaa, miten pöytäjärjestys ja koristelut on toteutettu. Kuvien sijaan tai lisäksi olisi ihanaa, jos joku kertoisi, miten Könkkölässä järjestetyt häät sujuivat tilojen puolesta? Esim. oliko tila kolkko suuruutensa takia? Onko jotain, mitä olisi hyvä tietää Könkkökän suhteen ennakolta? Mikaella2011(at)gmail.com

Mielenkiinnosta haluaisin kuulla Schaumannin kartanosta lisää. Sehän oli pitkään remontissa, mutta nyt taas näköjään käytössä entistä ehompana. Kartanon kotisivulla sanotaan, että sitä vuokrataan kokouksia varten. Onko joku kysellyt mahdollisuudesta järjestää häitä siellä ja missähän hinnoissa silloin liikuttaisiin?

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikka kesällä on Juhlatalo juurikkasaari, sinne ei saa viedä omia juomia, mutta juomien ja ruokien hinnat oli kuitenkin kohtuulliset (siis ihan kaikki, eli tilan vuokra, ruoka, kakut, juomat (tarjotaan alkumaljat ja kaksi kaatoa = yht. 100 annosta viiniä/olutta/siideriä/lonkeroa), me vielä saatiin bändi ilmaseksi kun on juhannuksena. Hintaa n. 55 aikuiselle laskettuna 2 500€. Ja pääsee helpolla, kun ei itse tarvii tehä mitään. Ei edes siivota jälkiä. Häälahjat yms. paikalle jääneet tavarat voi käydä hakemassa vaikka seuraavalla viikolla. Numero Pasi Keinoselle on 050 5957470. Päärakennuksen vuokra on meille 200€. Paikka on erittäin kaunis, ja katettu tanssipaikka, jossa myös baari. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja kysymässä tarjous. Ja ne suostuu tekemään mitä vaan, ei tarvi ottaa suoraan niiden menusta.

http://www.juhlatalojuurikkasaari.fi/

200€?? ootteko tuttuja tai jtn vai miks saatte noin halvalla? juurikkasaaren hintahan on viikonlopulta 900€...

Link to comment
Share on other sites

Ei olla tuttuja. Koko saaren vuokra on kyllä ton 900€ ja viikonlopulta, mutta ei meijän tartte vuokrata sitä kuin päiväksi ja pelkkä päärakennus. Nettisivuillahan se taitaa olla 160€. Silti saadaan jo edellisenä päivänä käydä koristelemassa. Henkilökunta laittaa pöydätkin jo valmiiksi.

Viimeksi eilen käytiin siellä lyömässä menu ja kaikki loput asiat lukkoon. Ja kaikki tuntu toimivan moitteetta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät on siis pe 25.6. eli juhannusaattona, eli se varmaan vaikuttaa, että siellä on illalla yleiset tanssit. Ja ne ite on siellä rantasaunalla/mökissä? yötä, joten sitä ei olisi voinut edes vuokrata.

Aika jännää, ettette voi vaikuttaa mihinkään. Miten te sitten haluisitte tehä? Tai mihin asioihin ne ei voi vaikuttaa?

Me ei varmaan sitten olla edes vaadittu mitään erikoista, kun kaikki on mennyt hyvin. Menu on ihan omasta päästäni, ei niiden listalta. Ja se maksaa sen 33€/hlö.

Toi sisustus yms. on musta ihan asiallinen ja siisti. Käyppä kattoo Keljon nuorisoseurantalo Tapiola, ei voi sanoa samaa. Mutta ehkä sulla on niin paljon vaativampi maku. Itse en ole niin tarkka mistään muustakaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko Jyväskylässä tai sen ympäristössä kartanoita (tai sen tyylisiä rakennuksia), joissa voisi järjestää hääjuhlan?

Survon kartano on mukavan tunnelmallinen hääjuhlapaikkana ja melkein kävelymatkan päässä keskustasta. Huonona puolena on kartanoille tyypillisen pienet huoneet, joten ainakaan isoissa häissä kaikki vieraat ei mahdu samaan saliin. Ruokailun aikanahan se ei suuremmin haittaa, mutta tanssi ja muu ohjelma on ehkä parempi järjestää Tallin ylisillä kuin itse kartanon puolella.

Link to comment
Share on other sites

Guest morsian2011

Tänään käytiin katsastamassa Liekkilä ja varattiin paikka heinäkuulle 2011. Kallishan se on, 970€, hintaan kuuluu tosiaan pe-su. Minusta paikka sijaitsee kauniilla paikalla virran varressa ja on varsin tilava (140 hlö mahtuu kuulema ruokailemaan). Avara sali, joka näin tyhjänä ainakin kaikui melkolailla, mutta eiköhän se tasoitu, kun väkeä on paikalla. Ja onpa nuita kalliimpiakin paikkoja. Säästetään tosin ruuassa pitkä penni, kun tekijät löytyy omasta takaa. Ja selkeä plussa, että voi viedä omat juomat. Suosittelen ainakin tutustumaan paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

Heissan! Olemme menossa naimisiin Jyvässeudulla/Jyväskylässä loppukesästä/alkusyksystä 2011.

Meille tulee pienet häät (max 40 hlöä) ja haluaisimmekin hääpaikaksi pienen, intiimin, tunnelmallisen paikan. Haluaisimme kuitenkin häistä juhlavat, eli mikään mökkeily ei ole meidän juttu. Toivoisimme paikalta luonnon kauneutta ja luonnon läheisyyttä, sekä vanhan ajan henkeä.

Osaisitteko suositella jotakin hääpaikkaa näin pienille häille? Kiitos kovasti avusta!

Link to comment
Share on other sites

Vietämme häitämme tänä kesänä Varjolan tilalla Laukaassa (www.varjola.com).

Selailin tätä keskustelua ja ainakin vuonna 2003 paikka on saanut paljon kiitosta hyvästä palvelustaan. Onko kellään tuoreempaa tietoa? Onko joku viettänyt siellä häitään tai ollut vieraana?

Vähän myöhään vastailen, mutta voi tästä höpinästä jollekin olla apua.:) Me siis vietimme häämme Varjolassa helmikuussa ja täytyy kyllä sanoa että palvelu oli todella hyvää, alun pienien yhteydenpito-ongelmien jälkeen. Saimme todella nauttia päivästämme ilman huolia juhlan sujumisesta! Ruokakin oli erinomaista. Menumme oli monipuolinen, hieman muokattu heidän valmiista talven buffetista ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Ainoa pieni negatiivinen asia oli, kun kesken juhlan muutaman vieraan piti käydä siirtämässä autojaan pois ulkomaalaisten moottorikelkkailijoiden tieltä (?)..

Jos etsitte pelkistettyä, mutta tunnelmallista juhlatilaa, josta saa helposti koristeltua mieleisensä niin Varjola on mielestäni hyvä vaihtoehto.

Link to comment
Share on other sites

Olemme myös miettineet yhtenä vaihtoehtona hääjuhlan viettämistä ravintolassa, esimerkiksi Ravintola Albassa Jyväsjärven rannalla. Onko kokemuksia ravintolahäistä? Entä nimenomaan Albasta?

Nimenomaan Albasta ei ole kokemusta, mutta ystäväni häitä vietettiin ravintolassa muutama vuosi sitten. Juhlalle oli varattu ravintolan suurin sali, terassi ja baari olivat auki muillekin asiakkaille. Ravintola sinänsä oli ihan tavallinen pienen paikkakunnan ruokapaikka, joka ei mitenkään idyllinen, mutta pienellä koristelulla ihan viihtyisä. Häät olivat aika pienet, mutta paikalla oli tosi paljon hääparin kavereita, joten tunnelma oli ihan kohdallaan. Jos hakee romanttista tunnelmaa, niin en välttämättä ihan mihin tahansa ravintolaan lähtisi häitä juhlimaan. Tai sitten olisi hyvä saada koko ravintola varattua vaan omaan käyttöön. Itse en niin hirveästi olisi välittänyt niistä muista humalaisista asiakkaista, jotka riehuivat terassilla.

Albassa ainakin maisemat on kohdallaan, mutta en yhtään tiedä millaiset kabinetit tms juhlatilat siellä on. Voi olla hyvätkin. Vesilinna voisi olla kiva paikka viettää häitä, jos Jyväskylässä haluaa ravintolahäitä viettää. Onko kukaan harkinnut hääpaikaksi noita ravintolalaivoja? Onko niillä kovat vuokrat?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...