Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest OZ_Morsian

Meilla on haajuhla toukokuussa Majakoskella. Me varattiin se juhlatalo (valoisampi puoli, kaksikerroksinen tila), ja se on toukokuussa vain 500 euroa! Ei siis paha. Riihen hinnasta en tieda, ja kesallahan hinta on sitten kalliimpi.

Pitopalveluna he kayttaa kolmea eri firmaa, joista saa valita. Oman pitopalvelun voi tuoda vain siina tapauksessa, etta nama kolme on varattu. Mutta omat juomat sinne saa edelleen vieda.

Kaipaisinkin vahan tietoa teilta, jotka olette haitanne siella jo juhlineet. Osoittautuiko kaksikerroksinen juhlatila hyvaksi/huonoksi ratkaisuksi? Ollaan ajateltu laittaa ystavat & boolisuihkulahde ylos. :)

Enta, onko kenellakaan kokemuksia niista pitopalveluista, joita Majakoski kayttaa?

- Merja Vehkala

- Pito- ja juhlapalvelu Rasanen

- Juhlapalvelu Paakkari

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nyt voi antaa hyviä vinkkejä Jyväskylän alueen juhlapaikoista. Me ollaan tutkittu noita paikkoja netin välityksellä, mutta kun täällä on paikkoja joilla ei ole nettisivua, yhtenä esimerkkinä vaikka Kintauden nuorisoseurantalo. Tietääkö siis kukaan millaisia paikkoja nämä on häiden kannalta?

???

Link to comment
Share on other sites

Könkkölästä voin kertoa kokemuksia sen verran, että se oli meillä ensin yhtenä vaihtoehtona hyvän ison salinsa ja edullisen hintansa takia, mutta koska sitä ei mitenkään saanut vuokrata la-su vaan ehdottomasti piti lähteä lauantaina klo 23 mennessä pois niin siksi ei sitä otettu. Mutta jos ei halua juhlia kovin pitkään niin sittenhän paikka on ihan ok.

Olen ollut yksissä häissä siellä,sali oli ihan viihtyisä, koristelemalla saa kolkonkin tuntuisesta paikasta juhlavan. Keittiötilat oli muistaakseni aika pienet ja ränsistyneet mutta kyllä siellä varmaan pitopalvelu pystyy ihan hyvin toimimaan. Muistaakseni noihin häihin ruuat tuli Amican juhlapalveluista. Ja muistaakseni vuosi sitten paikan esittelijä sanoi, että he silloin suunnittelivat pintaremonttia, verhojen vaihtoa yms

Link to comment
Share on other sites

Acerose, kannattaa käydä katsomassa paikan päällä esim. Tapiolan nuorisoseuran taloa (vuokra edullinen, hyvin toimivalta vaikuttava tila, ystävällinen yhteyshenkilö, mutta paikassa minulle ainakin liian räikeät värit häitä ajatellen) ja Kivistön työväentaloa. Riippuu tietenkin siitä, millaisen tilan haluaa. En muista onko aiemmin jo mainittu esim. Survo-Korpelaa, Himmaa, Lapumyllyä ja Punaista pirttiä.

OZ_morsian: Olen ollut vieraana häissä Majakoskella, jossa oli juuri tuo kaksikerroksinen tila käytössä. Miinuspuolia olivat helteen takia kamala kuumuus yläkerrassa (mikä ei varmaan teillä ole ongelmana  :) )  sekä se, ettei yläkerrasta tahtonut nähdä alakerran tapahtumia kunnolla. Tietenkin vierasmäärä vaikuttaa tähän: mahtuvatko ihmiset kaiteelle katsomaan tai siksi aikaa alas muiden joukkoon. Eihän kyllä kaikissa häissä olekaan välttämättä "tapahtumia"..  :D Tarkoitin siis lähinnä hääkakun leikkausta ym. Hyvä idea laittaa booli ystävien luokse ylös!

Majakoski on kyllä ympäristöltään aivan ihana ja niiin romanttinen hääpaikka!

Link to comment
Share on other sites

Bambina: Suosittelen Juurikkasaarta, siellä on tehty tosi iso remontti ja paikasta tulee tosi hieno kesään mennessä. Ympäristö on todella kaunis. Käytössä on koko saari, eli juhlatalo, tanssilava, terassi, grillikatos, sauna ja piha-alueet! Itse juhlatilaan mahtuu max 130 hlöä ja lavahan vetää vaikka 400hlöä mutta istumapaikkoja on noin 60:lle.

Yrittäjät on ammattitaitoisia ja mukavia. Siellähän on A-oikeudet eli omia juomia ei saa viedä ja pitopalvelu on talon oma, muita ei saa käyttää. Menut on muistaakseni 25-34 euroa.

Tiimi81: Olin vanhassa voimalassa vietyissä hässä viime keväänä. Paikka on iso, mutta aika rähjäisen oloinen ainakin silloin. Toki somistamalla ja koristelemalla paikasta saa aivan viihtyisän. Keittiötilat on myös aika kämäset. Esim vain yksi jääkaappi ja kylmävitriini, eli ei oikein säilytystilaa ruuille. Vessat 2kpl on eri rakennuksessa noin 50 metrin päässä, mutta se ei kyllä haitannut. Noissa häissä oli noin 100 hlöä ja hyvin mahtui!

Link to comment
Share on other sites

Soitin juuri  Vaajakosken yhteispalvelupisteeseen voimalasta. Tämän vuoden hinta on 300€/24h. Eli tuolla rahalla saa yläkerran, tuolit ja pöydät sekä sen pienen keittiön. Ajattelin, että joku hyötyisi näistä tiedoista. Me varmaan katsellaan vielä tuota Könkkölää. Lisätietoja saa Könkkölästä mielellään antaa. :D

Olenko muuten ihan liian ajoissa kyselemässä paikkoja kun suunnitelmat tähtää kesälauantaiksi 2006? Jotenkin tuntui puhelimessa tyhmälle kysellä niin kaukaisia asioita  :-/

Link to comment
Share on other sites

Tiimi81: Ihan olet hyvissä ajoin liikkeellä. Meillä on jo kirkko ja juhlapaikka varattu. Enkä ole ensimmäinen täällä liikkeellä, joku muukin oli jo varannut kirkkoa elokuulle 2006 ja meillekin tuli jo ei oota yhdestä (itse asiassa useammastakin) juhlapaikasta, kun tässä kuussa kyselin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest kultsipallo

se taulun kartano on kylla todella kaunis paikka. talvella sinne taitaa mahtua joku 100 henkea, kesalla on tilaa sitten enemman, kun on piha ja terassi kaytossa.

jos haluaa yopya paikan paalla, on huoneet sisustettu just sellaseen vanhaan romanttiseen kartanotyyliin. haayopakettiin kuuluu saunan kaytto. sauna on remontoitu ja siella on poreamme :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

oli nuo noukanniemen sivut vanhentunu....  ;D uus osoite on www.noukanniemi.fi

mahtuu 120hlö ja hinta noin 27€hlö johon kuuluu ruoka pitopöydästä(possuatai karjalanpaistia+lisukkeet) ja kakut ja kahvit... ei ollu erillistä tila vuokraa... kuuluu tuohon hintaan...  ;D mun mielestä aikas halpa...  ;D a-oikeudet ja huoneita...

mielenkiintonen myös www.savutuvanapaja.fi vanha maalaiskylä?? paikan ideana?

juurikkasaari myös suositeltava.... saa vissii viedä omat juomat?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...