Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

Morsio89: mulla ei itselläni ole hääkokemusta juurikkasaaresta, mutta muutama tuttu on mennyt siellä naimisiin ja tykännyt kovasti. Olivat sieltä jopa järjestäneet huhtikuussa maistiaiset (ruuan, kakkujen, viinien) tuleville hääpareille ja heidän kahdelle avustajalle. Samalla pöydät oli erilailla koristeltuja, että niistä sai vinkkiä. Kuulema tosi hyvät ruuat ja hyvä paikka pitää juhlat. Kaunishan se paikka on, olen siellä muissa juhlissa ollut.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli syyshäät Ränssin Kievarissa Kuikassa. Paikka oli juuri sopivan kokoinen paikka 55 vieraallemme; kaikki mahtuivat hyvin samaan tilaan ja muutama enemmänkin olisi mahtunut. Palvelu oli ystävällistä, ja vieraat kehuivat tunnelmallista ja luonnonläheistä paikkaa sekä ruokaa. Varasimme jatkoja varten rantasaunan ja paljun, joka oli suosittu kylmänä syysiltana. Rantasaunan takkahuoneeseen mahtuu kerralla n. 20 ihmistä viettämään iltaa, ja sauna ja pukuhuone ovat myös tilavia. Ränssin Kievarissa on majoitustiloja päärakennuksessa ja aitoissa, ja juhlapaikalla majoittuikin parikymmentä vierasta ja myös me itse. Ainoa miinus oli se, että pieniä 2-3 hengen huoneita on vähän, mutta lopulta saimme kaikki halukkaat soviteltua huoneisiin. Kaiken kaikkiaan suositellaan lämpimästi Ränssin Kievaria, ainakin jos ei ole järjestämässä kovin suuria häitä.

 

Link to comment
Share on other sites

Pakko osallistua keskusteluun Survo-Korpelasta. Menimme naimisiin jo vuosi sitten kesällä, mutta jo silloin meillä oli ongelmia paikanpitäjän kanssa. Minulle jäi hänestä huono kuva jo silloin kun menimme ensimmäisen kerran katsomaan tiloja. Ensimmäisen kerran soittaessani hän vastasi puhelimeen vain tylysti huutaen "MITÄ!?". Häiden menusta sopiminen tuntui olevan hänelle ylivoimaisen vaikeaa. Olisin halunnut tietää valmiiden menujen hintoja, mutta hän ei koskaan lähettänyt niitä minulle sähköpostilla, ei vaikka soitin monta kertaa perään, aina oli jotain kiirettä. EI hän tosin kertonut niistä myöskään puhelimitse. (silloin niitä ei ollut myöskään paikan internetsivuilla).

 

Kun menimme ennen hääpäivää valmistelemaan tiloja, paikka oli todella sotkuinen. Lattialla oli hiekkaa ja lasinsiruja. Jääkaappi oli siivoamatta ja siellä oli selvästi vanhentunutta ruokaa, joka jo haisi.

 

Paikkana Survo-Korpela on kuitenkin aivan ihana ja itse juhlapäivä sujui hyvin. Toisia juhlia en kuitenkaan enää järjestäisi tuossa paikassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen hyvin ajoissa liikenteessä, häät tulee meillä olemaan vasta muutaman vuoden päästä mutta aloitellaan pikku hiljaa suunnittelua. 

 

Onko kenelläkään tietoa kuinka Könkkölän käy nyt kun paikka siirtyi jälleen Jyväskylän kaupungin haltuun? Vieläkö toimii juhlatilana ja mikähän siellä vuokra? 

 

Kuohun Kylätalo kiinnostaisi myös, onko minkä hintainen ja millainen paikkana? 

 

Meillä olisi jo haluamamme kirkko tiedossa, Vesalan riihikirkko  :wub: ja juhlapaikaksi haluaisimme jonkun vanhan hirsirakenteisen tms tunnelmallisen paikan kirkon lähistöltä. Budjetti meillä ei ole vielä kovinkaan tarkasti tiedossa, mutta haluaisimme suht edullisesti järjestää juhlan eli juhlatilakin saisi olla edullinen  :P Vieraita tulisi luultavasti noin 80-130 vaan luulen että tulee siihen 100 hengen paikkeille tuo luku kun en halua isoja häitä, oma toive olisi maks 100 vierasta :)

 

Kokemuksia noista paikoista siis (ja muistakin jos mieleen tulee kirkon lähisöltä muita) olisi erittäin kiva kuulla!  :)

Link to comment
Share on other sites

^ Könkkölä on minusta nykyään sellainen et on pakko ottaa sekä pitopalvelu että alkoholit paikalta, koska siellä on anniskeluoikeudet. Muuttui vissiin viime vuonna. Eli jos haluaa häissään alkoholia tarjota, on se melko hintavaa.. Kuohun kylätalo oli kivan näköinen paikka, harkittiin myös sitä meille hääpaikaksi. Tosin miinuksena piha oli pieni ja jokaisesta asiasta joutui maksamaan erikseen + siivouksen tekemään itse. Siis esim. äänentoisto, pöytäliinat, astiasto yms. maksaa kaikki erikseen. Paikka ei kuitenkaan muistaakseni vuokraltaan ollut kun ehkä 300€ (valehtelenkohan kauheasti kun en yhtään muista.. :D) ja siihen sitten nuo muut päälle. Kannattaa käydä katsomassa ja kyselemässä, emäntä kertoi kyllä hyvin hinnat ja muut kun kyseli. On vissiin aika suosittu hääpaikka.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on ollut ajatuksena että mitään älyttömiä määriä viinaa ei tarjota, jokainen saa itse kustantaa jos haluaa oikein ryypiskellä. Alkumaljat, ruuan kanssa viiniä jne eli nämä ihan perus jutut kyllä tarjottaisiin. Onkohan Könkkölässä mahdollista vieraiden itse siis ostaa juomia jos haluavat? Könkkölä on minun sydämeni valannut jo täysin, todella hieno paikka  :P Könkkölässä miellyttää etenkin piha-alue, lapsia on häihin tulossa aika paljon joten siinä riittäisi tilaa lapsten juosta ja touhuta kun on ulkona välineitäkin lapsille. Mies vaan ei täysin Könkkölään tykästynyt, häntä jäi häiritsemään se pyöreä ikkuna oven luona, on mukamas tosi ruma ja pilaa muuten hienon rakennuksen  :skilletgirl: mies siis melkein keskittyy olennaiseen :D

 

Kuohun kylätalosta olenkin kuullut että piha on tosiaan pieni, onko se niin pikkuinen että ulkona ohjelman järjestäminen lähes mahdotonta? Hintaa taitaa ainakin kertyä kerta kaikki maksaa erikseen. Täytyisi varmaan ottaa ja soittaa niin pääsisi käymään ihan paikan päällä. Kuviakaan ei netistä löydy kuin sisältä jokunen, ulkoa en ole löytänyt kuin portaista kuvan.

Link to comment
Share on other sites

On sinne Kuohulle jotkut sanut telttaa pihaan pystytettyä et kai siinä jotain mahtuis vetämään. ja toi 300€ saattaa olla sellanen hinta missä ois ollu jo ne härpäkkeet, ehkä.. Huono muisti :D 

Jos Könkkölässä kerran nykyään on A-oikeudet, niin luulis et vieraat saa itse ostettua sitten juomaa.

Link to comment
Share on other sites

Hei,

me juhlimme häitämme viime kesänä Könkkölässä ja voin ehdottomasti suositella sitä sekä paikkana että pitopalvelun puolesta! Päätös alkoholin anniskeluoikeuksista tuli kesken häidemme suunnittelun, ja juhlapalvelun väki suhtautui asiaan todella joustavasti. Lopputuloksena tarjoilimme hääväelle alkumaljat ja ruokajuomat, jonka jälkeen loppuillan ajan oli baari auki edullisin hinnoin. Baarista sai ostaa mm. itse suunnittelemiamme ja meidän mukaamme nimettyjä drinkkejä :) Pihapiiri oli kesähäihin aivan täydellinen ja iltapalaa tarjoiltiin ulkona wokkipannusta. Tosi hyvä palvelu ja ilmapiiri koko häiden suunnittelun ajan (tosin meillä ei ollut millintarkkoja kriteerejä määriteltynä) = täydellinen hääpäivä :)

Link to comment
Share on other sites

Voi eikä :( juuri mieskin lämpeni sille täysin.. Noh, aloitetaas uudestaan..

Suositelkaa paikkoja vesalan riihikirkon läheisyydestä (maks 10-15km?).

Kuohun kylätalo tsekattu, ei miellyttänyt kumpaakaan kun muut talot ihan vieressä jne. Mutta olisiko muita paikkoja?

Vesangan kylätalo Rientola ois lähellä. Eilen oli häämessuilla ihminen sitä esittelemässä. http://www.vesanka.com/index.php?main=kylatalo&sisalto=talo

Link to comment
Share on other sites

Apua kaivataan!

 

Häihin olisi tulossa 100 henkinen porukka, joka rakastaa tanssimista, eli pöytien lisäksi pitäisi olla tilaa tanssilattialle. Tahtoisin, että kaikki tämä on yhdessä samassa salissa. Noutopöytä voi olla erillisessä huoneessa. Alkoholi vietäisiin itse, mutta pitopalvelu voi tulla paikanpäältä.

 

Onko kokemuksia esim. maatilamatkailu kumpusesta, surkeejärvestä, tuomistosta?

 

Yllättävän työlästä tämä paikkojen kartoitus..

Muokattu: , käyttäjä: tiisu
Link to comment
Share on other sites

me ollaan huomenna menossa kattomaan hotelli alexandran ravintola franseskaa... onko kellään kokemusta juhlista siellä?????

En oo ollu siellä juhlissa koskaan, vaan kokouksen jälkeen syömässä. Ainakin silloin tila käy aika meluisaksi kun kaikki juttelee pöydissä. Tunnelmaltaan ok, semmoinen hämärä..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...