Jump to content
Naimisiin.info

Vantaa


Zealoth

Recommended Posts

Kokemuksia ravintola Nygårdsin kivitaskusta? Huomenna ollaan menossa paikkaa katsomaan, mutta omakohtaiset kokemukset mm.paikan palvelusta ja ruoista olisivat tarpeen???

Korjaus: Paikka sijaitsee siis Sipoossa ja mä möhlin taas  :-[

Ja nyt kuulin että se on kuin onkin Vantaalla... Mä en sano enää mitään. Nygårds jossain uudellamaalla käy hyvin  ;D

Kivitasku on ihana paikka. Se oli meillä vaihtoehtona hääjuhlapaikaksi mutta olikin sitten liian pieni. On kyllä tosi nätti.

Nygårdsissa en ole häissä ollut mutta äitienpäivälounaalla kerran ja silloin ainakin ruoka oli tosi hyvää.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kesä 2006

Käytiin viime tiistaina 24.5 kattomassa noita samoja Vantaan kohteita: Bygårdia, Björkhemiä, Midgårdia ja Övre Nybackaa. Övre Nybackasta ei tosin nähty kuin ulkopuoli, joten kerron kokemuksistani vain noiden muiden suhteen.

Bygård oli ihan kiva punainen talo, jossa yksi salihuone+keittiö. Ihan siisti ja näin, mutta ei vaan tykätty siitä, kun siellä haisi vanhanaikaselle, niin kuin mummonmökille, heti kun astui ovesta sisään. Toisaalta jos joku etsii juuri maalaisromantiikkaa, niin haju voi sopia!=) Vahtimestarina toimii muuten suomenruotsalainen pariskunta, jonka mies ei ainakaan puhelimessa puhunut kovin paljoa/nopeasti, ja välillä mietin, että kai hän nyt ymmärsi suomenkielisen puheeni. Asia kyllä tuli ymmärretyksi=) Vaimo Rakel oli ihan mukava näytön aikana,  ei sinänsä ylimääräisiä puhunut, mutta vastaili kyllä kysymyksiin.

Björkhemistä ei jäänyt mitään erikoista mieleen, ihan siisti sekin. (Edellisistä kuvistahan, jotka muuten ovat todella hyviä!, sen näkee.) Vahvin mielikuva koskee paikan "emäntää/ vahtimestaria"  Pirjo Lepistöä, joka antoi kyllä itsestään meille huonon kuvan! Olin päiväsaikaan koittanut soittaa hänelle ja sopia näytöstä, mutta enpä ollut saanut häntä ilmoitetusta numerosta kiinni. Ajattelimme mennä sitten muuten vain paikanpäälle katsomaan rakennusta. Pihassa huomasimme, että Pirjohan asuu pihapiirissä aivan rakennuksen vieressä, ja Björkhemin ovessa olevan infon mukaan näytöt pidetään juuri tiistaisin (ja torstaisin?). Soitin siis uudelleen hänelle, ja hän tuli pihaan. Kysyin, voisiko hän avata oven ja näyttää hieman sisätiloja. Hän vastasi "Olen kyllä tällä hetkellä kiireinen, ei se taida oikein käydä"!!=( Mietin että jaahas, on sitä aikaa tulla omasta kopistaan pihalle katsomaan vieraita, mutta ei voi vaivautua avaamaan ovea hetkeksi! Noh, kun sanoin, että meillä menee vain 5 min, niin sain hänet suostuteltua. Sitten hän oli ihan mukava ja jutteli niitä näitä, kun pääsimme sisään. Eikä näyttänyt kovin kiire olevan... Ihme tyyppi... Jos joku muuten haluaa soittaa hänelle, niin hän sanoi olevansa parhaiten tavoitettavissa illalla.

Midgård oli näistä paikoista mielestäni tilavin ja uudenaikaisin (ei ollenkaan haissut vanhalle;). Saimme juuri sinä samaisena tiistaina tietää vihkipäivämme (varttu Tuomiokirkon seurakunnasta), ja olin aika ällikällä lyöty, että elokuun puolivälissä oleva vihkipäivämme oli jo varattu jollekin hääparille! Hmm, ehkä he tekivät etukäteen varauksen, jos nyt vihkiaikasattuisi "natsamaan" varauksen kanssa. En vain itse viitsinyt tehdä mitään etukäteisvarauksia sokkona tietämättä hääpäiväämme, ettei sitten tarvitsisi soitella ja perua päiviä, jotka ehkä joku muu olisi tosissaan tarvinnut. Noh, laitoimme itsemme sinne varasijalle, jos tämä pariskunta peruisi ajan.

Mekään emme muuteen saaneet Midgårdin vahtimestaria Paavo Polsaa kiinni puhelimitse (nk. joku muukin oli kirjoittanut tännne), vaikka olin jättänyt vastaajaan soittopyynnön. Paikalla sattui olemaan näyttö juuri tiistaina siihen viiden-kuuden aikaan, joten kävelimme vain sisälle, jossa oli muita pareja+Polsa jo siellä. Paavo oli kyllä oikein puhelias ja sympaattinen mies, paras vahtimestari näistä kolmesta!=)

Mutta ei hätä ole tämän näköinen, vielä pitää viikon päästä tehdä Espoon kierros, jos siellä ei varteenotettavat paikat olisi varattu juuri siksi päiväksi. Kauheaa, kun kuvittelin todella olevani hyvissä ajoin liikkeellä, samana päivänä kun vihkaika saadaan varmistetuksi, ja yli vuosi ennen H-päivää ja jo on mennyt monia paikkoja ja aikoja...!

Noh, ei muuta kuin onnea kaikille juhlapaikan metsästäjille! :)

Link to comment
Share on other sites

Soitin äsken Midqårdiin ja se sano että 18 varausta jo tullut kesäksi 2006. Sen osaan sanoa että 3. ja 10.6 on jo varattu. ;D

Sen mitä tiedän vapaista ajoista ovat

Midgård: 13.5 ja 3.6.2006 (äsken peruutin sen),

Ja Björkhem: 3.6, 24.6(juhannus), 15.7, 22.7, 29.7

Tämä siis tilanne 27.5.2005.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kesä 2006

Rkaunis, jos häänne ovat 12.8.2006, niin ehditte hyvinkin varaamaan Midgårdin ennen meitä! ;)  Milloin muuten saatte varmuuden hääpäivästänne? Paavo käski minun soittaa uudelleen syyskuussa / vuodenvaihteessa, koska silloin vantaalaiset / Vantaalle hakeneet ulkopaikkakuntalaiset saavat tietää kirkkopäivänsä.

Noh, aiomme kuitenkin ennen syyskuutakin varata jonkun tilan, varmaan Espoosta, että ei se mikään katastrofi ole vaikkei juuri Midgårdia saataisi :)

Kuten Paavo sanoi, nykyään pitäisi tehdä niin päin, että ensin varataan juhlapaikka ja sen jälkeen vasta kirkko! Tämä on vain hyvin vaikea yhtälö toteuttaa, jos haluaa vihkikirkon Hgin keskustasta, sillä vihkiaikavaihtoehtoja pitää antaa kymmenkunta, jotta edes yksi niistä toiveista saadaan toteutettua, ja rupeapa sitten kaikille niille kymmenkunnalle vaihteohdoille varailemaan juhlapaikkoja!

No juu, mutta  kuten sanottu, ei hätä ole tämän näköinen, vielä on Espoo edessä ja Kauniainen, Kerava yms. lähikunnat kolutaan myös, jos näistä isoista ei sopivaa löydy :)  Jatketaan etsimistä! ;)

Link to comment
Share on other sites

Vietimme häidemme jatkoja Midgårdissa.

Mielestämme vahtimestari Paavo Polsa oli todella auttavainen ja ystävällinen kaikissa asioissa. Saimme avaimet perjantai aamuna klo:10 ja pääsimme laittamaan pöytiä paikoilleen ja koristelemaan salia jo heti aamusta.

Jäi sitten iltaan mukavaa luppoaikaa kaason/bestmanin seurassa.

Midgårdissa on sekin hyvä juttu, että jos sattuu la-ilta venähtämään sunnuntain puolelle, niin lisätunteja saa niin paljon kuin haluaa. Tietysti korvausta vastaan.

Ja kun viimeisetkin vieraat lähtee pois, niin painaa vain vahtimestarin ovikelloa, niin hän käy sitten laittamassa valot yms pois päältä ja lukitsee paikat.

Sunnuntai on ilmaista siivousaikaa. Saa mennä mihin aikaan vaan sunnuntaina ja aikaa on iltaan asti.

Meillä oli tanssihäät. Vieraita oli 65 ja tanssitilaa oli todella hyvin lavan edessä.

Kaikki riippuu, miten pöydät sijoittaa...

Mutta jos tanssihäitä haluaa, niin kyllä sinne ainakin 80 vierasta saa hyvin sijoitettua.

Link to comment
Share on other sites

Guest Satu Hoikkala

Vieraita tulee olemaan varmaan lähemmäs 150, mikä paikka Vantaalta olisi silloin sopiva?

Onkos teillä kuvia Seutulan VPK:sta tai kokemuksia millainen paikka se on? Miten siellä on tuo vuokraus, milloin pääsee valmistelemaan, moneen asti saa juhlia ja koska pitää olla paikat siivottuna? Tietona löysin, että 130 henkeä mahtuu, onko tieto paikkansa pitävä? Onko muualta saatavana lisätietoa kuin puhelimitse, esim.hinnasta?

Luinkin, että Wanha Bäckby on vielä keskeneräinen, mutta kun joku saa siitä lisätietoa / kuvia niin voisitteko laittaa niitä tänne näytille. Sinne kun mahtuisi tuo 150 henkeä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kesä 2006

Me menetettiin sitten sydämemme Övre Nybackalle, siinä paikassa on ropppakaupalla maalaisromantiikkaa! :-X Paikan sydän on mielestäni navetta, jonka ylisillä on tunnelmallinen tanssilattia, aivan täydellinen häiden jatkoille! :D Ikävä puoli on se, että kun vieraitamme on 50-60, niin 40 mahtuu ihanaan valkoiseen ja romanttiseen saliin syömään, mutta loput joudutaan istuttamaan vaatimattomamman tuvan puolelle... Noh, ajateltiin, että kaikki puheet pidetään ennen syömistä pihalla onnittelumaljan kohotuksen yhteydessä. Tai jos sataa niin navetassa :) Siten kaikki kuulee kaikkien puheet ja näkee puhujan, vaikka syötäisiinkin erilleen.  Ja syömisen jälkeen kaikki mahtuu yhtäaikaa jatkoille navetan ylisille :D Missään muussa paikassa mitä ollaan käyty katsomassa ei ole ollut ollenkaan samaa "sielua" tai tunnelmaa, Övre Nybacka on mielestäni ylivoimaisesti ihanin. Ja jokaisessa paikassa on oma(t) haittapuolensa, tuolla on ainoastaan tuo kahden salin problematiikka, mutta uskon, että pystymme hyvin kiertämään sen :)  Joten heipparallaa Midgård, enää ei olla pulassa ;)

Jos joku kiinnostunut ei ole vielä löytänyt Övre Nybackaa, niin tässä osoite:

http://www.vantaa.fi/i_perusdokumentti.asp?path=1;218;6548

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Wanha Bäckby on valmis ja varauksia kesälle 2006 on otettu 6.6.05 alkaen. Paikka on mielestäni todella tyylikäs sekä sisältä että ulkoa. Paikan yksi hyvistä puolista on se, että sinne saa viedä omat juomat. Myös ruuat saa tuoda itse, mutta paikalla on myös oma pitopalvelu, jonka hinnat vaikuttivat kyllä hyvin kohtuullisilta. Tilaa on myös riittävästi vaikka juhlijoita olisi 150 hlö. Paikka on juuri meidän toiveisiin sopiva.

Kuvia meillä ei paikasta ole, mutta sinne saa varmasti sopia ajan näyttöä varten.

Link to comment
Share on other sites

Mä juttelin eilen kyseisen henkilön kanssa. En tiedäö mitä viikonloppuja on vapaana vielä, mutta hän näyttää paikka sovitusti niin että ma,ti ja ke 18 jälkeen ja to periaatteessa koko päivän. Hänelle pitää vaan jättää ahkerasti viestejä vastaajaan niin hän kyllä soittaa takaisin, kun saa viestin

Link to comment
Share on other sites

Huh, huh!

Kyllä alkaa pikkuhiljaa hirvittää että kuinkakohan meille järjestyy kirkko taikka juhlatila syyskuulle -05 kun nyt varaillaan kovasti jo kesää -06.  ::)

Meillä on sulhon kanssa ollut tällainen 20 v projekti  :-X ja nyt sitten reilun 4,5 v jälkeen hän päättikin että nyt sitten mennään naimisiin tänä syksynä. Tulee järjestelyjen suhteen himppasen kiirus. Onneksi ei kuitenkaan vieraita aiota kutsua kun n. 50.

Onko kukaan käynyt Wanhassa Bäckbyssä sisällä, onko tila liian suuri vain 50 henkilölle kun ilmoitetaan että 150 henkeä mahtuu hyvin?

Entä onko kellään kokemuksia häistä Backaksen kartanossa?

Link to comment
Share on other sites

Kävimme pari viikkoa sitten katsomassa Wanhaa Bäckbytä ja päätimme samantien että se on meidän paikka. Sali on suht iso mutta riippuu tietysti miten laittaa pöydät, buffetin ja bändijutut - eiköhän sitä saa muunneltua mukavasti. Olen tosi huono arvioimaan minkäkokoinen porukka on 50 hlöä mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka! Nettisivuillahan on kuvia, www.wanhabackby.fi, mutta ehkei niistäkään hahmota yhtä hyvin kuin paikan päältä että miltä tuntuisi 50 hlön juhlatilana.

Mutta eikös tuon kokoiselle porukalle tiloja luulisi löytyvän aika hyvin? Ainakin itselle on tullut sellainen olo, kun on etsinyt min.120 hlöä vetävää paikkaa, että kaikki ihanat kartanot ja huvilat on pienemmälle porukalle.. Mutta ehkäpä ruoho on aina vihreämpää...;)

Varmasti löydätte vielä paikan, kesähäitähän järkätään aina suhteessa aikaisemmin koska paikat on enempi varattuja joten eläpä siitä panikoidu.

Link to comment
Share on other sites

Wanhaan Bäckbyhyn mahtuu 150 ihmistä. Menut on 18-35€. Neljä vaihtoehtoa niiltä sai vielä maalis-huhtikuussa. Nyt en tiiä onko niitä muutettu. Mut tosi hyvät menut on. Kannattaa soittaa Selenalle (paikan pitäjä) tai laittaa sille mailia ni saatte ne. Se on tosi mukava ihminen ja asiat sujuu hyvin. Ilmeisesti aika kiireinen, puhelimella saa kiinni paremmin ku maililla.

Link to comment
Share on other sites

Tässä olen soitellut eri paikkoihin ja kysellyt vapaita tiloja mutta tuntuu, että syyskuu on vielä täysin "kesähää" kuukausi ja kaikki lauantait kaikkialla ovat jo varattuja marraskuulle saakka! ::) Sekä isot että pienet.

Onneksi saimme alustavan varauksen ja tarjouksen Tuomarinkylän kartanon Pehtorin talosta. Kun palailen lomalta loppuviikosta käyn katsomassa paikkaa.

Onko kellään kokemuksia tästä Pehtorin talosta?

Link to comment
Share on other sites

Guest lokamorsian05
Onneksi saimme alustavan varauksen ja tarjouksen Tuomarinkylän kartanon Pehtorin talosta. Kun palailen lomalta loppuviikosta käyn katsomassa paikkaa.

Onko kellään kokemuksia tästä Pehtorin talosta?

Olen kommentoinut Pehtoorin taloa johonkin toiseen ketjuun, olisko ollut Helsingin juhlapaikoista tai sitten Tuomarinkylän kartanolla oli oma ketju mutta laitetaan tähänkin kommentteja.

Olin elokuussa Pehtoorissa vieraana pienissä häissä. Vieraita taisi olla 25. Lapsiperheet olivat omassa huoneessan, muut vieraat suurimmassa huoneessa. Häissä oli pöytiintarjoilu, vain hääkakkua käytiin hakemassa itse. Ruoka oli todella hyvää ja avomieheni erityisruokavalio oli hyvin huomioitu. Ainoa miinus oli ehkä se, että Pehtoorissa ei ollut WC-tiloja. Ystäviemme mukaan kaikki sujui järjestelyvaiheessa loistavasti. Itsekin harkitsimme Pehtooria omien häittemme pitopaikaksi mutta vuokraamme kuitenkin edullisen tilan ja tarjoilun hoitaa pitopalvelu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...