Jump to content
Naimisiin.info

Vantaa


Zealoth

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Minkälaisia kokemuksia teillä on Hämeenkylän kartanosta?

Ulkoapäin ainakin mukavan näköinen. Entä sisältä? Minkähän hintainen paikka on? Häämessuilta saadussa ilmoituksessa ruoka on ainakin kallis, mut ei välttämättä vuokraa ollenkaan. Laskeskelin, ettei n.60 henkilön porukalle tule sen kalliimmaksi, kuin että varais kalliin paikan jossa hieman halvempi ruoka. Kokemuksia siis kaivataan... :)

Link to comment
Share on other sites

Olen itse ollut Hämeenkylän kartanossa juhlissa. Paikka on tosiaan etenkin kesällä aivan ihana ulkoapäin, sisältä mielestäni hieman kolkko. Tilana kyllä ihan toimiva, suuri tila, mutta kyseisissä juhlissa ei ollut mitään koristelua joten tila vaikutti kylmältä. Henkilökunnan palvelu toimi kyllä hyvin eikä ruuissakaan ollut moittimista. Kannattaa käydä paikan päällä katsomassa!

Link to comment
Share on other sites

Guest Tanja(Guest)

Hei

Asun Sveitsissä ja menen ihan kohta naimisiin. Olen tulossa suomeen kesäkuussa ja haluaisimme kutsua minun lähimmäiset suomalaiset sukulaiset syömään.

Nytten etsin paikkaa, missä olisi kiva seisova pöytä. Olemme noin 30 henkilöä. En halua sellaista paikkaa missä maksaa 37 Euro ja noin - onko mahdollista löytää jotakin edulisempaa? Vaikka joku kahvila tai noin?

Täältäpäin on aika vaikea löytää sellaista, siksi olisi hirvein mukavaa, jos te voisitte suositella jotakin Vantaalla tai lähellä. Paras on jos siellä on kuiteskiin internetsivu. :-)

Kiitos paljon!

Terveisiä Tanja

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kiitos 20062006! Mitä mieltä olit yleisestikin Seutulan VPK-talosta juhlapaikkana? Itsellä kun ei vielä ole ollut tilaisuutta mennä paikkaa katsomaan. Miltä paikka näytti? Oliko se siisti vai kenties ränsistynyt tms.? Entä oliko käytettävissä minkäänlaista pihaa tai ulkotiloja? Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan! :)

Link to comment
Share on other sites

Tika_: Ok juhlapaikka. Siisti, mutta vanhahtava, ei mun mielestä ränsistynyt. Piha etupuolella oli rinne (talo on niinku mäen päällä tieltä katsottuna), takana en käynyt mutta ikkunasta näin että sinne oli ajettu pakettiauto, jossa oli joidenkin oma baari  ::). Kauheen vaikee kuvailla, kun en niin kauheen tarkasti kiinnittänyt huomiota, mutta tästä voimme päätellä ettei se mikään kauhea paikka ollut  ;D. Niin ja portaat oli semmoset mihin moni meinas kompastua kun korot meni lautojen väliin  ;D. Hääpari tuli kivasti sivuovesta suoraan saliin jossa vieraat odottivat  :D.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Saman kokoinen paikka meilläkin olisi hakusessa. Eli kuten tuossa jo muihinkin pääkaupunkiseudun keskusteluihin laitoin:

"Meillä olisi etsinnässä pienemmälle porukalle viihtyisä juhlapaikka kesäaikaan. Vaihtoehtoja on niin lukuisia, että vaikealta tuntuu alkaa kaikkia kartoittamaan ihan itse tai selaamaan edes kaikkia näitä keskusteluja läpi, joten kyselenpä suoraan vinkkejä ja kokemuksia.

Eli haussa paikka kesähäille. Kutsuttuja noin 15-30 henkilöä (harkitaan vielä). Edellytyksenä edullinen vuokra tai ei erillistä tilavuokraa lainkaan. Ruokaa pitää saada myös kasvis-, hyla- ja gluteenittomana versiona. Toiveissa nättiä pihaa, ranta plussaa. Samoin omien juomien salliminen. Ystävällinen henkilökunta ehdoton.

Kiitoksia jos joku jaksaa vastailla. Saa laittaa myös yksityisviestein ja muistakin lähialueiden paikoista."

Link to comment
Share on other sites

Mites tuo Påkas? Vuokra 500 euroa (la) Kaunis paikka ja kaunis piha. Otin tänään kuvia sieltä voin laittaa s-postiin, jos joku tarvitsee. Tuoreita kokemuksia kaivataan, itse juhlimme siellä ensi heinäkuussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vantaan Bygård on eräs mahdollisuus. Kohtuullinen hinta. Nätti juhlasali jne. Muutama tutun kokemusten perusteella uskallan sanoa että ihan kelpo paikka jossa kodikas tunnelma. Verkossa löytyy kuvia, yhteystietoja jne. Jonkinmoinen varaustilannekin on verkossa. Linkki: http://tuf.eget.net/portal2. Suurin osa verkkosivustosta on vielä ruotsiksi mutta on luvattu aikaansaada suomenkielisia sivuja pikkuhiljaa.

Juhlatilaa, sivustot jne. ylläpidetään TUF nuorisoseuran toimesta - vapaaehtoisvoimin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Påkaksesta kokemuksia kaivattaisiin

Olen ollut talvihäissä vieraana siellä. Oli oikein soma ja tunnelmallinen paikka. Itse juhlatila jakautuu kolmeen pieneen huoneeseen vierekkäin. Neljännessä huoneessa on buffet pöydälle tila ja talossa myös iso aula. Kesällä kuulemma voi tanssia ulkona lavalla tai vanhassa navetassa :D Ei sovellu kovin suuriin häihin, ehkä 50 henkeä max. mutta TODELLA edullinen vuokra he tekevät itse kans ruoat siellä mikä oli hyvin perus-suomalaista mutta hyvää.

Link to comment
Share on other sites

Guest viivi ja wagner(Guest)

HEI !

Monet ovat kyselleet hääpaikkoja Vantaalta ja voin aina vain kehua meidän hääpaikkaamme syyskuulta 2005, Vantaan Wanha Viilatehdas, jossa toimii Kuninkaanlohet Tilausravintola. Paikka sijaitsee lähellä Pyhän Laurin kirkkoa ja on kauniilla paikalla kosken äärellä. Juhlijoita mahtuu pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin, meillä vieraita oli noin 100 sekä jazz-bändi. Alueelle on nyt tänäå kesänä valmistunut myös toinen kartano, joka sopii julatilaisuuksiin. Varsinaisen vihkimisenkin voi järjestää myös paikan päällä halutessaan. Ruokamenu meille tehtiin yhdessä suunnitelman mukaan, samoin viinilistalta valittiin sopivat juomat. Henkilökunta aivan LOISTAVAA ja kaikki sujui hienosti. Kannattaa käydä paikan omilla nettisivuilla  ( Tialusravintola Kuninkaanlohet ) ja ennenkaikkea ko paikassa on joka sunnuntai mielettömän loistava buffet-ruoka, jonne kannattaa mennä maistelemaan talon mielettömiä herkkuja. Olemme käyneet siellä ennen ja jälkeen häidemme useasti

syömässä. Hintaa kekkereillemme kertyi, mutta hyvästä laadusta ja ammattilaisten kruunaama ruoka ja palvelu olivat päivämme kohokohtia ! Minulta voi tarvittaessa kysellä lisää privalla. Lämpöisiä syystuulia kaikille jo naimisissa oleville kuin häitään suunnittelevillekin - HÄÄPÄIVÄN MUISTAA AINA !

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...