Tubbs

Lahti ja lähialueet

614 viestiä aiheessa

muoks. juhlapaikka päätetty, joten tämä viesti vanha. :)

Muokattu: , käyttäjä: Riikka_K

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin katsomassa Villähteellä olevaa Pyrylää. Aivan mahtava paikka. Multa saa kuvia ja lisätietoja yv:llä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Etsinnässä juhlapaikka, mieluiten lähellä Lahden keskustaa, mutta vähän kauempaakin huomioidaan. Sinänsä meidän juhlapäivää helpottaa se, ettei vieraiden tarvitse ajella kirkon ja juhlapaikan väliä - meillä kun on vihkiminen jo aikaisemmin. Vieraita pitäisi mahtua n.80-90 hlöä, olis kiva jos koko porukka mahtuisi samaan tilaan... Pitopalvelu saataisiin tuttavan kautta, joten voisi olla semmonen paikka, josta ei ole pakko ottaa ruokia samasta paikasta... Ja tilavuokra ei saa olla ihan järjetön, yritetään pitää budjetti pienenä... :girl_sigh:

Tällä hetkellä mietiskelen esim. Kansanopiston juhlasalia ja Wanhaa Walimoa.. Onko kellään kuvia näistä paikoista? Hintatietoja? Kenelläkään kokemusta kansanopiston pitopalvelusta?? Vaikuttais edulliselta, mutta onko hyvät ruoat??

Saa ehdotella muitakin mahdollisia! Itse kun ei asuta (vielä) Lahdessa, ei päästä ihan ex tempore paikkoja katsastamaan.. Siksi olis kiva saada jotain infoa niistä jo etukäteen... :) Ainiin, ja upseerikerhoa on ehkä turha ehdottaa, ei ole meidän tyylinen paikka ollenkaan! :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: suklaamuru09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kansanopiston tilavuokrat: tarjoilun kanssa 250e, ilman tarjoilua 450e, ilman tarjoilua kalustamattomana muistaakseni 150e.. Ja tuohon tarjoiluhintaan siis päälle tietty valitsemasi menu..

Kyselin tässä viikolla Kukko-taloa, valitettavasti oli juuri meidän päivänä varattu (kaikki lähiviikonloput olisivat olleet vapaana:( ). Vuokraksi ilmoittuvat 700e. Tila on käytössä koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin.

-Minua stressaa juhlapaikka ja TARJOILUT ehdottomasti eniten. Haluaisin itse tehdä ruuat jne, mutta sitten tuleekin astiaongelma jne :(

Muokattu: , käyttäjä: Eowya

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan nyt käyty katsomassa Kukko, Vesinkansa, Heinlammi ja Pyrylä. Kukon ottaisin, jos ei olisi niin kallis, mutta vaihtoehtoina on siis Pyrylä ja Heinlammi. Vesikansa oli näihin kahteen verrattuna epäsiistimpi.

Osaako joku sanoa voiko Heinlammissa ja Pyrylässä polttaa kynttilöitä? Unohdin kysyä.

Meillä on vieraita tulossa n. 100. Onko jollain kokemuksia miten Heinlammiin saisi ihmiset istuu siten, ettei kukaan joudu istuu "seinän takana". Eli vinkkejä istumajärjestyksestä otetaan vastaan. Se pieni väliseinän pätkä on nyt tässä se kynnyskysymys...

.olivia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on hakusessa myöskin juhlapaikka Lahden seudulta, tai sitten vaihtoehtoisesti Jyväskylän lähettyviltä. Vieraita kutsutaan himpun verran päälle 90. Toiveissa olisi siisti paikka, jossa olisi myös kiva piha-alue (grillausmahdollisuus?), saunomismahdollisuus ja vielä yöpaikkojakin pihapiirissä tai lähettyvillä kaukaa tuleville vieraille. Niin, ja mielellään omat alkot ja pitopalvelu. Aika moiset vaatimukset siis! Tähän mennessä ollaan kysytty tuolta Lehmonkärjestä, kun ollaan siellä aikaisemmin oltu ja paikka on mielestäni ihana, mutta niin on hintakin. Haluamamme tilan vuokra on 1100-1300 erkkiä pe-su, eivät olleet vielä lyöneet lukkoon vuoden 2010 hintoja. Ja sanomattakin on selvää, että se on meille liikaa. Myös Kellokosken Itämerikeskuksesta pyydettiin hintatietoja ja taitaa sekin pompsahtaa budjettimme ulottumattomiin.

Tulisiko teille muita juhlapaikkoja mieleen, joissa tuo haluamamme yöpymismahdollisuus olisi parille kymmenelle vieraalle? Saa ehdotella vapaasti kaikkea Lahti-Jyväskylä akselilla! :)

Ja te, ketkä olitte käyneet nuita NS-taloja (Kukko, Pyrylä, Uusikylä..) katsomassa, niin missä hinnoissa niiden vuokrat pyörivät tänä päivänä? Musta tuntuu, etten ole enää yhtään hintatietoinen näiden paikkojen suhteen ja pidän jotain 500 euron viikonloppuvuokraa NS-talosta kauheana kiskontana, vaikka se taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että niistä sen veran saa pulittaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyrylän vkl vuokra on nyt 380 euroa (+lisämaksusta astiat ja pöytäliinat). Hintaan kuuluu siivous.

Kukko oli kalliimpi, mutta enpä muista enää tarkkaa hintaa, 700 euron tienoilla (?!).

Toi ~400 oli mun mielestä ihan kohtuullinen vkl vuokra. Kilpiäisten VPK:sta ja heinlammin kyläntalostakin pyyetään suunnilleen tollanen hinta.

Tsemppiä etsintään. mulla stressi puoliintu, kun löyty noinkin ihana juhlapaikka! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huonoa palautetta omalta kohdalta Kansanopiston palvelusta. Tilan varaaminen on ollut yksi suuri sotku. Tilasta vastaavia henkilöitä ei ole meinattu tavoittaa ja tämän takia(?) juhlasali on mennyt sivu suun. Kuulemma lähipäivinä joku toinen pariskunta varannut sen, antoivat silti sitä ennen ymmärtää että tila on meidän. Nyt he kuulemma setvivät, että kumpi on tehnyt varauksensa ensin ja tämä toinen pari on ilmeisesti varannut paikan vain katsastusmielessä eli päätöstä ei ole edes vielä tehty. He ovat kuitenkin etusijalla, nyt odottelemme tammikuun loppuun että tuleva rouva käy katsastamassa paikan ja antaa tuomionsa. Vielä tänään sain Kansanopistolta sähköpostin jonka mukaan tila on varattu meille, samaan aikaan sulhaseni sai puhelun, jossa kerrottiin että sähköposti ei pidä paikkaansa, eli tila ei olekaan meidän, ainakaan vielä.

En kohta enää tiedä tahdonko koko paikkaa tämän sekaannuksen takia, tuntuu niin pahalta ja itkettää vain. Ehdimme kuitenkin parin päivän ajan tottua ajatukseen että siellä meidän juhlat pidetään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin viime keväänä häissä jotka pidettiin Lahden kansanopiston ruokasalissa, johon mahtui noin 50 henkilöä (onkohan eri sali kuin juhlasali? Tänne mentiin sisälle kaupunginsairaalan puolelta, ei kadun puolelta). Minusta tila oli viihtyisä ja kaunis ja juuri sopivan kokoinen tuolle vierasmäärälle. Ruoka oli hyvää ja sinne sai viedä omat juomatarjoilut. Jos pitäisin häät Lahdessa, voisin kyllä harkita tuota paikkaa. Morsiusparikin vaikutti tyytyväiseltä.

Me asutaan ihan lähellä Pyrylää, noin parinsadan metrin päässä :girl_smile: En vaan koskaan ole käynyt siellä, vaikka ohi menen monta kertaa päivässä. Suosittu juhlapaikka se tuntuu olevan, mitä olen vilkuillut ohi mennessäni. Työkaverin häät oli siellä reilu pari vuotta sitten ja olivat kyllä tyytyväisiä.

Yritin miettiä noita Lahden juhlapaikkoja missä olisi majoitus. Miten olisi esim. Mukkulan tai Messilän kartano? Eikös niissä ole jotain mökkejä? Jos juhlapaikka on keskustassa, niin silloinhan hotellitkin on lähellä. Olen vuosia sitten ollut häissä Heinolan pohjoispuolella sijaitsevassa Viikinäisten kartanossa, siellä on kiva riihi juhlille ja majoitusta mökeissä ja kartanossa. Harkitsin tuota omaksikin hääpaikaksi, mutta sitten otettiin kuitenkin keskustassa sijaitseva paikka.

Meidän häät pidetään ensi heinäkuussa Heinolassa Opekon saunavintillä. Sinne mahtuu noin 50 henkilöä, ihan sopiva tila meidän vierasmäärälle ja siellä on jopa pieni tanssilattia, joten voidaan hankkia bändikin sinne soittamaan :girl_blum:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Evigt:

Uudenkylän seurantalon viikonlopun vuokrahinta on 250e :).

http://www.uudenkylanseurantalo.fi/

Mutta tossa täytyy huomioida, ettei hintaan sisälly siivous, eikä edes kahvinkeitin. Lisäksi pitää maksaa jätemaksu ja astiaston vuokra.

Sopii varmasti vähän isommille juhlille, kun meidän pienille ~50 hengen pileille. Nätin näkönen paikka, ja saunatilatkin!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kansanopistollahan on varmasti ainakin kesäaikaan tarjolla huokeata majoitusta kaukaa tuleville..? Hinnoista en sen tarkemmin tiedä, kuullut vain että eivät paljoa kukkarossa tuntuisi..

Ja juu, juhlasali on eri kuin ruokasali, niistä löytyy kumpaisistakin kuvat kansanopiston sivuilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suuri kiitos kaikille vastanneille! :girl_smile: Mä olen jotenkin onnistunut vaihtamaan henkistä asennoitumistani tähän järjestelyyn ja paikkastressikin on hieman hälvennyt, vaikka ei siis mitään olla vielä varailtukaan. Eikä edes käyty liveneä katsastelemassa, kun täältä Keski-Suomesta käsin juhlia mietitään ja kaiken lisäksi meillä ei ole edes autoa! (Oikeasti mun paikkastressiä on lieventänyt se, että olen keskittynyt pukujen ihasteluun..) Noh, parin viikon päästä ollaan taas tulossa Lahden suunnalle (tuttavien häihin, btw), joskos silloin päästäisiin hieman paikkoja kiertelemäänkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan nyt varattu Lehmonärjestä se Ometta-ravintola. Käytiin kattomassa ja paikka oli tosi ihana ja just sopivan kokoronen paikka meidän häille (noin 70 henkeä). Paikan emäntä oli ainakin todella miellyttävä henkilö :) Toivottavasti kaikki nyt sujuu hyvin, mutta ainakin nyt vaikuttaa siltä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heh, paikka vaihtui taas, koska vieraslista kasvaa ja paikka vaan

pieneni entisestään. Joten nyt olemme varanneet Hollolasta

Toivolan nuoriseurantalon.. :D

Paikka vaihtui Ravintola Casseliin, joka on Sibeliustalon vieressä. Saamme koko kokous-ja juhlatilan omaan

käyttöön. Meille tulee myös oma sisäänkäynti eli emme häiritse ravintolan muita asiakkaita. Juhlatiloissa on

erikseen kaksi "kabinettia", joista saa väliseinän poistettua yhden ison tilan, johon mahtuu hieman yli 100 hlöä

ja sitten on erikseen "aula", johon tulee buffet, baari ja bändi ja tanssitilaakin on riittävästi. Tilassa on myös

kaksi omaa vessaa..

Tilavuokraa ei ole ja he hoitavat myös loppusiivouksen. Ruoat tulee tietenkin sieltä ja saimme itse päättää millaisen

menuun haluamme. Edellisenä iltana pääsemme myös koristelemaan tilat. Ja tosiaan meille on tulossa livebändi ja

heidänkin soitto siellä onnistuu. Meillä tulee olemaan myös baarissa koko ajan oma tarjoilija, joten hän osaa varmasti

tehdä erilaisia drinkkejä.. Ilotulitus tapahtuu taas aallonmurtajalta ja sehän on ihan siinä ravintolan vieressä..

Ja ennen kaikkea tila on nykyaikaisen näköinen! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja ennen kaikkea tila on nykyaikaisen näköinen! :girl_smile:

Me taas haluttiin nimenomaan, että olis vähän "latomeininkiä" ;) kaikilla omat maut!

Teillä on varmaan meljonen budjetti... :o:o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Teillä on varmaan meljonen budjetti... :o:o

Itse asiassa ei ole... :girl_haha: Vaihdoimme vielä sen takia juuri paikkaa, kun

tuli ylimääräisiä menoja ja häätiliä jouduttiin tyhjentämään.. Ja nyt päästään

halvemmalla, kun ei ole tilavuokraa, somistusta ja alkoholia maksettavanaan... :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nii ja onhan se totta, että pääsee pienemmällä vaivalla, kun on pitopalvelu ja kaikki koristeetkin tulee juhlapaikan kautta.

kun teillä on sitten jo toi masuasukkikin tullut maailmaan :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään tietoa mistä poliisien majaa voisi kyselllä juhliin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hakusessa olisi paikka noin 140hlölle joista varmaan parikymmentä on lapsia.

Paikka vois olla mieluiten lähempänä keskustaa mutta kaikki huomioidaan.

Sais tuoda omat juomat ja ruuat, et olis keittiö. Astiavuokraus olis iso plussa.

Ja vielä et kaikki mahtuis samaan tilaan. Joten iso paikka oli hakusessa.

Jos joku haluaa vaikka maililla laittaa kuvia ja hintatietoja niin olisin niin kiitollinen!! :-X

os. [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpaikka Lahden seutuvilta haussa, ja kovin vaikealta tuntuu, kun ei vielä Lahdessa asuta... Juhlapaikka saisi olla suht moderni, hieno, jos järven rannalla, mutta ei pakko, vieraita noin 60-70henkeä. Tarjoilut voi hyvin tulla talon puolesta. Mikään ihan perusravintola ei kuitenkaan kiinnosta... Tällä hetkellä ehdokkaita on Casseli ja Lehmonkärki, mutta Lehmonkärjessä hyvin niukalti enää vapaata. Mukkulan kartano ei oikein innosta, eikä Messilä, nuorisoseurantalot ei myöskään ihan sitä meidän toivomaa tyyliä. Onko näitä nyt enää muita mahdollisuuksia..? Mitä kokemuksia on Upseerikerhosta? sekin tosin aika vanhahtava. Myllysaari ainakin kuvissa paikkana mahtava, mutta siellä menu todella tylsä, ja pitää poistua aikaisin. Myöskään palvelusta ja homman toimivuudesta muutenkaan en ole kuullut oikein mitään hyvää..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Olisiko kellään tietoa Siikaniemen kurssikeskuksesta hääpaikkana? Laitoin sinne tarjouspyyntöä ja kyselyä (paikka sinällään vanha tuttu :)), mutta nimenomaan hääpaikkana kiinnostaisi kuulla kokemuksia. Olen malttamaton, tiedän :girl_haha: Lisäilen tänne tietoa kun sitä Siikaniemeltä saan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hääpaikka Lahden seutuvilta haussa, ja kovin vaikealta tuntuu, kun ei vielä Lahdessa asuta... Juhlapaikka saisi olla suht moderni, hieno, jos järven rannalla, mutta ei pakko, vieraita noin 60-70henkeä. Tarjoilut voi hyvin tulla talon puolesta. Mikään ihan perusravintola ei kuitenkaan kiinnosta... Tällä hetkellä ehdokkaita on Casseli ja Lehmonkärki, mutta Lehmonkärjessä hyvin niukalti enää vapaata. Mukkulan kartano ei oikein innosta, eikä Messilä, nuorisoseurantalot ei myöskään ihan sitä meidän toivomaa tyyliä. Onko näitä nyt enää muita mahdollisuuksia..? Mitä kokemuksia on Upseerikerhosta? sekin tosin aika vanhahtava. Myllysaari ainakin kuvissa paikkana mahtava, mutta siellä menu todella tylsä, ja pitää poistua aikaisin. Myöskään palvelusta ja homman toimivuudesta muutenkaan en ole kuullut oikein mitään hyvää..

Kysypä keskustasta uudesta paikasta nimeltään Wanha Walimo. Aivan upeat puitteet häihin; myös vihkiminen onnistuu ko. paikassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hääpaikka Lahden seutuvilta haussa, ja kovin vaikealta tuntuu, kun ei vielä Lahdessa asuta... Juhlapaikka saisi olla suht moderni, hieno, jos järven rannalla, mutta ei pakko, vieraita noin 60-70henkeä. Tarjoilut voi hyvin tulla talon puolesta. Mikään ihan perusravintola ei kuitenkaan kiinnosta... Tällä hetkellä ehdokkaita on Casseli ja Lehmonkärki, mutta Lehmonkärjessä hyvin niukalti enää vapaata. Mukkulan kartano ei oikein innosta, eikä Messilä, nuorisoseurantalot ei myöskään ihan sitä meidän toivomaa tyyliä. Onko näitä nyt enää muita mahdollisuuksia..? Mitä kokemuksia on Upseerikerhosta? sekin tosin aika vanhahtava. Myllysaari ainakin kuvissa paikkana mahtava, mutta siellä menu todella tylsä, ja pitää poistua aikaisin. Myöskään palvelusta ja homman toimivuudesta muutenkaan en ole kuullut oikein mitään hyvää..

Kysypä keskustasta uudesta paikasta nimeltään Wanha Walimo. Aivan upeat puitteet häihin; myös vihkiminen onnistuu ko. paikassa.

Minä kävin katsomassa Wanhaa Walimoa ja oli kyllä ihan kaunis paikka. Ainoa miinus on, että pihaa ei oikeastaan ole ja heidän hintansa olivat kaikista kysymistämme juhlapaikoista reippaasti kalleimmat. Itse olemme harkinneet ykkösvaihtoehtoina Lokkia, jossa oli kohtuuhintaista sekä keskustassa sijaitsevaa kansanopistoa, jonne saa viedä omat ruoat ja juomat. Myllysaaresta kysyimme myös ja minun käsitykseni mukaan siellä saa kyllä muokata heidän menu-ehdotuksia. Paikka vain oli meidän häille liian pieni. Entä oletko ajatellut taidekeskus Taarastia Nastolassa? Siitä ei ole kokemuksia, mutta ainakin kuvien perusteella on hieno paikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yks paikka mistä tässä ketjussa ei ole kauheasti puhuttu on Sibeliustalo. Siellä on useita kabinetteja eli erikokoisia hääjuhlia voi tiloissa viettää. Lisäksi paikka on järven rannalla ja tosi hieno. Ruuat ja juomat tulee Sibeliustalon pitopalvelun Kanrestan kautta.

Minkä verran nyt on tullu itse oltua yhteyksissä paikkaan niin ihmiset ovat todella mukavia ja vastaavat viesteihin nopeasti.

Aika hintava paikkahan tuo on, mutta aika samanhintaisia nuo ruokailut keskustan tuntumassa vaikuttavat olevan.

Meillä on juhlatilana Kuusi-kabinetti, jossa on koko seinä ikkunaa järven puolelle. Tosi kiva tila!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään