Jump to content
Naimisiin.info

Lahti ja lähialueet


Tubbs

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pyhäniemen kartano on todella ihana! Kävin katsomassa viime kesänä (suostui ottamaan vastaan jo vaikka ei ollut vielä avoinna, kun oikeen kauniisti kyselin puhelimessa :girl_haha: ) Ainoo miinus mielestäni on se, että huoneet pieniä ja niitä on PALJON. Eli vieraat olisivat eri huoneissa.. meidän hääväki ei kuulemma edes ihan varmasti olisi sopinut tiloihin.. puutarha-häitä ehdotteliu myöskin, mut ei uskallettu ottaa riskiä et oltais vaan ulkona. Jos sattuisikin se kesä sateisin päivä. Mutta kaunista siellä on :flirt:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ensi elokuussa olisi tarkoitus viettää häitä ja alustavasti olemme varanneet paikaksi Heinolassa sijaitsevan Cronin's cafe and guesthousen. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä katsastamaan paikkaa lähemmin.

Olemme kallistuneet tähän vaihtoehtoon, koska meillä jo ensi kesälle sovittu hääpäivä päätettiin vasta vähän aikaa sitten, joten valmistelu/suunnitteluaika jää melko lyhyeksi. Helpottaa siis valmisteluja suunnattomasti, jos useat eri palvelut saadaan samasta paikasta, niin kuin tässä tapaauksessa paikka, ruoka, juoma, hääsviitti + vieraiden majoitusmahdollisuus.

Toistaiseksi kaikki on ainakin pelannut erittäin hyvin; viesteihin on vastattu nopeasti ja kovin ystävällisiltä isäntäväki vaikuttaa. Olisi kiva kuitenkin kuulla kokemuksia ja mielipiteitä paikasta joko kyseisessä paikassa häitänsä viettäneiltä tai vieraina olleilta. Melko pienihän tuo paikka on, mut meillä kuitenkin vierasmäärä olisi korkeintaan 70 ja se pitäisi olla aika lailla sopiva määrä tuonne.

Ainut mikä meitä on mietityttänyt on tuo alkoholin tarjoaminen tai millainen käytäntö siinä olisi järkevin, kun kuitenkin ravintolahinnoista on kyse. Miten te muut ravintolassa häitä viettäneet olette hoitaneet kyseisen asian ja kuinka kalliiksi on tullut?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:girl_sigh: Tervehdys kanssa sisaret.

Löytyisikö teillä tietoa Jhl:n kotiniemestä ?

Tein siitä syksyllä alustavan varauksen ja nyt sitten odottelen vahvistusta.

Eli paljon mahtuu sisälle vieraita ? , Onko tilat siistit ? , Saako pöytiä pienempiin ryhmiin ? , millaset keittiö tilat ? , Onko piha millanen ? , Pystyykö ottamaan hyvin ulkokuvia ? Ymm.

Kaikki kommentit niin hyvässä kun pahassa on meille tervetulleita.

Kuviakin olisi mukava nähdä.

Tietoja kaivataan

[email protected]

Terveisin ensi kesän jännittävä morsian :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

meilläkin on häät ensi kesänä tuolla ktv:n majalla. Vieraita on tulossa 60 ja on kuulemma tuolle määrälle oikein sopiva

paikka. Hinta oli mielestäni halpa 315 euroa koko viikonloppu. Astiatkin saa tarvittaessa vuokrata sieltä. on järvenrannalla. Tosi kaunis paikka. Ainoa miinus on asuntovaunu alue vieressä, mutta eivät ole kuulemma ketään koskaan häirinneet.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei,

Meillä on häät 14.8. vesikansan nuorisoseurantalolla. Onko siitä minkälaisia kokemuksia? Se on nyt remontissa toukokuun ja kesäkuun mutta toivon että se on sitten elokuussa hyvässä kunnossa. Mietin lähinnä että kun on n.100 hengen häät niin onko se sopiva sellaisella määrälle? Toivottavasti se ei ole kovin kuuma paikka jos sattuu lämmin päiv. aivan upea maisema sieltä on vesijärvelle kyllä.

olis upeaa mennä hevoskyydillä sinne kirkolta sinne talolle mutta välimatka on liian pitkä (12km). Kirkkona on joutjärven kirkko. Mietin kuitenkin että jos hevoskyyditys onnistuisi edes osaksi matkaa.Onko kenelläkään siitä kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

^ Meillä oli häät tuolla Vesikansassa ja omasta mielestäni 100 hengelle saattaa tehdä tiukkaa, ainakin jos tahtoo saada kaikki istumaan isoon saliin. Ainakaan tanssitilaa ei taida jäädä. Meillä oli vajaa 70 vierasta ja tanssitilaa ei juuri jäänyt, mutta meillä olikin noutopöytä katettu myös sinne salin puolelle, vaikka senhän olisi voinut kattaa myös keittiön vieressä olevaan huoneeseen. Paljon riippuu siitä miten pöydät haluaa/saa laitettua. Lämmin siellä oli, vaikka meidän häät olivatkin ihan alkukesästä, mutta oviahan siellä saa auki. Vuokraajana oli ainakin silloin todella mukava ja avulias mies. Paikkana kaikenkaikkiaan on kyllä aivan mahtava ja varsinkin jos siellä on nyt remontti tulossa, niin mielelläni järjestäisin häät vaikka heti uudelleen siellä :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Poliisimajan vuokra 450€, mutta tilauskirja on täynnä syyskuulle asti, joten kannattaa ensi kesää silmäillä! :jere:

tietääkö kukaan tuosta poliisien majan vuokrauksesta? lähinnä sitä hintaa kyselen ja kokemuksia jos joku on siellä häitään viettänyt? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heippa :) Onko kellään tietoa, paljon tuon Pyhäniemen kartanon vuokra on?

Edit. Ja itse asiassa olen myös hyvin kiinnostunut tuosta vanhasta Walimosta! :) Siellähän voisi suorittaa myös vihkimisen, niin juhlapaikka olisi kätevästi saman katon alla. Onko jollakin tietoa, paljon olisi kyseisen paikan vuokra, häävieraita meille tulee varmaankin n. 100?

Muokattu: , käyttäjä: yanette
Link to comment
Share on other sites

  Auttakaa.

  Alkoi tässä epäilyttämään meidän sillä silmällä katselema hääjuhlapaikka eli Mukkulan kartano. Suosittu karavaanarialue ja rantsu ihan pihapiirissä. Mitäs jos me järkätään häät sinne ja sitten hoo hetkellä pihanurmi onkin täynnä puolialastomia auringonpalvojia  8) tahi juopineita teinejä poppivehkeet kybällä :P Morsian juoksee helmat hulmuten pitkin rantaa huutamassa ja hätistelemässä kutsumattomia vieraita?  Ain't funny.

  Siis, kaikki joilla on kokemusta Lahdesta, asukkaina, juhlavieraina tai vaikka vaan kuulopuheen asteella, nyt vinkkejä hyvistä juhlapaikoista, joihin sais tungettua ainaski noi 70 pallopäävalasta (vierasta) jotka listalle on päässy. Mielellään ei mikään keskustan hotelli tai vastaava, vähän sais ehkä olla atmosfääriäkin... Tai kyllä siitäkin voidaan tinkiä, hääauto on kuulemma ainoa mistä ei tingitä. Tjaah.  :-/

Oltiin häissä Lahdessa Villa Rauhalassa. Ihana paikka melkein kaupungin keskustassa Vesijärven rannassa. Googlaamalla löytyy tiedot! www.lahdenvillarauhala.fi

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta Lahden Villa Rauhalasta? Kävimme eilen katsomassa paikkaa, ja oli kyllä hieno ja paikan pitäjä vaikutti kyllä ihan ammattilaiselta. Olisi kiva kuulla miten juhlat ovat sitten oikeasti menneet eli jos jollain on kokemusta niin kertokaahan ihmeessä!

Olimme keväällä häissä Villa Rauhalassa. Ihana paikka , ruoka ja henkilökunta! Paikkaan saa itse tuoda alkoholijuomat, josta tulee valtavaa säästöä. Ei tarvitse stressata kun kartanon väki huolehtii kaikesta. Varasimme sen myös omiin häihin!

Link to comment
Share on other sites

Hääpaikka Lahden seutuvilta haussa, ja kovin vaikealta tuntuu, kun ei vielä Lahdessa asuta... Juhlapaikka saisi olla suht moderni, hieno, jos järven rannalla, mutta ei pakko, vieraita noin 60-70henkeä. Tarjoilut voi hyvin tulla talon puolesta. Mikään ihan perusravintola ei kuitenkaan kiinnosta... Tällä hetkellä ehdokkaita on Casseli ja Lehmonkärki, mutta Lehmonkärjessä hyvin niukalti enää vapaata. Mukkulan kartano ei oikein innosta, eikä Messilä, nuorisoseurantalot ei myöskään ihan sitä meidän toivomaa tyyliä. Onko näitä nyt enää muita mahdollisuuksia..? Mitä kokemuksia on Upseerikerhosta? sekin tosin aika vanhahtava. Myllysaari ainakin kuvissa paikkana mahtava, mutta siellä menu todella tylsä, ja pitää poistua aikaisin. Myöskään palvelusta ja homman toimivuudesta muutenkaan en ole kuullut oikein mitään hyvää..

kannattaa tutustua Villa Rauhalaan! Olemme varanneet sen omiin häihimme. Todella ihana paikka lähes kaupungin keskustassa, todella hyvä tarjoilu ja henkilökunta. Alkoholi juomat saa tuoda itse ja siitä tulee isoa säästöä. Ihan huippu, mutta en tiedä löytyykö vapaita iltoja. Ps meidät vihitään myös Villa Rauhalassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oon ihan uusi täällä. Vuoden päästä elokuussa olisi tarkoitus viettää omia pienehköjä häitämme jossain. Tuotaisiin oma pitopalvelu ja omat juomat. Villa Rauhalaan laitoin meiliä, mutta sieltä ei ole vastattu mitään, Myllysaari olisi muuten aivan loistava, mutta ei haluta heiltä ruokia, kun ei ole kokemusta kasvispainotteisten menujen valmistamisesta..

Mitään ideoita? Onko Villa Rauhalasta pakko ottaa tarjoilutkin? Olisi kiva löytää joku semmoinen pieni ja tunnelmallinen paikka joka olisi mahdollisesti järven rannalla. Me pystytään kyllä saamaan ilmainenkin tila sulhon vanhempien entisen navetan vintiltä, jossa on vietetty aikaisemmatkin häät, mutta en mielellään siellä niitä pitäisi. Ei haluta kutsua paljon porukkaa ja jos siellä pitää häät niin siellä on puoli sukua kuokkimassa (asuvat samalla alueella) ja kavereille pitäisi järjestää yöpymiset ja kuljetukset jotenkin. Äääh, stressaa. En löydä mieleistä pukuakaan, kun minun silmiin kaikki perinteiset morsiuspuvut on ihan järkkyjä 8) Jos jollain on jotain tarkempaa tietoa tuosta Villa Rauhalasta niin olisin todella kiitollinen niiden salaisuuksien jakamisesta.

Link to comment
Share on other sites

Voin todella lämpimästi suositella Lehmonkärkeä ja Omettaa. Marjo on huippu, tarjoilijat huippuja, ruoka erinomaista, paikka aivan upea. Vanhasta navetasta muutama vuosi sitten remontoitu nykyaikaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Kyselisin, onko kenelläkään kokemuksia tai ylipäätään infoa Jymylinnasta joka sijaitsee Orimattilassa. Varattiin tuo paikka alustavasti ensi kesälle, mutta en mistään tunnu löytävän kenenkään kokemuksia kyseisestä paikasta. Alkaa epäilyttää onko paikassa jotain vikaa kun ei kukaan ole tuossa paikassa häitään tanssinut tai suunnitellut niitä siellä tanssivansa :girl_wink:

Käytiin siellä ikkunoiden takana kurkkimassa ja oikeen hyvältä näytti! Rauhallinen paikka ja isot tilat...odotellaan vaan että varauksista vastaava palaa lomilta jotta päästään lyömään päivä lukkoon! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kyselisin, onko kenelläkään kokemuksia tai ylipäätään infoa Jymylinnasta joka sijaitsee Orimattilassa. Varattiin tuo paikka alustavasti ensi kesälle, mutta en mistään tunnu löytävän kenenkään kokemuksia kyseisestä paikasta. Alkaa epäilyttää onko paikassa jotain vikaa kun ei kukaan ole tuossa paikassa häitään tanssinut tai suunnitellut niitä siellä tanssivansa :girl_wink:

Käytiin siellä ikkunoiden takana kurkkimassa ja oikeen hyvältä näytti! Rauhallinen paikka ja isot tilat...odotellaan vaan että varauksista vastaava palaa lomilta jotta päästään lyömään päivä lukkoon! :girl_smile:

Kyllä Jymylinnassa häitä pidetään, itse olen joskus pikkutyttönä ollut häissä siellä, nyt lähiaikoina useampikin tuttu on juhlinut häitään siellä. Jymylinna on aika iso paikka eli ei varmastikkaan sovi kovin pienille häille. Siellä on muistaakseni aika iso esiintymislava ja tilan saa jaettua kahteen osaan, varsinaiseen juhlasaliin ja "tarjoilusaliin". Mutta varmaan selviää parhaiten, jos käytte itse katsastamassa paikan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...