Tubbs

Lahti ja lähialueet

614 viestiä aiheessa

Varasimme Orimattilan Jymylinnan ja tuo vaikuttaa oikein lupaavalta (200 hengen häihin).

Olikos jollakin kokemusta paikasta ?

Me tykättiin erityisesti siitä, että kirkko oli lähellä. Tietty piha on liiankin suuri, muttei tuo menoa haittaa  :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Hollolan vanhasta Pappilasta... Mulla (ja ehkä vähän tolla sulhollakin ;) ) on aina ollut haaveena mennä naimisiin Hollolan kirkossa ja hevos immeisenä haluan kirkosta poistua hevoskyydillä, joten juhlapaikka tarttis sitten olla semmoisen siedettävän matkan päässä kirkosta. Tosin huomasin juuri, että aika paljon ottaa Hollolan seurakunta maksua tuosta vihkimisestä, jos ei kuulu ko.srk:an  :o Mutta katselin tuota vanhaa Pappilaa sitten juhlapaikaksi... Vieraita on todella alustavan laskennan mukaan tulossa n.70... Pahoin pelkään kuitenkin että määrä tästä nousee (kuitenkin ihan maksimi on sata). :-/

Tuosta edellisessä viestissä mainitusta Jymylinnasta on kokemusta parin vuoden takaa, jolloin olin siellä häissä. Oikein viihtyisä paikka, jossa todella asialliset tilat kaikin puolin, siis esim. keittiöt, wc:t yms. Vieraita niissä pippaloissa oli reilu sata ja aika väljän oloista oli, että luulen että mukava paikka isommallekkin porukalle, etenkin kun tuota pihatilaa on runsaasti... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pahoin pelkään että pappilassa ei saa järjestää häitä tai mitään muitakaan "iloisia" juhlia. Siellä ei saa tanssia, soittaa musiikkia eikä varsinkaan tarjota alkoholia. Mekin kyseltiin sitä ja meille sanottiin että se on lähinnä hautajaisia ym. varten. :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No höh... :-/ Taitaapa muutenkin kallistua vihkiminenkin tänne Lahden puolelle, ettei sitten vallan budjetti paisu jo pelkästään kirkon maksamisesta... :P

Onneksi tässä on aikaa tätä miettiä, kysellä ja suunnitella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse varasimme myös Orimattilasta Jymylinnan, täytyisi vielä käydä katsastamassa paikka. Kävimme myös Artjärvellä katsomassa maamiesseuraintalon joka oli ihan idyllinen mutta ehkä hivenen pieni isompiin häihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostanpa tätä vähän ylöspäin...

Meille olisi tulossa n. 30 vierasta, osaako kukaan neuvoa Lahdesta sopivaa (edullista) juhlapaikkaa? Tuo Metso vaikuttaa ihan lupaavalta ja ehkä KTV myös.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee vähän vajaa sata vierasta, joten pienet juhlapaikat ei ole kyllä tuttuja. Mutta katselin tota juhlapaikka vihkosta ja sieltä löytyi mm. nämä:

Matkanen

Pekantie 33

Joutjärven tuntumassa kartanotyyppinen rakennus n. 40hlölle.

Vesisamoilijoiden melontakeskus

Kahvisaari

N. 2km keskustasta pienessä Vesijärven saaressa, johon siltayhteys.

Kahvisaari_B.jpg

Hinnoista en kyllä osaa sanoa mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elli- Kuinka paljon teille on tulossa vieraita tuonne KTV:n majalle? Tai kuka tahansa, joka tietää kuinka paljon sinne todellisuudessa mahtuu?

Ollaan nyt muutaman kerran käyty paikan päällä suunnittelemassa ja mittailemassa ja se tuntuu koko ajan pienemmältä ja pienemmältä  :-/

Vai panikoinkohan mä turhaan  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heip Nampu,

meillä on kutsuttuja n. 120 henkeä. Ihastuttiin paikkaan täysin ja toivottavasti olis hyvä ilma pihaahan siellä riittää. Me ollaan käyty vaan kerta viime syksynä kattomassa paikkaa, joten ei ole ihan tarkkaa muistikuvaa salin koosta. Silloin kun käytiin oli paikalla vahtimestarin tytär joka oli mennyt naimisiin muutamaa viikkoa aiemmin. Hän kertoi, että heillä vieraita oli 130 henkeä. Tanssin alkaessa piti pöytiä siirreellä alta pois. Kuulemma pöytiä ja tuoleja ei ihan 130:lle ollut. He olivat jostain tuoneet muutaman lisää. Me kyllä mennään käymään vielä toukokuussa majalla katsomassa ja mittailemassa. Koitetaan suunnitella pöydät niin, että mahdollisimman vähän tarvitsis pöytiä tanssin alta siirrellä. Meinataan kuitenkin mahtua sinne vaikka bändikin on 4-6 henkinen. Älä panikoi kyllä sinne mahtuu! Koska teillä on häät? ja paljon on vieraita tulossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö joku paikkaa lahden seudulla  järven rannalla  noin 70 hengelle??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tietääkö joku paikkaa lahden seudulla  järven rannalla  noin 70 hengelle??

KTV:n maja on järven rannalla ja sinne mahtuu ton kokoinen porukka hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:-Xkellään kokemusta siipiratasalus Vellamosta?Me varattin se jo mutta olisi kiva kuulla miten teidän muiden häät siellä sujui...

hupsista peruttiinkin tuo varaus(olisi ollut uutenavuotena)

ja nyt on häät siis elokuussa ja :-X juhlapaikkana casseli :-X eli sataman tuntumassa siltikin pysytään

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips,

Meidän häät vietetään tänä kesänä Vaanian Matkailukeskuksessa ( www.vaania.com ). Paikka on ihana ja tunnelmallinen maalaismaisemissa. Ei siis sovi kovin hienostuneisiin juhliin, vaikkei mekään lantsuissa humpata  ;).

Ruoat tulee talon puolesta mutta juomat voidaan viedä itse. Yöpymispaikkoja on mukavasti ja meillä ne kaikki täyttyykin.

Matkaa Vaaniaan on lahden keskustasta n. 25km.

Meidän vanhempien 30-vuotishääpäivä ja uudelleen vihkiminen järjestettiin siellä viime kesänä ja tuon avon kanssa todettiin jo silloin että täällä voisi viettää omatkin häät, ja niinhän siinä nyt sitten käykin  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tietääkö joku paikkaa lahden seudulla  järven rannalla  noin 70 hengelle??

Metsola http://www.metsolan.com/sali.html on tosi upealla paikalla Alasenjärven rannalla ja Lepola http://www.lomakeskuslepola.fi/ löytyy saman järven rannalta. Sitten on Vesikansan nuorisoseurantalo Kalliolassa (noin 10km Vääksyyn päin) Vesijärven rannalla kallion päällä, maisemat sieltä on tosi mahtavat.

Näihin mahtuu vähintään tuo 70 henkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on varattu Lahdesta, ihan pääkirjaston vierestä, Marttojen juhlatila. Istumapaikkoja on noin 40 ihmiselle. Ja meidän häissä kun on noin 30 vierasta niin sovitaan hyvin.

Lisäksi hinta oli edullinen ja keittiö kaikkine laitteineen käytössä. Tilasta löytyy myös tarjoiluastiat sekä lasit, lautaset jne. Sulhon kanssa ihastuttiin tilaan heti. Ei ole todellakaan mikään suuren suuri mutta on jotenkin kotoisa ja rauhallinen. Paikalla on niin sanoakseni hyvä henki  :D

Lahden martat löytyvät varmasti puhelinluettelosta ja minultakin saa numeron yksityisvietinä jos tarvetta on.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omat häät kesällä -07 ja nyt jo tuskastuttaa tuo hääpaikan valinta! Tietääkö kukaan kuinka monta henkeä tuonne Vaanian matkailukeskukseen mahtuu? Kuulin, että siellä joku vanha kalkittu navetta tms. rakennus? Onko tila yhtenäinen vai kaksi kerroksinen tyylii "tanssit ylhäällä orrella?" Ympäristö näyttää kuvissa viehättävältä, sisätiloista oli nettisivuilla hiukan huonoja kuvia..

Vieraita on tulossa pitkänmatkan takaa ja ihane paikka olisi semmoinen johon voisi majoittua samalla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Krookus: tuo niemimäen mansikkatila vaikutti myös kivalta kun kävimme sitä meille katsomassa, jos olisimme kesällä menneet naimisiin niin paikka olisi ollut tuo, juuri tuon majoituksen ja ympäristön takia.. http://www.niemimaki.fi/index.htm

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin siinä sitten kävi... että kävimme Lahden Upseerikerholla lounaalla ja teimme alustavan varauksen sinne. Kesälle -07 kuulemma oli jo varauksia joten yhtään en liian aikaiseen ole ilmeiseti liikkeellä. Nyt on vain "heinälato romantiikka" unohdettava :) ...ja häävalssi vaihdettava kulkurin valssiksi :)

Täytyy sanoa, että paikka on hieno!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

luulisin että vanhassa pappilassa (siis Hollolan kirkolla) saa viettää häitä (ainakin tätini häät on pidetty siellä)..tosin tanssia ei voi kun on seurakunnan tila.

Messilä on todella ihana paikka, mutta melko kallis (pelkkä tilavuokra on ainakin ollut 500 e) ja siellä ei voi tarjoilla omia juotavia, koska siellä on A-oikeudet. Tietenkin jos on varaa tarjota vieraille juomia baarista tai sitten vieraat ostaa omilla rahoillaan..

Tämä sama alkoholin anniskeluasia on jokaisessa ravintola/juhlatilassa sama.

Me olemme ratkaisseet alkoholitarjoiluasian sillä, että vuokrasimme Viitailan seurojentalon..nämä nuoriso/seurojentalot on siitä mukavia paikkoja että juhlia saa aamuun asti ja voi tarjoilla omia alkoholeja. Nämä paikat ovat myös yleensä melko halpoja..meillä vuokra on pe - su 150 e ja saatetaan saada avaimet sinne jo viikolla aikaisemmin jos ei ole muita juhlia silloin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Messilää pitää kehua hieman.. Henkilökunta tuntui olevan todella osaavaa ja auttavaista (hyvällä tavalla). Tavarat, laitteet, ruuat ja koristelut saa kaikki tarvittaessa tuosta paikasta. Positiivista mielestäni paikassa oli myös se, että kaikki tapahtumat ovat yhdessä tilassa (tanssi, ruoka, baari). Meidän hääpaikaksi ei kuitenkaan tullut Messilä vaan paremmin teemaan sopiva rauhallinen paikka... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin kyseltiin vanhaa pappilaa, ja sieltä sanottiin, että yleensä siellä ei saa häitä järjestää. Siellä ei saa tanssia, eikä varsinkaan tarjota minkäänlaisia alkoholijuomia, ei edes onnittelumaljaa. :o

Messilääkin mietimme, mutta kun sinne saa juuri ja juuri mahtumaan 50 hlöä, ja meille vieraita on kutsuttu lähes 100, emme mitenkään olisi mahtuneet sinne. Ja tanssitilaa oli pitänyt raivata oikein urakalla. Onhan niillä sitten myös se Markkinaravintola, jonne kyllä mahtuisi 200 henkeäkin, mutta jotenkin se ei tuntunut sopivalta kesähäihin, eihän siellä ole edes ikkunoita. Molempiin olisi pitänyt ottaa juomat Messilän puolesta. Joten kumpikin jäi. Hintaa molemmilla paikoilla on 500e.

Päädyttiin pitkän kiertelyn jälkeen Uudenkylän seurantaloon, joka on juuri sopiva meidän näköisiin häihin. Hintaa seurantalolla on 210e pe-su, ja juhlia saa niin myöhään kuin haluaa. Ensin halusimme Hollolan kirkon vihkikirkoksi, mutta kun Nastolasta löytyi juhlapaikka, menimme katsomaan minkälainen kirkko mahtaa Nastolassa olla. Ja se on siis aivan mahtava vanha puukirkko, ei tarvinnut paljon miettiä mikä kirkko valittaisiin.

Jos täällä on muita Nastolan kirkossa menijöitä, olisi kiva tietää muutamia käytännön asioita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikö kukaan muu ole tulossa Valkoiseen Omenaan, siis se entinen Kunnantupa siinä suoraan Hollolan kirkkoa vastapäätä?

Meillä on häät siellä ja ihmettyttää kun ei ole tietääkseni kellekkään muulle juhlapaikaksi kelvannut. Mielestäni aivan loistopaikka kun on tosiaan siinä kadun toisella puolella, ei tartte vieraiden siirtyä vihkimisen jälkeen autoineen minnekään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukavaa lueskella muidenkin suunnitelmia kesälle 2007 :) Vielä viime syksynä täällä oli paikalla melkeinpä vain  kesänä -06 avioon astujia ja oma odotus tuntui hurjan pitkältä. Nyt ei enää yhtään niiiiiiiiiiiiiiiiiin pitkältä, vaikka

pitkähän se matka vielä oikeasti on ;D Ei ajatella sitä.

Me juhlistamme tahtomistamme Heinlammin Kylätalolla. Paikka on kovin suosittu ja semmoinen maalaishää-tyyppinen. Ainoa, mitä puutuu, on järvi. Tästä me päätimme tinkiä, kun Heinlammille päädyimme. KTV oli toinen vaihtoehto, mutta halusin, ettei pöytiä ja tuoleja tarvitse siirrellä minnekään kun tanssi alkaa. Vieraita meillä on tällä hetkellä listalla 120.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään