Tubbs

Lahti ja lähialueet

614 viestiä aiheessa

Siihen Lokin tarjoukseen sisältyy ruoka mutta juomat ei sisälly. eli baari pitäisi olla lisäksi auki. Upea paikka sinänsä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varoituksen sana kaikille tuleville hääpareille Lahden suunnalta, jotka suunnittelevat pitävänsä juhlat Lahden Upseerikerholla. Paikan yrittäjä ei ole kuullutkaan sanasta asiakaspalvelu ja hänen kiinni saamisensa puhelimitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti on melkein mahdotonta. Meillä oli siellä juhlat nyt kesällä ja kyllä jäi melkoisen paha maku suuhun juhlien järjestelyajalta.

Sen verran positiivista mainittakoon, että itse juhla sujui mallikkaasti ja kaikki meni niin kuin pitikin, mutta se stressin määrä ennen kyseistä juhlapäivää ei ole sanoin kuvattavissa...tässä muutamia esimerkkejä: 1. yrittäjä ei ilmestynyt sovitulla ajalla tapaamiseen vaan odotutti paikalla tunnin ilman minkäänlaista viestiä eikä vastaa puhelimeen, kun yritimme soittaa (lähdimme sitten itse pois totaalisen kiukkuisina), 2. hän ei muutenkaan koskaan vastaa puhelimeen (ehkä soittaa perään, kun näkee, että häntä on yritetty tavoitella), 3. hän ei vastaa läheskään aina sähköposteihin, 4. laskun saaminen ennen juhlaa oli työn ja tuskan takana (ruokailu pitää maksaa ilmoitetun hlö-määrän mukaan ennen juhlia), 5. meillä on vieläkin saamatta juomalasku, vaikka aikaa on mennyt yli kuukausi (en varmasti laskua kysele).

Tuossa nyt muutamia yksityiskohtia homman toimimattomuudesta ja kaikkein pahinta oli ettei vielä edellisenäkään päivänä voinut olla varma, että onko meidän juhlia todella järjestetty kerholle vai saavummeko vieraiden kanssa tyhjään paikkaan... Olisimme säästyneet paljolta stressiltä, jos olisimme varanneet toisen paikan. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Juhlat saatiin pidettyä ja vieraat olivat tyytyväisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä on varattuna Hirvi hääjuhlapaikaksi. Koska häät ovat vasta edesspäin, niin käytännönjärjestelyjen onnistumisesta en osaa sanoa, mutta tähän mennessä palvelu on ollut ystävällistä, asiantuntevaa ja kaikin puolin hyvää. Sähköpostilla asioiminen ei ole ollut mikään ongelma, kysymyksiin on saanut vastauksen melkeinpä saman päivän aikana.

Olen nyt käynyt tarkastamassa paikan ja mukavalta näytti! Selvisi myös, että omistajien poika on HYVÄ aloitteleva valokuvaaja, joka voi hoitaa häävalokuvauksen juhlapaikalla ammattilaiskuvaajia halvemmalla. Näin hänen ottamiaan kuvia, ja hyvältä näytti.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän juhlapaikka vaihtui, nyt on varattuna Kongressikeskus Fellmannista kakkoskerroksen suurempi juhlasali. Upea, tilava, ei ainakaan mun mielestä ees vaadi muuta koristeluja kun kukat pöytiin. Pieni esiintymislava ja tanssilattia ja discopallo   :-X Niin ja oma baari.

Meillä porukkaa tulee maksimissaan 70 mutta tilaan mahtuisi PALJON enemmän väkeä, hinta ei todellakaan päätä huimaa. Henkilökunta on tähän asti ollut TODELLA mukavaa ja ystävällistä joten voisin omien (vielä vähäisten) kokemusten perusteella suositella kaikille niille kenestä Lokkiravintolan 3000e tuntuu paljolta ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastailempa nyt vähän itse omaan kysymykseeni. Jospa siitä on jollekin toiselle apua. ;)

Kahvisaari: Vuokra 170€. Kauniilla paikalla kaunis vanha rakennus. Sisätilat vaativat kunnon somistusta ja kalusteet eivät ole kauniit... Mukava sisäkuisti, jossa pöytä sekä tuolit sekä sisällä erikokoisia pöytiä tuoleineen. Tilaa noin 50 hengelle. Ei esiintymislavaa ja sisätilat muutenkin vähän hankalat ja ahtaat. Ulkona on myös kalusteita.

Ja sitten tuo Joutmaja: Vuokrasta en tiedä. Kaunis pihamaa ja hyvät pihakalusteet, paljon istumapaikkoja ulkona. Vanha kaunis rakennus, mutta juhlasali ahdas. Tilaa ehkä 40-50 hengelle. Kalusteet eivät silmiä hivelleet... Heti oven vieressä nurkassa pienen pieni lava/koroke. Kahta seinää peittävät isot ikkunat, joista näköala järvelle.

Ja sitten vielä vähän KTV:n majasta: Sisällä emme edes käyneet, koska emme pitäneet pihasta. Se oli kenttämainen ja nurkilla asuntovaunuja ja telttakatoksia asukkeineen. Järvenranta n. 100 metrin päässä, kun kävellään läpi "kentän". Siistin ja tilavan näköinen rakennus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kotiniemen siirtolapuutarhan päärakennus oli ihana ja olisin ollut valmis vuokraamaan sen siltä seisomalta. Kukkaistutukset olivat mahtavia ja sisätilat kalusteineen siistit ja juuri sopivan kokoiset. Noh, puheenjohtajapa kertoi, etteivät he enää vuokraa päärakennusta kenellekään. :'(

Ehdin jo siihen niin ihastua, että nyt vaan mietin, mistä ihmeestä löydän paikan, joka on mitään tuohon verrattuna. Ja tosiaan, kun A-oikeuksilla varustettua paikkaa emme halua...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ei taida olla ketään muuta hääpaikan metsästäjää liikkeellä? Nyt näyttää siltä, että hääjuhliamme vietetään KTV-majassa. Silläkin uhalla, että karavaanarit pyörivät varkkareissa nurkilla. Löysin siitä kuviakin netistä, osoitteesta: http://www.edu.lahti.fi/~tane/kuvia_ktv.htm ja sisätilat näyttivät todella siisteiltä ja sopivan kokoisilta. Nyt kun vielä saisi jonkun langan päähän, kenen kanssa vuokrauksesta voi sopia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu toinen onneton juhlapaikan etsijä!  :-? Hääpäivä on (jo) helmikuun lopulla, eikä mitään ole vielä tehty  :-[ Auttakaa hyvät ihmiset löytämään tunnelmallinen juhlapaikka noin 15-40 hengelle. Paikassa saisi mielellään olla takka, ja sen ehdottomasti pitää olla luonnonkeskellä, ei siis keskellä kaupunkia. (pienet on vaatimukset joo... :P) Plussaa olisi, jos hinta ei päätä huimaisi ja paikalle saisi viedä omat juomat.

So help me please!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät -06 syyskuussa, Hollolan kirkossa vihitään ja jatkot Niemimäen mansikkatilalla.

Toistaiseksi kaikki sujunut hyvin sieltä päin, joustavaa porukkaa ja tuntuvat hanskaavan asiat hyvin.Katsotaan sitten häiden jälkeen, miten kävi! Vaaniassa käytiin katsomassa myös tiloja, mukava paikka(ehkä vähän sotkuista..),mutta omistajat hieman stressinsietokyvyttömiä, nyt saatiin kuulla,miten stressaavaa ja kamalaa on järjestellä muiden häitä... ::) Eipä tehnyt mieli järjestää häitä siellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät ravintola Casselissa (lahden satamassa sibeliustalon vieressä rannan puolella)

ja olimme erittäin tyytyväisiä hinta/laatu suhteeseen,meillä ei paikkavuokra maksanut mitään eli me maksettiin vain ja ainoasteen siitä ruuasta joka oli todella hyvää :P vieläkin kuolaan tuolla mun päikyssäni tuota ruokalistaa...

meillä oli vieraita noin 40 henk.

tarjoilijoita meillä oli parhaillaan 4kpl ja baari auki jokaiselle omakustanne hintaan ja täytyy sen verran hehkuttaa että oli ihan älyttömän palvelualtista henkilökuntaa (auttoivat järjestelemään juhlakuntoonkin edellisenä iltana,vaikka menikin hiukan myöhäiseksi kun siellä olikin tullut yllätys varaus edelliselle illalle ja me päästiinkin vasta klo 20.00 jälkeen koristelemaan...mutta eipä se tahtia haitannut ;

Eli minä ainakin suosittelen lämpimästi tuota paikkaaca58ixdf..jpg&w=170&h=150

Niin ja siivouskin sujui todella hienosti,me juhlittiin ja henkilökunta siivosi kaikki meille seuraavaksi päiväksi laatikkoon valmiiksi joten meidän ei tarvinnut kun vaivautua paikalle hakemaan koristeet pois ;D

joten ei tarvinnut mitään todellakaan tehdä (no osan häälahjoista me kyllä jo otimme heti samana iltana mukaan)

ja myöhemmin meille oli miehen täti lähettänyt sinne yhden häälahjan (kun ei tiennyt meidän osoitetta)

niin he soittivat Casselista perään ja kertoivat siellä olevan meille paketin joten on todella REHELLISTÄ toimintaa ;D

jonka sitten voisimme sieltä hakea tai he voivat lähettää sen meille,no me haimme paketin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli hääpaikkana Vesikansan nuorisoseurantalo 29.7.

Sijaitsee upealla paikalla, tilaa hyvin (meillä vieraita 75), sai koristella mieluisekseen,

pitopalvelu hoiti ruokapuolen, me toimme juomapuolen...

Saimme avaimet jo torstaina ja luovutus sunnuntaina.

Erillinen huone lapsille, minne olimme tuoneet leluja, pelejä ym.

Oranssit tuolit eivät meitä häirineet, koska teemaväreinä oli ruskea ja oranssi.

Jos joku haluaa kuvia, niin laita privaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlatila on nyt valittu, eli se on lahden kansanopisto. Ruoat on kohtuuhintaisia ja tila on tosi kaunis ja lisäksi otetaan pieni takkahuone jossa voi lapset olla rauhassa juhlan aikana ja loppuillasta mahdollisesti juomatarjoilu siirretään sinne.

Valokuvaaja on myös nyt varattu!

Onko kenelläkään tietoa mistä saisi kokonaisen sian?

Toinen kysymys liittyy hääkakkuun, eli tarvisimme edullisen hääkakun jossa ylin kerros on tehty allergioideni ehtojen mukaisesti :) eli joustavaa kondiittoria tms!

Jos on ideoita niin laittakaa viestiä tulemaan :)

Onneksi on jo jotain saatu varattua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Lehmonkärjestä kaipaan kommentteja, millaisia juhlia olette siellä juhlineet? Mitä pitopalvelua käyttäneet, entä majoitus? Paikka varattuna meille, mutta kaipaan lisäinfoa, kiitos!

Meillä häät tulossa ensi kesänä Lehmonkärkeen eli vielä ei ole kamalasti käytännön vinkkejä, vasta paljon suunnitelmia  ;D Pitopalvelu Pito-Alma on varattu. Heitä kehuttiin kovasti ruuan ja esillepanon osalta, ja ovat järjestäneet paljon juhlia Lehmonkärjessä, joten varmasti tuttu paikka. Lisäksi vastailevat kysymyksiin tosi ripeästi, toisin kuin monet muut alueen pitopalvelut.

Majoitus on meillekin vähän  :-? mutta alustavasti olemme puhuneet Hoimelan aamiaismajoituksen kanssa varauksesta. Vieraat hoitavat varauksen vahvistamisen ja maksamisen itse sitten paikan kanssa keväällä. Ja Lehmonkärjessähän on myös vuokramökkejä. Jos teillä ei osu juhlat sesonkiaikaan, niin sieltä sai mökkejä viikonlopuksi/yöksikin.

Lisää ajatuksia paikasta voidaan vaihtaa privalla, jos haluat  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät ensi kesänä ja kirkkona Asikkalan kirkko. Siitä on vain kivenheitto juhlapaikalle, [highlight]Suovolan ns.talolle[/highlight]. Siellä on tänä kesänä meneillään remonti joten vuoden päästä paikat ovat uudet. Hintakaan ei ole päätä huomaava ja juhlijoita mahtuu 150.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä oli häät ravintola Casselissa (lahden satamassa sibeliustalon vieressä rannan puolella)

ja olimme erittäin tyytyväisiä hinta/laatu suhteeseen,meillä ei paikkavuokra maksanut mitään eli me maksettiin vain ja ainoasteen siitä ruuasta joka oli todella hyvää :P vieläkin kuolaan tuolla mun päikyssäni tuota ruokalistaa...

meillä oli vieraita noin 40 henk.

tarjoilijoita meillä oli parhaillaan 4kpl ja baari auki jokaiselle omakustanne hintaan

Hei, tuohan kuulosti just eikä melkein siltä, mitä olen ajatellut =) Perhe; oliko siellä siis muita asiakkaita, ja oliko teillä kabinetti tms. omassa käytössä? Paljonko teillä ruoka maksoi? Mitä sisältyi (menua) ?  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä oli häät ravintola Casselissa (lahden satamassa sibeliustalon vieressä rannan puolella)

ja olimme erittäin tyytyväisiä hinta/laatu suhteeseen,meillä ei paikkavuokra maksanut mitään eli me maksettiin vain ja ainoasteen siitä ruuasta joka oli todella hyvää  vieläkin kuolaan tuolla mun päikyssäni tuota ruokalistaa...

meillä oli vieraita noin 40 henk.

tarjoilijoita meillä oli parhaillaan 4kpl ja baari auki jokaiselle omakustanne hintaan

Hei, tuohan kuulosti just eikä melkein siltä, mitä olen ajatellut =) Perhe; oliko siellä siis muita asiakkaita, ja oliko teillä kabinetti tms. omassa käytössä? Paljonko teillä ruoka maksoi? Mitä sisältyi (menua) ?  

Täällä kanssa yksi, jota kovasti kiinnostaa! :D Erityisesti kiinnostaa tuo hinta per pää--- :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kukaan ei ole vielä tainut mainita täällä Vesivehmaan nuorisoseurantaloa. Kävimme toukokuussa katsomassa paikkaa, ja ihan mukavaltahan se näytti. Tie kulkee läheltä taloa, mut en usko sen kuitenkaan haittaavan (tuskin siinä häiriöksi saakka liikennettä on). Muuten talo sijaitsee sellasen kukkulan päällä, näkymänä kunnon maalaismaisema. :) Saliin mahtuu noin 100 henkeä riippuen siitä, miten pöydät järjestetään. Muutenkin oleskelutilaa on ihan hyvin, ja wc:t ovat siistit. Keittiö on myös iso ja käytännöllinen (paljon kylmäsäilytystilaa, kunnollinen tiskikone jne). Jos nyt en väärin muista, niin vuokra taitaa olla 150e, ja oliskohan se vuokra-aika ollut keskiviikosta sunnuntaihin.

Paikka varattu meille 07.07.2007.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me valitsimme hääpaikaksi Lehmonkärjen. Olen juhlinut siellä yhdet synttäribileet sekä viettänyt jouluviikon mökillä. Yrjölän pariskuntaa voi kiittää erittäin hyvästä asiakaspalvelusta! Lehmonkärkihän pitää varata todella aikaisin, jos meinaa häitä kesällä viettää. Meillä onkin juhlat vasta syyskuussa 2007. Lehmonkärki on hieman kallis verrattuna varsinkin nuorisoseurantaloihin. Pidin erityisesti siitä, että mökkejä voi varata vieraille sekä tilat ovat juhlapaikassa riittävän tilavat. Suunnitelmat saattavat kyllä vielä muuttua, koska olemme ajatelleet myös yhtenä vaihtoehtona lähteä jonnekin paratiisisaarelle sanomaan tahdon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

;DEli ravintola casselista ketkä halusivat tietää..... ;D

Me "eksyttiin tuonne ihan vahingossa" ja kysyttiin sitten mitä juhlat maksaisi ja niin edelleen,ne antoi sieltä meille ruokalistoja käteen ja hintoja (olisikohan halvin buffet menu ollut 17e mutta kuitenkin)

ja ne menuut oli siis silla että jos ne ei olisi meille kelvanneet niin oltaisi itse saatu rakentaa mieluinen (no me otettiin nyt sitten semmoinen 30e maksava menyy)

ja tähän sitten otimme vielä kakun casselin kautta (joka oli yllätys meille,mutta komea oli ja hyvältä maistui) meidän omien laskelmien mukaan meidän olisi pitänyt maksaa "vähän" enemmän (100e) mutta kun asiasta huomautimme niin he olivat katsoneet että  se määrä mikä meillä kuitenkin meni ruokaa niin olisikin ollut vähemmän...eli tosi iloisesti yllätti.

Eli minä ainakin kehun hinta laatu suhdetta ;D

Ja meillä oli siis ihan oma erillinen kabinetti koko tilaisuuden ja sinne ei siis päässyt kukaan "ulkopuolinen" toiselta puolen ravintolaa

Parhaiten saatte kyllä tietoa kun menette itse paikanpäälle kysymään tai käytte heidän sivuilla ja laitatte sähköpostia

vastasivat meille ainakin noin vuorokauden sisällä viimeistään

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on nyt vihdoin varattu alustavasti hääjuhlapaikaksi ravintola Taivaanrannan kellarikabinetti. Tilaa on 15-35 hengelle, eikä tilan vuokrasta peritä maksua. Seisovapöytä maksaa menuvaihtoehdoista riippuen 22€ :sta ylöspäin. Ei kauhean paha  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin lämpimästi suositella Heinlammin kylätaloa kaikille juhlapaikkaa etisiville :-X

Olen ollut siellä yksissä häissä joskus vuonna x ja y ja omat häämme vietämme siellä 7.7.2007. Tähän mennessä kaikki on mennyt enemmän kuin loistavasti.

Varasin paikan aikalailla tasan vuosi sitten, koska tiesin sen olevan hyvin kysytty. Kävimme äitini kanssa siellä ensimmäisen kerran marraskuun -05 alussa. Tänä kesänä kävimme siellä sitten koko porukka meidän molempien vanhemmat ja kaaso mukaanlukien. Tällöin vuokraamisesta vastaava rouva oli paikalla ja keskustelimme paremmin läpi, mitä sopimukseen kuuluu. Uskon vahvasti, että hyvä tulee :-X

Hinta ei mielestäni ole päätä huimaava, pe-su 260€. Avaimet saa heti perjantaiaamuna ja luovutus tapahtuu sunnuntaina klo12 mennessä. Juhlimaan mahtuu suorastaan tilavasti 100 henkeä, mutta paikka on muistaakseni 120:lle rekisteröity. Meillä vieraita kutsutaan n.130 ja pöydät sekä tuolit riittävät. Tanssin alkaessa muutamia pöytiä joudutaan todnäk hieman siirtämään.

Pöytäliinat ja astiat voi Kylätalolta vuokrata erikseen, mikäli eivät kuulu pitopalveluun. Siivous tulee suorittaa siten, että tavarat on takaisin omilla paikoillaan ja tila muutoinkin samassa jamassa kuin perjantaiaamuna. Lattioita ei tarvitse siistiä.

Suosittelen siis lämpimästi ja kehoitan olemaan nopea, jos Heinlammilla haluaisi juhlansa juhlia (ensi kesä taisi olla jo aika täysi):-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään tietoa, saako Mukkulan kartanoon pyytää bändin esiintymään? Vai onko henkilökunnalla jotain sitä vastaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Okei, kiitti tiedosta! Tosi hyvä juttu. ;D Oletko muuten Nanna joskus ollut siellä häissä? Millainen kokemus oli, sujuiko homma henkilökunnan puolesta jne.?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät viime kesänä Lehmonkärjessä ja en voi muuta kuin kehua paikkaa ja omistajia.

Kaikki sujui todella hyvin. Paikkaa pääsi katsomaan etukäteen oikeastaan ihan milloin vain ja useaan otteeseen, että hyvin sai suunniteltua asioita etukäteen. Omistajat ovat kyllä erittäin ystävällisiä ja auttavaisia (tosin joskus aika kiireisiä  :) ).

Itse paikassahan on muutamia nukkumatiloja ja saunatilat. Meillä oli muutama mökkikin varattu ja itse vietimme hääyön yhdessä mökissä + puol viikkoa.

Pito Almalta tuli meille ruuat ja ai että oli hyviä, kaikki tykkäsi ja kauniisti oli laitettu. Siellä oli myös erittäin mukavaa palvelua.

Suosittelen siis kumpaakin lämpimästi.

Privana voin vastailla lisää…

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään