Jump to content
Naimisiin.info

Lahti ja lähialueet


Tubbs

Recommended Posts

Löytyisikö täältä apuja? Aloin mielestäni suunnitella ajoissa häitämme kesälle 2015. Hääpäivä on jo valittu ja kaksi paikkavaihtoehtoakin oli mielessä Lehmonkärki ja Aurinkoranta, MUTTA nämä molemmat paikat ovat varattuna.

Kriteereinä juhlapaikalle olisi:

-vieraita noin 120henkeä

-oma pitopalvelu/alkholitarjoilu (ei siis A-oikeuksia)

-mielellään yhtenäinen tila

-toiveena olisi järvenranta tai joku muu mukava ympäristö

 

Kiitoksia jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Menin morsioni kanssa salaa naimisiin pian 4v sitten maistraatissa. Salaisuuden tietää vain muutama, mutta en jaksaisi enää pitää tällaista omana tietonani. Syy miksi emme ole vieläkään kertoneet on se että haluan juhlat ehottomasti.

Vieraita varmasti alle sata, ruuat teemme luultavasti itte (tai kaverien avustuksella) ja paikan pitäis olla penninvenyttäjää varten. Eli hyvin halpa.. Rahanpuute on sysänny häitä koko ajan eteenpäin. Kuopiossa sisko meni naimisiin paikassa, jossa vuokra oli 50e. Lahessa jotakin samantyylistä tönöä?

Link to comment
Share on other sites

Marissamarja, olisin kiinnostunut kuulemaan teidän häistä lisää? Miten hoiditte kuljetukset/yöpymisen? Oliko teillä omaa äänentoistoa/bändiä? Saako paikassa juhlia "niin myöhään kuin tahtoo"? Mitä pitopalvelua käytitte? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Apua kaivataan!

 

Talvihäät, vieraita noin 65 ja ei lapsia. Omat juomat ehdoton, pitopalvelu voidaan ottaa paikan päältä jos hinta ja tilavuokra on sopivat ja astiasto pitää olla.

Olemme menossa nyt katsomaan Asikkalasta Niemimäen mansikkatilaa, Toivolan seurantaloa, Vesivehmaan ns-taloa sekä Vesikansan ns-taloa (tämä tulee varmasti rankkautumaan pois järkyttävän hinnankorotuksen vuoksi!!! Ja astioista pitää maksaa vielä erillistä vuokraa  :skilletgirl: )

 

Kaipailen tietoa Taidekeskus Taarastista, saako sinne viedä omia juomia? Pitopalvelu ilmeisesti heidän kautta?

Pennalan seurantalosta kaipaan myös kokemuksia, juomapuoli lähinnä mielessä kun on raittiusseuran (???? :blink: ) ylläpitämä paikka.

 

Ja mikäli on kuvia yllämainituista paikoista, otan ilomielin niitä vastaan.

Mun hermot ei ole tehty tätä varten ja vastuutan koko homman kohta sulhaselle  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Käsitykseni mukaan Taarastiin ei saa viedä omia juomia (saa korjata jos jollain muuta tietoa). Pennalan seurantalo on ainakin pari vuotta sitten ollut ilmeisesti kohtuullisen huonossa kunnossa, mutta tämäkin vain kuulopuhetta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Juu Taarastiin ei saa viedä omia juomia, vaan ne tulee heidän oman pitopalvelunsa kautta. Käytiin Taarastia katsomassa , niin sen vuoksi tiedän. Paikka sisältä ei mikään kovin kummallinen mielestäni, mutta pihapiiri on kyllä todella upea.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei Miimuli,

 

olisin kiinnostunut kuulemaan tuosta Niemimäen mansikkatilasta lisää jos kävitte katsomassa?

Meillä tulossa häät kesällä 2015, joten vielä on aikaa, mutta jotenkin haluaisin varmistaa täydellisen paikan olemalla liikkeellä ajoissa.

Vaikka täällä on paljon vinkkejä niin tuntuu että kaikista löytyy jotain ei niin mieluista :-( oon kait liian kranttu.

 

- vieraita max. 80 hlö

- pitäisi saada viedä omat juomat ja pitopalvelu

- yöpymismahdollisuus

- juhlapaikka "omassa rauhassa" (esim. Vesinkansan nuorisoseurantalo ois kiva, mutta ihan tien ja asutuksen vieressä)

 

 

Oisko jollain näihin kriteereihin sopivaa paikkaa tiedossa?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Me justiinsa esivarattiin Niemimäen mansikkatila syyskuulle 2015. Esivarattiin siksi, että ollaan vasta ihastuttu siihen netin kautta, ja ollaan menossa katsomaan paikkaa parin viikon päästä, jolloin tehdään sitten lopullinen päätös. Kesän aikana tuli kyllä aika hyvin tutkittua Lahden seudun hääpaikkavalikoima. Vaikka hyviä paikkoja mielestäni löytyykin, oli monissa sitten joku sellainen negatiivinen puoli, joka tiputti ko. paikan listaltani. Casselin paikat on kivoja, mutta niissä pitää pitopalvelu ostaa myös heiltä, ja niin muodoin juomat. Joten liian kallista meidän budjettiin. Villa Rauhala vaikutti ihanalta paikalta ja sen sijainti on loistava, mutta siellä ilmeisesti vieraat jakautuisivat kahteen tilaan, eikä bändille olisi kaiketi tilaa (näin ymmärsin jonkun puheista). Paikan isäntä on myös ilmeisesti juhliin osallistuvaa tyyppiä, joka ei kauheasti houkuta.. :) Voi olla, että seuraava asia on vain omaa kuvitelmaani ja joku päähänpinttymä, mutta maaseudun nuorisoseurojen talot tuntuvat kaikki niin vanhanaikaisilta puupaneeleineen, että ne putosivat listalta ihan vain sen takia. Joku oli kylläkin tänne foorumiin postannut kuvan kauniista vaaleasävyisestä tilasta, joka ymmärtääkseni oli juuri tuollainen seurojentalo tms, joten ehkä olisi ollut minunkin aika muuttaa tuota kauhukuvaa päässäni :)

Mutta tosiaan jokin tuossa Niemimäen tilassa viehätti. Minusta sen juhlatila vaikuttaa hyvän kokoiselta, varsinkin kun sinne ilmeisesti mahtuu hyvin 80 ihmistä, ja meille on tulossa n. 50 vierasta. Se sijaitsee sopivan matkan päässä Lahdesta. Ja koska emme jaksa kovinkaan paljon stressata ruoan suhteen, kunhan se vain on hyvää, oli mansikkatilan juhlamenu mielestäni aivan loistava. Lisäksi tilan vuokra on muihin tutkimiini paikkoihin nähden todella edullinen (540 euroa pe-su). Ja olen miettinyt pääni puhki, mitä häävieraille voisi antaa lahjaksi. Mansikkatilan oma mansikkamehu tai -hillo voisi olla oikein mainio lahja. Varsinkin jos siihen saisi tilattu häihinsä liittyvän etiketin.

Mutta katsotaan nyt lyömmekö paikalle lopullisen sinetin parin viikon päästä. Toivon kovasti, että paikka on livenä yhtä kiva kuin mitä kuvista välittyy. Helpottaisi tätä alkustressiä huomattavasti, jos pääsisimme varaamaan paikan, ja sitä myöten päättämään menun, varaamaan bändin ja valokuvaajan, ja pikkuhiljaa kaiken muun :)

Jos jollain on kokemuksia Niemimäen tilasta, niin olisi kiva kuulla niistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vietimme häitä kesällä Ravintola Kurjenmiekassa Iitissä (puoli tuntia Lahdesta). En voi muuta kuin kehua ja suositella kyseistä paikkaa juhlien viettoon! Kurjenmiekka on saanut uudet yrittäjät keväällä. Yhteydenpito on koko ajan ollut ystävällistä ja nopeaa. Saimme itse vaikuttaa paljon ruokapuoleen ja häissä vieraat kehuivat kovasti ruokaa ja hääkakkua! Juhlatilaan mahtui kevyesti yli 100 henkeä ja tanssilattialle jäi todella hyvin tilaa. Piha on kaunis ja siellä on mm. ruutanalampi ja katettu terassi. Otimme osan potrettikuvista pihalla. Juhlissa oli A-oikeudet mutta se ei menoa hidastanut ollenkaan. Ravintola häät poistivat suuren taakan hääseurueelta sillä ei kaasojen ja bestmanin ei tarvinnut huolehtia mistään muusta kuin juontamisesta. Hinnaltaan paikka on kohtuullinen ja todellakin rahansa väärti. Ystäväni järjesti saman kokoiset häät seurantalolla ja häät tulivat maksamaan saman verran kuin meillä. Heillä oli ilmaisen viinan bileet mutta mekin tarjosimme viisi alkoholi juomaa per vieras. Kävimme perjantaina hieman koristelemassa juhlapaikkaa mutta olisivat tehneet senkin meidän puolesta, juhlapaikalta löytyy runsaasti erillaisia koristelutarvikkeita mm. kynttilätuikkuja, kukkamaljakoita jne. Tosin juhlapaikka ei paljoa koristelua tarvitse, kaunis hirsitalo kun on. Meidät vihittiin Iitin kirkossa joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päästä juhlapaikasta. Vieraat majoitettiin Lomakiven mökkikylään. Juhlapaikka, vihkikirkko ja majoitus sijaitsevat viiden kilometrin säteellä toisistaan. Vieraat kovasti kehuvat ajamisen helppoutta, koska ei tarvinnut ajaa Taavetin kirkosta 40kilometriä Virtasten Seurantalolle. ;) Suosittelen lämpimästi Kurjenmiekkaa! Ovat myös uudistamassa nettisivuja joten uusia kuviakin tulossa varmaan piakkoin sivuille!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli ihanat häät Lehmonkärjessä syksyllä 2014 ja voin suositella paikkaa lämmöllä. Ruoka otettiin heiltä ja se oli aivan mahtavaa! Ruoka oli muutenkin meille tärkeässä osassa juhlaamme ja sen oli tärkeää olla laadukasta, meidän näköistä ja mieltymystemme mukaista. Löysimmekin Lehmonkärjen listoilta hyvin meille sopivat vaihtoehdot ja taisimme tehdä vain yhden pienen muutoksen. Tiesimme jo etukäteen ettemme tule ottamaan mitään 20 e/hlö ruokabudjettia, joten hinta oli mielestämme kohtuullinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja paikka on upea ja varsinkin syksyllä tunnelmallinen. Meidän hääpäivämme oli lämmin syyspäivä ja tila oli todella lämmin. Ihailemaani takkaan ei kertakaikkiaan voinut laittaa tulta, muuten tila olisi ollut liian kuuma :)

 

Valmisteluasiat sujuivat melko kivuttomasti ja olimme tyytyväisiä paikan tasoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Hei,

Olemme menossa ensi kesänä naimisiin Hollolan kirkossa, ja olemme tehneet alustavan varauksen juhlapaikasta Hollolan Hirveen. Tilausravintola kun on kyseessä, pitäisi kuitenkin kaikki tarjoilut ottaa sieltä. Mietimme siis vielä vaihtoehdoksi sellaista paikkaa, johon voisi tuoda omat juomat ja ottaa pitopalvelun. Olisiko hyviä vinkkejä Hollolan/Lahden alueelta? Vieraita olisi tulossa 70-80. Myös jos joku on Hollolan Hirveä juhlissaan käyttänyt, voisi kommentoida, miten juhlajärjestelyt siellä onnistuivat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nostellaanpa tätä ketjua hieman :)

Veljeni meni viime kesänä naimisiin Heinolassa uudessa navetasta remontoidussa juhlapaikassa Jukolassa. Paikallinen ravintola Kusmiku toimi cateringissa ja vuokramökkeihin pääsi osa vieraista yöpymään.

Lisäkuvia ja tietoja löytyy facebookista hakusanalla Jukolan lomamökit. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...