Jump to content
Naimisiin.info

Vallmogård (Kauniainen)


Tii-Ti

Recommended Posts

Kokemukseni paikasta ovat ajalta ennen remonttia.. Mutta, silloinkin jo kaunis ja idyllinen paikka.

Ja kätevää on myös sijainti; Kauniasten keskustassa eli liikenneyhteydet varsin hyvät, mutta kuitenkin sen verran suojainen

paikka siellä keskustassa, että ei ole häiriötä liikenteestä tmv.

Ja mielestäni 50 henkeä mahtuu mukavasti sinne. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos iialiia, mennään tutustumaan paikkaan marraskuun lopussa. Voin sitten kirjotella vielä kommentteja:-) Ajateltiin just noita liikenneyhteyksiä, että toiminee erittäis hyvin ihmisille (suurin osa vieraista), jotka majottuvat / asuvat Helsingin keskustassa. Vihkiminen olis tarkoitus järjestää Betlehemin kirkossa Kauniaisissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt on Vallmogårdista tehty sitten meille varaus <3 Vaikutti ihan täydelliseltä paikalta meidän talvihäihimme, joihin vieraita olisi tarkoitus kutsua n. 60. Siellähän toimii nykyään eri pitopalvelu, kun aikaisemmin tässä viestiketjussa mainittu. Olisi kiva kuulla kommentteja myös uudesta pitopalvelusta.

Tykkäsin tosi paljon paikan lämpimästä tunnelmasta. Flyygeli myös sopinee meidän häiden tunnelmaan erinomaisesti. Lisäksi meille tulee myös viulumusiikkia. Vaikuttivat olevan tosi joustavia kaiken suhteen; voidaan mennä koristelemaan paikkaa jo edellisenä päivänä (ilman mitään lisä-tilavuokraa), tanssia saa (!), omat juomat voi viedä paikalle jo edellisenä päivänä, tilavuokra varsin kohtuullinen ja paikassa saa juhlia yhteen asti yöllä!

Kiitos iialiia tsempistä, liikenneyhteydet ovat tosiaan varsin suotuisat. Nyt vaan päiviä laskemaan <3

Muokattu: , käyttäjä: Elca
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Nostetaanpa :)

Me ollaan varattu ks. paikka marrashäillemme... Ihastuin tosissaan siihen paikkaan tutustumiskäynnillämme, mutta kaipailisin lisätietoja järjestelyistä ja toimivuudesta. Hinta-laatu suhde tuntuu olevan ainakin kohillaan?

Kertokaa jos tiedätte / teillä on kokemusta juhlista vallmogårdissa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei!

Meillä oli aivan mahtavat häät Vallmossa! Vieraita oli vajaa 70 henkeä. Sattui kaunis sää ja onnittelumaljat joimme ulkona, talon sivuseinustalla. Onnittelut myös siinä. Sitten siirryimme sisään ruokailemaan (syksyinen menu, jossa esim. porokeittoa, kurpitsakeittoa, syksyistä lihapataa, kukkoa viinissä, salaatteja, karjalanpiirakoita, hyydykkeitä tms. iltapalaksi todella maukkaita voileipäkakkuja). Viinit yms. tarjoiltiin pöytiin. Myöhemmin illalla meillä oli vielä esim. karkkibuffa ja baari. Ruuat tarjoiltiin kirjastohuoneessa, mikä toimi tuolla porukalla oikein hyvin. Meillä oli flyygeli- & viulumusiikkia ruokailun aikana ja myöhemmin illalla flyygelin vieressä bändi, joka soitti kaksi settiä. Ulkona poltimme myös ulkotulia ja ihmiset viihtyivät etenkin ulkoterassilla /-parvekkeella.

Juhlapaikan koristelun paikkakortteineen hoidimme edellisenä päivänä, jolloin myös bändi vähän harjoitteli.

Juhlapäivä oli aivan mahtava ja olimme tosi tyytyväisiä pitopalveluun ja kaikkeen :gpari:

Pitopalvelu on tosi kiireinen ja aivan kaikki yksityiskohdat eivät ennen juhlia selvinneet, mutta juhlapäivänä kaikki hoitui kuitenkin mainiosti. Ainut yllätys oli, että meidän lähdettyämme kaasoja ja bestmania pyydettiin siivoamaan kaikki "häärekvisiitta" pois, koska seuraavana päivänä oli jo eri tilaisuus. Onneksi saivat apujoukkoja! Toivat myös lahjamme kotiin. Loput juomat haimme tänään.

Yksityisesti voi kysyä lisää tietoja - suosittelen lämpimästi Vallmoa :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...