Jump to content
Naimisiin.info

Berghyddan (Helsinki)


Guest Bridetobe03

Recommended Posts

Kiitos vastauksesta dirna! Yritin joskus kysellä paikan omistajalta vuokrista ja käytännöistä, mutta kovin oli vaikeaa se yhteydenpito ainakin silloin. Käsitin silloin kuitenkin, että vuokra olisi ollut jotain tuon 1200 e luokkaa jos pitopalvelu ei tule heidän kauttaan, ja muutoin jotain 700-800 e jos heidän pitopalvelu. Tästä kuitenkin aikaa jo melkein pari vuotta, joten asiat ja hinnat ovat varmasti voineet muuttua. Tilavuokra on joka tapauksessa aika suolainen :o, mutta kyllä se paikkakin on ihana. En oikein pysty edes harkitsemaan mitään toista paikkaa. Kiva kuulla, että ruuankin pitäisi olla hyvää, toivottavasti niitä on mahdollisuus maistaa.

Miten teillä on sujunut nyt paikan pitäjän kanssa yhteydenpito, vastaileeko mielellään ja on yhteistyöhaluinen?

Meille olisi myös tulossa siviilivihkiminen ja rennot, ei niin perinteiset häät (kakun polkemiset, "hassut" hääleikit, morsiamen ryöstöt ym. jätetään väliin). Itse en vaan keksi järkevää tapaa hääparin ja vieraiden siirtymiselle varsinaisen vihkimisen jälkeen, mutta onhan tässä onneksi vielä aikaa keksiä jotain luontevaa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Berghyddanissa on ilmeisesti uusi omistaja nykyään, joten tosiaan tuo pitopalvelu on pakko ottaa heidän kauttaan. Me oltaisiin mielellään otettu jostain muualta, kun Berghyddanin hinnat on sen verran kalliita, mutta ei voi mitään, kun se on paikkana niin ihana.

Yhteydenpito on vähän hankalaa paikan omistajan kanssa, mutta kyllä me loppujen lopuksi saatiin vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Omistajan lähettämä tarjous oli tosi seikkaperäinen, siitä sai kyllä kaikki hinnat selville. Hinnat ilmoitetaan tosin yleensä ilman arvonlisäveroja (?), joten kannattaa aina kysellä, kuuluuko ALVit annettuihin hintoihin vai ei. Sähköpostin sijaan kannattaa ehkä soitella, sillä ainakaan me ei kielimuurin takia saatu kaikkia asioita selvitettyä sähköpostitse.

Mäkin olen aivan ihastunut Berghyddaniin paikkana, siellä kyllä saa järjestettyä tosi kivat ja tunnelmalliset häät. Ja noista onnitteluista, niin jos teidät vihitään pihalla, niin voihan sieltä poistua musiikin soidessa sisälle, vähän niinkuin kirkossa poistutaan alttarilta. Mutta tosiaan, aikaa on vielä paljon ensi kesään!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Meille tuli tällä viikolla sähköpostitse syyskuulle 2009 hintatietoja, että paikka 1200€ + safkat 42-55€ / hlö. Sen verran suolainen hinta, että jää kyllä meiltä ottamatta. Safkoista palveluineen voisin maksaa tuon verran, jos hintaan sisältyisi tilan hinta, mutta se vielä päälle on kyllä liikaa. Ja siis tuohon ei kuulu viinat, ne saa viedä itse.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Vieras_mujer_*

Tuoreita kokemuksia (2007-2008) Berghyddanista kaivataan kipeästi! Morsiamet ja vieraat hoi, miten kaikki sujui?? Ruoka? Tarjoilu? Oman kokemuksen mukaan kreikkalaisen hepun kanssa yhteypito tosi hankalaa :(

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kiinnostaisi tosiaan kuulla enemmän tuoreita kokemuksia Berghyddanista... Minkälainen on paikan varustelutaso ja palvelu tällä hetkellä..

Paikka ainakin ulkoa päin todella upean ja tunnelmallisen näköinen.

Link to comment
Share on other sites

Onko täällä sitten ketään, jolla on Berghyddaniin ensi vuodeksi varaus? Oletteko päässeet sopimaan mistään vai missä vaiheessa teille on luvattu järjestää aikaa menusuunnittelua ym. varten? Onko omistaja kellekään muulle epäystävällinen/palveluhaluton kuin meille..? Hirvittää miten kaikki sujuu kun omistajan kanssa miltei mahdotonta kommunikoida, mutta paikka vaan on juuri se mikä halutaan (karseita tuoleja lukuunottamatta...). Olisi edelleen luksusta kuulla tuoreita kommentteja!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mä olin tuolla häissä muutama viikko sitten ja paikka oli mielestäni ihanan tunnelmallinen.

Pihalle oli illan pimetessä laitettu lyhtyjä pöytiin joten siellä oli kiva istuskella aina hetkisen.

Ruoka oli todella herkullista. Morsian kommentoi paikan omistajaa varsin persoonalliseksi mutta ihan mukavaksi ja leppoisaksi. Morsiuspari on rento pariskunta eivätkä he olleet esimerkiksi miettineet illan aikataulua kovin tarkkaan. Juhlan tuoksinassa kävi ilmi, että tämä omistaja tuntui stressaavan aikataulun kanssa kaikkein eniten :D

Kaikki sujui kuitenkin näin vieraan näkökulmasta oikeib hyvin. sanoisinko tehokkaasti... tarjoilijat siivosivat pöydistä lautaset ja turhat lasit vauhdilla. Yksi erikoisuus, johon kiinnitin huomioita, oli että omistaja itse seisoi annostelemassa pääruuan vieraille pitopöydän päässä. Samoin oli kakun kanssa, se oli jaettu lautasille valmiiksi.

muuten tosiaan kaikki näytti toimivan moitteettomasti ja paikka oli ihana.

Link to comment
Share on other sites

Käytiin katsomassa paikkaa.

Paikka on mielestäni erittäin hieno. Alakerrassa on tosiaan vessat ja naulakko. Yläkerrassa on iso juhlasali ja todella tilava lava. Juhlasalin vieressä on pienempi huone jonka saa laitettua lapsille lasteenhuoneeksi.

Ainoat miinukset paikassa on todella korkea tilavuokra 1400e klo 09-00 Lisätunneista tulee erillinen maksu, sekä tarjoilijoiden palkkio. Lisäksi paikka ei sovi liikuntarajoitteisille.

Tilojen vuokraaja oli erittäin mukava ja avulias. Hän ehdotti muutamia somistusjuttuja mitä muilla on ollut juhlissaan...

Menujen hintaan sisältyy tarjoilijat, somisteet, lautasliinat, alku-,pää-, ja jälkiruoka eli kakku, jonka saa valita itse kakkugalleriiasta.

Paikkaa saa mennä koristelemaan jo edellisenä iltana mikäli tila on vapaa ja ihan ilmaiseksi :grin:

Menu ehdotuksia saadaan maanantaina jolloin nähdään millaista ruokaa tila tarjoilee.

Muokattu: , käyttäjä: Fantsu
Link to comment
Share on other sites

Kiitos mares Berghyddan-kuulumisista! Helpottavaa kuulla, että ruoka oli herkullista, mutta eikö siis pääruokaa ja hääkakkua saanut santsata??? :o Se on tuolla huonoa ettei pitopalvelua voi itse valita, ja 47-50 euron hlöhintaan kyllä pitäisi jo saada syödä yllin kyllin...Kerrotko vielä mares ruokapöydästä; oliko buffetpöydässä kunnolliset tarjoiluastiat, niissä vähissä kuvissa mitä netistä löytyy, astiat näyttävät lähinnä kouluruokatason kulhoilta. Ymmärrettävää tietty ettei vieras ole varmaan tälläistä katsonut ollenkaan ;) Oliko häissä bändiä, ohjelmaa tms. lavalla, oliko hyvä akustiikka? Käytettiinkö pianoa ollenkaan joka tilasta löytyy?

Link to comment
Share on other sites

Kiva että kuulumisista on hyötyä!

Ruokaa sai toki santsata mielin määrin, omistaja oli vain nostelemassa lautasille pääruokaa (lienee nopeuttaakseen toimintaa). Kakku oli tietenkin laskettu aika lailla tarkkaan eikä sitä varmaan niin tulekaan santsattua.

Tarjoiluastioista en muista kovinkaan paljon. Yleensä kyllä kiinnitän huomiota, jos on jotain erityisen kamalaa ym.mutta nyt ei ollut mitään sellaista :)

Salaatit olivat muistaakseni korkeiden jalkojen päällä laakeissa astioissa kauniisti esillä.

Illalla juhlapaikalle tuli isohko rock/punk-bändi soittamaan kunnon keikan (juu, ei ollut ihan perinteiset häät :D). Ei kaikunut yhtään. Lavalla pidettiin myös puheita ja otettiin ryhmäpotretti.

voin kirjoitella toisella kerralla lisää, kone tökkii jostain syystä tänään todella pahasti eikä kirjoittaminen meinaa sujua.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest pippurinen

Olen ollut muutama vuosi sitten vieraana. Paikkana todella mukava, mutta ruoan suhteen olisin tarkkana; erikoisruokavalioita ei oltu huomioitu mitenkään. Tosin en voi tietää, oliko tämä kömmähdys sattunut hääparin puolelta vai mistä, mutta jäi kyllä kismittämään.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Guest Vieras_siiri_*

Onkohan Mares ollut meidän häissä viime syksynä :)

Kimon eli paikan vuokraaja on tosiaan aika omalaatuinen ja kommunikaatio sähköpostitse on todella haastavaa, mutta ainakin meidän häissä kaikki meni lopulta tosi hienosti.

Järjestelyihin saatiin tosi paljon apua paikan vuokraajalta ja itse asiassa aikataulu saneltiin meille suoraan, siihen ei ollut paljon vastaan sanomista... Meillä tosin oli vihkiminen paikan päällä, jonka takia aikataulutusta tarvittiin enemmän. Ruoka oli hyvää ja paikka ihanan tunnelmallinen, erityisplussaa voisin antaa maukkaista kasvisruoista. Juomat sai viedä itse ja alkoholitarjoilut hoidettiin koko illan tarjoilijoiden toimesta, mikä mun mielestä oli mukavaa. Hintaan kuului aika kattavasti kaikki alkujärjestelyt ja siivouksetkin, joten hinta ei musta ollut mitenkään kohtuuton.

Meillä oli vähän erilainen bändi soittamassa häissä kunnon keikan, eikä senkään kanssa ollut mitään ongelmia, pikemminkin päinvastoin. Paikan vuokraaja oli keikan jälkeen antanut vinkkejä bändin pojille miksauksesta yms...

Meillä oli aika rento asenne koko päivään, joten Berghyddan sopi meille hyvin. Mutta jos haluaa olla varma, että kaikki langat on koko ajan omissa käsissä ja kaikki menee juuri täsmälleen omien suunnitelmien mukaan, niin Berghyddan ei ehkä ole oikea paikka.

T: Viime syksyn morsian, jonka häissä tarjottiin mango-lime-kakkua laktoosittomana vaihtoehtona mustaherukka-suklaa-kakun sijaan :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Vieras_Tiitii_*

Ensi lauantaina ollaan menossa miehen kanssa katsomaan paikkaa. Ei olla vielä varattu, mutta aiotaan varata jos kaikki vaikuttaa hyvältä. Silmiin pistää tässä ketjussa hintojen roima nousu, mutta kai se on sitten kaikissa paikoissa noussut. Mietityttää nuo likaiset astiat/koulujen ruoka-astioiden näköiset astiat; mistä on puhuttu tässä ketjussa. Lauantain jälkeen olen sitten viisaampi. Toivottavasti nuo huonot asiat ovat olleet vain yksittäistapauksia. Ollaan nimittäin koluttu läpi todella monta juhlapaikkaa ja Berghyddan vaikuttaisi sopivalta meidän häihin. Juttelin puhelimessa omistajan kanssa ja hän vaikutti todella mukavalta.

Laittakaa lisää tuoreita kokemuksia ko. paikasta! Kaikki tieto tervetullutta. Erityisesti kiinnostaa, mikä on ollut lopullinen lasku paikasta ja monta juhlijaa on ollut paikalla. (Miten yhteistyö toiminut, ruoka, astiat, tarjoilijat, miten koristelut sujuneet, millainen kattaus??)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...