Berghyddan (Helsinki)


Guest Bridetobe03

Recommended Posts

Seppelinin veljekset eivät tosiaan enää hoida Berghyddanin tilaisuuksia..

Kannattaa ottaa yhteyttä Kimon Papadopoulokseen.. Tiedot löytyvät osoitteesta http://www.berghyddan.fi/

huom! Sivujen osoite oli ennen http://www.berghyddan.com ... vanhojen sivujen tiedot ovat vanhentuneet!  :-/

Onko muita, jotka harkitsevat Berghyddania juhlapaikaksi?  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me ollaan mietitty sitä. Asutaan Arabianrannassa ja nyt vasta tajusin, että lähellä on näin ihana paikka. Täytyis vielä käydä kattomassa paikan päällä. Nettisivujen kuva ei kauheesti valaise. Piha kiinnostaa kovasti. Mä oon haveillu tollasesta vanhasta puutalosta hääpaikaksi.

Link to comment
Share on other sites

Laitoin paikkaan tarjouspyynnön ja sieltä vastattiinkin samana päivänä. Hinta oli vaan mielestäni aika hurja. 9-24 ajalta yli 700 plus siivoukset, joka oli yli satasen ja alvit vielä päälle. Lisäksi paikasta täytyis ottaa pitopalvelu, joka mielestäni oli myöskin aika tyyris 35 eur/hlö. Ihanalta paikka näyttää kuvassa ja mielikuvissa ;).

En tiiä uskallanko mennä edes katsomaan kun pelkään että ihastun vaan enemmän. :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olin hiljattain vieraana Berghyddanissa, enkä tosin tiedä mitään pitopalveluasioista tai hinnoista tms järjestelyistä, mutta vieraan näkökulmasta kaikki toimi hyvin. Pitopalvelun väki oli ystävällistä ja palvelualtista (jotain ulkomaalaistaustaisia olivat, kuten Mikakin tossa edellä kertoi), ruoka oli erinomaista ja tilat aivan ihanat: alhaalla suuri eteisaula ja vessat, ylhäällä juhlasali esiintymislavoineen ja kaksi pientä sivuhuonetta, joista toisessa oli jonkinlainen vanhojen tavaroiden kokoelma, eli sitä ei kyllä oikein mihinkään voinut käyttää. Talossa oli paljon viehättäviä yksityiskohtia, joihin silmä nauliutui aina luppohetkinä. Todella kiva miljöö. Esiintymislavan molemmilla reunoilla oli kaksi parvea, joita ois kiva päästä jotenkin hyödyntämään (mielikuvitus länti lentoon ;) )

Ainoat miinukset voin antaa vessoille, jotka oli vähän nuhjuiset ja ahtaat ja tietysti toi, että tilaan pääsee vain portaita, on iso miinus huonojalkaisille. Juhlasali on siis yläkerrassa ja mm vessat alhaalla, eli  portaissa kyllä tuli juostua edes takas.  

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

minä herätän tämän berghyddanin keskustelun henkiin. Olen vasta tänään katsellut paikan www-sivuja ja ihastunut paikkaan. Luin koko ketjun läpi ja alku alkoi hieman pelottaa, mutta jos pitopalvelu on vaihtunut vaikuttaisi tuo ihan hyvältä paikalta. Onko kenelläkään kokemuksia syyshäistä siellä (loka-marraskuussa).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Huitula
Tarjoilu oli mutkatonta ja ruoka kreikkalaiseen tapaan hyvää.  :)

Siis tarkoittiko tämä että ruoka oli kreikkalaistyyppistä? Ei ihan ensimmäisenä tulisi mieleen tarjoilla häissä kreikkalaista ruokaa ellei sitten illan teema liittyisi sopivasti aiheeseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Meilläkin on Berghyddan harkinnassa mutta emme ole ehtineet vielä käydä katsomassa. En ole vielä saanut vastausta kyselyyni, milloin voisi mennä käymään...

Sisäkuvien perusteella jäi sellainen fiilis, että voi olla vähän hämärä - mitä sanotte jotka olette paikan päällä käyneet? Pääseekö kesäaurinko paistamaan? Joku totesi myös että on ollut kuuma siellä kesähäissä, aloin jo miettimään voisiko sinne rahdata kaikki tuttavapiirin tuulettimet tms. vehkeet...:) Ihanalta paikka vaikuttaisi ainakin ulkokuvan perusteella.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli Berghyddanissa just firman kesäjuhlat ja voin lämpimästi suositella sekä paikkaa että Kimon Papadopoulosta! Paikka on kiva, tyylikkään vanha ja pihalla voi kivasti oleskella kelin salliessa. Ruoka oli hyvää, me teimme oman menun vaikka valmisvaihtoehdoissakin oli herkullisia juttuja.

Todella jees!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Meillä on paikka varattuna omille häille 22.7.2006. Olemme käyneet katsomassa paikkaa ja se on aivan mahtava mielestäni. Sain menuehdotuksia, mutta luulen kokoavani niistä itse mieleisen. Saa myös tehdä aivan omankin. Omistaja on todella avulias ja kertoo tarkasti kaikesta. Keittiö ei kyllä ollut missään kellarissa vaan siistiltä näytti. Ulkosivu remontti tehtiin siihen juuri kesällä. Tykästyin paikkaan kyllä heti kun kävin siellä, suosittelen lämpimästi. Kerron lisää kun häät ovat olleet.

Link to comment
Share on other sites

Olin itse pari vuotta sitten häissä vieraana Berghyddanissa. Ilmeisesti siis vanhan pitopalvelun aikoihin. Ainakin vieraan näkökulmasta kaikki sujui oikein hyvin ja oli tosi hyvät bileet muutenkin. Ainoa todella kummallinen juttu oli liioittelematta yhtään käsittämättömän intohimoiset ja lukemattomat hyttyset. Siis myös rakennuksen yläkerrassa ja varsinkin piha-alueella illalla. En tiedä oliko hyttyset vain kyseisen kesän riesa vai pesiikö niitä siellä jotenkin useampivuotisestikin.

Haluan vielä painottaa, etten ole oikeasti mikään "valittajatyyppi" enkä juuri valittele pienistä, mutta ne hyttyset jäi kyllä elävästi mieleen. Enpä ole ikinä Helsingissä ollut sellaisen hyttyshyökkäyksen armoilla kuin silloin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä Berghyddan varattuna 19.8.2006. Luin tämän ketjun alusta alkaen ja meinas jo itku tulla ennen kun tajusin että kritiikkiviestit koski vanhaa pitopalveluyritystä.

Tosin kyllä ihmetytti että miten joku olis voinut saada huonoa palvelua isännältä (Kimon Papadopoulos). Käytiin viime syksynä tutustumassa (kierrettiin aivan järjetön määrä paikkoja) ja eipä tuon jälkeen enää muihin pystynyt mennäkään, aivan mahtava ja tunnelmallinen paikka! Piha oli kaunis, hyvin hoidettu ja kotoinen. Päästiin sisälle vielä sellaiseen aikaan että oli illalla tulossa tilaisuus ja pöydät oli valmiissa tällingissä.

Meille tulossa noin 80 hlöä. Mitään lopullista ei olla vielä sovittu, laittelen tänne tunnelmia kun on käyty lyömässä ruuat ym lukkoon.

Hinnasta: Iso on rahasumma, mutta kiertelyn tuloksena ei kalleimmasta päästä ollenkaan kun laski vähän että mitä paikkavuokra muualla + omat ruuat + jostakin hlökuntaa jne. Ja verrattuna muihin "täyden palvelun" paikkoihin niin hinta oli meidän toivomassa paketissa Berghyddanissa noin puolet mitä vastaava muualla.

Ainiin, saatiin käydessämme myös maistiaisia, pestograavattua lohta tulee meille ehrottomasti!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Epäileväinen(Guest)

Meillä on alustava varaus Berghyddaniin alkuvuodesta 2007. Vieraita olisi tulossa noin 120. Vähän arveluttaa tuo pitopalvelun korkea hinta (yli 40 €/hlö). Entä onko kukaan juhlinut häitään siellä talvella? Onko sisällä lämmintä ja miltä ympäristö on vaikuttanut, lähinnä siisteyden suhteen? Palvelun taso on ilmeisesti tätä nykyä ihan toista luokkaa kuin aikaisemman pitopalvelun aikana?

Link to comment
Share on other sites

Heippa,

Olin katsomassa paikkaa syksyllä (talvesta en osaa siis sanoa). Yläkerran salissa oli ainakin silloin oikein lämmintä. Alakerran aulatilassa (ja vessoissa, jotka ovat alakerrassa) saattaa olla hieman viileää jos ovi käy, mutta muuten luulisin, että tila on talvellakin lämmin.

Muoks. Ja niin. Olin paikassa myös kesähäissä. Siistiä oli!;) Eli siis puhdasta. Ja kukka-asetelmat kauniita. (En toki käynyt keittiössä sisällä, joten sitä en osaa kommentoida)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on alustavasti varattu Berghyddan kesällä 2007. Ruuan hinta kyllä todellakin hirvittää, joten sen on parasta olla todella hyvää. Paikassa on kuitenkin niin paljon hyviä puolia, että vissiin ei auta itku markkinoilla hintojen suhteen. Kertokaa Berghyddanissa juhlineet lisää kokemuksia ja vinkkejä!

Link to comment
Share on other sites

Hei kaikille!

Meilläkin olis tarkoitus viettää häitä Bergdyddanissa elokuussa 2007. Olisin kiitollinen kaikesta lisätiedosta paikasta. Onko kellään ollu vihkiminen paikan päällä? Miten on onnistunut? Miten muut järjestelyt: koristeet, plaseeraus, tanssitila, ruokavalinnat...? Ja miten yhteydenpito omistajaan on sujunut parhaiten, ilmeisesti hiukan vaikea saada tietoa ainakin sähköpostitse..?

Kiitos kaikille jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...