Guest Bridetobe03

Berghyddan (Helsinki)

130 viestiä aiheessa

  • Minäkin kuulisin mielelläni kokemuksia! Varasimme paikan alustavasti 31.8.2013. Käytiin eilen ulkoa katsomassa ja vaikutti tosi kivalta paikalta! Pääsemme vielä lähiaikoina sisälle katsomaan. Saimme 100:lle hengelle hinta-arvioksi 6000€. En tiedä, että mitä se tarkalleen sisältää. Tässä vaiheessa hinnalla ei ole kyllä väliä, koska hyvän juhlapaikan löytäminen on todella vaikeaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin eilen katsomassa, olihan se ihana ja kaunis ja romanttinen... hinta n. 7200€ klo:16-03 kattaus, tarjoilu, menu, siivous 100 henkilölle..

huoh... en ole miljonääri.. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kävimme eilen siellä katsomassa paikkaa. Ihana vanhanajan tunnelmaa, lattiat narisi eikä ajan tuomia kolhuja oltu peitelty.

Mutta, yhdessä huoneessa oli mm piirtoheitin nurkassa ja narikassa tikkaita ja maalipönttö. Kysyin siirretäänkö ne pois juhlien aikaan niin paikkaa näyttävä mies sanoi että ei. Yläkerrassa oli pieni huone, jonka läpi pääsi kulkemaan toiseen. Huoneessa oli vaikka mitä pientä hilpetööriä ja ihmeellistä roinaa. Pääsy esineisiin oli estetty narulla ja parilla tuolilla. Ne ovat siinä myös juhlien aikaan! Kysyin, voisiko ovet sulkea ettei ne näy niin vastaus oli ettei ilma kulje silloin hyvin huoneissa.

Me saimme 120 hengen juhliin arvioksi 7000-8000€. Vertaa helsingissä muihin tarjouksiin niin se alkaa kuullostamaan kohtuulliselta.

Kulkuyhteydet paikkaat ovat erinomaiset, sisäänkäyntiovesta näkyi suoraan kun naapuri rakensi modernia omakotitaloa lasiseinineen ihan vieressä. Pilasi vanhanajan tunnelmaa. Mies olisi paikan jo hylännyt mutta annoin sille vielä vähän armon aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietimme häitä Berghyddanissa viime elokuussa ja emme voi kuin ylistää juhlapaikkaa! Juhlapaikan pitäjä Kimon on todellinen ammattilainen. Hän osasi antaa etukäteen todella paljon vinkkejä siitä, miten juhlia kannattaa viettää. Hänen apunsa oli todella arvokasta! Juhlapaikka on ihanan tunnelmallinen ja piha todella kauniiksi laitettu. Meillä sattui olemaan tosi ihana sää ja vietimme todella paljon aikaa ulkona. Suosittelen menemään katsomaan paikkaa, se ei maksa mitään! Hinta on suuri, mutta se oli sen arvoista. Vuokra oli 1680€. Ruoka oli iltapalan kanssa 55€/hlö. Saimme viedä oman kakun ja juomat. Lisäksi veimme karkkia + muita naposteltavia. Juomissa säästi todella paljon! Juomatarjoilu pelasi erittäin hyvin! Vierailla ei ollut lasit tyhjänä. Palvelu pelasi. Kimon osti tukusta kukat ja saimme todella kauniit kukat pöytiin 65€:lla. En voi kuin kehua! Me halusimme tunnelmallisen paikan ja sen me saimme. Se oli aivan ihana. Ollaan todella tyytyväisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Millaiset on viimeisimmät kokemuksenne Berghyddanista? Vinkkejä, kokemuksia? Meillä on varaus Berghyddaniin kesäksi 2015. Paikkahan on vallan ihana, ja ruoasta olen kuullut positiivista (plus menuja saa itse muokata eri vaihtoehdoista), mutta paikan pitäjä, melkoinen persoona kylläkin, vaikuttaa vallan hajamieliseltä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään