gasoline

Agroksenmäen holvikellari (Helsinki)

401 viestiä aiheessa

Nyt alkoi huolettaa hurjasti, tuo, kun katselin Agroksenmäen varauskirjoja, ja kaikki perjantait tältäkin kuulta varattu. Tämä tarkoittaisi meidän ensi kesän häissä sitä, että koristelemassa tilaa pitäisi olla lauantaina klo 9 aamulla, kun vihkiminen on klo 14.

Haaveet stressittömästä hääpäivästä saa siis unohtaa... Olisinkin erittäin kiitollinen koristelu ja siivous kokemuksista? Kuinka Agroksella jo juhlineet ovat organisoineet nämä asiat? Jo pelkästään pöytien kantaminen ja järjestykseen laittaminen 100 hengelle vie oman aikansa? Lisäksi on alkanut mietityttämään Intercomin tiukat ehdot ja paikan varustelutaso, tuleeko liian työläät ja kalliit juhlat, kun valoista äänentoistojärjestelmiin kaikki täytyy erikseen vuokrata ja maksaa, kun olen nyt löytänyt hyviä paikkoja, joihin kuuluu kaikki nämä vuokrahintaan. Toisaalta Agros on kyllä niin kaunis paikka, että juhlat olisivat jo pelkästään miljöön puolesta varmasti ikimuistoiset..

Kommentteja ja kokemuksia kaivataan... :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kanssa edellinen päivä (perjantai) varattu, joten koristelu hoituu klo. 9 alkaen. Meillä on vihkiminen klo. 14, joten pitäisi olla valmiita n. 14:45, kun vieraita alkaa tulla sinne. Kyllä 6 tunnissa pitäisi ehtiä koristella. Me ei turhaan jakseta stressata asiaa, kun meillä jää hääpaikalle vielä yksi ihminen koristelemaan kirkon ajaksi. Eikä ne Intercomin ehdot niin tiukoilta tunnu, kun vertaa moneen muuhun paikkaan, niin aika samanlaisilta vaikuttaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sama homma, eli edellinen päivä (torstai) on varattu ja aamulla päästään tosiaan vasta klo 9 koristelemaan paikkaa. Aattelin ottaa yhteyttä Intercomiin jos voisivat pyytää edellisen päivän tilaisuuden siivoajia jättämään esim. vakiokalusteet (pöydät + tuolit) jo valmiiksi lattialle niin ei tarvitsisi turhaan niitä purkaa rullakoista pois, helpottaisi hieman aamun järjestelyjä.

Samalla voisin kysäistä mikäli seuraavan päivän (11.10) juhlijat haluavat meidän jättävän pöydät ja tuolit valmiiksi niin pääsisimme itse yöllä vähemmällä siivoamisella :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli aikoinaan sama juttu, koristeluhommiin pääsi aamulla klo 9 ja vihkiminen oli klo14.

Käytiin pari viikkoa aikaisemmin juhlapaikalla kokeilemassa pöytien järjestys, ettei juhla-aamuna tarvitse miettiä. Toki meillä oli myös tuo powerpoint-tiedosto mutta jotenkin paikasta saa paremman kuvan, kun kävi ihan paikan päällä. Pöydät on todella helppo kasata ja nostella paikoilleen, oikein yllätyimme miten nopeasti se kävi.

Juhla-aamuksi paikalle värvättiin reilusti väkeä hommiin: anoppi ja miehen sisko, sulhanen ja bestman, oma siskoni sekä tämän mies sekä yksi ystävä. Talon puolesta oli vielä asennusmiehet laittamassa valojärjestelmään toivomamme värikalvot (todettiin liian hankalaksi ja aikaa vieväksi alkaa laittaa niitä kiiressä itse, joten siihen kannattaa varata aikaa jos itse tekee...)Klo 11 piti päästää sulhanen ja bm pois. Siihen mennessä oli pöydät paikoillaan liinoitettuna ja juomat kannettu kylmään. Klo 12 olivat lähteneet muutkin koristelijat pois ja siihen mennessä kaikki oli ollut valmista: koristelut, pöytäkortit kaikki.

Toki olimme sopineet pitopalvelun kanssa, että he tulevat aikaisemmin (tätä kannattaa hyödyntää!!). Muutama tarjoilija tuli laittamaan paikkoja kuntoon klo 12 muiden poistuessa. He taittelivat lautasliinat ja laittoivat buffet-pöydän, sytyttelivät kynttilät jne.

Meillä ei ollut kyllä kovin suuresti koristeita: tuikkuja, lasihelmiä ja ruusun lehtiä jotka sirottelee nopsaan. Olin tehnyt hyvät ohjeet mukaan joten ei edes huolettanut jättää koristeluita muiden huoleksi. Oli oikeastaan ihana tulla paikalle ja nähdä se vasta juhla-asussa, ihana ylläri!

seuraavana päivän paikan piti olla tyhjä vasta klo 12, koska muita varauksia ei ollut ja siihen juuri ja juuri ehdittiin.

kyselkää vaikka yksärillä lisää jos jotain tulee!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä myös häät Agroksenmäellä marraskuussa -08. Meidät vihitään paikan päällä ja mietimmekin nyt kovasti miten tehdä se tyylikkäästi.

Meillä oli yli 130 vierasta ja kaikki olivat odottamassa meitä aulassa, seremoniamestari ei laskenut vieraita saliin, koska vastaanotto saippuakuplin oli siinä aulassa. Kyllähän sitä porukkaa oli koko aulan mitalla, keskellä oli punainen matto, mutta mun mielestä se jengi sinne kyllä mahtui.

Meillä oli häät Agroksenmäellä marraskuussa 2008. Vieraita oli noin 110 ja meidät vihittin aulassa. Sali oli suljettuna verhoin aina siihen asti, kun tulimme kuvauksesta vastaanottamaan vieraita.

Aulaan vieraat mahtuivat loistavasti siten, että meillä oli "alttari" asetettu keskelle aulaa seinän viereen, ikkuinoiden väliin. Punainen matto ohjasi alttarille ja alttariksi kohdan saimme merkattua kukka-asetelmalla ja korkeilla jalallisilla kynttilöillä. Lisäksi siirsimme kaksi penkkiä molemmin puolin "alttaria" mummeille, jotka eivät jaksa seistä koko tilaisuutta. Bestmanit ja kaasot ohjasivat vieraita seisomaan maton molemmin puolin. Koska olimme aulan keskellä, ei vieraat olisi mahtuneet riveihin tai aseteltuna tilaisuutta katsomaan, joten emme välittäneet mistään vieraiden sijoittelusta. B-manit ja kaasot pitivät huolen kuitenkin, että lähimmät sukulaiset pääsivät "eturiviin". Meillä oli tilassa myös flyygeli ja äänentoistolaitteet vieraiden lisäksi ja siltikin olisi vielä paikalle mahtunut runsaasti porukkaa. Suosittelen! Saimme tosi intiimin tilan aikaseksi sekä paljon kehuja siitä, että olimme vieraiden keskellä vihittävinä, kasvot kaikkiin päin (vihkijä olin selin vieraisiin).

Ok, lainattuihin viesteihin luottaen olemme päättäneet vihkiytyä aulassa. Vieraita on yhteensä 130 henkeä. Lupaan laittaa kuvia ja kunnon raportin kolmen viikon päästä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä todella innolla odotetaan SorbusHorrorin kokemuksia ja kuvia Agrokselta.. Ja olisi muutenkin ihana saada tuoreita kokemuksia muiltakin kyseisestä juhlapaikasta.. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli melkein 120 vierasta ja salissa oli hyvin tilaa. Laitettiin pöydät kalanruotomalliin (täältä viisastuneena). Bändi oli keskellä, eikä ääni kiertänyt eikä kaikunut mihinkään suuntaan, vaan kuului hyvin ja nätisti. Vessakorit mahtuivat hyvin ja kaikki meni muutenkin hyvin. Otettiin lisämaksusta valopaketti ja suosittelen, sillä paikasta tuli todella kaunis ja olisi ollut aivan liian pimeä ilman lisävaloja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille!

Tuleva morsian esittäytyy... Meillä on siis häät tammikuussa 2010 (vasta), mutta olemme varanneet paikaksi holvikellarin. Ihastuin siihen välittömästi kuvien perusteella ja huomenna olemme menossa paikkaa vielä katsomaan.

Olisinkin kysynyt, vaikka täällä jo olikin paljon kuvia, mutta sellaiset, kenellä on ollut pyöreät pöydät juhlissa niin olisiko mahdollista saada kuvia vaikka sähköpostiin koristeluista ja järjestyksistä? Saa toki muutkin laittaa=) Täällä jo sormet syyhyten suunnittelen häitä, vaikka aikaa on vielä kuinka ja paljon, mutta tärkeät asiat pitää saada jo aikaisin hoidettua=)

osoite on [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Akroksenmäen holvikellaria mennään myös katsomaan + Gardenia ja G18 salia.

Kiva nähdä miltä nämä näyttää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Agroksenmäen holvikellari oli SubTv:n uudessa "Meidän häät" sarjassa 15.1., jos huomasitte :) jakson voi katsoa myös netistä jälkikäteen. Juhlapaikka näytti ulkoa tosi hyvältä kesällä, kun muuten olen nähnyt sen vain ankeana talvella! Harkinnassa on..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Do dii, meidän häämme juhlittiin Agroksella 10.1. ja hienosti juhlittiinkin! Seuraavassa joitain kokemuksia ja havaintoja:

Etukäteen hieman pelotti, miten 180-henkiseksi paisunut vieraspaljous mahtuu saliin, semminkin kun tilaa tarvittiin myös esiintymislavalle. Pelot osoittautuivat kuitenkin onneksi turhiksi. Oheisesta liitetiedostosta käy suurin piirtein selville pöytien asettelu:

post-16852-1232281186_thumb.jpg

Kuvassa järjestely saattaa näyttää ahtaalta, mutta käytännössä näin ei tosiaan ollut. Ruokapöydät saatiin aseteltua suorastaan väljästi, 12 hengen pöytiä olisi kevyesti mahtunut vielä pari lisääkin. Kriittisin kohta oli salin keskusta, mutta mitään pahempaa ruuhkaa ei sinnekään ruokailun aikana syntynyt.

Bändien aloittaessa noutopöytä siirrettiin pois, jolloin tanssilattia muodostui lavan ja pyöreän morsiuspöydän väliin. Kovin paljon tilaa tanssille ei ollut, mutta tarpeeksi kuitenkin. Ja toisaalta loppuillasta toisen ja kolmannen bändin lisätessä vauhtia tunnelma oli lattialla mukavan tiivis. Lavan sijoittamisessa keskelle salia oli sekin hyvä puoli, että salin laidoilla pystyi vielä mukavasti keskustelemaan, vaikka bändit (mm. kokonainen big band) välillä tuuttasivatkin suht voimallisesti.

Baaritiski pystytettiin ruokailun jälkeen salin perimmäiseen nurkkaan takaoviaukon eteen. Aputilasta (vessojen vieressä oleva huone) tehtiin lasten leikkitila, johon toimme istuintyynyjä, piirrustustarvikkeita, leluja ja videotykin DVD-leffojen näyttämistä varten. Eteisessä meillä oli korttipöytä ja vieraskirja, muuten se toimi vain lähinnä hengailupaikkana

Intercomin (Agroksen vuokraajan) toiminnassa ei ollut moitittavaa. Kommunikaatio pelasi hyvin. Pieni miinus tuli siitä, että leikkihuoneessa oli jonkin verran tuoleja ja muuta kamaa, jotka jouduimme siirtämään itse pois. Oletimme että ko. tila on oletusarvoisesti vuokraajan käytössä, mutta tulevien tilaaajien kannattaa ehkä varmistaa etukäteen että tila on tyhjä.

Agroksella käytettävä sähköinen koodilukko on ehdottoman kätevä; eri osapuolet (pitopalvelu yms.) pääsevät tulemaan ja menemään itsenäisesti ilman rasittavaa avainrumbaa. Vaikka vuokra-aika kesti virallisesti aamukuuteen, saimme jatkoaikaa puoleenpäivään asti, koska sunnuntaille ei ollut varauksia. Halutessa Intercom hoitaa lisämaksusta myös kalusteiden purun ja loppusiivouksen ja me käytimme tuon mahdollisuuden hyväksemme. Lisälaskua kertyi runsas 300 euroa, mikä oli mielestämme siedettävä hinta siitä ilosta, ettei meidän tai ystäviemme tarvinnut sunnuntaina raahautua paikalle rehkimään.

Niin ja vielä yksi vinkki: jos joltain sukulaiselta tai ystävältä löytyy Heinon tukun asiakaskortti, se kannattaa pyytää juhlaviikonlopuksi lainaan. Itse haimme tukusta juhlapäivänä mm. kertakäyttöastiat yöruokaa ja baaria varten, blandikset ja muut limsat ja ulkotulet. Muutenkin mieltä rauhoitti se tieto, että kävelymatkan päässä on kauppa josta löytyy käytännössä lähes mitä vain.

Jos vielä jotain tulee mieleen niin lisäilen sitä mukaa. Kuviakin ehkä jossain vaiheessa löytyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nostellaan tätä... Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Agroksenmäki on nyt alustavasti varattuna, mutta vielä mietityttää pienempien juhlien (50-60 hlöä) järkkääminen siellä. Joten jos joku on juhlinut pienemmällä porukalla, niin kokemukset ovat enemmän kuin tervetulleita!!

Ollaan kyllä käyty paikan päällä, mutta tyhjää tilaa on kuitenkin niin vaikea kuvitella tietylle ihmismäärälle kalusteineen, että nyt vain hiukan huolettaa ettei tila jää liian kolkoksi tai tyhjän tuntuiseksi.. Etenkin kun kutsuttuja tulee olemaan todennäköisesti hiukan alle 60 ja jos osa jää huonolla tuurilla vielä tulematta. Hmm, hankalaa?! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on nyt sitten Agroksenmäki varattuna, ja paikka tuntuu kyllä just sopivalta. Vihkiminen tullaan suorittamaan siinä aulatilassa. Keitä teillä on ollut valokuvaamassa tuolla Agroksenmäellä? Luin, että siellä on hieman haastavammat kuvausolosuhteet valaistuksen takia, joten haluaisin sinne kuvaajan joka varmasti onnistuu kuvien kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oi kuvaamassa Patrik Raski www.haakuva.com. Suosittelen todella, loistavia kuvia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika makean oloinen paikka varsinkin juhlavalaistuksessa! :girl_sigh: Muutama kysymys teille tilassa juhlineilla ja muillekin paikkaan tutustuneille: "holvikellari" sanana viittaa hmmm, siis kellariin, saattaa olla hölmö kysymys, mutta onko paikka ahdistava ilman ikkunoita? Me meinataan juhlia talvella ja silloin on toki muutenkin pimeätä mutta... :blush:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Aika makean oloinen paikka varsinkin juhlavalaistuksessa! :girl_sigh: Muutama kysymys teille tilassa juhlineilla ja muillekin paikkaan tutustuneille: "holvikellari" sanana viittaa hmmm, siis kellariin, saattaa olla hölmö kysymys, mutta onko paikka ahdistava ilman ikkunoita? Me meinataan juhlia talvella ja silloin on toki muutenkin pimeätä mutta... :blush:

En ole vielä juhlinut paikassa, mutta olen toki käynyt tutustumassa tilaan kun meillä on se varattuna. Paikan aulatiloista on kyllä ikkunat ulos, mutta juhlasali on osittain maanalla ja siellä ei ikkunoita ole. Tila on kuitenkin iso, ja mielestäni se ei ole mitenkään ahdistavan oloinen. Valaistus on kyllä upea. =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli viime kesänä häät Argoksenmäellä, tässä plussia ja miinuksia:

+ Juhlat onnistuivat loistavasti, kaikki meni juuri suunnitelmien mukaan.

+ Argoksenmäki on todella tunnelmallinen paikka, juhlavalaistus kannattaa laittaa aivan ehdottomasti. Meillä värivaloina oli keltaista ja vihreää ja toimi loistavasti.

+ Tila ei tuntunut lainkaan ahdistavalta, vaikka ikkunoita ei ollutkaan. Johtui varmasti osittain valaistuksesta.

+ Vieraita 125, pöydät mahtuivat hyvin ja kaikilla oli tilaa hengittää ja liikkua. Yhteinäinen tila toimii tosi hyvin, kaikki pöydät näkee ja kuulee.

+ Otimme pääpöydäksi isomman pyöreän pöydän, ja meitä istui siinä 11 - hyvin mahtui. Itse pidin pyöreästä pöydästä todella paljon, seurustelu onnistui koko pöydän kanssa.

+ Juhlat jatkuivat aamuun asti, itse poistuimme paikalta klo 3:n jälkeen.

+ Tanssimaan mahtui hyvin, bändi oli pystyttänyt kamansa jo aamulla ja muutama lavaa lähinnä oleva pöytä siirreettiin pois kun soitto alkoi.

+ Vieraat viihtyivät myös ulkona pihalla alkudrinkkien aikaan ja myöhemmin illalla, vaikka loppuillasta alkoi tihkuttaa.

+ Koristelua ei paljon tarvita, itse tila on niin tunnelmallinen. Meillä oli värivalot, kynttilöitä ja kukkia.

- Palvelu Argoksenmäen puolesta oli sitä sun tätä. Kun kävimme suunnittelemassa pöytien paikkoja yms, olivat suorastaan töykeitä. Nieleskelin kiukkuni ihan sen takia että saadaan juhlat järkättyä. Esim. kun kysyin mihin 2 viikkoa ennen juhlia mihin aikaan pöydät ovat laitettuina paikoilleen (ostimme palvelun) niin vastaus oli töykeä "ei sitä voi millään sanoa, viimeistään klo 12." Loppuenlopuksi kaikki oli valmiina kun koristelijat menivät paikalle klo 10, mutta asenne oli todella epäystävällinen.

- Ylimääräistä loppulaskua tuli kohtuu paljon, otettiin nimittäin valojen lisäksi kynttilänjalkoja, lava, mikki, loppusiivousta jne. Taisi tulla n. 600€ kaikenkaikkiaan.

- Catering (Sorvis, jota ei voi muuta kuin suositella - olivat aivan unelmia) - haukkui keittiön varustuksen pataluhdaksi. Kaikki likaista ja jopa kahvinkeitin rikki. Sanoivat että näin huonosti ei keittiö saisi olla varustettu.

- Keittiön kylmätilat eivät riitä mihinkään. Cateringilla olikin kylmäauto jossa sapuskat ja ruoat säilytettiin.

Kaikenkaikkiiaan suosittelen, mutta en palvelun vaan miljöön takia. Lienee ainoita paikkoja lähellä keskustaa mihin a. saa viedä omat juomat b. saa juhlia aamuun asti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen juhlinut yksiä häitä ko. tilassa ja omiakin häitä ajatellen paikka on harkinnassa. Tila on ainakin tarpeeksi iso suurillekin vierasmäärille (häissä joissa olin, taisi olla lähemmäs 180 vierasta). Paikka on myös erittäin tunnelmallinen ja etenkin talvihäille loistopaikka, kun ulkona ei paljon hengailla eikä lähistöllä sijaitseva Tukkutori siis juuri haittaa maisemaa :)

Kesähäillekin varmasti ihan kunnon paikka.

Vessoja oli tarpeeksi ja mielestäni paikka oli kaikinpuolin siisti ja toimiva. Aulan yhteydessä on myös pieni tila, jossa voi tarvittaessa pitää vaikka lapsiparkkia, jos paikalla on heille hoitaja.

Jos jotain miinusta pitäisi paikalle antaa, niin ehkä juuri se, että tuolitkin pitää itse ostaa (järjestäjän valikoimista tosin), ja ainakin niissä häissä, joissa olin, oli käytetty taitettavaa tuolimallia, joka ei ollut erityisen mukava istua. Tilassa oli myös toisella puolella viileää (ilmeisesti veti aulan kautta) ja perällä taas todella kuuma.

Kokonaisuutena kyllä todella viehättävä ja varteenotettava paikka!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, onpas varattu paikka. Vuodell 2010 näytti olevan jotain 3 lauantaita vapaana, ja nämäkin loka-joulukuussa.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Lienee ainoita paikkoja lähellä keskustaa mihin a. saa viedä omat juomat b. saa juhlia aamuun asti.

Kurkatkaapas nyt keväällä valmistuvaa Salmi-Sali 50-180hlö:lle Ruoholahdessa! Saa viedä omat juomat! Cateringin hoitaa Annin juhlapalvelu. Ajattelin itse ensin myös pitää häät Agroksella, mutta sitten löysinkin tämän ja varasin sen yhdeltä istumalta! :) (Agroksessa ärsytti, että jopa vessapaperit olisi itse tuotava ja kaikesta pitää erikseen maksaa esim.siivous 300€ ja lopullisten laskujeni mukaan paikat tulivat saman hintaisiksi)

(hinnat 2010/2011)

Tilavuokra lauantaina klo.09-06 1000€/1190€

Annin Pitopalvelu pakollinen (menut 23-29€ + tarjoilijat n.29€/h + pöytäliinat n.140-145€)

Saa tuoda omat juomat!

Yhteenveto hyvistä puolista:

- suuri yhtenäinen tila

- saa juhlia 06.00 asti

- saa tuoda omat juomat

- uusi tila ja hieno sisustus (tila ei itsessään siis tarvitse koristelua).

- upea osaksi katettu terassi josta näkyy merelle (juhlasali ja terassi 29 metriä merenpinnasta)

- ulkona vilvottelevat ihmiset näkevät ja kuulevat sisällä olevien puheet jne. (äänenentoisto salista toimii myös terassille ja terassinpuoleinen seinä on pelkkää ikkunaa).

- Helsingin suosituimmilta kirkoilta matkaa vain 3-4km

- valo- ja äänitekniikka valmiina tilassa. (mm.langattomat mikit, struktuuriseinä joka valaistaan haluamasi väriseksi jne.)

- esiintymislava, jonka takana oma "backstage" bändille.

- erittäin suuret wc:t

- saa polttaa eläviä kynttilöitä

- salin yhteydessä erillinen huone/syvennys verhoilla esim. buffetpöydälle. Jos buffetpöytä mahtuu saliin niin voi toimia esim. lasten leikkipaikkana.

- Annit siivoavat juhlapaikan juhlien jälkeen

- lisämaksusta saunakabinetin käyttö terasseineen mahdollinen

Muokattu: , käyttäjä: Morsian K

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Öhöm, käsittääkseni tuo Salmi Salin terassi on 29m merenpinnasta (ei 69m).

Tuon Salmi Salin ongelma lienee, että se taitaa olla vielä enemmän täyteen buukattu kuin Agroksenmäki, mutta olisi ehdottomasti "helpompi" siivouksen etc. kannalta ja siellä olisi äänentoistot ja kaikki muukin valmiina.

Luulen kyllä, että Agroksenmäki on omalla tavalla tunnelmallisempi kuin tuo moderni Salmi Sali. Mutta ihmiset pitää eri tyyleistä ja asioista, kukin tavallaan. Kesähäihin Salmi Sali varmasti on parempi kuin Agroksenmäki.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvä kun huomasit, eli kirjoitusvirhe päässyt lipsahtamaan :) Eli 29 metriä :)

Muokattu: , käyttäjä: Morsian K

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljonko teille Agroksella juhlineille on tullut tilavuokra + ekstrat + mahd. siivous yhteensä maksamaan loppujen lopuksi?

Mitä kaikkea tuohon hintaan on sisältynyt?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisäkysymyksiä: Saako Agrokselle viedä omat äänentoistolaitteet ja videotykit etc?

Entä kuuluuko vuokrahintaan esim. wc-paperit tms?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään