Jump to content
Naimisiin.info

Agroksenmäen holvikellari (Helsinki)


gasoline

Recommended Posts

Mistä löysitte ko. paikan edustajan puh.nron? Laitoin s-postia, mutta vastausta ei kuulu... Kiitos muuten vinkistä, ihastuimme paikkaan heti  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Juu paikka on aikasta hieno....

Jan Hambergin saa kiinni näin:

09-4158 8851

tai mene käymään:

kyläsaarenkatu 14

00580 Helsinki.

Kokeile vaan s-postia, kyllä he vastaavat!!

FAX: 41588822

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette agroksenmäen maisemasta? :P

Mua pikkasen arveluttaa se maisema, toisaalta, eihän ulkona juhlita, ja kun saavat pihan kuntoon, muuta aluetta tuskin huomaa.

Mutta mitä vieraat  mahtavat ajatella?

Onhan se hieno ylläri sitten kun menee sisään!!

Link to comment
Share on other sites

Me ei yritetä maisemaa mitenkään "peitellä" vaan ihan rehellisesti aiotaan viettää häitämme tukkutorilla.  :D Mun mielestä on ihan kiva ettei meidän häät ole ihan perinteisessä ympäristössä. Pihalle tulee muuten 3x6m telttakatos jossa voi sateen sattuessa tupakoida jne.

Link to comment
Share on other sites

Me vietimme häitä agroksenmäellä ja eipä olisi parempaa paikkaa voinut ollakaan!!!

Meitä oli noin 90 ja paikka oli sopivankokoinen näinkin pienelle porukalle. Isomman tilan jakaa neljä korkeaa pylvästä, niin pöydät oli toisella puolella ja toisen puolen perällä oli bändin lava ja tanssilattia, keskellä baaripöytä ja alkuosan vei seisovapöytä.

Meillä oli vihkiminen juhlapaikalla ja puitteet oli siihen todella loistavat. Valokuvaaja aluksi kauhisteli paikan tunnelmavalaistusta, mutta kuvat otettiin lopulta eteisessä(100m^2), jossa ulkovalo teki paikasta riittävän valoisan ja saatiinkiin iso nivaska todella hyviä kuvia(tosin kuvaajallakin oma merkityksensä) ja kuvissa ihana tausta...tiiltä ja isoo puupalkkia!

Ei ollut paikasta toiseen siirtymistä(ulkopaikkalaiset riemuissaan) ja porukka pysy hyvin kasassa.

Vietimme siis häitä talvella ja taisi olla ensimmäisten joukossa meijän häät, mutta remontti ei kyllä haitannut yhtään!ja nythän sekin on varmaan edennyt jo taas huimasti!

Todella paljon sai vierailtakin kiitosta juhlapaikka. Helposti sai siitä tunnelmallisen ja rennon, muutta kuitenkin juhlallisen.

Suosittelen lämpimästi!!

Link to comment
Share on other sites

Mukava kuulla kokemuksia! saiko sisällä salissa ollenkaan otettua onnistuneita kuvia?

Kamalaa, emillä on 1000€ maksava kuvaaja, ja mitä jos ei saada ollenkaan hyviä kuvia siihen hintaan!

Link to comment
Share on other sites

Menemme katsomaan paikkaa ensi viikolla, ympäristö/piha tosin vähän epäilyttää.... Millainen lattia holvikellarissa on tanssia ajatellen??

Link to comment
Share on other sites

Siellä on betonilattia, aika epätasaisinen ja sehän on aika kova pinta tanssia...mutta saahan sen päälystettyä?

Link to comment
Share on other sites

Siellä on betonilattia, aika epätasaisinen ja sehän on aika kova pinta tanssia...mutta saahan sen päälystettyä?

Meille ainakin tulee ihan erikseen tanssilattia, eli jokuntyyppinen parketti. 16m2 tanssilattialle tulee vuokrahintaa 176€. Paikalleen asennettuna. Toetenkään ei ole pakko tuollaista ottaa.

Link to comment
Share on other sites

Me tanssittiin betonilattialla agroksessa eikä kyl menoa haitannut  tippaakaan..päinvastoin, olisi voinut ahistaa, jos lattiassa olisi ollut "reunat" mikä väistämättä tulee esim. 16 neliön päällystetyssä lattiassa. Bändi soitti lavalla ja vapaata lattia tilaa oli riittävästi.

toimi meillä!! eikä kyllä kovuutta valitellu saati huomannut kukaan!

ammatti valokuvaajan kyl pitäisi saada kuvat onnistumaan salissakin..Meillä siis kuvaaja kuvasi vihkimisen ja noin pari tuntia yleistä hyörinää salin puolella ja sit varsinaiset hääkuvat otettiin eteisessä. Kuvat oli todella hyviä ja onnistuivat sekä salissa, että eteisessä. Hääkuvistakin olisi voinut varsinaiset kiitoskuvat tehdä useammastakin...valinta oli vaikea!

Jos kuvaus ei onnistu..ei kuvaajakaan voi todellakaan veloittaa 1000 euroa. Kuvaajan kannataa käydä etukäteen tutustumassa, minkä todennäköisesti on jo itse pyytänytkin!?!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei mamal (ja muut)!

Meillä on Agroksenmäki ykkösvaihtoehtonamme ensi talvella vietettäviin häihimme. Kovasti kiinnostaisi kuulla kokemuksesi paikasta nyt kun häänne ovat onnellisesti takanapäin. Bongasin hääkuvanne galleriasta ja sekä morsiuspari että juhlapaikka näyttivät upeilta!! Lämpimät onnittelut vielä näin jälkikäteen.

Mitä lisäsomistusta olitte tilanneet (esim. valaistus?), tilasitteko intercomin kautta? Menikö järjestelyt hyvin Intercomin kanssa noin muuten?

Oliko keittiö kunnossa eli saiko catering tarjoiltua ruuat ja kahvit suunnitelman mukaisesti? Missä kohtaa teillä oli bändi?

Olisiko jotain muuta huomioitavaa?

Löytyykö muita, jotka olisivat olleet kyseisessä paikassa jo joko vieraana tai järjestäjänä? Vinkkejä ja kokemuksia otetaan auliisi vastaan  :).

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Vastasin juhlapaikkaa koskeviin kysymyksiin privalla yhdelle toiselle naikkarille, ja voisin tähän kopioida suurilta osin lähettämäni viestin kun en jaksa ihan kaikkea toistamiseen kirjoittaa.

"Noh, näin jälkeenpäin vin sanoa, että juhlat menivät ihan nappiin ja olivat ihan vuosisadan bileet. Plussaa Agroksenmäellä oli se, että siellä sai olla koko yön, sekä tietenkin se että kaikki 145 vierasta mahtuivat samaan tilaan. Oli myös hauskaa ettei kukaan vieraistamme koskaan ennen ollut käynyt tuolla, ja ihmiset tykkäsivät ja pitivät paikkaa jännänä. Meille sattui oikein kaunis sää hääpäiväksi, ja ihmiset viihtyivät paljon myös pihalla. Eipä kukaan valittanut (ainakaan morsiamen kuullen) tukkutorista ympäristönä. Olimme vuokranneet pihalle valkoisen teltan ja siihen pöytiä ja tuoleja, ja siellä porukka viihtyi aika paljon. Oli oikeastaan hauskaa ettei siinä ympärillä tapahtunut mitään, vaan oltiin siellä ihan omissa oloissamme. Kehuja sai myös se, että lasten leikkipaikka oli matalassa tilassa (jonka saa vuokrata lisähinnasta) eikä heidän leikin ääniä kuulunut saliin ollenkaan.

Miinusta sitten taas oli hinta, ja se, että keittiö ei ollut siinä kunnossa kuin mitä oli luvattu. Mehän varattiin tila vuosi sitten kun remontti oli täysin kesken ja silloin oli puhetta ihan ravintolatason keittiöstä. Käytännössä kuitenkin pitopalvelumme teki varsinaisen mestarisuosituksen kun selvisi 150 vieraan muonittamisesta tuolla. Joka paikassa oli kivipölyä ja koneet ihan miten sattuu. Kuitenkin uskon että jos teillä on häät vasta ensi vuonna, niin paikka on silloin jo täysin kunnossa. kannattaa kuitenkin pitää mielessä tuo keskeneräisyys, ja olla tarkkana siitä että saa mistä maksaakin. Kun hinta on tuollainen, pitää tietenkin kaiken olla vimpan päälle kunnossa.

Tilasta saatiin todella hieno kun koristeltiin ja laitettiin. Muuten ei siis koristeltu, mutta vuokrasimme pyöreät pöydät ja tuolihuput, ostimme paljon kukkia ja kynttilöitä. Aulatilaan vuokrasimme kaksi valkoista sohvaa ja pihalle niitä puutarhakalusteita. Lisäksi meille rakennettiin esiintymislava ja tanssilattia parketista. (tanssilattia kahden keskimmäisen pylvään välissä, lava pitkän seinän keskikohdalla)meillä oli esiintymässä kaksi bändiä ja loppuyön DJ, joten nuo tanssimispuitteet olivat tärkeitä meille. Hintaa kaikelle tuli PALJOn, eli kun vielä INTERCOMin kundit rakensivat tilan kuntoon (eli pystyttivät lavat jne) maksoimme juhlatilasta ja matalasta tilasta koko viikonlopuksi jotain 4000€. Vuokrahinta (koko rakennus viikonlopuksi) taisi olla 2400€ sisältäen ALV:n ja loput tuosta kalustuksesta jne. Suuri osa tuosta siis lisämaksua kun vaihdettiin kalusteita ja huputettiin tuolit. Vähemmälläkin siis pärjäisi, mutta aateltiin nyt satsata näihin juttuihin. Intercomhan ei yleensä hinnoissa mainitse veroa ja tarkistakaa sitten että se on mukana, 22% lisä hintoihin ojn sitten aika epämiellyttävä yllätys."

Yhteistyö Intercomin kanssa sujui ihan hyvin, ei valittamista. Jonkin verran juttuja jäi tosi viimetinkaan, mutta nekin oli sellaisia juttuja jota lisäksi halusimme heidän hoitavan, ja johtuivat myöskin osittain vielä tästä remontista. halusimme joitain sähköjuttuja piiloon jne ihan turvallisuussyistä. Ylipäätään juhlat menivät siis tosi hyvin tuolla, no problems. Muutamia kuviakin olisi tarjolla, laita privalla s-postiosoitteesi jos haluat nähdä.

T. MamaL

Link to comment
Share on other sites

Kiitos perusteellisesta kuvauksesta ja vinkeistä MamaL! Paikka vaikuttaa kyllä kiinnostavalta vaikka hintaa tosiaan kertyy helposti..

Link to comment
Share on other sites

Muuten ei siis koristeltu, mutta vuokrasimme pyöreät pöydät ja tuolihuput, ostimme paljon kukkia ja kynttilöitä.

mamal, mistä vuokrasitte nuo tuolihuput? Niillä on kyllä iso vaikutus juhlavan tunnelman luomiseen, huomasin kauniista hääjuhlakuvistanne!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ai täällä olikin oma ketju jo tälle tilalle! :)

Tämä kuulostaa ehdottomasti tämänhetkisistä vaihtoehdoista parhaalta.

Mitenköhän tuo juhlapaikalla vihkiminen onnistuu tuolla?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mamal!

Voisitko laittaa vaikka privana kuvia vähän sisätiloista kun teillä kerta oli ne pyöreät pöydät ja tuolihuput, kun ajattelimme itse myös ottaa pyöreät pöydät kun ne on niin kamalat ne alkuperäiset siellä...

:)

Link to comment
Share on other sites

Mamal!

Voisitko laittaa vaikka privana kuvia vähän sisätiloista kun teillä kerta oli ne pyöreät pöydät ja tuolihuput, kun ajattelimme itse myös ottaa pyöreät pöydät kun ne on niin kamalat ne alkuperäiset siellä...

:)

Voisinhan minä, jos ilmoitat sähköpostiosoitteesi.

MamaL

Link to comment
Share on other sites

Kävin tutustumassa kevättalvella paikkaan ja mulla muutama kuva ulkoa ja sisältä

(sisäkuvat ei kovin hyviä tosin). Laita viestiä alla olevaan meiliin jos haluat niitä nähdä

Mamal lähetätkö minullekin kuvia osoitteeseen

[email protected]  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Te joilla on Agros-holvikellari varattuna ens vuoden elokuussa,mitkä päivät teillä on?

Meillä on la 5.8. Tuntui hassulta varata se tosi aikaisin, mutta nyt kun MamaLin coolien häiden myötä paikasta on tullut varsin pop, olen iloinen siitä että oltiin ajoissa!  :D  

Niin, ja jos jollakin on uutisia paikan remontin edistymisestä, kuulisin mielelläni.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on la 5.8. Tuntui hassulta varata se tosi aikaisin, mutta nyt kun MamaLin coolien häiden myötä paikasta on tullut varsin pop, olen iloinen siitä että oltiin ajoissa!  :D  

;D Varsin POP, mun häiden jälkeen! Olipas hauskaa lukea tuo.  :-*

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei vaan!

Kävimme äskettäin uudemman kerran tutustumassa paikkaan, mittailemassa ja suunnittelemassa. Ulkoalueelle laitettiin juuri asfalttia ja rakennuksen viereen oli tullut roskiskatos (hieman kesken). Sisällä keittötilat ja ns. kokoustilat ovat kovaa vauhtia valmistumassa. Parketteja jo asennettiin lattiaan. Meillä häät jo talvella.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...