gasoline

Agroksenmäen holvikellari (Helsinki)

401 viestiä aiheessa

Juuri näin, Meri73. Tila on ihana, ja eiköhän kaikki järjesty, kun niistä vaan etukäteen sovitaan tarpeeksi tarkasti.  ;)

En mä tahdo juhliamme missään muuallakaan pitää, joten täytyy nyt vaan järjestää asiat niin, että päivästä tulee onnistunut ja ikimuistoinen.

Kun me kävimme katsomassa paikkaa, sitä siivottiin parhaillaan, joten oli vaikea päätellä siivouksen lopputulosta. Tilassa on kuitenkin niin paljon niitä hyviä ominaisuuksia, joiden vuoksi sen halusimme, etten ihan heti keksi toista paikkaa, joka vastaisi yhtä hyvin toiveisiimme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuten sanoin, tila itsessään on mahtava, enkä itsekään toisin valitsisi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos sopimuksessa lukee "paikka  luovutetaan vuokralaiselle siivottuna" sitä ei yhden suullisen varmistuksen jälkeen enää pitäisi joutua lähtökohtaisesti epäilemään, varsinkaan kun paikan vuokra ei ole niitä halvimpia (mielestäni ei ole myöskään kovin ammattimaista, että yhteyshenkilön muuttumisen jälkeen paikka ei ole enää tietoinen, mitä on laskuttanut ja mitä sopinut). Mutta kuten sanottu, alkukatastrofin ;) jälkeen juhlamme onnistuivat nappiin. Laitan tähän vielä muutaman kuvan, joista käy hyvin ilmi paikan syy, miksi paikan alunperinkin valitsimme, paikan koristeluun riittää kaunis kattaus ja paljon kynttilöitä :)

agros2.jpg

agros1.jpg

agros4.jpg

agros3.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

IIIHANIA kuvia!  :-X Niinpä, mitä sitä vaihtamaan. Upea paikka. Täytyy pitää sormet ja varpaat ristissä ja toivoa, että kaikki menee hyvin.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Upeita kuvia kerrassaan! Ihan aloin odottaa, että itse pääsee tuonne  ;D Meillä on myös sama tila varattuna syksylle 06. Teillä taisi olla ne perustuolit ilman huppuja, otitteko paljon muuta intercomin valikoimista ja kuinka kalliiksi ne lopulta tulivat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Serafina! Meillä oli Intercomilta esiintymislava (itse koottuna, oli tosi helppo koota), muutama par-lamppu (bändillä oli omat valot), pyöreät pöydät (mutta ne tavalliset, vuokraan kuuluvat tuolit, toimivat mielestämme tosi hyvin ja olivat ihan hyvän näköiset) sekä vielä extra-tynnyreitä, joita laitoimme eteisaulaan pöydiksi. Ulkotulitelineet meinasimme vuokrata myös, mutta ne sai ainakin viime syksynä paljon halvemmalla Biltemasta. ;D Harkitsimme lisäksi juomia varten niitä sinkkiroskiksia ja baaripöytää, mutta pitopalvelusta saikin sinkkiastiat ilmaiseksi, samoin sinkkiämpärit ruusuille (ja baarinurkan teimme eri korkuisista tynnyreistä, näytti ihan kivalta :) )

Ai niin, tulivat maksamaan muistaakseni n. 300,- sen alennuksen kanssa ja tuotiin paikalle, mutta itse piti kaikki kasata ja järjestää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihania kuvia  :-X

meilläkin varattuna tuo tila syyskuussa 2006. En ole vielä päässyt sitä livenä katsomaan, mutta luultavasti jo ensi viikolla.

Kiltit ystäväiseni laittaisitteko minulle kuvia juhlistanne Holvikellarissa S-postiin. Olisi niin mukava nähdä erilaisia "ratkaisuja" tilassa. Kiitokset ;D ja s-posti olisi [email protected]

thanks :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika ketkua meininkiä intercomilta, tosiaan. Pitääkin ruveta viilaamaan sopimusta ja varmistelemaan asioita, ettei esim. meidän varaus ole "unohtunut". Onneksi on mustaa valkoisella. Toivotaan, että kyseessä on alkuhankaluudet ja remontista aiheutuvat häikät.  

Aiko, kuvat häistänne näyttivät todella upeilta, (tuli tosiaan taas mieleen, miksi paikka kannatti varata!) pitopalvelu näytti tehneen tosi hienoa työtä kattausten kanssa.

Ajattelinkin kysyä Agroksenmäellä juhlineilta, mitä pitopalvelua käytitte (ja paljonko maksoi/henkilö). Koska keittiö ei ole ravintolatasoinen, ajattelin että olisi hyvä varata pitopalvelu jolla on paikasta kokemusta ja joka suoriutui kaikesta hyvin, tilan rajoitteista huolimatta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taannoisissa ainejärjestön juhlissa käytimme Peten Pitoässiä. Hintaa tuli juhlavalle Lappi-menulle muistaakseni n. 24 e/naama. Tosin meillä oli vieraita yli 200, mikä laski hintaa per nassu. Homma toimi moitteettomasti pitopalvelun kanssa, tosin keittiön likaisuus ja toimimattomuus aiheuttivat heille päänvaivaa ja kokki oli melko kauhuissaan paikan kunnosta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häissä pitopalveluna Scandinavian Chef's gourmet jota voin lämmöllä suositella. Mehän olimme varmaan ensimmäisten häiden järjestäjien joukossa, ja keittiö oli alkeellisessa kunnossa häidemme aikana, ja tästäkin huolimatta pitopalvelu hoiti homman todella hyvin eikä kukaan vieraista voinut arvata millaisissa puitteissa pitopalvelun väki joutui työskentelemään. Muutenkin Chef's gourmet on aivan mahtava firma, ei MITÄÄN valittamista, päinvastoin. (Ja tämä ei ollut maksettu mainos)

Muokattu: , käyttäjä: MamaL

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä myös Agrosinmäki varattuna syyskuussa 06, ollaan paikkaa käyty jopa kaksi kertaa ihan livenä katsastamassa ;)  ja oli kyllä just sitä mitä ollaan haettu :-X meillä tosin sopimusta jo kertaalleen muokattu uudestaan epäkohtien takia ja voipi olla edellisten kirjotusten perusteella että muokataan edelleen... Mutta paikasta en luovu,ollaan molemmat sulhon kanssa myytyjä :-X halukas olisin myös näkemään jo juhlineiden kuvia paikasta... Iso kiitos etukäteen!! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Gourmande-niminen pitopalvelu Nurmijärveltä, ja voin suositella heitä mitä lämpimimmin :-* Halusimme vähän erilaisen menun ja yhdessä päädyimme venäläistyyliseen ratkaisuun, jossa alussa pöytiintarjoiltuna lohiseljanka ja pääruoaksi buffet, jossa blinejä kaikilla lisukkeilla, paria eri coulibiac-piirakkaa, graavisiikaa yms. Kakut halusimme itse hankkia Kakku-Galleriasta ja se sopi heille hyvin, toivat kakuille vain tarjoiluastiat.

Tarjoilu pelasi loistavasti, pitopalvelu koristeli paikan hienosti ja paikan tyyliin sopivasti (eikä veloittanut siitä mitään, ei myöskään muusta rekvisiitasta, jota saimme heidän kauttaan, mm. kukkia ja juomia varten sinkkiämpäreitä), saimme hankkia heidän kauttaan tukusta kukat ja mikä tärkeintä, ruoka oli aivan järjettömän hyvää ;D (tekivät mm. blinit alusta asti itse  :))

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Mamal kuvista :-X

Kävimme katsomassa paikkaa, ja ihan hullaannuin suunnittelemaan siellä kekkereitä ;D

nyt mietintä myssyssä pyöreät päydät, hupputuolit, lava ja tanssiparketti..

kertokaahan ystävät, miten järjetitte pöydät, tanssitila, buffetin, juomapöydäm?? yms yms. en oikeen keksi mitään hyvää ratkaisua järjestykseen. ja lisäksi olisin oikein kiitollinen mahdollisista kuvista s-postiin [email protected]. Eteisaula tilan järkkä kiinnostaisi myös? olikos kenelläkään siinä jotain ekstra kalusteita... entä nuo lisävalot? missä niitä teillä oli?

Kiitos

terkuin Miagi, jolla pää ihan pyörällä ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heip!

Mulle kans voi laittaa kuvia paikasta. Olis kiva nahda miten ihmiset on sita koristellut ja millaisia poytakattauksia siella on ollut. [email protected]

Kiitos jo etukateen!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin otetaan kiitollisena vastaan kaikki ideat pöytien yms asettelusta :) Mua askaruttaa myös ne pöydät mitkä siellä oli(vuokraan kuuluvat) mahtaako niistä saada siistin näköset pelkällä pöytäliinalla?? oli jotenkin huteran oloset... Kuinka moni teistä on vuokrannu sieltä esim. ne pyöreet pöydät? näyttikö ne hyvältä siellä? Pieni pää on ihan pyörällä... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bumba ja laipio, laitoin kuvia tulemaan.

MamaL

-Bumban viesti ei mennyt perille, onkohan osoite tuossa yllä oikein?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MamaL kiitos kuvista!! :) Selvitti pöytäjärjestely kysymykset...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertokaahan miulle, mites ihmeessä olette ne pyöreät pöydät järjestäneet halliin? minne buffa ja tanssitila&lava? entä aula?

Juuri allekirjoitin vuokrasopimuksen syyskuulle ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

En tiiä mikä mun e-mailissa tökkii mut osoite on [email protected]

Please, voisitko laittaa uudestaan kuvat tulemaan. Olisin tosi iloinen vinkeistä

-Bumba

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät Agroksenmäellä muutaman viikon päästä. Saimme alkuviikosta tietää, että tilaan on hommattu uudet, ennen Intercomin kautta tilattavissa olevat 80*180cm klaffipöydät (kuudelle). Hieman tuli järkytyksenä, kun olin jo plaseerauksen suunnitellut... mutta nyt olen laittanut sen uusiksi!(niitä vanhoja vihreitä toki takatila pullollaan - joten pöydät ei ainakaan lopu kesken !! ) Enemmän shokeeraavana tuli tieto siitä, ettemme pääsekkään laittamaan tavaroita kuntoon jo perjantaina, sillä joku oli näin viimetinkaan vuokrannut tilan perjantaiksi... no, sehän oli alunperinkin jo tiedossa, että tuollainen mahdollisuus on, joten pitää vaan miettiä somistelut entistä tarkemmin etukäteen. Ja oikein ystävällisesti Janci on luvannut auttaa  esim. tavaroiden kuljettamisessa juhlapaikalle heti siivoussession jälkeen. Toivottavasti saavat paikan siivottua lupauksensa mukaisesti ennen aamuyhdeksää... tuli vähän kauhu, kun luin aiempia kokemuksia, mutta olempahan nyt ainakin etukäteen varautunut siihen, että yritän suhtautua kaikkeen rauhallisesti :-)

Joku kyseli valoista - me olemme tilanneet lavalle spotin ja kynttilänjalkoja Intercomilta. Myös lava ja baaritiski tulevat sieltä. Toivottavasti ovat ajoissa paikallaan!!

Itsekin heti ensisilmäyksellä paikkaan ihastuin ja onneksi saimme sen juuri haluamallemme päivälle noin puoli vuotta sitten varattua !! Odotan suuresti juhlaa , joka toivon mukaan on ihana ja ikimuistoinen - sekä meille itsellemme että vieraille !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meiltä vapautui paikka juuri nyt ensi kesäksi 17.6.2006. Iskekää kimppuun. :D

Meillä vaihtui päivä ja paikka. Juhlia vietämme meren äärellä ihanassa juhlatilassa. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alan olla minäkin todella kiinnostunut tuosta tilasta, ihmisten ikävistäkin kokemuksista huolimatta. Teille siellä jo juhlineille pari kysymystä:

Meillä suunnitellaan häitä keväällä/alkukesällä. Onko paikka siihen nähden liian pimeä ts. kuvien perusteella osaan hyvin kuvitella paikkaan tunnelmalliset talvihäät, mutta tuntuisiko paikka keväällä/kesällä jotenkin "tunkkaiselta"?

Toinen tärkeä kysymys liittyy akustiikkaan, tuollaiset kivisalit kun voivat olla kovin kaikuisia ja hankalia. Eli miten bändi on tilassa toiminut?

Häihin on vielä yli vuosi joten olen todella ajoissa liikkeellä, mutta tilan löytäminen vaikuttaa tosi hankalalta joten hyvä näin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yritin lähettää sähköpostia Hambergille, mutta nettisivujen osoite ei tuntunut toimivan. Olisin kiitollinen yhteystiedoista jos jollain sellaisia on. Kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Äh, väärä hälytys. Eli huomasin ajatuksissani kirjoittaneeni sähköpostin loppuosan väärin. Odottelen nyt tässä josko tulisi vastausta.   :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään