gasoline

Agroksenmäen holvikellari (Helsinki)

401 viestiä aiheessa

Heippa!

Nyt on häät vietetty Agroksenmäellä ja upeaa oli - meidän ja mitä ilmeisemmin vieraidemmekin mielestä! Tänään lähtö häämatkalle, jos joku kaipailee tarkempia lisätietoja niin voin sitten myöhemmin palata asiaan. Järjestämistä paikassa oli aika lailla, mutta lopputulos oli aivan upea. Talvihäiden järjestämiselle mielestäni ykköspaikka. Joku kyseli muuten kaikumisesta. Olin itsekin sitä etukäteen jännittänyt, mutta sen suhteen ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Puheet kuuluivat mikrofonin kanssa loistavasti, bändin soitossakaan ei mitään ongelmia. Joten kaikuhuolet voi unohtaa (olimme tilanneet bändin lavan taakse myös mustan molton-kankaan ääntä pehmentämään). Meillä satsattiin valoihin ja kynttilöihin, jotka todella loivat paikan tunnelman.

Meillä lava oli portailta katsottuna oikean seinän keskellä, tanssilattia jäi siten vasemman seinän ja lavan väliin (kahden tolpan väliin siis). Luovuimme parkettiajatuksesta, ettei se turhaan "rajaa" tilaa. Tästä ratkaisusta olimme todella tyytyväisiä. Lattia toimii oikein hyvin tanssimiseen ja korkeareunainen parketti olisi voinut olla melkein hankala koska meillä oli illallisen aikana samassa kohtaa pöytiä. Buffetpöytä jäi lavan taakse lähelle keittiön kulkuväylää. U:n muotoinen pääpöytä lavan edessä, loput pöydät oli aseteltu kuudeksi samansuuntaiseksi pitkäksi pöydäksi (3 pöytää yhdessä=18 henkeä) . Näin ruokailemaan mahtui 120 henkeä. Baari oli heti portaiden jälkeen oikealla.

Hyviä häiden järjestelyjä kaikille Agrokseen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Judit! Onnittelut :-X

Ja kiitokset kertomuksesta. Jos voit ja viitsit jakaa hieman kuvaa häistänne niin minä mielellään ottaisin s-postiin vastaan parit idea kuvat ::)

Kiitos kiitos :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa pitkästä aikaa! Valitettavasti näyttää nyt siltä, ettei meillä ole kunnon kuvaa juhlapaikan koristeluista ja järjestelyistä :( . Kukaan ei muistanut sanoa valokuvaajalle että kuvaisi salin myös tyhjillään.. Itse bilekuvista taas ei saa oikein kunnon yleiskuvaa.

Pahoitteluni! Jos löydän vielä jonkin sopivan kuvan (esim. vieraiden arkistosta niin jaan toki kanssanne)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nosto.  :)

Onko kellään tuoreita kokemuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Me juhlimme Agroksenmäellä heinäkuussa, ja mietitään juuri kaason kanssa salin koristelua. Oletteko koristelleet paljon, esim. miten pylväitä voisi somistaa? Entä salin seinillä olevat telineet, oletteko tehneet niille jotain? Jos jollain on kuvia, ottaisin todella mielelläni vastaan. Lisäksi kaikki ideat ja kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! Sähköposti [email protected]

:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisiko joku laittaa meikäläisellekkin kuvia. Olen kyllä järjestämässä pienempiä juhlia, 50 hlö --> mut kuvia olis kiva nähä..  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Etsitään hääpaikkaa ensi talveksi ja käytiin katsomassa Agroksenmäkeä. Tosi hienolta vaikutti. Nyt harkitaan ja mietitään, että miten helposti hinta nousee kaikkien lisävarusteiden takia. Mitä lisäkalusteita olette ottaneet? Esiintymislava ja spotit olisi varmaan ainakin hyvä olla. Onko kellään kommentteja niistä klaffituoleista, jotka kuuluu hintaan? Pärjääkö niillä vai onko ne turhan krenkut monen tunnin istumiseen? Eli kannattaako maksaa kolme euroa/kpl pehmustetuista tuoleista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Agroksenmäki alustavasti varattuna talveksi, ja olisin kysellyt teiltä arvon naiset, MamaL, Aiko ja muut, kuvia tilasta. Lähinnä kiinnostaa pöytäjärjetykset, koristelut, kattaukset... Oikeastaan ihan kaikki mahdollinen siis ;D Ideointi on sen verran vaiheessa, että inspiraatiolle olisi tarvetta! Oon lueskellut tätä ketjua, ja innostuin alunperin koko paikasta itse asiassa nimenomaan teidän kirjoitustenne perusteella. Aika hyvin, kun ottaa huomioon kaikki negatiivisetkin jutut  ;)

Tila oli jotenkin vähän räjähtäneessä kunnossa, kun kävimme sitä katsomassa vähän aikaa sitten, toivottavasti kaikki on kunnossa juhlapäivänä! Vähän huolestuttaa, saako Intercom roudettua kaikki rojut makailemasta sieltä käytäviltä jne. Olisin tosi kiitollinen kuvista ja kaikesta muustakin infosta esim. just sopimusten ja tarvittavien lisävarusteiden kuten lamppujen ja muiden härvelien, parkettien ja vastaavien määristä. Ja mahdollisista hankaluuksista kans, tietää sitten mitä kannattaa penätä sopparia kirjoittaessa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlitaan holvikellarissa ihan vähän päästä - ajattelin kysyä yhtä asiaa vähän kokeneemmilta: oliko teillä puheita yms. varten kaiuttimia ja mikkiä tms? Luuletteko että olisivat kuuluneet ilmankin? Meille tulee noin 80 vierasta ja mietin miten puheet kuuluvat - vaikka aika hyvä akustiikka siellä salissa onkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä varattuna ko. paikka ensi kesäksi (elo/syyskuussa). Ois toki kiva nähdä miltä muiden juhlat on näyttäneet ja ehkä vähän itsekin inspiroitua siitä, joten laitatteko mullekin kuvia mailiin: [email protected]

Paikka on kyllä ihana, mutta onhan toi vähän ryöstöä, kun kaikesta joutuu maksamaan extraa vaikka vuokra jo itsessään on melko kallis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä suunnitellaan häitä vasta vuodelle 2008 :P eli hyvissä ajoin liikkeellä. Mä myös haluaisin kuvia paikasta sähköpostiin, jos vain joku ihana viitsisi laittaa. [email protected]

Tässähän taas hääkuume nostaa päätänsä ja kohta alkaa harmittamaan miksei niitä häitä juhlitakaan jo ensi vuonna. Mä olisin myös kiinnostunut miten paikka soveltuu alkusyys häihin siis elokuun loppuun tai syyskuun alkuun?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkähänlainen akustiikka ko.paikassa on? Vaikuttaa ihanalta paikalta, mutta meille on tärkeää, että myös musiikki kuulostaa hyvältä. Kokemuksia?

Paikka on kyllä aika kallis, huhhuh... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Olemme myös ajatelleet juhlivamme häitä Argoksella keskellä pimeintä vuoden aikaa talvella...

Talvihäissä siellä olleet:

Mitä valonlähteitä tilassa on? Tarviiko paljon kynttilöitä tekemään valoa muutenkin kuin tunnelman vuoksi?

Onko paikka "kolkon" oloinen...kostea/kylmä tms.? Emme ole vielä käyneet paikan päällä...

Entä siisteys..on ollut puhetta hieman paikan sotkuisuudesta...?

Kiitoksia etukäteen  :-X:)

Ja kuvia ottaisin myös e-mailiini erittäin kiitollisena  :-* [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sen verran osaan noista valoista sanoa, että aika hämärää siellä on. Hintaan sisältyy vain ns. tunnelmavalot, mutta lisämaksulla saa lisää valoja, eikä kuulemma maksa kuin 10 + alv.

Itse ajattelin kyllä kynttilöitä tunnelmaa luomaan.  :-X

Mitenkään nihkeää tai kosteaa siellä ei ollut. Kävimme siellä melko kuumana päivänä ja silloin siellä ainakin oli juuri sopiva ilma, ei kylmä eikä kuuma. Talvesta en sitten tiedä.

Kuvia kaipalen edelleen minäkin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuoreita kokemuksia kaipaillaan täälläkin.

Täytynee kahlata silti koko ketju läpi, jos löytäisi kommentteja kesällä vietetyistä häistä. Itseäni mietityttää, että onko se kesähäihin ihan sovelias. Tuntuisi kivemmalta syyshäihin..

Edit. Mullekin saa mieluusti laittaa kuvia paikasta, jos kellä sattuu olemaan  :)  [email protected]

Edit 2. Missä kirkossa Argoksenmäellä juhlineita on vihitty?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlittiin siis 18.6.05 Agroksenmäellä ja toosi hyvin paikka soveltui kesähäihin. Vihkiminen oli Johanneksen kirkossa josta vieraille bussikuljetus juhlapaikalle.

Kuvia ei tässä työkoneella ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin huomenna se sitten koittaa ;D

palaan ensiviikolla tuoreiden kuvien kanssa Agroksenmäeltä.

Meilla vihkiminen Paavalin kirkossa.

Nyt pitää kiirettä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Odottelen innolla Aníron kuvia ja kokemuksia Agroksenmäestä.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

heippa.

no niin..tuore kokemus löytyy täältä ;D

kuvia ei vielä ole, mutta laitan heti kun valokuvaajalta niitä saan. Tässä yksi sukulaisen ottama josta saa ehkä jotain mielikuvaa..

DSC01562.jpg

Paikka oli aivan mahtava ja kaikki meni ihan nappiin. Päästiin edellisenä perjantaina laittamaan kaikki valmiiksi, paikka oli siivottu hyvin ja tilaamamme lisäkalusteet valmiina rullakoissa. lava oli koottu ja lisävalot asennettu jo perjantaina. Lisäksi äänentoisto ja videotykki oli laitettu jo valmiiksi.

Keittiö oli aika ankea edelleen, mutta tiesimme sen etukäteen ja osasimme infota pitopalvelua siitä.

Paikka oli muuten tosi upea, no meillä olikin aika paljon koristusta ja muuta lisäkalustetta tekemässä tunnelmaa. Pihalle itse hommasimme katoksen sateen ja tuulen varalle.

mitäs muuta...hmmm...kyselkää vaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkä hintainen holvikellari on? Siis pöytineen ym. tarvittavine tilpehööreineen? Laiska ei jaksa laskea täällä... ::) Vaikuttaa ihanalta paikalta, mutta mulla ei oikeen oo käsitystä siitä, mitä kaikkea kuuluu siihen perusvuokraan (tai siis ei kuulu). :-? Auttakaas joku siellä juhlinut! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Perusvuokraan kuuluu 20kpl 80x180cm pöytiä ja  120kpl puisia klaffituoleja +aulassa hieman kalusteita ja tietysti vuokra-aika klo 09-06 = muistaakseni 1100e alveineen

meillä oli lisäksi vuokrattuna

-lava 12m2

-puinen baaritiski

-ulkona tulitelineitä

-äänentoistolaitteet

-videotykki

-lisävaloja pylväissä (on ilman tosi pimeä paikka)

hmmm...olikohan muuta.. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään