gasoline

Agroksenmäen holvikellari (Helsinki)

401 viestiä aiheessa

Aaa juu..niin siis olihan meillä vuokrattuna lisäpöytiä 80x180cm 20kpl, sillä meillä oli koko hallin mittainen 25metriä pitkä yksi pöytä, jossa oli tosiaan 2 pöytää aina vastakkain (lev.160cm)

Intercomilla on myös muita pöytävaihtoehtoja..esim pyöreitä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aniron,

olitteko vuokrannut myös perjantain? jos niin , saanko udella hintaa... Ollaan itse varattu agros ensi vuoden syyskuun 15 päiväksi. Mietityttää vaan, että ehtiikö laittaa kaikki valmiiks aamulla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lilla_my: ei oltu vuokrattu perjantaita. heille sopi päästä jo edellesenä iltana 17 eteenpäin laittamaan paikkoja valmiiksi, jos vaan ei ole paikkaa varattu. Eivät voneet kovin aikaisin tälläistä luvata, me saimme tiedon edellisenä perjantaina.

Ilman tätä mahdollisuutta, olisi meillä tullut la-aamuna todella kiire saada koristeltua.

meillä meni pe iltana 5 tuntia järjestää pöydät ja muut koristeet paikalleen ja talkoo porukkaa oli 10 henkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aniron, kiitos!

Hyvä tietää, että tuommoinenkin mahdollisuus on:)

Vaivaan sinua vielä yhdellä kysymyksellä...

Kuinka paljon siellä oli kylmäsäilytystilaa? esim. saako juomat jotenkin järkevästi kylmään?

-LillaMy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ole hyvä vaan ;D

kylmäsäilytystilaa...hmm

-1kpl jääkaappi-pakastin

-1kpl pakastin

-2kpl kylmälaite vaunuja eli sellaisia suurkeittiöissä olevia pyörävaunuja missä 6 laatikkoa! yhteen laatikkoon menee esim 2 lavaa tai laatikko viiniä

+ vielä 2 isoa kylmäkaappia ja 1 pieni , mitkä meillä oli pitopalvelun käytössä ruualle ja kakuille

ja huom! keittiössä ei ole mitään lämmityslaitteita :o eli kaikki ruuat tuotava valmiina ja valmiiksi lämpiminä ;D

eiköhän ne siinä... ja lisää saapi kysellä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aniron, ihanalta näytti! Toivottavasti saat lisää kuvia kohtapuoliin :) Ja muutkin kiitos kaikista tiedoista, Aikon kuvat aiemmin oli esim. tosi mahtavia, tila on tosi kaunis kun siellä on paljon kynttilöitä ja kauniit kattaukset!

Meillä on Agroksenmäki varattuna 16. joulukuuta  :-X  Vihkimimen on Vanhassa kirkossa.

Nyt pähkäilen pöytäjärjestystä, kattauksia, koristeita ja lavan ja buffetpöydän sijoittamista. Olisko kellään teistä kuvia juhlistanne? Kaikki apu olis tarpeen, ajateltiin laittaa kaks pöytää (80x180??) vastakkain niin että muodostuu kymmenen hengen pöytiä. Ne kapeat tuntuu niin pieniltä! Meille on tulossa vieraita 130-140, joten aika tiukaks voi kyllä mennä  :)

Pleaseplease, kertokaa miten ootte ratkassu kalusteiten sijoittelun, ja jos vaan on mitään kuvia, olisin tosi kiitollinen! Niitä voi laittaa osoitteeseen terttunen(at)hotmail.com.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Oprah!

laitan sulle lisää kuvia kunhan vain saisin niitä kuvaajaltamme :-?

meillä oli juuri nuo 80x180 pöydät vastakkain, mutta kuten kuvasta näkyy niin yhtenä piiitkänä pötkönä. Pöytä oli hallin päästä päähän 25metriä + lisäsiivekkeet jotka menivät pylväiden välistä.

Buffa oli meillä perällä ja baari heti halliin tullessa oikealla ja niiden välissä, hallin keskellä oli lava. Pitkä ruokailupöytä siis oli kokonaan hallin vasemmalla puolella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli 155 vierasta pyöreissä pöydissä jotka vuokrattiin, meillä itsellämme taas oli ovaali pöytä jossa istuimme me sekä kaaso ja bestman puolisoineen. Tanssilattia oli keskellä salia niiden pylväiden välissä ja ruokailun ajan buffapöytä oli tanssilattialla. Esiintymislava oli (kun seisoo katse saliin päin, selkä ulko-oville) oikealla puolella pitkän laidan keskellä. Juomapöydät sisääntulon (siis portaiden alapuolella) oikealla puolella heti siinä ekana. Hyvin mahtui.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Osaisiko joku sanoa, kuinka paljon Agroksenmäen holvikellarin pylväät haittaavat näkyvyyttä? Miten lava kannattaisi sijoittaa, jotta kaikki vieraat näkisivät hyvin lavalle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlittiin agrosinmäellä nyt syyskuussa ja meillä oli noi pöydät just tollai vastakkain että saatiin 10 hengen pöytiä,vieraita oli 110. Esiintymislava oli keskellä(jos seisoo portailla naama saliin päin niin oikealla seinustalla) buffet pöytä ihan kauimmaisessa päädyssä ja baaritiski heti portaiden vieressä oikealla... hyvin mahduttiin, tosin bändi villitsi kaikki tanssimaan niin jouduttiin pikkasen siirtämään illalla paria pöytää ;D ;D Laitan vaika kuvia kun opin niitä tänne liittämään... :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa Laipio ja onnittelut heti kärkeen  :D Oli varmaan ihanat juhlat!

Jaksaisitko lähettää mulle sähköpostiin kuvia? Olisin tosi kiitollinen, kun ajateltiin just samanlaista systeemiä niitten pöytien suhteen. Sitä kymmenen hengen pöytää on jotenkin vaikee hahmottaa ihan vaan mittoina, vaikka nopeesti testattiinkin ne pöydät vastakkain. Samalla vois saada jotain ideaa siitä, millaisia pöytäkoristeita tai kukkia kannattais hankkia. Jee! Osoite on [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki häänsä Agroksenmäellä viettäneet! Onko kellään ollut ns. pieniä häitä siellä (noin 60 henkeä)? Miten on toiminut? Entä miten kauan paikan koristelussa on yleensä  mennyt, jos sinne on päässyt vasta klo 9.00 aamulla?Kuinka monta lisävalospottia olette tilaan vuokranneet? Entä onko kukaan vuokrannut eteistilaan punaista mattoa?

Onhan tila ollut nykysin jo siisti, kun olette paikkaan päässeet koristelemaan?

Paikka näyttää tunnelmalliselta ja varmasti talven juhliin oikein sopivalta, kuvia olisi kiva nähdä enemmänkin, etenkin sen osalta, miten pöydät yms. on järjestelty.

Tässäpä tulikin useampi kysymys kerralla, niitä vain alkoi virrata,kun ensimmäisen naputteli.. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko mahdollista liittää niitä juhlakuvia suoraan tähän ketjuun? Mietin vaan, että jos lähettelette niitä toisillenne sähköpostilla, autatte yhtä kerrallaan. Jos liitätte ketjuun, autatte tuhansia samal kertaa  :D Ketjua on luettu tällä hetkellä yli 10000 kertaa, eli siitä olisi iloa tosi monelle - myös mulle  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en ainakaan ole halunnut laittaa omia kuvia julkiseen levitykseen joten siinä syy.  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suunnittelemme häitä talvelle 2008 ja paikkaa mietitään kovasti.  Agroksenmäen holvikellari näyttää ja kuulostaa ihanalta paikalta, mutta pari asiaa mietityttää. Tietääkö kukaan, että onko paikka kylmä talvellä? Ja toinen, missä te paikassa juhlineet olette menneet naimisiin? Oletteko vuokranneet bussin siirtymiseen esim. Helsingin keskustasta?

Ja jos joku ihana paikassa jo juhlinut voisi minulle mitä tahansa valokuvia lähettää, olisin äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen. Osoitteeni on  [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Agroksenmäen Holvikellari on ihana paikka, meillä oli siellä työpaikan juhlat. Sali oli jaettu kolmeen osaan, perimmäisenä oli illallispöydät (mukavat pyöreät pöydät ja meitä oli siellä noin 65 henkeä), keskellä oli bändin lava ja tanssilattia ja lähinnä ovea oli "baaritiski". Aulassa meillä oli glögitarjoilu ja narikka sijaitsi myös aulassa. Aulassa (eteistilassa) oli myös se punainen matto, josta joku kysyi. WC-tilat olivat siistit.

Ainut miinus paikassa on mielestäni se, että se on aika vaikeassa paikassa. Ainakin minä myös palelin pikkumustassani, mutta voin syyttää siitä vain itseäni, kun unohdin ottaa huivin/jakun mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!

Todella ihana lukea onnistuneista häistä. Laitoin tonne askartelu tai teema puolelle kysymyksen noista pyöreistä pöydistä ja niiden kattaamisesta sekä tunnelmasta ja mut ohjattiin ystävällisesti tänne. Aivan mahtava palsta.  :o Teidän juttuja lueskellessa alko himottamaan tuo paikka. Kuvien puute on ainut miinus, mutta sen toki ymmärtää, ettei kukaan tänne laita henk. koht. kuvia kaikkien nähtäville. Mutta minulle saa laittaa kuvia tulemaan osoitteeseen [email protected].  ;D Varsinkin MamaL. Sinun super hienoista häistä on puhuttu paljon, joten olisit todella ihana jos lähettäisit kuvia. Kaikilta muiltakin otan avosylin vastaan kuvia, jos haluatte lähettää!!  :D

Tunnelmallisia häitä ja häiden odotuksia kaikille:

:-X Mappela :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missäköhän mun "hienoista häistä" on puhuttu?  ;D  ::) Ei leikkaa.

Laittelen kuvia kunhan ehdin ja löydän niitä koneelta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitan parhaillaan kuvia niille joiden ositteet ketjussa on ja ovat pyytäneet kuvia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Laitan parhaillaan kuvia niille joiden osoitteet ketjussa on ja ovat pyytäneet kuvia.

Tulikohan linkki kuviin perille kun ei kukaan ole vastannut? Ehkä se viestin lähettäminen monelle ei onnistunut....?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli linkki perille, laitoinkin sulle just viestiä kun huomasin!

Kiitos!! Ihanilta näytti niin tila kuin juhlatkin  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suuri kiitos MamaL! Kuvat tulivat ja olivatpa mahtavia. Tuollaisen ihanan näköisen tunnelman kun omiinkin häihin saisi sitten joskus. Oih ja voih. Ihan liikutuin kuvia katsellessa. Ja sinä olit todella kaunis morsian!  :-X

:-X Mappela  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään