gasoline

Agroksenmäen holvikellari (Helsinki)

401 viestiä aiheessa

Hei MamaL ja muut Agroksenmäellä häänsä viettäneet! Olisi kiva, jos voisitte lähettää valokuvia myös minulle,muiden kommenteista päätellen, kuvat ovat oikein upeita! Häät talvella lähestyvät ja koristelu on mielessä, siksipä olisi kiva nähdä miten muut ovat pöydät yms. laittaneet.

Kaikuiko tilassa muuten kovasti?Oliko teillä bändejä soittamassa?

Oli hyvä kuulla, että ihan pikkumekossa voi palella, jotta osaa infota vieraita varamaan lämpimämpää ylle. Vuokrasitko MamaL muuten lisävalaistusta saliin?

Kuvia ottaisin mielelläni vastaan osoitteeseen:[email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei hellehattu!

Laitoin kuvalinkin sähköpostiisi. Mielestäni tilassa ei ollut ongelmaa akustiikan kanssa, meillä soitti häissä kolme bändiä + loppuyöstä DJ eikä ongelmia ollut, päinvastoin. Saatiin hyvät tanssit aikaiseksi. Jotain lisävalaistusta otettiin, en nyt muista mitä oli mutta jotain valoja kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos MamaL! Upeita kuvia!! Laitoinkin sinulle kysymyksiä sähköpostilla tuosta akustiikasta, mutta olitkin vastannut jo tänne. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heei (taas) kaikki morsiot!

Sellaista utelisin, että kuinka aikaisin tulisi varautua varaamaan tuo Agroksenmäen holvikellari? Häät itsellä vasta 2009  ;D , mutta ajattelin vain tiedustella valmiiksi, että minkälaiseen aikatauluun kannattaa varautua. Ilmeisesti nyt tuo paikka on nostanut suosiotaan niin varmasti myös pitää varata aikaisemmin?! Riittääkö tasan vuosi häistä vai pitääkö olla liikkeellä jo aikaisemmin? Miten tänävuonna ovat ihmiset varailleet? tai milloin olette varanneet kesän 2007 hääpaikan? Onko heillä jokin raja kuinka aikasin alkavat ottaa varauksia? Kun olen joidenkin paikkojen sivuilta lukenut, että vasta päivälleen vuosi aikaisemmin häistä aletaan ottamaan varauksia. Tedättekö Agroksenmäen käytännöstä?

-Utelias Mappela-  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä toimi akustiikka myös hyvin,oltiin varoiks vuokrattu tosin lavan taakse sellanen paksu moltton(?!) kangas... me juhlittiin tosiaan agrosinmäellä nyt syyskuussa ja muistaakseni varattiin paikka aika tarkalleen vuotta aikaisemmin,silloin kun varasin niin kaikki kesä viikonloput oli jo menny,syksylle saa varmaan helpommin...ja meitä ei vaivannu ainakaan kylmyys,luulempa että suurinta osaa vieraista(ja myös hääparia...) kuumuus ;D Meillä oli koristeluna pelkästään kynttilöitä kasapäin,vaikuttivat varmaan osaltaan lämpötilaan... Seinille oli heijastettu spottivaloja ja tietysti lavalle oli omat spottivalot,koitin selailla kuvia läpi mutta tosi huonosti on sellasia kuvia mistä näkyis paikka kunnolla,jokaisessa kun tuppaa olemaan kuvattu ihmisiä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kiitos MamaL! Upeita kuvia!! Laitoinkin sinulle kysymyksiä sähköpostilla tuosta akustiikasta, mutta olitkin vastannut jo tänne. :)

Viestisi ei ole tullut perille, lähetätkö sen uudestaan. Soneran palvelimella on ollut ongelmia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varasimme noin 8 kuukautta aiemmin tilan, mutta kyse talvihäistä. Kannattaa Mappela varmaan ottaa yhteyttä intercomiin ja kysyä, miten he ottavat varauksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Nyt niiden suunnittelu sitten alkaa: Talvihäät 2008. Agroksenmäen holvikellari todennäköinen juhlapaikka.

MamaL olisitko laittanut minullekin kuvia, kiitos!

Sähköposti: [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä ole enää epäilyksiä juhlapaikan suhteen: näyttää aivan upealta kauniissa juhlakattauksessa ja -valaistuksessa!

Kiitti MamaL!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Haluaisin erittäin mielelläni nähdä kuvia Agroksenmäellä vietetyistä häistä :)

Jos joku on niin ystävällinen, että jaksaa niitä minulle lähettää niin osoite on:

[email protected]

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle saa myös laitaa kuvia kyseisestä paikasta, jos ei tänne halua niitä julkisesti laittaa. En levitä kuvia, itse vain ihailen.  :)

[email protected], on siis osoite.

Ja kertokaa tänne sivuille ihmeessä kokemuksia paikasta. Siis uusia kokemuksia. Miten on järjestelyt toimineet ja yhteistyö vuokraajan kanssa? Millainen paikka oli muuten? Eri vuodenaikoina vietetyistä häistä olisi myös kiva kuulla. Käyn aina välillä katsomassa ketjua ja se vajoaa vain alemmas ja alemmas...

:-X -Mappela-  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi voisiko joku ihana   :-X häänsä viettänyt laittaa minullekin kuvia sähköpostiin [email protected]

Mä haaveille siellä pidettävistä häistä 2008 ja sitähän pitäisi sitten kohta alkaa varailemaan. Meille on vain ennen häitä tulossa pieni käärö, niin sitä miettii kuinka jaksaa alkaa häitä suunnittelemaan.

Kiitos kovasti jos joku todella viitsisi laittaa niitä kuvia, kovasti toivoisin että MamaL laittaisi minulle myös linkkinsä :D

Kaunis kiitos

joalin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Agroksenmäellä juhlineet, onko teillä ollut suorakaiteen muotoiset pöydät vai kenties pyöreät? Eikös ne suorakaiteen muotoiset saa myös 10 hengen pöytinä... Ei viitsisi maksaa useampaa satasta ylimääräistä pyöreistä pöydistä, vaikka olishan ne kauniimmat ehkä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä oli suorakaiteen muotoiset pöydät ja koska meillä oli pienet häät, alle 70 henkeä, teimme pöydistä 8 istuttavia. Kaksi pöytää vierekkäin laittamalla sai kivoja "neliö- pöytiä" ,jossa hyvin mahtui istumaan 8 henkeä ja pöydät sai myös hyvin somistettua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli viikko sitten juhlat Agroksella ja ollaan erittäin tyytyväisiä paikan valintaan. Paikka saatiin koristelulla todella tunnelmalliseksi ja sopii hyvin erityisesti talvihäihin. Vieraat kehuivat paikkaa kilvan. Me vuokrattiin pyöreät kymmenen hengen pöydät, valojärjestelmä (sisältää 16 säädeltävää spottia), punainen matto eteiseen, baaritiski, huputetut tuolit meille ja tulitelineitä, kynttilänjalkoja, lastennurkkaukseen säkkituolit ja pienet pöydät, lava ja moltonkangas lavan taakse, sermit aulan ovien peitoksi jne.

Yhteistyö Intercomin kanssa sujui hyvin. Edellisenä iltana oli juhlat, joten meiltä pääsi porukka vasta lauantaiaamuna laittamaan paikkaa, mutta kaikki oli siivottu hyvin 9:ään mennessä ja tavarat oli paikoillaan, joten puoliltapäivin oli kaikki valmista. Huputetut tuolit puuttui alkuun, mutta ne toimitettiin paikalle, kun soitin asiasta.

Paikkaa pääsi aina katsomaan, kun halusi. Me käytiin muistaakseni peräti neljä kertaa. Häitten jälkeen meillä oli koko sunnuntaipäivä aikaa hakea tavaramme pois. Jos miinuspuolia pitää hakea, niin hintapolitiikka....juhlapaikan vuokra 1100 ja päälle yli tonnin lasku vuokraamistamme jutuista. Mitään en kuitenkaan muuttaisi näin jälkeenpäin ajateltuna. Kerran se vaan kirpaisee loppulasku maksaa  :D

Meillä oli pyöreissä pöydissä valkoiset pöytäliinat ja kankaiset servetit pitopalvelulta. Koristeluna oli maljakko, jossa oli merisuolaa ja kynttilä. Ympärillä kaksi peikonpähkinäoksaa, lasihelmiä ja kuusi tuikkua, joissa paloi 8h-kestävät tuikut. Pyöreitä pöytiä oli 11 kpl ja lisäksi meidän pääpöytä, joka oli tehty kolmesta tavallisesta pöydästä ja jossa istui 9 hlöä. Vieraita oli 110. Paikka oli tälle väkimäärälle juuri sopivan kokoinen ja pöydät saatiin hyvin aseteltua. Enempää pöytiä ei olisi mahtunut.

Buffetpöytä oli aivan salin perällä ja baaritiski vasemmassa nurkassa. Lava oli oikean seinän keskellä ja meidän pöytä sitä vastapäätä vasemmalla seinällä. Tanssilattia jäi siihen keskelle pylväitten väliin. Lahjapöytä oli aulassa ja se oli tehty neljästä tavallisesta pöydässä. Siinä koristeluna oli marimekon pöytäliinat ja mariskooleja. Kuvia voin laittaa myöhemmin, kunhan niitä kuvaajaltamme saan  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih! Just varasin vuoden 2008 talvihäihini Agroksenmäen holvikellarin! Uskaltauduin sen tekemään vaikka aluks mietitytti että onko siellä kylmä talvella ja toisaalta tuo välttämättömien lisätarvikkeiden tuoma hinnan nousu... Mutta toisaalta paikka on niin meidän näköinen paikka ja muilta saadut kuvat on saanu mut kyllä vakuuttuneeksi. Tästä se nyt sitten alkaa ne meidän häiden valmistelut...  :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis niiiiiin hienoa et ne onnelliset, jotka ovat ehtineet jo häänsä viettää kyseisessä paikassa, jaksavat tulla meille vielä haaveileville  kertomaan miten omat häät ovat menneet ja miten asiat järjestetty paikan päällä. Suuri kiitos siitä!

:-X -Mappela-  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme häitä joulukuussa ja kaikki meni Intercomin kanssa oikein mukavasti. Lisävalaistusta emme juuri tarvinneet, kynttilöillä sai mukavan tunnelman ja kun bändillä oli vielä omat valot mukanaan, valoa oli riittävästi.

Käytimme vakiopöytiä ja liinoituksella niistä sai ihan juhlavat. Molton- kankaan vuokrasimme bändin taakse ja se oli ihan hyvä ratkaisu.

Salissa ei myöskään ollut kylmä ja akustiikka toimi ihan hyvin. Bändimme oli ottanut huomioon jo etukäteen, että paikassa voi kaikua ja soittivat sen mukaisesti.

Ainut suuri miinus (vuokrahinnan lisäksi) mielestäni on keittiön surkea taso. Se on nuhjuinen, epäsiisti eikä siellä ole kunnon laitteita (ei edes uunia tai hellaa). Pitopalvelumme oli onneksi erittäin ammattitaitoinen, joten kaikki sujui myös myös ruokailun osalta hyvin.

Muuten paikka oli pimeänä talvi- iltana ihanan tunnelmallinen ja juhlat menivät oikein hienosti!:-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi Hellehattu ja muutkin Agroksenmäellä juhlineet: mikä pitopalvelu teillä on ollut? Ajattelin että voisin valita sellaisen jolla on jo kokemusta tuosta paikasta kun se keittiö kerran on niin alkeellinen...

Kävin katsastamassa paikan vielä avoimien ovien päivänä ja varmistuin vain asiasta, vaikka se tyhjänä olikin vähän kolkon oloinen. Ihanaa kun saa viettää noin ihanassa paikassa häitä!!

Jollain oli se punainen matto vuokralla. Millainen se on ja kannattiko sen vuokraaminen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luuletteko MamaL, aiko, Selina, aniron, hellehattu ja Amilda2 että jaksaisitte vielä laittaa niitä kuvia..? En päässyt paikan päälle kun Agroksessa oli avoimet ovet eikä Intercomin sivuilla olevat kuvat kerro kauheesti häitten tunnelmasta. Olisin tosi-tosi-tosi kiitollinen  :-X Osoite on [email protected]

Suurkiitokset!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos joku suunnittelee häitä syksylle niin lauantai 8.9.07 vapautui Agroksenmäeltä. Ensi kesä ja syksy on kuulemma hyvin täynnä. Jouduimme siirtämään hääpäiväämme vuodella eteenpäin, sillä saimme tietää toissapäivänä, että seuraavana päivänä häistämme mulla olisi laskettu aika.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaampa, jotta jo häitänsä viettäneet voisivat mahdollisesti muistaa kuvilla meitä tulevia viettäjiä. Täällä ainakin edelleen kaivataan kuvia tästä paikasta [email protected]

t. joalin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin toivoisin kuvia jo juhlia viettäneiltä, jos kukaan enää jaksaa niitä taas uudestaan lähettää! Itse olemme varanneet tilan maaliskuulle 2008.

[email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään