Jump to content
Naimisiin.info

Finlaysonin palatsi (Tampere)


Sini Vuokko

Recommended Posts

Hei Ronja&T! Meillä on tosiaan istumajärjestys alustavasti jo suunniteltu (vaikka kutsutkin lähetetään vasta ensi talvena! :D). Jakaudutaan talvipuutarhaan ja ruokasaliin, niin että serkut lapsineen menevät ruokasaliin ja kaikki muut meidän kanssa talvipuutarhaan. Kahvituksen aikana mahdollisesti sitten vapaa istumajärjestys, mutta tämä on meistä toimiva jako sen vuoksi, että serkut on molemmilla puolilla just sellaisia nuoria perheellisiä, niin löytävät varmasti toisistaan juttuseuraa ja lapset kavereita. Ja ollaan jo mietitty äänentoistoa tai jopa mahdollisesti videokuvaa talvipuutarhasta ruokasaliin, jos sellainen olisi mahdollinen. Aluksi vähän arvelutti tuo kahteen tilaan jako, mutta paikka on niin ihana ja ei kai sitä pöydässä koko päivää istuta. :) Ajateltiin myös olla puutarhassa ja terassilla esim. alkumaljoilla, jos on hyvä sää. Mietin, että tuo puutarha olisi myös ihana paikka seremonialle, käydään perjantaina jo maistraatissa, ja vannotaan valoja ja vaihdetaan sormukset hääjuhlassa.

Link to comment
Share on other sites

Kävimme muuten juuri viime perjantaina siellä syömässä. Vähän tyhjää siellä oli perjantai-illaksi, mutta ruoka oli tosi hyvää ja saatiin vähän kurkistella ympärillemme. Näytti vielä ihanammalta livenä, mutta se yllätti, että toi niiden sivuilla oleva panoraamakuvaus ilmeisesti tekee tilan isomman näköiseksi. Nyt tiedämme jo, ettei koristeluista ainakaan kannata kantaa huolta, ja leikkihuoneessa oli koko joukko syöttötuoleja suvun pienille. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hei,

 

Meille on myös varattu 2016 vuodelle hääpaikaksi Finlaysonin palatsi ja nyt haluaisinkin tietää, että missä kohtaa pitäisi menua suunnitella heidän kanssaan? Lisäksi olisin kiinnostunut tiedosta, että saako sinne itse järjestää karkkibuffetin ja että miten muut olette pelanneet äänentoiston kanssa. Sielä siis ilmeisesti on äänentoisto aulassa, mutta onko se riittävä? 

Meille tulee siis vain spotify soittolista, eli bändiä tai dj:tä ei ole tulossa.

 

Minkälaista koristelua olette ajatelleet tai toteuttaneet? :)

 

Kuvat ovat iso plussa paikasta!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä on varattu yläkerrasta vihreä kabinetti. Koristella saa kuulemma vapaasti, vaikkakaan tila ei mielestäni paljoa koristeluja tarvitse. ;) Pöydille jotain koristusta. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä on suunnitelmat muuttuneet sen verran, että päädyttiin karsimaan vieraslistaa jo vuosi sitten. Tajuttiin, ettei ole järkeä maksaa 1500 euroa kolmestakymmenestä hengestä serkkuja perheineen, kun ei niitä serkkuja juuri koskaan näe missään, tai pidetä juuri mitään yhteyttä. Vierasmäärä on nyt siis max. 70 henkeä, ja ollaan saatu Palatsilta pöytäkartta Talvipuutarhaan, johon kaikki nyt sitten mahtuvat. Muutenkin on alkanut tuntua, että kahteen tilaan jakaminen olisi liian haasteellista, ja toisessa salissa olevista ihmisistä voi tuntua siltä kuin katsoisi häitä videolta eikä livenä, vaikka äänen- ja kuvantoisto onnistuisivatkin hyvin. Sitten juuri ne, jotka nyt ehkä loukkaantuvat kutsutta jäämisestä, olisivat loukkaantuneet eri salissa istumisesta. Talvipuutarha on ihanan intiimi ja juhlava samaan aikaan, ja nyt saamme tilasta parhaan mahdollisen ilon irti! Seremonia pidetään ruokasalissa, jossa sitten myös tanssitaan illemmalla.

Ollaan muokattu esimerkkihäämenua aika paljon, ja kohta varmaan kuullaan minkä verran se vaikuttaa hintaan. En malta odottaa kesäkuuta, nyt on jotenkin viime päivinä iskenyt kunnon häähulluus päälle! :D

Jos jolla kulla on tuoreita kokemuksia häistä Palatsissa, niin jakakaa ihmeessä! Minä kirjoitan tänne oman romaanini sitten joskus kesällä. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Olisikohan täällä morsiamia, joilla olisi vähän tuoreempia kokemuksia häistä Palatsissa?

Meillä on hääsuunnitelmat vaihtuneet useaan kertaan vierasmäärästä juhlatilaan, mutta nyt uusin suunnitelma olisi juhlia noin 70 vieraan voimin Palatsissa alkukesästä 2021. Houkuttaa suuresti juhlia paikassa, jota ei tarvitse pakosti itse koristella jne vaan voi mennä paikalle vaan ja nauttia päivästä.

Kuinkahan paljon aikaisemmin tämä paikka tulisi varata, jotta varmasti saisi haluamansa päivän? Kirkkokin saadaan varattua vasta ensi vuoden toukokuussa, joten olisi kiva jos juhlapaikka olisi siihen mennessä jo varmistunut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...