Guest Rouva06

Tampereen haulitehdas

387 viestiä aiheessa

^Mitään kovin hyvin kuvia pelkästä tilasta meillä ei kyllä ole, kaikissa näkyy niin paljon vieraita. Minkälaista infoa kaipaisit?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

no pöytäjärjestys kiinnostaa. koristeluideat jne. ja tietty niitä kuvia jos löytyy! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli paikat 70 ihmiselle, mutta silti päädyttiin laittamaan buffetpäytä sinne varastohuoneeseen. Siitä tuli tosi nätti, kun kattoon laitettiin hallaharsoa läpi koko huoneen, siten että ne rumat lamput peittyi. Lisäksi otettiin ne taulut pois ja laitettiin yksi iso oma taulu tilalle, mikä sopi paremmin tunnelmaan. Ja ison vaikutuksen teki tarjoilijoiden erittäin kauniisti kattama buffetpäytä, jolloin niihin kaappirumiluksiin ei edes kiinnittänyt huomiota. Kuvaa siitä tilasta mulla ei vielä ole, mutta kokeilen, jos saisin tähän linkitettyä kuvat siitä salin puolelta...

Eli tuossa palkintokaapin edessä olevat pöydät (3kpl) oli 14 hengen pöytiä. Meidän pöytä näkyy tuolla takan edustalla tai oikeestaan vähän sen vieressä ja sitten varastohuoneen puoleisella seinustalla meillä oli 3 pöytää, joista 1 oli 8 hengen ja kaksi oli 10 hengen (tyhjä paikka siinä yhdessä kuvassa oli syöttötuolille varattu. Kaksi syöttötuolia jouduttiin sijoittamaan pitkien pöytien päähän, että saatiin kaikki sopimaan! :girl_haha: Toivottavasti näistä olisi jotain hyötyä. Mä voin lisätä kuvan siitä valmiista varastohuoneesta, jos kuvaajaltamme sellainen tulee, mutta mun mielestä isommissa häissä kannattaa ehdottomasti harkita sen huoneen käyttöä buffapöydälle. Juomat meillä oli siinä baaritiskillä sekä siinä kylmäaltaassa ja kahvipöydän pitopalvelu kattoi baaritiskille niin saatiin ruokailun jälkeen varastohuone lasten riehumishuoneeksi! :girl_smile:

post-21962-1269364634_thumb.jpg

post-21962-1269364643_thumb.jpg

post-21962-1269364651_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Pilke08

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinka näissä Haulitehtään ~80 hengen häissä on järjestetty tanssi/musiikkipuoli?

Mahtuuko sinne, jos kerta jo pöytäpaikkojenkin riittävyys tuo haastetta?

Paikalla juhlineet heittäkää arvioita, millaisella määrällä mahtuu häät pitämään niin,

että tanssimaankin mahtuu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tanssitila oli siinä takan ja uloskäynnin edessä, siirrettiin vaan hääparin pöytä sinne hätäuloskäynnin viereen. Livemusiikista meillä vastasi duo ja ne mahtui hyvin siihen lavalle. Meillä ei tosin ollut sellaiset perinteisen "tanssihäät", mutta en ehkä sellasia tossa tilassa järjestäisikään... Mun mielestä hyvin mahtui bilettämään siinä takanedustalla, vaikka oltiin varauduttu siirtämään enemmänkin pöytiä sivuun silloin myöhemmin illalla. Tätä ei siis tarvinnut tehdä kuitenkaan. Mun mielestä olis varmaan se 80 vierasta aika maksimi tuonne tilaan ja 60-70 vierasta just soppeli. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Haulitehtaalla viime viikolla ja tosi hyvin toimi. Meillä oli 71 vierasta ja bändi illalla. Voin yrittää laittaa kuvia myöhemmin, kun saan niitä haalittua vierailta, itse ei ehtinyt juhlan aikana ottaa kuvia :).

Pöydät oli aikalailla samassa järjestyksessä kuin Mimosa123:lla, paitsi pöytä nro 8 puuttui. Pitopöytä oli varastokopissa, mutta olisi varmaan mahtunut myös salin puolelle. Meidän pitopalvelun mukaan tämän kokoisissa häissä pitopöytä on lähes aina salin puolella. Halusimme kuitenkin että on aika väljää, ja että saamme ison tanssilattian. Bändin aloittaessa siirsimme vielä varastohuoneen vieressä olevan pöydän varastohuoneeseen ja kolme muuta pöytää kohti keittiötä niin että saimme lavan eteen melko ison tanssilattian. Sekin kyllä tuntui ahtaalta kun melkein koko hääväki halusi tanssia :D

Akustiikka oli tosi hyvä, eli musiikki kuului tanssilattialle hyvin, mutta salin perällä pystyi silti juttelemaan. Muutenkin juttelu ei aiheuttanut kovaa meteliä saliin. Sekin on mukava kun tila on yhtenäinen ja aika intiimi. Meillä ei paljonkaan ollut koristeita, koska sali on itsessään kaunis. Jonkin verran laitettiin kynttilöitä takkojen reunuksille. Se varastokoppi oli kyllä aika karu, eikä ehditty sitä oikein edes koristella, mutta ei ne juhlat siihen kaatuneet.

Ylimääräisten tuolien sijoittelussa meinasi tulla ongelmia kun varastohuone oli käytössä. Pinosimme niitä siivoiskomeroon niin monta kuin sai ja loput oli ripoteltu salin reunoille.

Yksi aika ikävä yllätys meille oli, että Haulitehtaalla ei ole pakastinta, vaikka nettisivuilla lukee niin. Käytiin sitten ostamassa kuivajäätä booliin ja onnistui se niinkin. Tällaisena vuodenaikana hätäuloskäynnin portaikossa oli juuri sopiva lämpötila viineille, eli kylmätilaa oli muuten riittävästi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haulitehtaan vuokraan sisätlyy paljon kaikenlaitsa mm. astiat 100 hengelle, mutta kuuluuko tähän settiin pöytäliinoja lainkaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ei kuulu pöytäliinat... Eikö haulitehtaalla tosiaan ole pakastinta?? Se tuottaa kyllä aika ongelmia meille. ja kaikki maksut ollaan jo maksettu.

Muokattu: , käyttäjä: Eliza86

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä pöytäliinat kuului pitopalvelun hintaan. Joo ei oo pakastinta... Mut kantsii kyllä miettiä niitä kuivajäitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten olette hoitaneet musiikin Haulitehtaalla? Meillä ois toiveissa löytää yhden tai kahden miehen bändi, kun lavalle ei taida enempää mahtua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt ollaan myös mietitty dj:tä, joka soittas suomipoppia/rokkia ja vähän jotain humppaa vanhemmille välissä. Oisko jollain tiedossa hyvää dj:tä? Erilaisten ohjelmatoimistojen kautta niitä löytyy, mutta ilman mitään suosituksia pelottaa ottaa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Haulitehtaalla one-man-band, joka oli tuohon tilaan juuri passeli ja muutenkin loistava. Dj oli meilläkin jossain kohtaa mielessä, mutta livemusiikki vei voiton.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli sellanen kahden miehen akustinen duo ja toimi aivan loistavasti ja heidän kaikki soittovehkeet ym mahtui hyvin siihen lavalle! Kaikki kehui kovasti! Voin antaa yksärillä nimenkin, jos kiinnostaa... :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pilke08: Viitsitkö laittaa nimen ja mahd. yhteystiedot yksärillä? Millasta musiikkia duo soitti?

m.crane: Minkä niminen tyyppi oli kyseessä? Yritin noita yhden miehen bändejä netistä etsiä, mutta jäi sitten mietityttään, että kuinka toimiva ratkasu se ois.

Kiitos avusta teille molemmille! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on tulossa täysikokoinen bändi (4-5 henkeä) ja isäni rakentaa lavalle jatkon, jotta koko poppoo mahtuu soittamaan. Älkää vaan kysykö miten ja mistä materiaaleista, en tiedä timpurihommista mitään :girl_haha: . Pitäisi kuitenkin onnistua, isäni syntymäpäiviä vietettiin samassa paikassa aikoinaan ja rakennettiin lava itse.

Tuo pakastimen puuttuminen on harmi. Täytyy varmaan hankkia sitä kuivajäätä. Meillä on onneksi häät vasta syksyllä, jolloin kylmiä juomia ei kulu varmaan ihan samaan tahtiin kuin näillä helteillä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi pakastin! Ei hittolainen, mitäköhän me tehään meidän jäiden kanssa? Oltais yhdestä baarista saatu ilmaseksi hakee jätesäkkikaupalla, mutta jos pakastinta ei oo niin ei oikein kannata.

Meille tulee DJ. Häät on vasta 18.9.2010, joten en nyt osaa häntä suositella kun en tiedä miten homman hoitaa.

muoks. Ja nyt alko mietityttämään, että mikä on vuokraajan vastuu kun sivuilla ilmoittaa pakastimen olemassaolosta?

Muokattu: , käyttäjä: Milarca

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät pidetty Haulitehtaalla. Muuten oli oikein kiva paikka, mutta varsinkin päivällä autoja kulki vierestä tosi usein, vaikka piti olla hiljainen tie. Kannattaa siis muistuttaa vieraita tästä asiasta, vaikka luulis aikuisten sen ymmärtävän (meidän vieraat ei jostain syystä tätä oikein tajunneet). Sisällä tuli kuuma, mutta onneksi läpiveto auttoi aika paljon. Ampiaiset kiusas jonkun verran vieraita. Ei myöskään löydetty paikalta jätesäkkejä ollenkaan. Näiden muutaman ongelman takia jäin kyllä vähän miettimään sitä, että olisiko ehkä kannattanut pitää kesähäät jossain muualla. Tietenkin oltais itse voitu varautua paremmin näihin ongelmiin ja ehkä ne ei sittten olisi olleet ongelmia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutkin tämän kesän morsiamet voisitte kertoa vähän kokemuksianne haulitehtaalta :) miten juhlat sujuivat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Onko kellään tietoa onko astiasto edelleen eri paria kuten aiemmissa kirjoituksissa on mainittu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, astiasto on eriparia ja sen takia pyysin pitopalveluilta tarjoukset astiastojen kera. Ainoastaan kuohari ja tavallisia juomalaseja käytettiin Haulitehtaan puolesta. Se oli muuten munkin mielestä outoa ettei siellä ole jätesäkkejä talon puolesta. Pakko oli hakea lähikaupasta ite, kun ei meidän roskat ainakaan mahtuneet niihin muutamaan valmiiksi olleeseen säkkiin. Luulis, että tolla hinnalla vois muutama ylimääräinen jätesäkki irrota talonkin puolesta... :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko haulitehtaalla nykyään punaiset tuolit (eikä siniset)?

Olisi yhtenä vaihtoehtona hääpaikaksi, ei olla tosin päätetty edes häiden ajankohtaa :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haulitehtaalla häissä olleena voin sanoa, että en suosittele morsiamille. Lattia on rumanvärinen, samoin katto on melko ruma. Etuoven edestä kulkee tie sekä junarata, ja pihaa ei ole käytännössä laisinkaan. Ainoastaan harmaa parkkipaikka/tie/jalankulkualue... Paikka on ihan toimiva, mutta Tampereelta löytyy lukuisia paaaaljon parempia juhlapaikkoja!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät vietetty Haulitehtaalla ja todellakin voin suositella tilaa erityisesti syys- ja talvihäihin! Kattoa ja lattiaa ei edes näe hämärässä tunnelmavalaistuksessa ja tunnelmaa paikassa nimenomaan riittää! :girl_sigh: Makuasioita tietysti, mutta mun omaan silmään matala tila ja tiiliseinät on näin kylmään vuodenaikaan kauniimmat ja intiimimmät kuin monet korkeat ja vaaleat seuraintalotyyppiset juhlapaikat. Haulitehdas ei vaatinut koristeeksi juuri muuta kuin paljon kynttilöitä ja ihana tunnelma oli valmis. Osa valaistuksesta toimii himmentimellä, mikä myös oli tosi jees.

Ulkotilojen vähäisyys ei tietysti tähän aikaan vuodesta ole ongelma, hyvin mahtui illalla ulos vilvoittelemaan sen, mitä tarvitsi. Julkisivu on iltavalaistuksessakin kaunis. Junarata ei haitannut, vilkkaasti liikennöity tie olisi musta paljon keljumpi. Olen ollut paikassa myös kesäjuhlissa ja hyvin silloinkin mahduttiin levittäytymään ulos.

Haulitehtaalla on muuten tuliterä videotykki käytössä. Siitä ei taida olla mainintaa vielä nettisivuilla.

Pakastinta ei edelleenkään ole, mutta juomat sai näillä säillä säilymään kylminä varauloskäynnin välikössä (tietysti niin, ettei ne tukkineet oviaukkoa). Sinne osa juhlakansastakin löysi tiensä jossain vaiheessa :girl_haha: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon Mollan kanssa samoilla linjoilla eli ehdottoman tunnelmallinen paikka syys- ja talvihäihin! :girl_sigh: Kesähäät viettäisin henk.koht. kyllä jossain ihan muualla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään