Guest Rouva06

Tampereen haulitehdas

387 viestiä aiheessa

Haulitehdas on meille varattu 25.2.2012 :-X Soittelin sinne vajaa kuukausi sitten ja silloin oli enää yksi viikonloppu vapaana tammi-helmikuulle 2012. Hurjan suosittu! Kuvittelin, että talvihäitä viettävänä ei tarvitsisi näin aikaisin suunnitelmia aloittaa... Nytkään ei saatu sitä viikonloppua mikä oli ensimmäisenä toiveissa, mutta hyvä näin :)

Vuoden 2012 hinta on 800 euroa eli hyvää kyytiä nousee tilavuokra.

Jos joku malttaa laittaa haulitehtaan talvihääkoristeluistaan minulle kuvia niin olisin kovin kiitollinen! mimotus(a)gmail.com Ideat on vähän hukassa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me juhlitaan haulitehtaalla 26.2. :) tänään just käytiin vähä mallailemassa pöytäjärjestystä ja hiomassa suunnitelmia koristeluiden suhteen. hyvältä vaikuttaa suunnitelmat :) parin kuukauden päästä sitten voin laitella kuvia kun juhlat on juhlittu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlittiin häitämme Haulitehtaalla la 5.2.2011 <3

Paikka oli aivan täydellinen ja toimi jopa paremmin kuin odotettiin vaikka odotukset oli valmiiksi suht korkealla :)

Tunnelma Haulitehtaalla on kynttilöiden ja himmennettävien valojen kanssa ihan mieletön ja videotykki toimi moitteettomasti yhteen bestmanin läppärin kanssa. Yhtään liian ahdasta ei ollut, tanssitilaa järjestyi käden käänteessä paria pöytää siirtämällä ja kaikki meni tosi mutkattomasti. Junarataa ei edes huomannut, kun musiikkia oli vähintään taustalla koko ajan ja piha-alue oli rauhallinen eikä siinä ollut mitään trafiikkia. Meillä tarjoilupöytä oli ruokailun ajan sivuhuoneessa, joka sekin oli tosi toimiva ratkaisu. Ne rumat kaapit siellä me peitettiin kivasti asetetuilla lakanoilla ja valokuvilla. Vieraatkin tykkäsivät ratkaisusta, kun pääsivät kuvia katselemaan ja niitä matkamuistoksikin ottamaan.

Astiastosta puheenollen.. Meillä oli porukkaa häissä yhteensä n.75 ja samanlaisia + siistejä lautasia löytyi sen verran, joten otettiin sittenkin paikan lautaset käyttöön vaikka alunperin meinattiin ottaa lautaset lainaan samasta paikasta kuin tarjoilut hoitui. Onhan ne vähän pitsisen näköiset tuolla, mutta ihan hyvin ne tuon ajan meni :) Osa tuoleista oli likaisia, mutta löytyi helposti puhtaita. Kahtien erilaisten tuolien ongelma me ratkaistiin niin, että salin vasemmalla puolella olleet pöydät oli yhdenmukaisia ja oikealla puolella yhdenmukaisia (olivat eripäinkin), joten eri kokonaisuuksien ollessa yhteneväiset kukaan tuskin huomasi eroa niiden välillä :)

Mimotus - Suosittelen upottamaan paikan kynttilöihin. Niillä tekee talviaikaan ihmeitä!! Me oltas haluttu laittaa takkoihin tulet, mutta onneksi jätettiin se väliin, sillä olisi tullut aivan liian kuuma! Sen sijaan takatkin koristeltin kynttilöillä ja se toimi hyvin :) Ja tosissaan, siellä tulee kyllä lämmin talvellakin! :) Koristeluissa me panostettiin pöytiin ja kynttilöihin ja musta se oli hyvin riittävä. Ei alettu niitä junaratakiskotolppia peittelemään mitenkään, ne on kivat ja paikan teemaan sopivat :) Sitä paitsi mun silmään ne vetää enempi huomiota itseensä, jos niitä alkaa tylliin kietomaan tms. Mutta jokaisella omannäköistä toki ja eri mielipiteet. Me pidettiin tyylikkään niukkaa ja tarkasti harkittua koristelulinjausta.

Talviaika toimi juomapuolen osalta kivasti, sillä me käytettiin hankea ja talvikeliä hyväksemme kyllä tossa juomien (siiderit, oluet yms) jäähdyttämisessä ja meni ihan nappiin :) Niin ja jäiden kanssa! Pakastin oli ulkona ;) Meillä oli boolia isossa, siistissä ja hanallisessa muoviastiassa, jossa oli maitopurkkiin tehtyjä jäitä, jotka säilyi hyvin ulkona käyttöön asti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Vanillac vinkeistä! Tarkoituksena onkin ollut täyttää paikka kynttilöillä, niin saadaan siitä varmasti ihanan tunnelmallinen :) Olisiko sinulla jonkinlaista pohjapiirrustusta siitä, miten teillä oli pöydät aseteltu? Muutenkin saa vilautella kuvia :girl_wink: Jos ei tänne, niin maililla (mimotus(a)gmail.com). Sainkin mailiin kuvia ja kertomusta vuoden takaisista Haulitehdas-häistä :) Kiitos kiitos kiitos, kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Valma muuten kertoi, että tämän vuoden aikana on tarkoitus uusia katon paneelit. Eli jos katon osittainen tummuminen on jotain häirinnyt, on siihen siis tulossa parannusta.

Muokattu: , käyttäjä: mimotus

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Meillä häät haulitehtaalla elokuussa. Ongelmana tuo pöytäjärjestys kun vieraita tulossa 80 kpl. Ideoita ja kaikkea sellaista otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. Mukava paikka tuo on ja toivomme onnistuvamme saamaan hyvän järjestyksen.

Noita ideoita voisi laittaa tänne. Tai jos olette mukavia niin minäkin voisin sähköpostiin haluta noita kuvia paikasta ja koristeltuna. Kiitos.

Tuo sähköpostini on [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en ees oo tuijotellut mitään kattoa, joten mua ei ainakaan häirinnyt mikään siinä. Oliko siellä jotain tummentumia? :D Tuskin sinne kukaan muukaan kerkisi tuijotella meidän hääpäivänä :)

Meillä oli pöydät toimivasti siten, että junaradan puoleisella seinällä oli salin ovelta katsottuna vaakasuunnassa 4kpl 10hlön pöytiä ja salin toisella reunalla pitkittäissuunnassa 2kpl 16hlön pöytiä. Meidän pöytä oli perimmäisen takan vieressä. Homma toimi meidän tarkoituksiin oikein kivasti ja tanssitilaa tosiaan järjestyi pitkiä pöytiä muokkaamalla tosi nopeasti :) Pari palasta pitkistä siirrettiin sivuun ja lopuista tehtiin L:n mallinen pöytäkokonaisuus. Tarjoilupöytä oli sivuhuoneessa, paitsi kahvi tarjoiltiin baaritiskin viereen samansuuntaisesti kootulta kahvinoutopöydältä.

Mä katon, jos meidän kameraan sattui tarttumaan mitään kuvia tyhjästä juhlapaikasta valmiina. Sit ehkä voisin laittaa mailiin jotain. En kuitenkaan vieraiden kuvia laita kellekään ;)

Ja kesäaikaan ainakaan en usko olevan yhtään mikään ongelma saada 80hlölle istumapaikkoja sisälle. Ja osa ihmisistä viettää kuitenkin ulkonakin aikaa, jos kelit sallii ja riippuen siitä, miten järjestelyt hoidetaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En minäkään katon tummentumia huomannut kunnes Valma itse otti asian puheeksi, joku taisi täällä "valittaa" rumasta katosta. Nyt toivon, että siitä ei tule liian valkoista, joka iloisesti sieltä loistaa, eikä käy muuhun tunnelmaan :huh:

Kiitos Vanillac pöytäjärjestysselityksestä :) Minulla on muutaman naikkarin pohja tallennettuna itselle ja aika samalta tuo sinunkin kuulostaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka! Oliko jollain ollut 100 vierasta noissa tiloissa? On kuulemma mahdollista mutta ahdasta tulee...jos joltain löytyisi tuo istumajärjestys-malli 100 hengelle niin olisin TODELLA kiitollinen, voi laittaa vaikka s-postiin [email protected]!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys kaikille!

Etenkin Haulitehtaalla jo juhlineille. Jos joillakuilla on ollut häissä bändi, niin kuinkahan iso "pumppu" tuolle esinntymiskorokkeelle on mahtunut? :) Kun minä haluaisin kovasti livemusiikkia ja vois olla vaikka kokonainen bändi..

Kiitos jo etukäteen..:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta, Pixie! :) Mietin jo, että onko tämä ketju kokonaan haudattu unholaan, mutta ei näköjään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät haulitehtaalla 21.01.2012. mulla ongelmana tuolit jotka on viininpunaiset. toki sopivat varmaan seiniin mutta ei muuten meidän värimaailmaan.Olisko kenelläkään ideoita tuoleihin? Luin tuolta aikaisemmin ideoista mutta kuvat toteutuksesta olis kivoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin häät Haulitehtaalla 2 kuukauden päästä. Jos joltain löytyisi kuvia juhlapaikasta, pöytäjärjestyksistä tai koristelusta ottaisin oikein mielelläni vastaan:). Muutkin vinkit ja neuvot olisivat oikein tervetulleita. Meille on tulossa noin hieman reilu 80 juhlijaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on haulitorni varattu 6.10.2012 mutta joudun sen perumaan kun ei sinne mahdu 100 hlö ja bändi hienosti. joten pitää löytää paikka jossa on tilaa enemmän.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

white wedding, sinä olet se joka vei meidän hääpäivän! :skilletgirl:

Hihii, 21.1.12 oli nimittäin meidän alkuperäinen päivä, kunnes tuli ilmi, että Haulitehdas oli jo varattu sille päivälle. Vaihdettiin sitten päivää kuukautta myöhemmäksi. Olen kyllä päässyt tämän pettymyksen yli jo ;)

Olisi tosiaan ihanaa jos Haulitehdas-morsiamet malttaisivat tulla häiden jälkeen vielä kertomaan kommenttejaan ja vaikka laittamaan kuvia. Yritän itse tehdä sen sitten helmikuun jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sorry mimotus :girl_smile: Varattiin paikka jo noin vuosi sitten.Meillä tulee kyseisenä päivänä 10 vuotta täyteen niin ajateltiin paukata sitten naimisiin.

Kävimme tänään katsomassa paikkaa uudelleen ja hyvältä näytti.Sinne saa aivan ihanan tunnelman kynttilöillä ja valoja himmentämällä.Nyt on vaan jaksettava odottaa pari kuukautta että pääsee toteuttamaan.Lisäilen kuvia juhlien jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Annoin itselleni luvan rakastua Haulitehtaaseen, mutta olikin meidän päivänä varattu, voi surkeus.

(Ja minä kun luulin olevani hyvissä ajoin liikkeellä, häitä tanssitaan syyskuussa 2013)

Olisiko kellään tietoa vinkata vastaavasta paikasta? Edellytykset siis on:

-keskustan liepeillä, maks muutaman kilometrin säteellä

-ei kartano tms (ollaan rockabilly-psychobilly-fiftari-mitälieihmisiä, Haulitehtaan tehdasmaisuus ihastutti)

-sopiva n. 70-80 hengen juhlille

-alle 1000€/viikonloppu

nimim. suru puserossa

Niin ja omat juomat ehdoton ehto. :)

Muokattu: , käyttäjä: bellabride

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Haulitehtaalla maaliskuussa 2012 ja voin suositella paikkaa. Vieraita oli noin 85 ja hyvin mahduttiin. Myös vihkiminen oli samassa tilassa. Tanssin ajaksi siirsimme yhden pöydän sivuhuoneeseen. Mielestäni erinomainen tila häille, koska pääsee jo torstaina tai viimeistään perjantaina koristelemaan eikä itse tarvitse siivota. Hinta oli 800 €, mutta se on mielestäni kohtuullinen, kun kuljetuksia ei tarvitse järjestää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Infoksi muillekin, että vuoden 2014 hinta on 870€ (jos nyt muistan oikein kaverini puheet) ja juhlia saa järjestellä, viettää ja siivoilla sitten koko viikonlopun verran.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haulitehdasta mekin mietittiin, mutta on vähän pimeä ja vanha.. Meillä on hakussa modernimpaa.. mutta kun kaikki on jo varattu!!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka morsiamet! Varasimme Haulitehtaan juuri heinäkuulle 2014, taisi olla kesän toiseksi viimeinen vapaa viikonloppu (luulin olevani ajoissa!). Paikalla juhlia viettäneiltä haluaisinkin kysyä, oliko ohimenevällä kadulla paljon liikennettä, niin kuin jou aiemmin ketjussa mainitsi? Koska omat häämme ovat kesällä, kuulisin mielellään juuri kesällä häitään viettäneiden kokemuksia. Juhliimme on tulossa paljon pieniä lapsia ja he tuskin sisällä malttavat koko iltaa viettää. Miten muuten muut kesämorsiamet ovat tuon juomien kylmennyksen hoitaneet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö joku, minkä kokoinen juhlateltta siihen pihaan (eli parkkipaikalle) mahtuu vai pitääkö lähteä mittailemaan? Myös vinkkejä edullisista telttavuokrauspaikoista vastaanotetaan mielellään. Ja onko kukaan saanut Haulitehtaalle oikeasti mahdutettua 100 ihmistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään