Guest Rouva06

Tampereen haulitehdas

387 viestiä aiheessa

Rouva06: Meille tulee pöytiin vielä semmoset kolmion muotoiset pahvista tehdyt menu/ohjelmat ja aterimia ja servettiä olen suunnitellut.

Tuikkukuppeihin olen suunnitellet laitettavaksi ulkopuolelle semoista verkon näköistä paperia (hiukan hankala selittää), näyttävät mielestäni aika kylmiltä ilman mitään mutta saa nähdä jaksanko alkaa askarrella tai minkä hintaista semmoinen mahtaa olla ja löytyykö oikeaa väriä.

Kävin maanantaina haulitehtaalla ja muutamia kuvia on koneella. Jos joku niitä tahtoo niin laitakaa sähköpostia: [email protected]. (Mitään kovin ammattimaisia ne eivät kyllä ole!)

Muoks: Tein pohjapiirrustuksen tehtaasta ja yritin asetella pöytiä ja istumapaikkoja sadalle hengelle ja tuskaa tuottaa...  >:( Ei meinaa sitten millään luonnistua multa. Onneksi aikaa on...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alan pikkuhiljaa päätymään samanlaiseen ratkaisuun kuin kiikinen pöytäliinojen suhteen... Tummanpunainen kaitaliina sopii kauniisti.

Saanko tiedustella kuuluuko teidän pitopalveluunne pöytäliinat? Entä servetit? Olen ajatellut vuokrata kankaisia servettejä (pitopalvelu ehdotti paperisia ((NO WAY!  8-)))

Meidän pitopalveluna on Ylöjärven pitopalv. , kun ei saatu Tilisanssia...  :-/

Kiikinen laitoin privaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule pitopalvelua, ruoka hoidetaan oman väen voimalla. Valkoiset pöytäliinat vuokrataan... serkulla tiedossa joku paikka, josta 3€kpl ja palautus likaisena. Mäkin olen miettinyt kankaisia Servettejä mutta taidan tyytyä paperisiin.

Yritin laittaa niitä kuvia mutta en tänään onnistunut, huomenna ehkä parempi päivä.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

OK!

Jos kuitenkin  päädyt kankaisiin servetteihin Pesulax vuokraa 50cm*50cm lautasliinoja 0,40€ kpl. Ei paha  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomasin juuri että pitopalvelumme veloittaa 4,5€ / pöytäliina. Jakaisitko tietosi 3€:n pöytäliinoista? Keneltä voisi vuokrata?  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oletteko vielä ratkaisseet sitä tolppien koristelua? Olen miettinyt sitä silkkinauhaa, mutta ajattelin, että onkohan se sittenkään hyvä idea. Sitä kuluu kauheasti > silkkinauha kallista > ei mikään halpa idea. Ootteko löytäneet jotain murattia tms.?

Tai voisikohan meillä talvella päällystää ne havuilla, joihin sitten laittaisi koristukseksi silkkinauhaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Havut saattavat varista paljon. Toisaalta, huomaakohan moista...

Mä olen ajatellut niitä muratteja. En vaan löydä mistään tai sitten ovat erittäin kalliita. Huomenna pitäisi vielä käydä Nekalan löytöliiterissä kun siellä on kaikkea -50%. Kodin ykkösessä oli hienoa helminauhaa (153 cm, ent. hinta 12,90€ nyt 3,90€), olen ajatellut käydä kokeilemassa miltä näyttäisi. Voisin laittaa vaikka kuvia. Ne voisivat sopia talvihäihinkin...

[smiley=laugh.gif]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Totta, en ajatellut varisemista. Hmm, jatkan mietintää. Täytyy varmaan lähteä kiertelemään alennusmyynneissä, josko löytyisi jotain... Laita ihmeessä kuvia helmitsydeemistä  :), jos voit!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nosto, mites muiden suunnitelmat etenee? Meillä on ollut nyt vähän hiljaisempaa, mutta ehkä sitä pitäisi taas aktivoitua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kans suunnittelu ja tekemisen osalta ollut hiljasempaa... Mulla käsi paketissa niin ei oikeen mitään pysty tekemään. Kovasti kuvia ja kokemuksia haluaisin niiltä, jotka jo juhlineet kyseisessä paikassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös kesällä juhlapaikkana haulitehdas... Olen ajatellut ihan tylysti vaaleanpunaista koristelua, vaikka tuolit ovatkin v.siniset.  :-/ Meillä on tulossa ikkunalaudoille "oiket" kyntilät ja pöytiin tulee luultavasti Ikean Galej-tuikkukipot v.punaisella koristehiekalla+ tuikulla. Menuteline on luultavasti perinteinen kolmio ja kukaksi tulee gerberaa tai minigerberaa, yksi tai kaksi kukkaa per maljakko. Maljakokosi olen ajatellut Ikean Böna(tai joku sellainen) maljakkoa, joka on n.20cm korkea ja ehkä 3-4cm halkaisijaltaan.

Pöytien asettelua en ole kovin tarkasti vielä miettinyt, mutta luultavasti tulee pitempiä pöytiä... Ja pöydän keskilinjassa kiemustelee v.pun organzaa, mikäli suunnitelmat onnistuvat!  ;D

Tolppien koristelusta ei ole vielä päätetty, et laitetaanko mitään vai joku hillitty koriste, esim.silkkinauha tms.

Niin ja tuolta pispalan moreenin sivuilta saa haulitehtaan pohjapiirrustuksen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä pari vinoa ja pimeää kuvaa Haulitehtaan pihapiiristä pilvisenä päivänä. Junakin juuri puksutteli ohi kuvanottohetkellä.

Torni_.jpg

Tehdas_.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva, että uusia haulitehtaalla juhlivia löytyy. Joo pohjapiirrustuksen kyllä sieltä sivuilta saa tulostettua mutta se ei ole sitten mittakaavassa mihinkään suhteen tai ainakin mää en saanut. Mulla tuolla jossain on mitat ja itse piirtämäni pohjakin. Voin tässä joskus yrittää skannata sen koneelle niin voin sitä halukkaille lähettää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haulitehtaalla jo juhlineet, laittakaa ihmeessä kommentteja. KIITOS!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisko kellään lisää ideoita Haulitehtaalle?  :-/ Me ajateltiin laittaa siihen ulos rakennuksen oikealle puolelle katos, jos sattuu vaikka satamaan vettä... Niin pääsevät nuo tupakoijatkin suojaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostellaas tätä ettei pääse unholaan  :) Häihin vielä aikaa reilut puoli vuotta mutta niin mieluusti näkisin kuvia muiden pöytäjärjestelystä, koristeluista yms. Lähempänä ajankohtaa täytyy käydä uudelleen katsomassa ja mittomassa miten päin pöydät laitetaan ja miten tarjoilu hoidetaan, jänskättää jo silti  :-X Ihania häitä kaikille pareille joiden häitä täällä vietetään kesällä, ja tietysti myös sen jälkeen!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskomatonta! Tätä ketjua aiemmin löytämättömänä olen suunnitellut lähes tismalleen samanlaista pöytäkoristelua Haulitehtaalle kuin kiikinen... Sillä erotuksella vain, että kynttiläkuppien pintaan olen askarrellut päällyset kultaisesta ('teemavärit' ovat kultainen ja tummanpunainen) kuitupaperista.  :D Täytyy varmaankin tästä suunnata kohti Sarankulmaa, jos sieltä vielä saisi tuota hyvännäköstä kertakäyttökaitaliinaa...  ;D

Kiikinen: Jos olet saanut skannattua pohjapiirroksen, ottaisin sen mielelläni vastaan suunnitelun avuksi.  :)

Uusi kysymys erityisesti talven juhlijoille: olemme ajatelleet hääkuvausta jossain juhlapaikalla tai sen lähellä. Mikä olisi hyvä paikka, kun ei oikein välttämättä viitsisi postata tuota tylsää junanrataa vasten...? (tietty mikä ettei siitäkin saisi taiteellisen otoksen...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

sininenuni: Tuo minun suunnittelemani pöytäkoristelu on jo kerennyt vaihtumaan... Pöytäliinat tulevat viininpunaisesta kertakäyttöliinasta ja keskelle kultaista organzaa rypytettynä. Myös minulla on tuikkukipot päällystettynä kultaisella kuitusilkillä. (Tais olla mun idea alkuperin mutta hyvä, että muutkin ovat innostuneet aiheesta)

mää oon muutaman kerran yrittänyt tuota skannausta mutta hieman huonoin tuloksin. En nimittäin saa sitä mittakaavaan...

Sarankulmassa ainakin vielä huhti-toukokuussa tuota kaitaliinaa oli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sitä luulee keksineensä jonkin hienon ajatuksen häihinsä, mutta kun tulee tänne naikkaroimaan, huomaakin jo kaikkien muiden morsmaikkujen (sallinette pienen liioittelun ;D) keksineen saman idean jo kauan sitten...

Sanoo sininenuni, joka huomaamattaan keksi pyörän uudestaan  ::)

Mitäs muuten te fiksummat sanotte, olisiko pölöä ostaa luonnonvalkoisia lakanoita (Ikeasta ehkä, kun siellä niitä vissiin on edullisesti) pöytäliinoiksi? Huomaisiko sitä eroa? Niitä voisi sitten oikeasti hyötykäyttää vielä juhlien jälkeenkin... Meillä kun nuo 'tuikkukipotkin' on oikeasti Euromarketista ostettuja laseja, jotka sitten otetaan käyttöön juhlien jälkeen.

Kysyy sininenuni, ja tunnustaa samalla häpeilemättä suunnittelevansa viihtyisiä budjettihäitä  ::)

Edit. Kirjoitushärö

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys,

tällä on ollut suunnittelut vähän vaiheessa, mutta nyt yritän just päivittää sulhoa ajan tasalle ajatuksistani (turhaa, sillä telkkarista tulee juuri jotain moottoripyöräaiheista ohjelmaa  ::)).

Meillä on päädytty nyt valkoiseen ja burgundinpunaiseen, joista tuo burgundi tulee olemaan aika vähäisessä osassa, lähinnä sinä silkkinauhana siellä sun täällä. Ja lisäksi galej-kipot päällystin sen värisellä kuitusilkillä. Muuten mennään lähinnä valkoisilla pöytäliinoilla, serveteillä jne.

Kuvauspaikkaa en ole ehtinyt vielä oikein miettiä, mutta kyllä talvella sitä punatiilistä seinää olisi kiva käyttää jotenkin hyödyksi. Samoin sisäkuvia haluaisin sieltä haulitehtaalta. Mutta onhan tietty sitten siinä Pispalanharjulla/Pyynikillä vaikka mitä mainioita maisemapaikkoja kuvausta varten.

En mä nyt tiedä olisiko lakana-ajatus ihan mahdoton. Oikeat kunnon pöytäliinakankaat on varmaan aikas kalliita (en ole itse selvittänyt, meillä tulee pöytäliinat pitopalvelulta).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei lakana ajatus minustakaan mahdoton ole  :) Eihän sitä tarvitse kenellekkään sanoa että mitä tekoa pöytäliinat oikeasti on. Mutta esim. Juvenes vuokraa pöytäliinoja ja hinta taisi olla 3,5€ kappale, elikkä jos niitä ei nyt kymmeniä tarvi niin ei sekään julmetun kalliiksi tule. Tiedän tuon, kun pyydettiin Juvenekselta tarjous ja katsottiin noita liinavuokria niillä sen vuoksi, nyt onneksi valitusta pitopalvelusta tulee ne ilman eri veloitusta niin ei tarvitse sitä enää miettiä.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään