Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen haulitehdas


Guest Rouva06

Recommended Posts

Olisko kellään lisää ideoita Haulitehtaalle?  :-/ Me ajateltiin laittaa siihen ulos rakennuksen oikealle puolelle katos, jos sattuu vaikka satamaan vettä... Niin pääsevät nuo tupakoijatkin suojaan!

Hei Siili! Minulla on hyvä idea katokseksi! Meille tulee tuohon tilan oikealle puolelle syvennykseen (siis ulos) teltta, jossa on katto ja seinät saa laittaa jos haluaa.

Minusta tämä on erittäin hyvä ratkaisu sillä ulkona ei ole penkkejä saatika pöytiä. hintakaan ei ollut paha, 120€ johan kuuluu penkit ja pöydät, seinät jos haluaa laittaa ja mikä parasta, he tulevat kokoamaan ja purkamaan teltan!

Laittakaa kaikki halukkaat viestiä niin annan yhteystiedot miehelle joka telttaa vuokraa.

PS. teltta on kuin tehty tuohon ulos!  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OLETTEKO HUOMANNEET ETTÄ PARISEN VIIKKOA SITTEN HAULITEHTAALLE ON ROUDATTU KAMMOTTAVA PALKINTOKAAPPI?

:o

Link to comment
Share on other sites

Kaappi on isketty sinne nurkkaan, on aivan hätätien vieressä, kuitenkin eteiseen päin. Kun ovesta mennään sisään se on oviaukolle päin. Kannattaa käydä katsomassa. Ja kannattaa ottaa huomisoon pöytien paikkoja miettiessä.

Ei ole kovin kaunis.  :-?

Link to comment
Share on other sites

Rouva06: Haluatko heittää villin veikkauksen mihin kohtaan me ajateltiin laittaa oma pöytämme...? Jonka edessä pitäisi vielä vihkiminenkin suoritta...  :-/

Link to comment
Share on other sites

Eihän!?   :-?

Oletteko käyneet katsomassa? Saitteko mitään hyvitystä? Huvittavaa oli myös kun avainten luovuttaja ehdotti että jos sen peittäisi lakanalla... No way! No niin no, jollain on tietysti toisenlainen mielipide...

Mua pelottaa se, että joku vetäsee kyynerpäällä läpi siitä lasista. Se on just sen korkeudella kun istutaan...

Link to comment
Share on other sites

Rouva06: Mä luulen ettei meidän kannata edes ajatella pyytävämme mitään korvausta, koska häihin on kuitenkin niin runsaasti aikaa... Eikä olla sitä kammotusta vielä edes nähty.

Meille sen paikan esittelijä (joka lienee sama kuin avainten luovuttaja) ehdotti sivuhuoneessa olevien kaappien peittämistä lakanalla. Kun siis meinattiin laittaa sinne sivuhuoneeseen ruokatarjoilu. Taitavat nuo lakanat olla patenttiratkaisu heillä kaikkeen...  :-/

Saitteko te jotain korvausta? Teillä kun on kuitenkin niin hilkulla tuo hääpäivä ja tuo vaatii ekstrajärjestelyjä...

Niin, ja paljon onnea tulevaan!  :D

Link to comment
Share on other sites

En ole vielä tarkemmin mittaillut mutta luulisin että meillä jää siitä nutkasta yksi pöytä kokonaan pois. meillä pöydät siis laitetaan poikittain, eikä pituussuunnassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä meni tänä aamuna kahvit väärään kurkkuun, kun aamulehden mukana tulleessa morossa oli juttu haulitehtaalta ja siitä palkintokaapista. Jotenkin en tajunnu että se on niin älyttömän iso siis oikea kammotus. Tokihan sillä varmasti on "kulttuurista"arvoa ja hienoa, että kaappi on löytänyt palkintoineen arvoisensa paikan. Mutta jotenkin tuntuu älyttömältä se, että se on sijoitettu tilaan, jota vuokrataan juhlatilaksi ja juhlissahan meno ei välttämättä ole aina vain pöydissä istuskelua. Se tässä oikeasti pelottaa, että joku huitaisee just kyynärpäällä tms. sen lasin rikki. Saakohan sitä roudata vaik sinne sivuohuoneeseen vähän piilommalle ja suojaan, kun ei se lakana taida sitä juuri suojata  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aargh, voihan palkintokaappi sentään  ::)

Muita murheita: onko ensi talven juhlijoille tullut vielä mitään varausmaksua tai vuokrasopparia? Mulle luvattiin viime syksynä, että tämän kesän aikana tulee postissa, mutta ei ole mitään kuulunut. Jokohan pitää ruveta olemaan huolissaan, vieläkö meillä on juhlapaikkaa (palkintokaappeineen kaikkineen...)

Link to comment
Share on other sites

villituuli: millon talvella teillä on häät? Se paikan näyttäjä kertoi meille että joulukuussa on kokous jossa päätetään haulitehtaan vuokran noususta ja sen jälkeen tulee 100e varausmaksu. (nousee johkin 600e)..  huh, onneksi ei tarvi itse kustantaa vuokraa, ruokia ja musiikkia..  ::)

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlat helmikuussa. Meille ilmoitettiin jo kyllä viime lokakuussa ensi vuoden hinnaksi 600 e... järkyttävä summa paikasta, mutta kun se on niin ihana  :-X

Link to comment
Share on other sites

paikkana on juu upea. me oltais saatu mikä tahansa paikka kotikunnalta mutta halusin välttämättä tämän. enkä ole mieltäni muuttanut(enkä muuta)..  ;) eihän  se 600e oo aivan tarkka hinta, kuulemma, mutta ei ainakaan uskonu sen nousevan sen yli. eli luulen et lähettelee laskua varaus maksusta vasta joulukuussa kun kokous on pidetty..

Link to comment
Share on other sites

Ensi vuoden vuokra on 580e, se kokous oli tänään.

Meillä koristelut ovat seuraavanlaiset: ikean halpislakanat liinoiksi, viininpunaiset servetit, viininpunaiset "kilokynttilät", viininpunaiset/beiget menu + ohjelmakortit, murattia pöytiin (meillä häät syyskuussa joten ajattelin kasvatella muratit kesänaikana kun ne taimet on todella halpoja, paljon lannoitusta että tulee riittävän pitkiä  ;D) ja tolppiin, ja viininpunaiset pahvisydämet paikkakorteiksi.

Lisäksi vielä takkaan ihan aito tuli, musta ihanaa pimeällä sillä saa valtavasti tunnelmaa (onneks siellä on se ilmalämpöpumppu jolla voi sitte pistää viileetä ilmaa ;D

Koska paikka on niin tunnelmallinen me satsataan suureen määrään kynttilöitä. Ne seinävalotkin saa ihanasti himmennettyä!

Niillä ikean lakanoilla peitetään myös ne sivuhuoneen kaapit. Ärsyttää vaan kun jää se sata lakanaa sitten pyörimään juhlien jälkeen.

Mutta se pöytien järjestys 100 hengelle, onko kellään kuvia??

Link to comment
Share on other sites

xx: vuokraatko mulle jollain hinnalla ne lakanas meitin häihin maaliskuussa jos et kerkiä hukkaan niitä mihkään? ai se kokous oli nyt, kylläpäs sitä aikaistettiinkin..  ::)

Link to comment
Share on other sites

Meille on kans varattu Haulitehdas kesälle 2007 eikä tuo 580e mun mielestä pahan hintainen ole, kun miettii, että paikka on lähellä keskustaa, sen saa pitkäksi aikaa, siivous kuuluu hintaan ja on vielä tosi ihana paikka!!!Kyl Haulitehdas oli melkein halvimpia, mitä löysin, jos ei halunnu lähteä tosi kauas keskustasta tai viereisille paikkakunnille.

Iso miinus kyllä tulee niistä viinilasien puuttumisesta. Miten muut??? Oletteko saaneet pitopalvelulta viinilasit vai käyttäneet niitä maito/vesilaseja viinilaseinakin??

Ite en oo ollu vielä yhteydessä pitopalveluun, mut aattelin nyt, että vois käydä Ikeasta hakemassa viinilasit ja tehdä niistä paikkakortit...Vai kuulostaako ihan hassulta?!?!

Link to comment
Share on other sites

Niin, meidän häät on syyskuussa 2007. Lakanoilla tulee liinat aika halvaksi, kun yks lakana peittää kaks niitä isoa pöytää. Laskin että jos menee esim. 15 lakanaa, niin maksaa vaan alle 30euroa, kun taas sama määrä vuokrapöytäliinoja 150e..

Sinne on muuten tulossa viinilasit ihan lähiviikkoina

Link to comment
Share on other sites

oon kyl itekkin suunnitellu lähteväni ikeasta hakeen kaikenlaista tilpehööriä kun kuitenkin on sen verran edullisemmin mutta meneehän sitä bensoihinkin ihan kiitettävästi.. meitin mamman työkaveri oli vain maininnu että halpa lakanat ikeasta on karun väriset, mutta mielipide kysymys ja mulle kelpaa valkoinen kuin valkoinen.. ja kuitenkin meilläkin on aikas tiukka budjetti..

Link to comment
Share on other sites

Niin ne ikean lakanathan on sellaista käsittelemätöntä puuvillaa, eli semmoset rusehtavat väriltään. Meillä on myöskin tiukka budjetti joten on tyydyttävä niihin. Siksi aattelinkin viininpunasen seuraksi luonnonvalkoista muutoin ettei niin karsealta näytä ne pöytäliinat ;D

Mutta jos täällä joku hommaa jotain sinne, niin kertokaa ihmeessä jos voitte jatkovuokrata edullisesti. Tyhmäähän sekin on jos jokainen ostaa omat kun ei niitä juhlien jälkeen kuitenkaan missään tarvi. Nimim. tarvittais kynttilöille jotkin kipot

Link to comment
Share on other sites

oon aatellu hommata viininpunaiset kaitaliinat, jotkut kivat kynttilänjalat jotka on max 20cm korkeat (tai mamma on suunnitellu ostavansa ne ja sit vuokraa niitä myöhemmin), luultavastikkin pyöreät maljakot mihin sit laitan valkean kukan ja koristehiekkaa.. näin ainakin olen suunnitellut alustavasti..  ;)

Link to comment
Share on other sites

Mäkin soittelin sinne eilen ja vuokra-asia tosiaan selvisi. Toki oli iloinen ylläri, että vuokra olikin näin päin eikä enemmän kuin luulin  :)

Meiltä sais helmikuun alun jälkeen ostaa reilut 50 kpl ikean galej-tuikkukippoja, joissa burgundinpunainen kuitusilkki koristeena. Ja varmaan jotain muutakin, kunhan systeemit selkenee että mitä kaikkea koristeluun tulee... mut tuikkukipot on jo askarreltuna.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...