Guest Rouva06

Tampereen haulitehdas

387 viestiä aiheessa

Tänne olisi tarvetta viininpunaisille lautasliinoille  :) Voisin ottaa 2x80.. se varmasti riittäisi meille...

Ja mikäli muuta käytettyä tavaraa, lähinnä tuikkukuppeja (viininpunainen, kirkas) tai lasihelmiä (viininpunainen, kirkas) on jollain sellainen läjä, että koristelut hoituvat 80 hengen porukan pöytiin, ottakaa yhteyttä.. Häitä vietetään tammikuussa  :-X

[email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin tuossa taannoin mallailemassa pöytiä Haulitehtaalla, ja meidän vierasmäärä 70 henkeä sopii sinne kyllä loistavasti!  :-X :-X

Laitamme pöydät siten, että ulkoikkunaseinällä olevat pöydät tulevat olemaan vinottain, ja varastohuonetta vasten olevalle seinälle sitten poikittain. Saliin mahtuu hyvin vielä bändi, lahjapöytä ja ruokapöytä.

On se kyllä tunnelmallinen paikka!!!  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmottautuu uusi Haulitehdas-morsian! Eli paikka alustavasti varattuna syksylle, mutta muutama asia vielä paikassa askarruttaa... Eli miten sinne mahdutaan, meillä vieraita tulossa 80-85 ja paikka näyttää ehkä hieman naftilta! Varsinkin kun juhlat ajoittautuisivat ajankohtaan, jolloin taivaalta voi tulla vaakasuoraan mitä tahansa. Eli on siis varauduttava siihen, että kaikki vieraat ovat koko juhlan ajan sisätiloissa. Tuleeko jo liian tiivis tunnelma?

Entäs bändi, minkä kokoinen/-lainen bändi siihen korokkeelle mahtuu (sekään kun ei mikään kovin suuri ole)? Te, jotka olette juhlissanne raivanneet tilaa tanssille (tai suunnittelette ko. projektia), miten olette sen käytännössä tehneet? Siirtäneet pöytiä tiiviimmin vai kantaneet kokonaan pöytiä pois?

Sivuhuoneen suhteen mallailin Haulitehtaalla käydessäni, että pienellä somistuksella huoneesta voisi saada ihan ok:n. Eli pitopöytä sinne ja ehkä sitten ruokailun päätyttyä pöytää vähän sivuun ja tuoleja seinustoille. Niitä, joita ahdistaisi tunnelma salin puolella, voisivat sitten istuskella siellä. Onko kokemuksia tälläisestä ratkaisusta? Ja se sohva... mikä se kohtalo  :o

Eteiseen sitten voisi mallailla tilaa lahjapöydälle ja vieraskirjalle. Ja sinnekin ehkä muutamalle tuolille tilaa, jos naulakoita ei kaikkkia käyttäisi...

No paljon on kysyttävää ja mietittävää...  :-? Ja sulho (ja tietysti ensin myös itseni) pitäisi saada vakuuttuneeksi, että mahdumme  Hauitehtaalle. On se niin tunnelmallinen paikka, osaan jo kuvitella kuinka tunnelmalliseksi sen saisi esim. kynttilöillä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tulin huikkaamaan nopsaa ja ohimennen vain sellaisen huomion, että kylmiöiden uusimisen myötä Haulitehtaalla ei ole enää pakastinta, eikä kuulemma tulekaan... Eli kylmälaukkuja mukaan jos meinaatte esim jääpaloja käyttää boolissa tm.

70n hengen mahtumisesta voin tulla kertomaan loppukuusta kun on häät onnellisesti ohi  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kissendaali tiedotuksesta :) Onnea suureen päivään :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä tulekaan kuvaa, kun kuva on liian iso enkä osaa sitä pienentää eikä mies ole tähän hätään kotona... Yksäriä siis tulemaan jotka kuvan pöytäjärjestyksestä haluavat   :-? niin voin laittaa sähköpostilla

Tässäpä kuva meidän järkkäämästä pöytäjärjestyksestä n. 97 hengelle. Ahdasta varmaan tulee, ei voi mitään. Noutopöytä laitetaan tuohon baaritiskille + sen jatkeeksi yksi pöytä ruokajuomille, joten ruokailu hoidetaan sitten varmaan pöytä kerrallaan kun ei ole jonotustilaa pahemmin. Me halutaan syödä ystävien kanssa ja rupatella samalla, joten siksi meidän pöytä on yhden pitkän pöydän päässä. Ja pitkään pöytään tulee siis lähimmät ja parhaimmat ystävät.

Kuvassa on merkitty "isot" pöydät yhtenäisinä, ja pienemmät pöydät väliviivalla. Tällä istumajärjestyksellä pöytiä ei sitten jää yhtään ylimääräistä (kai?), jos laskettiin oikein, joten jos joku meinaa noutopöytää sivuhuoneeseen, niin kannattaa laskea tarkkaan.

Joku puhui joskus uusista tuoleista. Ne siniset on tosi karmeassa kunnossa, TOSI LIKASIA jotkut, joten toivottavasti tuolit uusitaan pian.

Ja kantsii hommata kuivajäätä booleihin, niin kestää yksi iso köntti koko illan eikä se sula juomaan ja laimenna sitä. Plussana on tietenkin kuivajäästä tuleva savu, joka tuo lisää tunnelmaa iltaan.

Hääpäivä näköjään lähestyy vääjäämättä, meillä teemaväri on viininpunainen/kerma/kulta, ja paikkakortit odottaa askartelijaansa.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos xx, kuvasta sa taas lisää pohdiskeltavaa ::) Toi kuivajää oli kans yks hyvä idis :D Toivottavasti ne tuolit tosiaan uusitaan PIAN :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!

Pika-pikaa voisin tässä kertoilla, kuinka meillä homma toimi, ja mielestäni vieläpä mallikkaasti. Meitä oli siis tasan 70. Vihkiminen tapahtui paikanpäällä ja myös bändi oli soittamassa.

Sivuhuone oli lastenhuoneena, ja siellä oli leikkitäti lapsia leikittämässä. Ruokapöytä oli siis katettuna myös itse saliin.

Vaikka päivä oli kaunis, päädyimme vihkimiseen sisällä, koska piha on aika karu ja lisäksi junat kulkee aika tiuhaan Haulitehtaan ohitse. Näin ollen ei tarvinnut pähkiä pihan koristeluja vaan sai keskittyä ihan sisätiloihin.

Pöydät olivat seuraavasti: 3 x 12 hengen pöytiä ja 1 x 8 hengen pöytä vinottain saman suuntaisesti pitkällä junaradan vastaisella ikkunasivulla (pöydän kulmat kiinni seinässä). Sivuhuoneen vastaisella sivulla oli 3 x 8 hengen pöytää poikittain (pöydät seinässä kiinni).  Meidät vihittiin bändikorokkeella, jota oli somistettu. Bändi soitti siivouskomeron  oven edessä olevassa syvennyksessä, bändin edessä mahtui tanssimaan ihan hyvin. Saimme bändiltä kiitosta ratkaisusta, koska siinä on tilaa enemmän esim rummuille. Morsiusparin pöytä oli korkokkeen ja bändinurkan välisen takan edustalla. Ruokapöytä oli tiskin edessä siten, että sen pääsi kiertämään. Vieraskirja oli toisen takan päällä. Tällä pöytäjärjestyksellä mielestäni 70 henkeä on ehdoton maksimi, koska tilaa piti jättää mm riittävästi käytävälle, jota pitkin kävelimme.

Tila toimi mainiosti, vaikka aika lämmin olikin. Otimme ryhmäkuvia ulkona, ja muutenkin porukka kävi haukkaamassa happea ulkona, joten ihan saunaa tilasta ei muodostunut.

Sivuhuone somistettiin ilmapalloilla, matolla, ja se kaappien vastainen seinä päällystettiin remonttisuojapaperilla. Syntyi suuren suuri piirrustuspaperi, johon pienet taiteilijat sitten piirtelivät kilpaa kuvia. Lapsia oli 8 kpl, ja jo tälle määrälle lastenhuone ja leikkitäti oli aivan ehdoton juttu, saimme siitä tosi paljon kiitoksia.

Somistuksena meillä oli Plantagenista ostetuja ruusuja, pöytäliinojen päällä oli kaitaliinat ja kukkia maljakoissa. Bändikorokkeella oli ruusuilla koristeltu sermi. Siinäpä se kaikesssa yksinkertaisuudessaan :)

Näin siis meillä. Kysyä saapi lisää vielä, jos siltä tuntuu...Tämä lähtee nyt toipumaan häämatkaväsymyksestä  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kissendaalille onnittelut rouviintumisesta!!!

Semmoinen tuli tässä mieleen, että jos sivuhuone on lasten käytössä niin missäs bändi viettää taukonsa?!?!?!  :) Vai tarviiko ne edes taukotilaa.... :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ansaliini: Kiitos!

Meillä oli 1 neljän hengen pöytä lastenhuoneen puolella, josta infottiin bändiä etukäteen. Ajateltiin, että bändi söisi siellä... Mutta, koska pojjaat roudasivat häitä edeltävänä päivänä ja näin ollen saapuivat paikalle suoraan soittohommiin, he söivät salin puolella jo tyhjemmässä pöydässä (söivät toisella soittotauolla). Ja välillä kävivät ulkona röökillä ym. Mutta meillä siis 1 bändin jäsenistä oli ennestään tuttu tyyppi, joten ehkä heillä oli  ns helpompaa hengata ihan siinä salissa.  

Mutta kannattaa kysyä bändiläisten omaa mielipidettä asiasta. Mutta periaatteessa käsittääkseni muusikot  ovat tottuneet kaiken näköisiin takahuoneisiin, ja luultavasti kokevat ne kotoisempina kuin istua salissa vieraiden kanssa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kissendaali: Onnittelut!  :-X

xx: kiitoksia pöytäjärjestyksestä! Me käytiin mallailemassa järjestystä 86 hengelle, paniikki tilaan mahtumisen suhteen alkaa hellitämään.

Tuolien uusimista minäkin odottelen! Heti tietoa kehiin, jos jotain varmaa (tai edes varmanoloisia huhuja) joku kuulee esim. aikataulusta, kiitos ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Iloisia uutisia kaikille: Haulitehtaan tuolien uudelleen verhoilu alkaa ensi viikolla ja on valmis juhannuksen jälkeen  :D Tuolit tulevat olemaan tiilnepunaiset, joten onneksi päästään siitä kamalasta sinisestä, joka ei sovi sinne ollenkaan....

On ihan varmaa tietoa, juuri äsken soittivat ja ilmoittivat, kun meillä on sitten häät heti jussin jälkeisenä viikonloppuna....Joten toivottavasti ovat myös valmiita, muuten meillä on sit vissiin kahden värisiä tuoleja.... :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jihaa!!!  ;D Kyllä tällä morsiammella naama levisi leveään hymyyn, kun iltapäivällä kännykkään tuli viesti tuolien verhoilujen uusimisesta!

ansaliini: hyvä tuuri teillä, pääsette "korkkaamaan" sitten heti uudet verhoilut. Älkääpä sitten sotkeko niitä heti alkuun, että riittää meille muillekin vielä siistejä tuoleja  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee!Tuo tuoli uutinen on kyllä fantastinen!  ;DMeillä kun värit ovat musta ja punainen- niin se vaaleansininen aika pahasti olisi loistanut sieltä ja rumasti...

Mie ottaisin mielellään jos jollakin on pöytäsuunnitteluja n.100 hengelle vinkiks antaa...

Kiitoksi  jo etukäteen. Itse vietämme häitämme vasta halloweenina joten sen jälkeen häitään viettävät voivat kysyä mieleen tulevia juttuja sitten multa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Jihaa!!!  ;D Kyllä tällä morsiammella naama levisi leveään hymyyn, kun iltapäivällä kännykkään tuli viesti tuolien verhoilujen uusimisesta!

ansaliini: hyvä tuuri teillä, pääsette "korkkaamaan" sitten heti uudet verhoilut. Älkääpä sitten sotkeko niitä heti alkuun, että riittää meille muillekin vielä siistejä tuoleja  ;)

Tai sitten huono, jos niide aikataulu ei pidäkään...  ::) No meinasin sanoakin, että meitä saa sitten syyttää, jos ne tuolit on jo ekan käytön jälkeen kamalan näköset, pitäisköhän laittaa lapsille jotkin muut  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herätelläänpäs vähän keskustelua... Mitekäs muilla suunnittelu ja valmistelut edistyy? Mä oon tänään jopa yrittänyt jotain tehdä häiden eteen, mutta huonolla menestyksellä. Kanttori, laulaja (täti) ja mahdollinen viinanhakija eivät vastaa. Yritä tässä nyt sit tehdä jotain :) Kanttori kyllä vastasi, mutta ei puhunut mulle mitään ja seuraavassa hetkessä puhelin olikin jo suljettu >:( Sain sentään häämarssit päätettyä. Kunhan ne nyt vaan sopisivat myös kanttorille...

Aika iloisia uutisia tuli kyllä, kun sain tekstarin tuolien päälystyksestä. Toivottavasti ei kuitenkaan ole mikään kauhea oranssin punainen... No mutta maastoutuupahan ainakin paremmin ympäristöön. Mulla on kyllä vielä niin monta asiaa hoitamatta, että taitaa tulla oikein kiire. Puvusta ei ole muuta kuin kankaat (äiti tekee, mutta kun ei tiedä tuosta mahasta...), karkit on viimeistelemättä, paikkakortit tekemättä ja niin edelleen. Hommaa siis riittää vielä! Pistäkäähän vähän muutkin väliaikatietoja!

Miten muuten olette ajatelleet säilyttää jäitä paikan päällä, jos sielä ei ole enää pakastinta? Ja onko jollain kokemusta onko kaiuttimet riittävät musiikin soittamiseen tietokoneelta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä meidän loka-häiden tilannekatsaus koskien Haulitehdas-osiota:

:-X Somistuksesta: eilen ostin reilut 15 metriä kullanväristä organzaa. Revin sen kolmeen osaan, nyt mulla on siis reilut 45 metriä 38 cm leveää organza-"kaitaliinaa", jonka aattelin rypyttää kulkemaan keskelle pöytiä. Viinipunaisia kynttilöitä olisi vielä hankintalistalla.

:-X Bändi: muutaman bändin yhteystiedot olen saanut haalittua, pitäisi saada aikaiseksi soitella niille.

:-X Sivuhuone: suunnitteilla, että kaapit peittoon lakanoilla ja siihen päälle kulkemaan naru, johon kiinnitettäisiin pyykkipojilla roikkumaan kuvia meistä vuosien varrelta. Nyt vaan pitäisi alkaa haalimaan kuvia kasaan...

Muuten valmistelut etenee pikku hiljaa:

pappi vielä varaamatta, vieraslista alkaa olemaan valmis, kutsukortit melkein valmiina, sekalainen määrä muita askarteluja tehtynä, alustavasti menua suunniteltu, puku minulle ostettuna, sulholle pitäisi tässä kohta mennä ostamaan ja ne sormuksetkin pitäisi ostaa...

Eli jotain saatu jo aikaiseksikin, mutta paljon on vielä tehtävää (pitäisi, pitäisi),onneksi aikaakin on...

Jäiden kohtaloa olen minäkin miettinyt, pysyisikö ne jäässä kylmälaukuissa???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, pitäisköhän minunkin tulla kertomaan missä vaiheessa järjestelyt on  :P

No ei vaan, huomenna mennään paikan päälle järkkäileen pöytiä ja kieputtaan kukkaköynnöstä tolppien ympärille. Meillä on aika simppelit koristeet niin ettei hommaa ihan kauheasti ole...

Kampausmalleja yritin tässä vielä vähän katsella, mutta en tiiä...Täytynee vaan luottaa sitten kampaajan ammattitaitoon. Valokuvaajankin kanssa saatiin vihdoin paikka sovittua, vaikka vähän tiukille veti tää suunnittelu aika...

Jäistä; Me ajateltiin laittaa semmosia isoja pakasterasioita jäätymään, joita sitten säilytetään jokunen tunti pakastelaukuissa. Täytyy toivoa ettei sitten oo pelkkää vettä kipot täynnä...

Tuun sitten kertomaan minkä näkösiä ne tuolit livenä on, me kun palataan tähän arkeen takasin jo ens viikolla  ;D

Täytyy myös toivoa että puku menee vielä päälle, sen verran antosasti tullut herkkuja vedeltyä  :P No ylihuomennahan sen ssitten näkee... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea ansaliinille huomisen johdosta!  :-X Ja muille tsemppiä järjestelyihin!

En usko että pakastimen olemattomuudesta kannattaa ottaa pulttia sen enemmän. Kunhan jäät vie mahdollisimman viime tinkaan paikan päälle, ja tekee mahd. isoja palasia niin luulis kestävän kylmälaukussa hyvin. Meidän pitopalvelu suositteli jäiden tekemistä sellaiseen kuivakakkuvuokaan, jolloin jäästä tulee myös kauniin muotoinen ja näyttää hyvältä pyöreässä boolimaljassa  ;)

(nyt poistun takavasemmalle... mitähän mää enää täällä hääfoorumilla edes teen... ;D )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin kun SUURI päivä on takana  :-X tuun kommentoimaan...

Ne jäät meillä toimi ainakin hyvin pakastepurkit joihin jäät oli tehty, säilytettiin niitä sitten kylmälaukussa...Nopeastihan ne kyllä siitä huolimatta boolissa suli.

Tuolit on nyt sitten tosi hienot, sopivat kyllä loistavasti Haulitehtaalle ja ovat toivottavasti vielä meidän jälkeen siistit...No lapsilla oli käytössä 10 tuolia ja niiden kohtalosta en ole kylläkään varma  ::)

Niin ovat siis tosiaan sellaista viininpunaista, hieman mokkapintaiselta tuntuvaa kangasta...

Mitä muuten tulee tuohon paikkaan, niin se on tosissaan älyttömän kuuma!!!! Meillä oli katos siinä pihalla ja siellä aika paljon ihmiset istuskeli (tupakalla tietenkin). Sadetta ripotteli vähän pitkin päivää, joten sikälikin oli hyvä satsaus ottaa se teltta siihen viereen...

Kissendaalille kiitokset onnitteluista!!! Meillä tosiaan bändi käytti sitten sitä sivuhuonetta syömiseen ja taukoihinsa... Katettiin heille oikein kauniisti sinne pöytäkin :)

Juu mutta kaiken kaikkiaan, oikein tunnelmallinen paikka tuo on, ihmiset kovasti kehuivat. Meillä oli ihan simppelit koristeet; kukkaköynnöstä tolpissa ja asetelmat pöydillä, eipä muuta...Pöydät oli aseteltu pitkittäissuuntaisesti, kahteen pitkään (20hlö/pöytä) ja yksi lyhyempi, jonka päässä sitten itse oltiin...Meillähän tosiaan kylläkin vieraita oli vain 50.

Tsemppiä tosiaan kaikille tuleville morsiamille järjestelyihin, hienon paikan olette varanneet  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ansaliini onnittelut! Kiva kuulla, että teillä oli mukavat juhlat ja että juhlapaikasta olivat ihmiset pitäneet. Ja että ne tuolit ovat hienot! Tässähän ihan innolla alkaa omia juhlia odottelemaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ansaliinille onnittelut!

Saikos sielä mitenkään läpivetoa aikaiseksi? Kaikki ikkunat taitaa olla kiinteitä ja molemmat ovet samalla sivulla... Asia minkä takia ei oltas haluttu viettää häitä heinäkuussa on kuumuus, mutta kun saatiin niin ihana paikka :) Nyt on aloitettava henkinen valmistautuminen kuumuuteen! Meille tulee myös teltat siihen sivulle.

Me ajateltiin mahdollisesti hankkia kuivajäätä pitämään jäitä kylminä kylmälaukuissa. On kuulemma hyvin kätevää kunhan pitää huolen ettei kukaan tietämätön käsittele jäitä. Kuivajää on huomattavasti kylmempää, joten pitää normijäät pitkään jäässä.

Eilen oli viimeinen vp ja vieläkään ei ole kaikki ilmoittautuneet/ilmoittaneet etteivät pääse... Ärsyttävää lähteä soittelemaan kaikille, että ootteko nyt tulossa vai ettekö ole. Eipä siinä kai muukaan auta...

Ihanaa kuulla että tuolit on hyvät!! Huojentavaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vilkaisu kalenteriin sai tukan pystyyn: 8 viikkoa aikaa häihin! Häävalmistelut ovat toden teolla alkaneet: papin kanssa harjoitukset varattu, ikean pöytäliinat hankittu, esteiden tutkinta laitettu vireille, kutsut postitettu, alusvaatteet ostettu, kukkakaupan kanssa suunnitteluaika varattu... mutta paljon on vielä edessä.

Yritän saada ennen loman alkua askartelut hoidettua ja muutenkin tehdä kaikkea vähän pikkuhiljaa ettei tule viime hetken paniikkia. Meillä ruokailut hoidetaan itse, joten se on sitten viimeisen viikon ongelma ja sinne en muuta halua jättää.

Vielä pari viikkoa aikaa ilmottautumiseen, ja vähän jännittää että saadaanko me yhtään vierasta sillä ilmottautuneita on vasta 2!  Meillä ei tosiaan käytetty vp:tä, vaan ilmoitathan osallistumisesta juuri sen takia että kaikki eivät oikeasti tajua vp:n merkitystä. Ja siksikin että saadaan sitten oikea vierasmäärä selville, kun kaikki eivät myöskään ymmärrä sitä että ketä kutsu koskee.

JÄnnittää toden teolla, että miten me kaikki mahdutaan tilaan. onko siitä ilmalämpöpumpusta mitään apua? Varmaan auttais jos sen laittais viilentämään jo edellisenä päivänä, sillä 100 ihmistä siinä tilassa tuottaa lämpöä ihan pirusti. Pitää varmaan miettiä tuota katoksen hommaamista, sillä jos sataa niin tupakkakatos olisi varmaan tarpeen, ja voisihan sinne viritellä perinteisen halkopinonkin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsan taas! Kysymys kaikille, joilla kutsuttavien määrä lähentelee 100 henkeä: Minkälaisia pöytäjärjestyssuunnitelmia teillä on?

Kiitos jo etukäteen!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kylläpä tämä ketju oli karannut kauas.

Tasan 2 viikkoa h-hetkeen. Uskomattoman nopeasti on mennyt vuosi!

Bändi kävi katsomassa haulitehtaan lavaa, eikä se sovi sinne joten joudumme rakentamaan vähän lisää siihen lavaan. Pianoa ei sieltä lavalta saa siirtää ettei mene viritykset. Viritykset maksaa yli 200€ joten ei ihan mitään halpaa lystiä.

Särkänniemen päättäjäiset on samaisen apäivänä, mahtaakohan ilotulitus näkyä haulitehtaalle saakka?

Omaa ilotulitusta harkittiin tee-se-itse tyyliin, mutta pitäisi olla selväpäinen ampuja jota meidän joukosta ei todellakaan löydy ;D

Pihalla ei ole mitään katosta tms. vilvoitteluun tai tupakoitsijoille, joten päädyimme hommammaan ison juhlateltan haulitehtaan päätyyn. Sisällä tulee varmasti kuuma, ja sateisella kelillä ei päästä vilvoittelemaan ilman pukujen ja kampausten kastumista, joten tämä oli ihan hyvä ratkaisu.

Järjestelyt on tosi hyvällä mallilla, ja itsellä on toistaiseksi ainakin levollinen mieli. Ihanaa, kun sen haulitehtaan avaimen saa jo hyvissä ajoin niin ei tarvitse panikoida koristelujen kanssa.

Kun juhlat on juhlittu, laitan kuvia kattauksista, pöytäjärjestyksistä (vieraita meillä 85).

Ihan uskomatonta että se hääpäivä on jo niin lähellä. Ihan harmittaa jo etukäteen, että se on sitten hujauksessa oli  :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään