Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meillä juhlapaikan vuokra on näillä näkymin 330€/pvä. Täytyy lähempänä ajankohtaa neuvotella koristeluaikaa edelliselle illalle. :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän hääpaikka, metsästysseuran majana toimiva vanha koulu, maksoi lämmityksineen 230 e. Avaimet saatiin torstaina ja maanantaina ne piti palauttaa. Hintaan sisältyi kahviastiasto 50 hengelle, pöydät ja tuolit, saunan lämmitys. Ei pöytäliinoja.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä vuokra 700 €, sisältää siivouksen. Vuokra-aika to-illasta sunnuntai-iltaan (tai oikeastaan maanantaiaamuun, koska vasta silloin avaimen tulee olla palautettu). Juhlatila ison kaupungin keskustassa, ihana vanha tiilirakennus. Tilassa on myös astiastot sadalle. Ihan hyvällä mielellä maksamme, sillä mitään "jumppasalimaista" tilaa paneliseinineen emme nimenomaan tahtoneet.

Link to comment
Share on other sites

Meillä 270€, sisältää pöytäliinat, astiat, siivouksen ja halutessaan vaikka saunan käytön. Koristelemaan saa mennä vaikka viikkoa aikasemmin ja talkkari hoitaa siivouksen, tosin eiköhän mennä häntä auttamaan siinä siivousurakassa jokatapauksessa, aika iso talo kun on.. :) Nuorisoseuran talo siis kyseessä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

M.cranella taitaa olla sama hääpäivä kun meillä.. 20.02.2010? :-X

Meijän juhlapaikka maksaa n 400 euroa astioineen ja pöytäliinoineen ja siivouksineen. Nuorisoseurojen talo päijät-hämeessä. Vuokra-aika perjantaista sunnuntaihin.

Link to comment
Share on other sites

Tilavuokra on 369 €, joka sisältää siivouksen ja astiat n. 100 henkilölle. Avaimet saadaan perjantai-iltana klo 18, ja palautus on sunnuntaiaamuna. Mielestäni ihan kohtuullinen hinta suhteellisen uudesta juhlatilasta järven rannalla :)

Jaaha, näin se mieli vaan muuttui hääpaikan suhteen :) meni nimittäin tuo edellä mainittu juhlapaikka vaihtoon vierasmäärän kasvamisen takia ja samalla kulu juhlapaikasta kasvoi 2,5-kertaiseksi. Järvenrantahuvila vaihtui jugendrakennukseen järven rannalla.. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikka ei itsessään maksa mitään, kun siihen ottaa heidän käyttämän pitopalvelun. Erikseen paikan vuokra olisi ollut 1000€. Pitopalvelu nyt varmasti muutenkin olisi otettu, joten ei ollut kovin hankala valita :) Näin ollen itse juhlapaikan hintaa on vaikea arvioida... Pitopalvelu ja juhlapaikka hintaan kuuluvat myös liinat, servetit, astiat ja siivous ja isäntäpari avustamassa koko juhlan ajan. Paikkana siis Karllundin kivinavetta Toijalassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kyselin sähköpostitse hintaa ihanasta paikasta, jonka olisin ehdottomasti halunnut hääjuhlaani. Hinta oli 4500 euroa! Voiko edes olla mahdollista vai onkohan tuo joku virhe? Onhan paikka hieno, mutta sijainti kuitenkin aika syrjäinen eikä hintaan ymmärtääkseni sisälly kuin tilan vuokra (tosin hyvin aikaa koristelulle ym.). En jaksanut koko ketjua lukea läpi, mutta en löytänyt mitään vastaavaa...

Link to comment
Share on other sites

meidän hääpaikan vuokra on 140€. koristelemaan pääsee edellisenä päivänä ja juhlat jatkuvat seuraavan vuorokauden puolelle. pitopalvelun otamme myös heiltä, ruuan hinnaksi tullee n. 25€/hlö ja pöytäliinojen pesusta veloittavat 1,50€/liina.

Link to comment
Share on other sites

Meillä hääpaikka (Knuutilan kartano Nokialla) noin 1200e. Sisältää:

- paikan vuokran elokuussa pe-la (perjantaina saa mennä koristelemaan, lauantaina sopii juhlia niin kauan kuin juhlaväki jaksaa ja sunnuntaina hääväki voi olla paikalla iltapäivään, avaimet luovutetaan sunnuntaina sopimuksen mukaan noin puolelta päivin)

- kaksi juhlarakennusta (väenpirtti + kartanon päärakennus), tanssilavan, keskiaikaisen kellarin

- majoituksen ja aamiaisen aittahotellissa hääväelle

Mielestäni on hintansa arvoinen paketti, meistä on mukavaa tarjota vieraille myös mahdollisuus yöpymiseen paikan päällä. Todella kaunis, tunnelmallinen paikka.

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikkana Ruosniemen Koitto, jonka vuokra on (pe-su) 450e, pöytäliinat jos haluaa sieltä, niin veloittavat niistä 100e pesulamaksua.

Muokattu: , käyttäjä: Leviathan
Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikka on Oulunsalon nuorisoseuran talo, hinnaltaan 600 egeä. Vuokraan sisältyy astiat ja pöytäliinat, ja vuokra-aika on torstaista sunnuntaihin. Oli vähän kalliimpi kuin ajattelin, mutta kun on näin myöhään liikenteessä (varattiin helmikuun alussa, häät heinäkuussa), ei ole varaa valittaa :D

Link to comment
Share on other sites

KYSYIN JUHLAPAIKASTA JA ILMOITTIVAT HINNAKSI N.30EUROA/HLÖ. HINTA SISÄLTÄÄ KAIKEN(pitopalvelu, siivous, kalusteet, astiat, liinat, servetit jne.)ONKO TÄMÄ MIELESTÄNNE LIIKAA PYYDETTY? TOISAALTA MEIDÄN NYT AJATTELEMALLAMME VIERASMÄÄRÄLLÄ TÄMÄ TULISI MAKSAMAAN N 1000 EUROA, ELI EI SEN SUHTEEN TULISI ÄLYTTÖMÄN KALLIIKSI. MUTTA ONKO SIIS LIIKAA?

Muokattu: , käyttäjä: titiy
Link to comment
Share on other sites

Hmm, vaikeaa arvioida kun vaihtelee paljonkin.Taitaa olla sitten aika aluekohtaista tuo hintataso.. itse olen kainuusta. pitänee kysellä kaikki potentiaaliset vaihtoehdot läpi niin tietää vaihteleeko paljonkin.

Link to comment
Share on other sites

Melko kohtuuhinataiseltahan tuo kuulostaa, kun meillä pelkkä pitopalvelu (ruoka ja tarjoilu) maksaa n.22€/hlö. Ruokalistaa ei ole ihan vielä lyöty lukkoon niin siksi hinta ei oo vielä tarkka. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä Keppihevosen kanssa. Monella pitopalvelulla hinnat ovat 20-30 e/hlö, joten siihen verrattuna tuo teidän kokonaispaketin hinta on mielestäni erittäin halpa!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...