Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Voihan KÄÄK! Meidän hääpaikka Kuopiossa veloittaa 850 euroa. Sit vielä ruuat siihen päälle ja kuoharit+kakkukahvit ym. maksaa erikseen. Henkilökunta kuuluu noihin, samoin kuin pöytäliina ja servetit. Se milloin päästään koristelemaan riippuu tilavarauksien määrästä edeltäville päiville. Siivouksesta ei kyllä ole ollut puhetta. Omat tavarathan sieltä ainakin pitää pois hakea...

Link to comment
Share on other sites

^ Auts on kyllä suht hintavaa kun ruoat tuohon vielä päälle. Vaikka ei meilläkään varsinaisesti halvalla päästä. Kallein menu on á 48 euroa mutta tilavuokraa ei oteta kun ruokailijoita yli 50. Muutoin tilavuokra 650. Hintaan sisältyy kaikki paitsi alkoholijuomat. Eli ruoan lisäksi kahvit ja kakut, siivous, astiat, pöytäliinat, hlökunta, koristelu (ne mitä ravintolan puolesta tulee: pyöreät peilit pöytien päälle, kynttilänjalat, kynttilät, buffet pöydän somistus.) Lisähinnasta sitovat toiveiden mukaiset kukat tilaan, kätevää sinänsä.

Paikkana tuo on oikea paratiisi, valoisa tila aivan meren äärellä. Tästä johtuen en pidä hintaa ollenkaan liian suolaisena. Pakko tietysti ottaa huomioon että nuo on vuoden 2009 hinnat ja muutoksia saattaa tulla ensi vuodelle mutta tuskin ihan hirveitä. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikka ei maksa mitään itsessään, 50 henkeä pitää vähintään juottaa ja syöttää niin tilavuokraa ei peritä. Ravintola siis kyseessä. Kynttilätkin kuulemma kuuluvat hintaan ja kyntteliköt :-)

Tuli mieleeni vain että mahtaakohan olla sama paikka meillä :) Kun kattelin että Helsingistä olet.. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Meillä onkin sit hintava paikka: 1600 € tilavuokra. Siihen päälle sit ruoat, mut niiden määrää "karsitaan", eli saadaan pitopalvelun hintaa pienemmäksi. Tästä tulee sit yhteensä vähemmän, kuin ois tullu yhdestä "ilmaisesta" paikasta, johon pitää ottaa pitopalvelu, joka on 40 --> euroa/naama. (Paikan omistaa ravintoloitsija, joten ymmärtäähän tuon, päälle tulis vielä sit alkoholit). Niin ja siis meidän paikkaan saa viedä omat juomat.

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikka osittain ilmainen, kun on suvun pihapiiriä,mutta juhlateltoista vuokrat n 140e, lisäksi varalle ostetaan/lainataan muutama paviljonki. Teltan vuokraan sisältyy pöydät&tuolit 48hlö:lle.

Astiat vuokrataan erikseen, hinta n 30e /50henk. Noi telttavuokrat näyttää muuten olevan paljon edullisemmat maakunnissa kuin pääkaupunkiseudulla.

Muokattu: , käyttäjä: martsu80
Link to comment
Share on other sites

Järjestämme juhlat tilausravintolassa, vuokra 200 €, siihen tietenkin tarjoilut päälle. Hintaan sisältyy liinat, servetit, jonkin verran kynttilöitä (täytyy vielä tarkemmin selvittää), luonnonkoristeita seisovaan pöytään, sekä ulkotulet pihalle (kyseessä talvihäät) ja tietenkin tarvittavat astiat yms. Paikka on aivan mahtava kelopirtti, jossa noin 100 hlö sali. Meillä vierasmäärä noin 50 hlö, joten tila jää mukavan väljäksi. Tilassa myös iso luonnokivitakka, jossa on tulet koko illan, sekä seinämä koristellaan tuikuilla talon puolesta. Tilasta löytyy myös tekniikkaa, esim videotykki, langaton mikkijärjestelmä, karaokevehkeet... eli esim. musiikit/valokuvat läppäriltä hoituu näppärästi. Ja kaikki tämä kuuluu hintaan. Paikka on meille aivan unelmapaikka, ja omistajat tuntuvat vielä olevan asiaan paneutuneita.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tilavuokra 300€, perjantai aamusta sunnuntaihin klo. 18 saakka. Vuokraan sisältyy siivous ja astiat n.80 hengelle.

Link to comment
Share on other sites

Minustakin hinta on todella kohtuullinen! Suorastaan edullinen. Meillä maksaa n. 35-40 euroa/hlö Kuopion suunnalla (hinta riippuu miten laajan ruokavalikoiman mm. alkuruoissa haluamme). Hintaan kuuluu alkuruoat, pääruoka, kakku&kahvit, servetit, kynttilät, tarjoilu ja juhlapaikan koristelu.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tilavuokra vähän päälle 600€. Paikka on Turun Ruissalossa. Siihen kuuluu siivous. Ei ole kovin helppoa löytää Turusta paikka, mihin voi viedä omat juomat. Siinä kuitenkin säästöä isoissa häissä paljon.

Link to comment
Share on other sites

Joo...o... Meillä juhlapaikka lääkiksen kiltatalo Walhalla maksaa 500 eur/vrk. Siis meillä la-aamu 11.00-su aamu 08.00. Hinta sisältää siivouksen, ei mitään muuta. Tilat ovat huonossa kunnossa ja rumat. Valintaperusteet oli seuraavat; pitää voida tuoda oma pitopalvelu, juomat, pitää olla keskustan lähellä, mutta silti suojaisassa paikassa., pitää mahtua yli 80hlö. No juu, nämä vaatimukset + se,että varasimme vasta puoli vuotta ennen juhlia = vaihtoehdot vähissä.

En tiedä, itkettääkö vai naurattaako. **ttu. Kun katseli noita toisten varaamia kartanokuvia... :/ noh, toisaalta en olis halunnut kartanoakaan. Ainoa mikä kismittää, on kohtuuton hinta paikan tarjontaan nähden.

Link to comment
Share on other sites

Tuo 30€/hlö on minunkin mielestäni ihan kohtuullinen. Kyselin juuri äskettäin eräästä paikasta hintoja ja heillä tilavuokra oli erikseen 500€ ja siihen pitopalvelun osuus about 32-35€/hlö, joten meille olisi tullut maksamaan laskujeni mukaan noin reilu 3000€ - pöyristyttävää..... :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No, meillä paikka itsessään maksaa muistaakseni 25€/hlö, päälle muutama satanen perusmaksua ja tämä ei siis vielä sisällä pitopalvelua. Paikka ja ruoka tulevat maksamaan meillä varmaan n. 5000€, mutta niistä ei kyllä edes haluttu tinkiä ja paikka on juuri täydellinen meille... Eli halvalla olette päässeet! :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

350e juhlapaikan vuokraus avaimet saa torstaina iltapäivällä ja palautus maanantai aamuna. Juhlapaikka on Vaasassa meren rannalla ja jos vieraita tulee veneellä saa yöpyä laiturissa samaan hintaan. Itse pitää siivota.

Link to comment
Share on other sites

Meilla juhlapaikka maksaa 880€ ja avaimet saadaan perjantaina puolenpaivan aikoihin ja avainten palautus sunnuntaina samoihin aikoihin. Hinta sisaltaa myos 100 hengen astiaston. Haat ovat Espoossa.

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikka maksaa 250e.

Avaimet todennäköisesti saadaan jo torstaina illalla ja palautus on sunnuntaina iltapäivällä.

Häät ovat Liedossa.

Link to comment
Share on other sites

Todella halpaa!

Tänään kyselin yhdestä pitopaikasta, ja heillä maksaa paikan vuokraus 720€ ja ruoka noin 30€ per pää. Meille tuo on liian kallis. Harmi sinänsä. Tosin ainoa vapaapäivä heillä olikin 24.7.2010 ja tuo on ainoa lauantai heinäkuussa, mikä meille ei käy, joten ei niinkään harmita.

Link to comment
Share on other sites

Me ei olla varattu vielä juhlapaikkaa mutta kyselty on.

Työväentalon vuokraus on 300€ pe-su. Kuuluu astiat ja pöytäliinat ainakin.

Toinen paikka maksais 720€ ja tohon vielä menu päälle, noin 30€ per nuppi. Liian kallis meille. Eikä se oliskaan vapaana meidän hääpäivänä.

Tällä viikolla on saatava paikka varattua, joten alkaa hillitön etsintä ja puhelisoittojen vyyhti.

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa 570€ lauantaipäivä elokuussa. Hintaan kuuluvat ainakin astiat ja kalusteet. Vuokra on juhlapäivälle ja edellisen päivän valmistelu maksaa hiukan ekstraa. Mun mielestä kuitenkin kohtuullinen, kun ollaan kerran vielä pääkaupunkiseudullakin. Ja siivota ei juurikaan tarvitse itse.

Kävin katsomassa muutamaa paikkaa, mutta tässä oli hinta-laatu-suhde parhaiten kohdallaan. Nätti paikka ja pienellä koristelulla voi saada upean:) Paikka on Hyrylän torppa Tuusulassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...