Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meidän hääpaikka maksaa 11e kaikilta yli 12-vuotiailta. Juhla-aika on klo 15.30-24, sen jälkeen tuntitaksa on 100e. Näihin hintoihin kuuluu tilat, ruoka- ja pöytäliinat, kaikki mahdolliset astiat, keittiön käyttö (pitopalvelu tulee muualta) sekä kynttilät ja paikan siivous.

Arvioitiin että hintaa n. 650eeroo, kun lapsista ei onneksi tarvii maksaa mitään :)

Täältä pääsee kattoon meitin paikkaa (jos kiinnostaa):

http://www.smokesauna.com ja sitten Pellepyy

Link to comment
Share on other sites

200 euroa - nuorisoseuraintalo Jyväskylässä.

Avaimet saadaan myös perjantaina ja sunnuntaina (riippuen pidetäänkö siellä huutokauppaa) palautus puoleen päivään mennessä - jos ei ole huutokauppaa niin ajalla ei ole niin väliä...

Link to comment
Share on other sites

Hinnat riippuu ihan paikkakunnasta ja juhlapaikasta.... Täällä pääkaupunkiseudulla kartanoiden vuokrat ovat toista tonnia, kun taas nuorisoseuran taloista joutuu maksamaan parista sadasta viiteen sataan.

Meille on vuokrattu nuorisoseuran talo Espoosta, vuokra 400€, perjantaina pääsee koristelemaan ja sunnuntaina puoleenpäivään mennessä pitää olla siivottu.

Link to comment
Share on other sites

Meidän paikka, nuorisoseurantalo Vantaalla, maksaa 370. Avaimet saadaan perjantaina ja luovutus sunnuntaina klo 15 mennessä. Hintaan kuuluu kaikki astiat ja siivous.

Kohtuuhintainen mielestäni, verrattuna pääkaupunkiseudun hintoihin yleensä.

Link to comment
Share on other sites

Elikkä meillä on eräänlainen toiminyakeskus juhlapaikkana.Hintaa tais olla 250euro.

Avimet saadaan pe klo12 .He pistävät pyödät paikoilleen.Koko juhlan ajan siellä on valvoja.

JA paikkaa ei tarvitse siivota kunhan vie tavarat pois jotka sinne on tuonut.

Joten minun mielestä ihan hyvä diili

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikassa vuokra lauantailta on 202 euroa ja siivous 59 euroa. Lisäksi perjantaina valmistelusta täytyy maksaa 85 euroa.

Vuokra-aika lauantaina on klo 24:ään asti ja sen jälkeen saa "lunastaa" lisätunteja niin pitkään kuin haluaa. Sunnuntaina pääsee noutamaan tavaroita 17 euron tuntitaksaan, mutta kun on ottanut sen siivouksen "talolta" niin siellähän ei ole muuta kuin omien tavaroiden ulos kanto, tuskin menee tuntiakaan. Eipähän tarvitse vaivata ketään sillon yöllä tavaroita kantamaan.

Eli jos pärjää aamun koristelulla ja pitopalvelun ei tarvitse tuoda mitään tavaroita ennen lauantaita, siivoaa itse ja roudaa kamansa pois yöllä pääsee 202:lla eurolla mutta se mitä me suunnittelimme, tulee maksamaan 414 euroa, mikä mielestäni silti on ihan kohtuullinen ajatellen sijaintia ja kulkuyhteyksiä.

Link to comment
Share on other sites

En nyt aivan varmana tiedä, kun anoppi on tuon paikan hoitanut, mutta näin oli tutuilla samaisessa paikassa. Eli tila ei maksa mitään, käyttämänsä vesi + sähkö on maksettava. Tilaa saa käyttää vaikka koko viikon, ja siihen mennessä pitää olla siivottuna kun siellä on seuraava tapahtuma. Tuolit ja pöydät on valmiina, kaiken muun joutuu sitten muualta hankkimaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on sellanen nuorisoseura-tyyppinen paikka Länsi-Uudellamaalla. Hinta 202 euroa, koristelemaan pääsee jo keskiviikkona. Siivous kuuluu hintaan, eli itse ei tartte näppejään liata sunnuntaina  ;D Paikka nyt ei ole mikään huippu kaunis, mutta eiköhän siitäkin koristelulla kivan saa.

Toinen vaihtoehto oli todella kaunis kartano, mutta vuokra oli 900 euroa. Päätimme säästää siinäkin kohtaa ja panostaa iki-ihanaan häämatkaamme  :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest anastasja

meidän häät on helluntaiseurakunnassa. ja koska ollaan sen seurakunnan jäseniä, niin meidän ei tarvitse maksaa kun vaan jotain 20 euroa vuokrasta.  

Vihkiminen ja juhlat pidetään yläkerrassa ja alakerrassa ( ruokalassa ) on sitten ruokailu.

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikkana on perinteinen nuorisoseurantalo Kirkkonummella. Vuokra on 340 euroa ja vuokra-aika perjantaista klo 17:stä sunnuntai-iltapäivään. Hintaan kuuluu astiat 100 hengelle. Siivouksen ostamme myös ja siitä tulee 85 euroa lisähintaa. Mielestämme se on kuitenkin hintansa arvoinen, kun ei tarvitse nakittaa vanhempia sunnuntaina siivoamaan.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä 150 henkeä vetävä "tupa" järven rannalla rantasaunoineen maksaa muistaakseni 170 euroa. Koristelemaan päästään torstaina tai perjantaina, sunnuntaina pitää palauttaa avaimet. Itse pitää siivota myös.

Käytiin juuri katselemassa siellä, on se upealla paikalla - jylhää ja kaunista! Emme enää talven jälkeen muistaneetkaan, miten hienoa siellä oli  :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...