Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

. Posted by: pp79 Posted on: 27.03.03 klo 07:28:06

Meidän paikka, nuorisoseurantalo Vantaalla, maksaa 370. Avaimet saadaan perjantaina ja luovutus sunnuntaina klo 15 mennessä. Hintaan kuuluu kaikki astiat ja siivous.

missäpäin Vantaata löytyy tuollainen paikka ja montako henkilöä sinne mahtanee mahtua?? :)

Link to comment
Share on other sites

Kysäsin hintoja eräältä matkailualueelta, jos meidän häät ois järjestetty siellä. Tilana ois ollu sellainen tanssipaviljonki upealla paikalla järven rannalla. Anniskeluravintola vieressä. Tilavuokra ois ollu 500 euroa jos väkeä alle 120 henkeä ja 850 euroa jos yli 120 henkeä. Siihen vielä ruuat yms päälle. Niin ja lauantai-iltana ois pitäny sali luovuttaa tansseja varten jo klo 19. :(  

Meidän häät pidetään nyt kyläkoulun liikuntasalissa josta tarvitsee maksaa noin 60 euroa koko viikonlopulta. Ja saadaan juhlia vaikka aamuun asti.  :)

Ja tämä on pohjois-pohjanmaalla.

Link to comment
Share on other sites

Miedän juhlapaikka maksaa 170 eur. Perjantaina saadaan avaimet ja sunnuntaina palautetaan. Eli hyvin on aikaa koristella ja siivota seuraavana päivänä.

Täysin sama meillä!! ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä 150 henkeä vetävä "tupa" järven rannalla rantasaunoineen maksaa muistaakseni 170 euroa...on se upealla paikalla - jylhää ja kaunista!

Missä tuo paikka on? Juuri tuollaista etsimme, mutta emme tarpeeksi läheltä löytäneet. Kuulostaa aivan upealle!

Meillä hääpaikka (siis ruokailu-) ei maksa mitään, mutta rantalava maksaa 165 euroa! Aika hurjalta tuntuu, kun sitä ei saa käyttää kuin klo 24 asti  :P Paikka on kuitenkin jotakuinkin täydellinen, niin joutuu sitten maksamaan vähän enemmän ruoista ja muusta.  Hyvä puoli tuolla lavalla on, että sinne saa tuoda omat eväät eli iltapala voidaan järjestää itse, ei tarvitse sitä erikseen ostaa sieltä juhlapaikalta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlapaikkana nuorisoseurantalo Itä-Suomessa ja viikonlopun vuokra on 135 euroa. Sunnuntaina tarvitsee siivota vain isoimmat sotkut, muttei mitään lattianpesua tai sellaista...

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikka tulee maksamaan noin 300-400 euroa. Pääsiäisloman aikana  mennään sopimaan vuokraamisesta, menusta jne.  Tottakai oisin halunnut paikan halvemmalla  ;D mutta on niin nätti kartano kyseessä, että sinne oli pakko päästä häitä pitämään!  :-X  (jos kiinnostaa, niin tsekkaa www.sakumaja.ee/sakumois.html)  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä täällä Vaasassa maksaa meren rannalla hieno vuokrapaikka 200 euroa. Avaimet saa hakea jo torstaina ja palauttaa ei tarvitse kuin vasta tiistaina.

Link to comment
Share on other sites

Meillä vuokralla hieman erilaiset, mutta hulppeat juhlatilat eräästä vanhasta kaivoksesta. Tila sijaitsee upealla paikalla, näkymät ulkona ovat huikaisevat, täytyy vain toivoa aurinkoista säätä:) Vuokra meillä 300 euroa (tosin hieman tinkitty), siivota pitää itse  ::)

Link to comment
Share on other sites

Hääjuhlamme on Berghyddanin nuorisoseuran talolla, mikä on idyllinen vanha puutalo Helsingin Vanhassa kaupungissa. Vuokra tilasta on 720€ mutta se pitää sisällään siivouksen. Tila on yhtenäinen ja sinne mahtuu max 110 hlö. Paikalla on myös oma caterinpalvelu, mitä kautta ruoat pitää tilata, juomat voi hoitaa paikan päälle itse, mikä mahdollistaa juomien tarjoamisen. Ravintolahinnoilla ei se olisi mahdollista.

Link to comment
Share on other sites

Vähän rupeaa meidän juhlapaikan hintä hirvittämään - se kun on noin 600 euroa jos oikein muistan ::)

Toisaalta se on kyllä meillä täydellinen paikka, joten kai siitä voi vähän (tai tässä tapauksessa paljon  ;) ) maksaakin...

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikan (VPK-talo) vuokra 250e ajalle pe-su. Astiat 150 hengelle kuuluu vuokraan. Pöytäliinoista ja muista yksityiskohdista en ole varma, kun en ole varannut paikkaa itse.  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tanssilava Kanta-Hämeessä 350 euroa. Torstaina saadaan avaimet ja sunnuntaina 14.00 mennessä pitää olla siivottuna.

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikka maksaa 29E/h. Edellisenä iltana päästään koristeleen paikka ja järjesteleen kaikki valmiiksi juhlapäivää varten. Ja tuo tuntivelotus lasketaan vain juhla-ajalta. Laskeskelin että juhlapaikalle saavutaa noin 17.30 ja lopetellaan varmaankin noin 01.30 eli vuokraa tilalle tulee 232E.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee todennäköisesti juhlapaikaksi Haminan Pursiseuran paviljonki. Paikka on todella upea! Hinnaksi tulisi 25€ / henkilö, mutta tilavuokraa ei tarvitse maksaa erikseen. Hinta sisältää sitten KAIKEN...

Link to comment
Share on other sites

Muita (lukittuja) keskusteluja juhlapaikkojen hinnoista löytyy täältä:

Minkä hintaisia tilavuokria?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056028376

juhlatila

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056068363

Eli jos joku on kiinnostunut, niin voi käydä katsomassa, mutta yleiset keskustelut juhlapaikkojen hinnoista käydään tässä ketjussa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikan vuokra on 817 euroa. Hinta on aika kallis, mutta on paikka myös sen arvoinen. Arvokasta vanhaa kartanoa ei myöskään tarvitse mitenkään koristella, joten siinä säästää jonkin verran.

Link to comment
Share on other sites

Leirikeskus Sammalniemi.

Ei maksa mitaan kun otamme pitopalvelun heidan kauttaan.

Paikka kaytettavissamme perjantaista sunnuntaihin, astiat ja tykotarpeet tulevat heidan kauttaan. Vierailla yopymismahdollisuus 68 euroa per huone.

Pitopalvelu 32 euroa per nenu sisaltaen pitopoydan, iltapalan seka kaiken tarjoilun.

:)

Muokattu: , käyttäjä: chick
Link to comment
Share on other sites

Tampereella    Irjalan Makasiini 230,-€

                      Haiharan kartano 505,-€

                      Hatanpäänkartano 630,-€

Link to comment
Share on other sites

Meillä tällä hetkellä ykkösenä listalla paikka jonka hinta on 900 ekkee pe ilta - su päivä. Siivous, astiat, systeemit kuuluu hintaan sekä lisänä 10-15 majoituspaikkaa. Paikka on aiiiiivan ihana järvenrannalla keskellä korpea, vieraita mahtuu 250 maksimissaan, tosin ajattelimme pitäytyä 100  :)  Eli bileet jatkuu läpi yön  8)

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlia vietetään vanhalla maamiesseurantalolla, vuokra oli muistaakseni 85€, siivous 35€, eli eipä paljon mitään. Ja paikka on kuitenkin kunnostettu ja mielestäni erittäin kaunis!  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...