Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meidän hääpaikan tilavuokra on 1500, tosin hinta sisältää kuljetuksen lautalla/laivalla juhlapaikalle. Ruokakaan ei ole kovin halpa, sillä se maksaa 39 euroa/henkilö. Paikassa on A-oikeudet, joten myöskään alkoholissa ei ole mahdollista säästää. Lopullista summaa emme ole vielä edes uskaltaneet laskea, sillä vieraitakin  on tulossa noin 150. Mutta näitä päiviähän on vain yksi elämässä ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest K.a.i.s.a

Meidän juhlapaikka maksaa 400 euroa viikonlopulta+sauna (varmaan parikymppiä). Juhlapaikka on tosi iso, joten kaikki vieraat mahtuvat varmasti ja jää vielä ylimääräistä tilaa tanssia/järjestää ohjelmaa vieraille. Hyvä kun paikan sai varattua koko viikonlopuksi niin kerkeää koristelemaan ja siivoamaan paikan ilman suurempaa stressiä.

Link to comment
Share on other sites

Olen hiukan yllättynyt nyt kun tutkin tilojen vuokrahintoja.

Halvimmillaankin saa  200 eurolla 6 tuntia Maarian pappilassa (Turussa), edullisempia paikkoja en ole löytäny kuin seurakuntien tilat, mutta niissä ei saa soittaa musiikkia eikä tarjoilla alkoholia... että sellasta.

Kai sitä on poakko ottaa joku kallis juhlatila sitten... :-/

Link to comment
Share on other sites

Olisi kiva, jos kertoisitte viesteissänne, missä juhlapaikkanne sijaitsee ja mikä se on! Etenkin Pääkaupunkiseudulta kaipaisin hyviä vinkkejä juhlapaikoista.

Meille pitäisi löytyä kaunis hääpaikka Espoosta, Helsingistä tai Kirkkonummelta 110-130 hengelle. Meren läheisyys iso +, samoin piha, jossa voisi olla ulkona (ei välttämätön). Ja mielellään sellainen, johon voisi viedä omat juomat.

Kulosaaren kasinoa olen miettinyt, mutta sinne ei saa viedä omia juomia. NJK ja Klippan, miten niiden laita on ja missä summissa pyörivät hinnat?

Entä onko kokemusta Majvikista Kirkkonummelta? Löytyykö espoosta jotain kivoja ja kauniita paikkoja?

Onko kokemusta seurakunnan leirikeskuksista, esim. Hvitttorp (siellä ei tosin voi tarjoilla alkoholia kuulemma lainkaan).

Hyviä neuvoja kaipaileva,

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan varattu juhlapaikaksi leirikeskus ja rantasauna.

Sijaitsee aika ihanalla paikalla järven rannalla ja n. 30 km päässä Joensuusta.

Paikka on aika pieni, joten me tingimme tanssilattiasta, että saamme meidän n. 65 vieraalle istumapaikat.

Varaus on ajalle pe-su (43 €/vrk) ja erikseen saunatupa la-su (100 € + 68 €), hintaa siis yhteensä 297 €.

Mitään rajoituksia juhlimisen suhteen ei ole, mutta koska leirikeskusrakennuksen päädyssä asustaa joku, olemme suunnitelleet siirtyvämme juhlimaan jossain vaiheessa iltaa (esim klo 19) saunarakennukseen.

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikka, jos saadaan maksaa joko 60€ tai sitten 83€, on asukas talo tässä lähellä..isommat häät n.130 vierasta, olis myös onnistunut siinä ja hinta olis 350€. Mutko meit on alle 30, niin noin halvalla, jos vaan saadaan. Astiat ym. kuuluu hintaan. Halpaa! Ja vaikka onkin ns. asukastila, niin penkit on juurikin sopivia värityksiltään, että saan juhlatilasta miehen mieleisen...mikäli osaan sen somistaa ;)

Link to comment
Share on other sites

En vissiin ole tähän vastannut. Meillä juhlapaikka maksaa 250e sis. astiat, pöytäliinat. Aikaa on to-su, juhlia saa niin kauan kuin huvittaa ja ylhäällä on vielä huone jos haluaa majoittua. Ja 50 eurolla otettiin siihen vielä siivous, ei tartte tehä sitten sunnuntaina muuta kuin hakea omat tavaransa pois, muu hoituu talon puolesta.  ::) Olen tosi tyytyväinen!!  :-X

Ja paikka on Orimattilassa...

Link to comment
Share on other sites

Plaah, eip saatu tota ekaa vaihtoehtoa, niin hirvenpään maja ja hinta pyörii siinä 200€ kieppeillä. Hintaan kuuluu siivous ja astiat. Klo: 23.00 pitää olla musiikin jo lakannut, mut enpä tiedä, että tuleeko meille sitten millasta musiikkia??? Eipä hirveen kallis, mun mielestä..ja siellä kun on takkakin :-X

Link to comment
Share on other sites

Oon varmaan jotain jo tänne kirjotellutkin, mutta tässä siis lopullinen tieto.

Juhlapaikkana vanha kyläkoulu, jossa aivan loistavat tilat järjestää juhlat. Hintaan, joka on 6,5 e/nokka, kuuluu astiat, liinat sekä henkilökunta tarjoilemaan ja tiskaamaan iltapalaan asti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...