Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Meillä on 100€ + 10€/henkilö, eli hinnaksi tulee 700€. Aivan upea ja tunnelmallinen kartano saatiin :D. Kaikki astiat, liinat ja kynttilät included. Tuntuu kyllä näin muita katsellessa aika hintavalta, mutta en haluaisi itse juhlia seurojentalolla. Tämä siis sopii meille verrattuna ravintolahäihin...

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät pidetään Kämp hotellissa. Hintaa tulee 840e ennakko, illallinen pöytiin n. 75e/henk.+ juomat, kaikki muu kuuluu hintaan ja hääyö kaupanpäälle.

Hintaa tulee vain hieman enemmän kuin jokin kiva huvila pitopalvelulla ja koristus ja siivous kuluilla, ja tietty se hotelliyö päälle. Kun vieraita on vain 30 on ravintola meille paljon järkevämpi valinta. Onhan puitteet kuitenkin aivan upean loistokkaat... ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikan vuokra 138e aika halpa :) siihen sitten kuuluu meilkein kaikki tarjoilu jutskat, kattilat, lautaset yms. koristeet, pöytäliinat ja servetit täytyy oikeastaan vaan hommata itse, tosin tuolla hintaa paikan saa vaan vuorokaudeksi ja se täytyy siivota sitten juhlien jälkeen :'( josta kyllä sulkin kanssa ajateltiin luistaa ihan tyystin kokonaan ;) Huolestuttaa jo valmiiksi että kuis kiire on sitten aamulla kun juhlapaikan saa käyttöön klo.10 ja vihkiminen on kello 14, mutta ei kai siinä kauaa mee ku paikat laittaa valmiiksi ku ei ole mitään kovin "suurta ja prameeta" tarkoitus järjestää, eli ei ole tarkoitus laittaa paljon koristeita ja seisova pöytä on tulossa, itse en kylläkään paikalle taida keretä ;) täytyy pynttäytyä :D tulipas siinä paljon asiaa asian vierestä :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlatilan vuokra on 420e. Vuokra-aika on PE klo.12 - SU klo.12.

Mielestäni hinta ei ole paha, koska pääkaupunkiseudulla hinnat ovat yleensä paljon korkeammat.

Meidän juhlatila sijaitsee Sipoossa.

Pitopalvelu tulee suvusta, joten säästämme siinä sitten aika paljon. :)

Link to comment
Share on other sites

900 euroa...  :o (suurin yksittäinen menoerä) Mutta sen arvoinen...  :-X  Juhlapaikasta tulevat myös ruuat n. 25e/naama (+ lautaset, kangasservetit, pöytäliinat, pöytäkukat...) sekä siivous. Lopullinen summa tulee olemaan noin 3500 euroa. Juomat tuomme itse.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nanna74

Meillä maksaa 190€, tilaan kuuluu kaksi tilavaa salia, keittiö ja loppusiivous, vuokra-aika to-ma, iso piha mihin mahtuu paljon autoja ja ihmisetkin vielä ulkona mahtuu oleilemaan jos niin haluaa, pöydät ja tuolit.

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa noin 400 €. Hintaan kuuluu juhlapaikka, neljä mökkiä ja muistaakseni viisi huonetta eli yöpaikkoja suunnilleen 40 henkilölle. Ja rantasauna! Luultavasti siis kaikki halukkaat mahtuvat yöpymään. Mielestäni ei kauhean kallis, paikka on mahtava, järven rannassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Virailija(Guest)
Meillä tilanvuokra maksaa 1000e  :-/!!!Siihen kuuluu siivous, liinat ja astiat,pöydät ja tuolit..Tila vuokrattu pe-su. Majoitus n.40henk. ja 10henk. sauna.iso pihapiiri lastenleikki paikka. Veden äärellä   :-X

Mikä tämä paikka on?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...