Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Kylläpä vaikuttaa halvoilta hinnoilta... Onkohan täällä muita Etelä-Pohjanmalta :-? Hieman mietityttää kun täällä pitää nuorisoseurasta maksaa n. 550€ vuokraa, jos PK seudullakin selviää samalla hinnalla! Tosin tila on käytössä 4-5 päivää ja hintaan kuuluu siivous sekä kalusto. Silti joka paikasta puuttu jotain; kuohari lasit, wc ja käsipaperit yms. pientä, josta helposti tulee lopulta suurta... Vielä ei olla mitään varattu lopullisesti joten jos joku tietää hyviä paikkoja niin ehdotuksia otetaan vastaan  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Maikku77(Guest)

Voisitteko kertoa myös juhlapaikkojen nimet ja sijainnit? Olisi kiva saada vähän ideoita, kun omia häitä rupeamme pikkuhiljaa suunnittelemaan tänne pääkaupunki seudulle. Yhtä paikkaa katsoin, jossa on tilavuokra n. 1200, sis siivous ja astiat. ym mutta ei tarjoilua. Ruoat n. 25Eur/hlö.

Taitaa olla sitten melko hintava..kyllä vähän kauhistuinkin kun rupesin kuluja laskemaan. On kyllä oikein kaunis paikka järven rannalla.

Link to comment
Share on other sites

Guest pauliina_

Juu, olisi kiva saada tietoon paikkojen nimiakin.

Ravintolajuhlissa olisi se hyva puoli etta kaikki on talon puolesta, eika tarvitsisi huolehtia mistaan siivouksista yms. Toisaalta sitten se hintakin on sellainen. Esim. katselin Kulosaaren Casinoa. Todella hieno ja romanttinen paikka mutta kun sen n. 40 euroa/nuppi sijoittaa ruokaan ja siihen jonkin verran juomia paalle, niin kylla siita kertyy aikamoinen paketti. Vieraita meilla olisi varmaan noin 60-70.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä maksaa 1900 € eikä sisällä kun paikan ja astiat. Törkee hinta  :o, mutta onpahan sitten hiano. Eikä ollu edes kallein paikka mistä pyydettiin tarjous, täällä pääkaupunkiseudulla kun saa tosiaan maksaa ittensä kipeeks...

Melkein tuli sillon tarjouksia pyytäessä keväällä itku, ja ihmettelin miten ihmisillä on varaa mennä naimisiin, mutta nyt on jo asennoitunu siihen, että ei auta kun säästää sitten!  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei juhlapaikasta peritä mitään vuokraa, koska se on henkilökunnan perhejuhliin maksuttomasti varattavissa. Ennen ko. paikasta piti pulittaa kokonaiset 100e, mutta ohjeistus muuttui juuri ennen kuin ehdimme varata paikan. juhlapaikka on käytössä pe- aamusta ma-aamuun, ja paikan vuokra/varaus sisältää tilan, astiat, keittiön käytön, siivouksen, biljardihuoneen käytön, saunatilat.

Link to comment
Share on other sites

meillä juhlapaikkana vanha kunnostettu kartano. Vuokraa ei makseta erikseen. Ruuat tulee meillä maksamaan noin 25 e/henk+juomat. Siellä on myös huoneita mitä vieraat saavat vuokrata, hääsviitti kuuluu hintaan. Pihassa on myös sauna minkä saa lämmittää ja sinne voi viedä boolin.Edullinen ja tosi kiva paikka.

Link to comment
Share on other sites

124+45e :) hintaan sisältyy "tarjoiluun sopivaksi laitettu" sali, pieni takkahuone pukeutumishuoneeks sekä talonmiehen että siivojien palkat. kunhan vaan saadaan...kyseessä on seurakuntakeskus, joten keittiötäkin toivomme...:) ja kirkkotilakin siinä on ohessa, vihille siinä. se ei tietääkseni maksa mitään :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän paikka tuntuu nyt kalliilta, verrattuna muiden hintoihin. Meillä on nuorisoseurantalon tyylinen paikka 450 euroa. Paikka ei sisällä liinoja yms., eli pelkkä paikan vuokra. Toinen varteenotettava paikka on kartano, joka on 4.60/hlö, sisältäen pöytien laiton, liinoituksen ja astiat.

Niin, ja asumme Etelä-Pohjanmaalla!

Link to comment
Share on other sites

Tässä teille hiukan järkytystä... Varasin Hämeenlinnan Vanajanlinnan ensi kesälle, mutta peruutin kyllä hiljattain, hinnan ollessa aivan törkeä!

Siis, pelkkä tilavuokra on 3900 euroa. Se kyllä sisältää 20 hotellihuonetta, mutta jos vieraat eivät tule kaukaa, jäävät huoneet tyhjilleen. Ja siis tilavarausta ei pysty tekemään ilman niitä hotellihuoneita. Tilavuokra ei sisällä vielä mitään tarjoilua ja eipä sekään halvimmasta päästä ole...

Ehkä tämä lohduttaa kaikkia, jotka pitävät omaa juhlapaikkaansa kalliina.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...