Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meillä on juhlapaikka Valkeakoskella Melankärjessä ja sen vuokra on 240 ekee sis. tila, tuolit, pöydät sekä mainio keittiö pitopalvelulle ;). Tila on mitoitettu n.100 juhlialle. Avaimet saa perjantaina ja pääsee koristeleen... Hääpäivänä kemut pitää lopettaa klo 24 mennessä :-/....Ja sitten sunnuntaina paikan siivous ja maanantaina avaimien palautus.

Meillä on erikseen pitopalvelu jonka kautta tulee astiat , liinat, ruuat ja kakkukahvit....Eikä hinta ole päätähuimaava 18-20e/aik.

lapset 7-12v. -50% ja 0-6v. ilman. ::) ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Kovin on vähäisesti infoa kerimäki-savonlinna -akselin juhlapaikoista ja kokemuksista, kertokaa hyvät ihmiset!  ;D

Olin viime keväänä kaverin häissä Lehtiniemessä. (Siellä jossain Savonlinnan kupeessa, ei tarkempaa tietoa paikannimistä ::))

Paikka oli mukava, ja varsinkin pihapiiri on todella viihtyisä. Lämpimällä/hyvällä säällä varmasti toimintaa voisi olla myös ulkosalla. Lehtiniemi on kai jonkinlainen ammattioppilaitos ja ruoat oli kaiketi opiskelijoiden tekemiä (hyviä!)joten ei varmaan kauheana kalliita.

Paviljongilla kai pidetään myös jonkin verran häitä. Olin siellä yksissä häissä pari vuotta takaperin ja ihan mukava paikka. Pihaa ei ole niin kamalasti, mutta palvelu pelasi! :)

Link to comment
Share on other sites

Kovin on vähäisesti infoa kerimäki-savonlinna -akselin juhlapaikoista ja kokemuksista, kertokaa hyvät ihmiset!  ;D

Hei Mareca,

itse mietin Olavinlinnaa, hääpaketti muistaakseni 500 euroa. Hieno paikka, mutta miinuksena omasti mielestäni se, että Amicalla on yksinoikeus tarjoiluihin. Sen takia ei päädytty siihen. Sitten on Taipaleenniemi, ihan viihtyisä paikka ja järven rannalla ja edullinen. En tosin nyt muista hintaa. Ruusuhovi Rantasalmella on myös todella ihana paikka, vaikka saattaa tietysti olla hieman liian kaukana, etenkin jos vihkiminen Kerimäen kirkossa. Meillä on seremonia juhlapaikalla, joten siksi vakavasti mietin tuota Ruusuhoviakin. Siellä ei ole tilavuokraa, mutta kaikki ruoat ja juomat pitää ottaa talon puolesta.

Link to comment
Share on other sites

Me juhlimme Helsingissä. Tilavuokra 1100 la-aamusta su-aamuun. Ei ollut kovin montaa vaihtoehtoa isommalle porukalle, minne vielä saisi viedä omat viinakset.

Tuntuu vähän isolta summalta, mutta kerrankos sitä..ja tykättiin niin kovasti paikasta :-X

Hei Mares,

saako udella mikä paikka??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä hääpaikka Turussa maksaa noin 500-600€, riippuen siitä mihinkä asti juhlitaan. Paikka on aivan keskustan tuntumassa, ruuat tulee muualta ja juomat tuomme itse. Astiat ja pyötäliinat yms tuo pitopalvelu, mutta hyvä keittiö tilassa kuitenkin onneksi on, samoin pöydät ja tuolit.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin paikka tuli ilmaiseksi. Seurakuntalaisena sain seurakunnan leirikeskuksen valmistelupäiväksi ja hääpäiväksi ilmaiseksi! Muutenkin kahden päivän vuokra olisi ollut yhteensä vain noin 100€. Eli aika suuresti ollaan säästetty. Muita vaihtoehtoja tutkaillessa kävi nimittäin ilmi että kallista on.. Ruoka plus tilavuokra olis tullu maksamaan muualla ainaki sen 1000€. Nyt voidaan satsata sit enemmän ruokapuoleen ku tilat on ilmaset  :)

 

Link to comment
Share on other sites

Meillä nuorisoseurantalo Pohjanmaalla, tilat käytössä ke-ma, hintaan kuuluu tilat mahtavine keittiöineen, pöydät, tuolit, astiat ym. 650e + 50e mahd. siivouksesta. Pöytäliinojen pesulalasku tulee myös asiakkaalle. Ja tämä on mielestäni melko kallis, mutta kun haluttiin yksi yhteinen iso tila, missä kaikki vieraat näkevät ja kuulevat tapahtumat, niin tämä oli tällä leveyspiirillä unelma. :-X

Link to comment
Share on other sites

Kysyin nyt hintaa yhdestä ihanasta paikasta, ja tällaista tuli:

pe-su 750 € + alv 22%

sisältäen astiaston käytön, soittimet (cd,dvd,mp,karaokelaitteet,videotykki ym), pöytien kattauksen haluttaessa, keittiön (sis.uunit,kahvinkeittimet ym.) käytön, wc-tilojen varustuksen, opastuksen ja tilan sulkemisen.

Pitopalvelun saa ko. paikkaan valita itse ja samoin juomat voi tuoda itse. Tunnelmallinen sisustus ja rauhallinen sijainti kuitenkin lähellä kaupunkia on plussaa. Paikasta ei tarvitse poistua aikaisin, mutta bileiden päättymisaika pitää olla tiedossa kuitenkin etukäteen (en tiedä kuinka paljon etukäteen), jotta vartiointiliike voi käydä sulkemassa paikat juhlijoiden jäljiltä.

Paikan nettisivuilta luin myös, että hoitavat myös siivouksen (ja käsittääkseni tuohon hintaan), mutta aika suolaiselta tuntuu silti. Mitä olette mieltä, oi kokeneemmat morsmaikut?  :-?

-edit-

Vastaanpa itse itselleni, tuli käytyä tsekkaamassa tämä paikka ulkoapäin tänään, ja tuo hinta on todellakin yläkanttiin ihan jo sen ympäristön takia.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Niin, no, loppuviimein paljastui että se ei edes ollut kalleimmasta päästä näistä meidän haaveilemistamme paikoista..  :-/ Mutta tosiaan se miljöö ratkaisi, tuo oli keskellä tehdasaluetta, pihalla tyyliin rekkoja ja jotain autonromuja niin että nou thänks..  :P

Nyt lähinnä laskeskellaan tuleeko järkevämmäksi ottaa paikka, jossa tilavuokrat sisältyy menuihin vai sitten erikseen maksella tilavuokraa ja vielä päälle pitopalvelua.

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikan vuokra on 350 euroa, juhlia saa puoli kahteen. Hintaan sisältyy kaikki muu paitsi pöytien koristelu. Ruoat ovat ikävä kyllä tyyriihköt, n 35 e henkilö. Siihen sitten vielä viinit päälle. Paikka on Mäntsälässä.

Mikä paikka on kyseessä? Uteliaana tiedustelen, kun meilläkin on juuri alkanut paikan metsästys Mäntsälässä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...