Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meidän paikka maksaa 380e. Siihen sisältyy tietysti astioiden, keittiön ym käyttö. Pöytäliinatkin sieltä saa samaan hintaan, mutta ne pitää toki pesettää pesulassa omaan laskuun. Täytyy vielä soitella ja mennä käymään siellä paikalla ja sopia paremmin, että koska saadaan avaimet ym.. uskoisin, että avaimet saa perjantaina, häät lauantaina ja avaimien palautus sunnuntaina.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä tulee maksamaan joko 500e tai 600e, hintaan kuuluu siis paikka, keittiön ja astioiden käyttö, yöpyminen kaikille vieraille jotka haluaa (n. 50hlö).. Tuohon kalliimpaan odotellaan vielä tarjousta pitopalvelusta kun heillä on sellainenkin samassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän juhlapaikan vuokra on 450€ (on kallistunut, aikaisempina vuosina ollut halvempi). Perjantaina saadaan avaimet klo 09:00 ja pitää palauttaa sunnuntaina 14:00. Paikka on ilmeisesti käytössä harrastustoimintaan, jumppaa ja kendoa yms. Joskus myös muita juhlia näkee siellä, kuten nyt viimeksi Laskiais-rieha. Tilat ovat hyvät ja vieressä metsää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meijän ihana paikka, lasiterassi, joka on talvellakin lämmin maksaa 80 euroa (tämä on siis lämmitysmaksu). :) Siitä ei tule tilavuokraa, koska aikuisia vieraita on yli 50. Lisäksi varaamme viereisen ravintolasalin, joka on 200 euroa lisää, sekä sen päässä olevan lastenleikkihuoneen, joka on 50 euroa. Mutta ei tuo 330 euroa kolmesta tilasta ole todellakaan paljoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä paikka 300 euroa pe-su, yritän vielä neuvotella siihen, että saisimme pienellä lisämaksulla tilan käyttöön jo torstaina iltapäivästä alkaen, voisi jo alkaa koristelemaan ym tarpeeksi etukäteen, ei tulisi liikaa stressiä, vaikkakin asutaan 200m. päässä juhlapaikasta. Hintaan kuuluu astiat 120 hengelle (meillä vieraita tulee max.100) sekä keittiön käyttö tottakai. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiialan Kartano Porvoossa, tilavuokra 800 euroa. Itse koin hinnan ihan kohtuulliseksi kartanon tiloihin ja puutarhaan nähden. Catering, pöytäliinat ymym. maksavat erikseen. Perjantaina saadaan mennä koristelemaan, siivouksesta ei tarvitse huolehtia, ja mahdolliset koristeet tms. tavarat mitä tuodaan kartanolle voidaan hakea pois sunnuntaina. Vieraat jotka jäävät Porvooseen yöksi voivat myös jättää autonsa kartanon pihaan la-su väliseksi yöksi halutessaan. Juhlat saavat muistaakseni jatkua klo 01.00 asti, joka on meille ihan sopiva aika - perheelliset ovat siihen mennessä siirtyneet jo kotiin, ja pitkän kaavan mukaan juhlivat voivat helposti jatkaa yötä Porvoon baareissa / yökerhoissa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

970 euroa ja käytössä vain juhlapäivänä klo 10-01. Suomenlinnan Pirunkirkko, mahtuu 120henkeä. Hintaan ei kuulu edes pöytäliinoja tai astioita, eli kalliiksi tulee. Pitopalvelu ollaan ottamassa.

Pakko muuten todeta, että tuo Pirunkirkko vaikuttaa todella edulliselta juhlapaikalta kun vertaa muihin Helsingin paikkoihin, jotka maksavat lähes tuplasti tuon verran (esim. Salmi-sali, Tenalji Von Fersen, Agroksenmäen holvikellari). Onnittelut, kun olette löytäneet noin edullisen paikan!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Juurikin tuolla Agroksenmäellä juhlimme me häitämme, normaalihinta n. 1600e klo 09-06 (1300e+alv 22%, ei sisällä pöytäliinoja yms.). Mutta saimme tämän kauniin kivitilan erikoisen päivämme takia edullisemmin :) Voimme juhlia aamuun saakka upeissa puitteissa. Paikka oli meille täydellinen ison tilan, juhla-ajan, sijainnin ja tunnelman puolesta. Salmi-sali olisi ollut vaihtoehto 2, mutta päädyimme tähän tunnelmallisuuden takia.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä 1000 euroa varausmaksu Villa Romassa Turussa pari kilometriä keskustasta. Kuuluu tila käyttöön perjantaista lähtien (koristelu) sunnuntaille (omat kamat pois siivous), pöytäliinat, paperiservetit, aterimet, 2 lasia/vieras. Tarjoilijat ja ruuat erikseen. Saa tuoda omat juomat (oli meiän must).

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikka maksaa n. 1200€ (huvila merenrannalla Espoossa), varausmaksuna perittiin 1000€. Juhlapaikka on käytettävissä juhlapäivänämme lauantaina (en tiedä, josko koristeita saa viedä paikalle jo perjantai-iltana? Riippunee muista tilaisuuksista), ja käsittää kesähuvilan piha-alueineen. Siivous hoituu paikan päältä, mutta siitä maksetaan extraa varaushinnan päälle (valmistelu ja jälkijärjestely ~300€). Buffet pitää ottaa paikan päältä, mutta omat alkot saa viedä. Koristelupalvelut (koristelu sisältäen kukkaset, kynttilät, ulkotulet etc.;, astiasto ja pöytä- sekä lautasliinat) maksavat ~333€.

Nämä saamamme tarjouksen mukaisia (toukokuu 2011).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...