Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meidän juhlapaikka maksaa 450€. Avaimet saadaan kuulemma heti, kun edellisen viikonlopun sotkut on siivottu, eli ehkäpä jo ti tai ke. Virallinen vuokra-aika on to-ma. Mitään kellonaikaa ei ole juhlimisen esteeksi asetettu, käytännössä katsoen saisi rellestää torstaista maanantaihin... Talo sijaitsee korkealla mäellä eikä koskaan ole kuulemma kukaan valittanut möykästä.

Kyseessä on erään pitäjän urheilutalo, vastikään remontoitu, n. 180 hengen salilla varustettuna. Hintaan sisältyy astiasto 100 hengelle, mutta mun mielestä ne oli rumat (kultareunuksiset hörselöt), joten pitopalvelu tuo mukanaan (astiat sisältyy joka tapauksessa tarjoukseen joten sama mistä ne ottaa).

Olen itse ollut monesti urheilutalolla pitämässä juhlia työn merkeissä, ja keittiö on ihanteellinen pitopalvelun kannalta. Kylmätiloja on tuplasti enemmän siihen nähden mitä olen viimeksi (n. 5 vuotta sitten) käynyt.

Link to comment
Share on other sites

Me varasimme juhlapaikkamme koko viikonlopuksi, jotta saamme rauhassa koristella tilat ja laittaa kaiken valmiiksi perjantaina ja sunnuntaina voi rauhassa taas ottaa kaiken pois ja siivota. Tilavuokra on 1950e, johon sisältyy tottakai tilat ja niiden lisäksi pöytäliinat sekä astiat. Kyseessä on ihana kartano, joka sopii täydellisesti meille, joten kyllä tuon hinnan siitä huvista maksaa:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on 700€ pe-su, ja mikäli edellisporukka lähtee ajoissa pois, voidaan mennä paikalle jo torstaina. Sisältää siivouksen ja astiat, minkä lisäksi lupasivat ottaa kamalat kuolleet eläimet (joita oli paljon!) seiniltä pois. Tuo vaatimus melkein kaksinkertaisti hinnan, mutta suostuttiin silti.. Ei olisi voitu mennä sinne jos ne täytetyt eläimet olisi olleet tilassa meidän kanssa juhlimassa, eikä löydetty muuta kivaa paikkaa. Ja onhan siinä hommaa kun ne pitää porata seiniltä pois.

Link to comment
Share on other sites

Guest kesälläkerran

Meillä hintaa kertyy liinoineen, astioineen ja muine tykötarpeineen (mm. vessapaperit kuuluvat hintaan :D ) vähän yli 400 euroa pe-su. Paikka oli seudun kohtuullisen vähäiset vaihtoehdot huomioon ottaen ehdottomasti kaikkein paras, sisältä siisti, sopii noin 100 vierasta samaan tilaan, saa tuoda itse omat eväät, esiintymislava bändille ja kaupungin keskustaan (ja esimerkiksi kolmeen hotelliin) alle kilometrin matka. Ulkoakin tila on ihan siistissä kunnossa. Pihalla pysäköintitilaa on kyllä aika niukasti, mutta kai se sopu ja etenkin kimppakyydit antavat tilaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä myös on juhlat ravintolassa, joten varsinaista tilavuokraa ei ole. Meillä ei myöskään ole mitään minimimyyntiä, vaan maksamme ruuasta 43€/hlö ja tähän tietysti juomat päälle. Tila on varattuna meille klo 09-02 ja vieraita olemme kutsumassa n. 80.

Siivoukset, tarjoilu jne. kuuluvat hintaan. Emme pääse koristelemaan tilaa edellisenä päivänä, mutta voimme toimittaa koristeet, paikkakortit ja pöytäkartat yms. heille etukäteen ja ravintolan henkilökunta hoitaa koristeiden yms. paikalleen laittamisen, jos näin haluamme. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Guest onnellinen

Meillä ei oo ollenkaan tilavuokraa. Ruoat on vajaan 40 e / hlö ja hintaan kuuluu tilan vuokra, astiat, pöytäliinat ja loppusiivous. Aiemmin eri firma vuokrasi samaa paikkaa ja se olisi ollut 300 e (la-su), siihen kai olisi jonkinlaiset astiat kuuluneet, mutta ei muuta.

Link to comment
Share on other sites

Pohjoisessa, Siunaamisen jälkeen kahvittelu Seurakuntatalolla maksaa 45e/pv + 30e yksityisen yrittäjän tuoma/tekemä tarjoilu, sisältää astiaston käytön. :)

Etelässä, Maistraattivihkimisen jälkeen kahvittelu paikka on vielä auki.. Lagstad Hembygdsgårdin tilaa olemme ajatelleet, eli se olisi sitten 100e/pv jos saamme sinne, sisältäisi astiaston ja siivouksen :)

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikkamme on Karunan Kallioranta Sauvossa.

Kyseessä on 1887 rakennettu talo, joka on toiminut aikanaan mm. kyläkouluna. Nykyään siellä vietetään kesäiltaisin lavatansseja.

Kallioranta on meren rannalla. Tilaa on 120 hengelle ja vuokraan sisältyy tarjoilukeittiö, ruokasali ja juhlasali. Pihalla on käytössä myös terassi sekä tanssilava ja pihaa on muutenkin runsaasti. Lisätilaakin saa maksamalla vähän ekstraa. Kaikki keittiövälineistä alkaen pitää tuoda paikalle itse, mutta sitä emme pidä suurena haasteena.

Vuokraa 500 ulkopaikkakuntalaisille, 400 sauvolaisille. Talviaikaan (1.11.-1.3.) vuokra 200. Etumaksuna puolet maksusta kuukauden kuluttua varauksesta, toinen puolikas maksetaan kuukautta ennen tilaisuutta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlat Naantalin Kaivohuoneella. Tilavuokra 2000 euroa. Sisältää juhlasalin, kaksi muuta salia, huoneen buffetpöydälle, astiat, pöytäliinat, servetit, koristelun, henkilökunnan, pianon. Juhlia saa klo 1.30 asti, sovittaessa pidempäänkin. Laskettiin, että jos oltaisiin otettu joku tilavuokraltaan halvempi paikka (esim. Kuparivuoren urheilutalo), niin tilavuokra olisi ehkä ollut vain 500 euroa, mutta koska tilaa olisi pitänyt koristella runsaasti, maksaa erikseen tarjoiluhenkilökunnalle, jne, niin sama raha olisi mennyt kuitenkin. Eikä millään koristelulla olisi saanut tuosta urheilutalosta yhtä tunnelmallista ja kaunista, kuin Kaivohuone on jo valmiiksi.

Ainoa, mistä olisi tullut säästöä, on juomatarjoilu. Mutta siinäkin säästö olisi loppupeleissä ollut jotain 2000 euron luokkaa - silloinkin juomat olisi itse pitänyt tuoda Ranskasta ja Saksasta (Virosta ei saa shamppanjaa niin huokealla kuin Ranskasta tuottajilta ostettuna). Ja matka Ranskaan kahdelta pakettiautolla alkaa sitten olla tuon 2000 euroa + vaiva siihen päälle. Joten pitkään pähkäiltyämme totesimme, että voimme juhlia joko meitä molempia (ja jopa vanhempia) miellyttävässä, unelmiemme hääpaikassa tai sitten jossain seurantalolla, joka sekin olisi ok, vaikkei ehkä unelmien täyttymys - ja kustannukset tulevat kuitenkin olemaan likipitäen samat. Valinta olikin sitten sen jälkeen helppo.

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa vähän alle 2850 e hääjärjestelypaketti varamassamme paikassa vanhassa kartanossa. Hintaan sisältyy ihan kaikki eli tilavuokra bufee 60 henkilölle, tarjoilijat, hääkakku ja kahvit, ruokajuomaksi kaksi lasia viiniä ja alkumaljaksi kuoharia, siivous sekä kaikki hääpaikan koristelut ja järjestelyt mitä voi kuvitella. Mä en oikein tiedä onko tuo kallis vai ei? Musta tuntuu ihanalta, että ei ite tarvi tehdä mitään muuta kun suunnitella koristelut ja ne hoitaa kaikki meidän puolesta. Ei myöskään tarvi siivota häiden jälkeen vaan voi nukkua aamulla ja vieraat olla myös rauhassa.

Vau! Missä tuollainen kartano sijaitsee? Jos joskus tulee eteen muita juhlia, niin voisi harkita. Minusta kuulostaa huokealle!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...