Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

Meillä juhlapaikka maksaa 50€/henkilö. Hinta sisältää ruokailun, kahvituksen ja yöpalan. Siivous, tarjoilijat ja jos haluttais niin koristelu kuuluu myös pakettiin. Erillistä tilavuokraa ei siis ole. Ja juhlia saa niin pitkään kun jaksaa.

Muokattu: , käyttäjä: Lotto
Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikka maksaa 400 euroa. Sisältää loppu siivouksen astiat, pöytäliinat sekä juhlimisen 12 asti illalla. Lisätunnit maksaa 50e/h. Tuntu alkuksi ihan kohtuulliselta, mut kun luin tätä ketjuu ni alko tuntuu kalliilta. On kyllä tunnelmallinen kunnostettu maalaisnavetta. (ei tosin kuulosta kauheen hienolta juhlapaikalta toi navetta :girl_wink: )

Link to comment
Share on other sites

Enpäs muista, joko olen tänne vastannut, joten vastaan ehkä uudestaan ;)

Me juhlitaan ravintolassa, josta ei peritä tilavuokraa minimimyyntirajan ylittyessä (2000e meidän vierasmäärällä). Ruoka maksaa 55e/hlö (sis. alku-, pää-, jälkiruoat, iltapala). Edullisin viinipullo (jota ihan varmasti tarjoilemme ruoalla, parasta olis olla hyvää) maksaa tällä hetkellä 22,50e - juhlapäivään mennessä on varmaankin kallistunut jokusen euron. Muut juomat ovat aika samalla tasolla, kuin ravintoloissa yleensäkin (virvoitusjuomat 4-5e, oluet ja siiderit 5-7e).

Hintojen ollessa suht korkeita, minimimyyntiraja ylittyy helposti. Kun siis täytämme tuon rajan, emme maksa mitään juhlatilasta, astioista, tarjoilusta, pöytäliinoista, kynttilöistä, yms... Vain ovimiehestä maksamme erikseen, 29e/h. Ilman ovimiestäkin pärjättäisiin, mutta musta on kivempi, että joku ottaa vieraiden tavarat ja ulkovaatteet vastaan ja katsoo, ettei tule kuokavieraita ^_^

Link to comment
Share on other sites

Meillä on hääpaikan tilavuokra 800 euroa ja ruoka on 35,5 euroa per vieras. Juhlapaikka oli juuri sellainen, jonka halusimme eli kaukana kaupungin hulinasta, omassa rauhassa ja järven rannalla. Vieraita tulossa n. 100 ihmistä. Toki tiedän myös kalliimpia paikkoja, mutta myös halvempia paikkoja. Ja iso plussa oli se, että juomat saa tuoda itse, mutta pitopalvelu on kyseisellä firmalla itsellään eli siitä ei tarvii meidän huolehtia. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest häät haaveena

Varasin tänään alustavasti Arolammin Riihimäeltä. Hinta on syyskaudella 350 e sisältäen astiat, kynttilät, koristelun toiveiden mukaan ja siivouksen. Ruoka tulisi sitten samasta paikasta hintaan 15e/hlö (yksinkertainen keittomenu). Meidän vierasmäärällä kokonaishinnaksi tulisi 1850 e.

Ensi viikolla käydään vielä tutustumassa paikkaan, mutta varmaan otetaan tää, kun kaikki muut oli jo menneet : :) No, tätä sulhanen alunperin toivoikin. Mä olisin halunnut paikan, jossa kaikki vieraat mahtuisi yhteen tilaan, mutta eipä sille sitten mitään voi jos ei sellaista tähän hätään löydy.

Onko tällä juhlapaikalla omia sivuja jossain?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä ei ollut erillistä tilavuokraa. Maksoimme ainoastaan ruuan hinnan, joka oli 39,90/nenä. Monipuolinen ruokalista erilaisine salaatteineen ja pääruokana lihaa. Tämä hinta sisälsi henkilökunnan, liinat, servetit yms.

Link to comment
Share on other sites

Meillä hinta jäi muistaakseni karvan alle 1300e. Meillä on käytössä kaksi isoa rakennusta torstaista maanantaihin. Toista käytetään majoitukseen, toisessa pidetään juhlat. Juhlarakennuksessa on sähkösauna ja iso laitosmainen keittiö josta löytyy tarvittava määrä astioita. Tuohon hintaan on laskettu myös pöytäliinojen vuokraus, savusaunan lämmitys juhla- illalle ja korsu- rakennelma, jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin että vieraat voivat käydä siihen tutustumassa jos haluavat.

Talon puolesta tuolla ei ole muuta henkilökuntaa kuin että talonmies käy savusaunan lämmittämässä joten saamme rellestää siellä ihan rauhassa :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

450€

Sis.

-juhlatilan käytön klo.24 asti (halutessamme sais myös lisätunnit maksusta)

-piha-alueen terasseineen vain hääväen käyttöön

-pöydät ja tuolit yhteensä n.200hlö:lle

-valkoiset pöytäliinat

-valkoiset kangasservetit

-astiat, aterimet, lasit

-henkilökunnan huolehtimaan, että ruokaa on tarjolla ja boolia riittää

-noutopöydän kukat (meidän toiveiden mukaan tilaavat)

-saadaan käyttää juhlapaikan maljakoita, kaitaliinoja, tuikkukuppeja yms. jos ne on meille mieluisat, omatkin voidaan toki tuoda)

-kattauksen ja somistamisen (saadaan itsekin mennä edellisenä iltana koristelemaan, mutta tarvittaesa henkilökunta huolehtii senkin valmiiksi)

-äänentoistolaitteet+valkokankaan, johon saa esim. diashow:n ruokailun ajaksi

-kabinetin, johon saa esim. lapsille leikkihuoneen

-siivouksen

Lisäksi juhlatilassa on valkoinen flyygeli, joka on häiden ajan meidän käytössä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Juhlapaikan hinta koko viikonlopuksi 500, jos juhlijoita alle 60. Meitä kuitenkin enemmän, joten ilmainen. Menut 33-43 euroa. Pitäisi vain osata päättää, millainen valitaan :) Paikassa A-oikeudet ja kaikki meidän kustantamat juomat tarjoillaan pöytiin, ja tuo tarjoilu kuuluu hintoihin. Astiat (myös viinilasit, konjakkilasit, kuoharilasit ja snapsilasit), servetit ja kyntteliköt kuuluvat hintaan. Eikä tartte itse siivoilla tai huolehtia oikeastaan mistään, vaan siivous kuuluu tuohon koko viikonlopun pakettiin.

Link to comment
Share on other sites

580e pe ilta, la koko päivä ja su aamu. Seurojentalo tämäkin. Tilan pitää olla tyhjä ihmisistä klo 01 lauantaina. Ei sisällä siivousta, mutta eipä tuolla paljoa siivoustarvetta olekaan, lattioiden lakaisu ja pöytien/tuolien laitto paikalleen. Astiat pitää myös hankkia itse, ruoka tulee itse valitsemastamme pitopalvelusta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juhlatila järven rannalla pe-su 1000 euroa. Siellä on kaksikerroksinen juhlatila (alakerrassa ruokailu ja ylhäällä tanssitila), katettu terassi ja saunakabinetti saunoineen. 100 eurolla saisi vielä paljun, voi olla että investoidaan siihen... ;) Olisi aika mukava rentoutua siellä perjantai-iltana kun kaikki on valmista!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä juhlatila (iso mökki) järven rannalla koko viikonlopuksi kustantaa 800e. Tämä sisältää kaiken ruokailuun tarvittavan (paitsi itse ruoka), jonkin näköset saunatilat, n. 45 henkilön yöpymisen, tanssiterassin. Pitopalvelun voi myös ottaa niiltä, mutta vielä ei olla hintojakaan kyselty.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...