Villa Haikko (Porvoo)


catija

Recommended Posts

Olemme varanneet uuden Villa Haikon ensi elokuun häihin. Onko kenelläkään kokemusta paikasta, kuulemma muutamat häät on jo järjestetty valmistumisen jälkeen. Mitä mieltä olitte järjestelyistä ja voitteko suositella juhlapaikkaa. Oliko terassilla jo teidän aikana kalusteita, miten oli tarjoilujen laita ja laitettiinko kynttilöitä illalla? Millaiset olivat kukat? Saiko värejä toivoa?

Vinkkejä värivalintoihin otan myös ilolla vastaan. Siniraitaahan paikasta löytyy esim. tuoleissa, joten oliko kukissa samoja värejä? Kaikki koristeluthan ovat "ilmaisia"  :D Näin kerrottiin meille. Mutta on syytäkin noilla hinnoilla. Ruoat vaikuttivat melko eksoottiselta ja olisi kiva kuulla kokemuksia tarjoiluista, koristeista, tunnelmasta yleensä. Oliko liian "hienostunut" meno?

Toivottavasti löytyisi joku joka on ehtinyt viettää häitä Villa Haikossa tai edes harkinnut asiaa ja käynyt paikan päällä tutustumassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moi!

Varattiin se alustavasti elokuulle. kaikinpuolin kiva paikka. Vuokraa ei ole ja koristeetkaan eivät maksa. Ruoka ja juomat kyllä sitten maksavat sitäkin enemmän mutta kuulopuheiden mukaan ruoka on aivan taivaallista. Menut ovat halvimmillaan 40-50 /hlö (sis kakun) ja siihen juomat päälle jos niitä tarjoaa.

Kivaa häiden odotusta sullekin ja toivottavasti villa haikko herättäisi enemmänkin keskustelua. Oletko käynyt paikan päällä?

Link to comment
Share on other sites

Itse asustelen tässä vajaan kilometrin päässä Haikosta ja täytyy sanoa, että jos olisin tarpeeksi varakas, niin meidän häitkin saatettaisiin juhlia Villa Haikossa. Meille on kuitenkin tulossa ystävähäät, eikä meidän ystävät arvosta niin paljoa ruokaa, että Haikkoa kannattaisi varata ja maksaa siitä itsensä kipeäksi.

Paikka on upea, Villan puolella en ole käynyt, se oli rakenteilla, kun olen siellä viimeksi vieraillut. Töiden puolesta olen ollut tekemisissä Haikon väen kanssa ja sen täytyy sanoa, että palvelu pelaa. Eli jos vaan budjetti kestää ruuat ja juomat, niin sinne vain!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa tosi isot häät sulhasen suvun suuruuden takia ja kaikki osapuolet laittavat kortensa kekoon eli laskettiin että budjetti kestää. meille tuo ruoka oli aika tärkeä joten kun vertailtiin kunnon pitopalvluita ja laskettiin kaikki koristekustannukset ja muut, niin päädyttiin Haikkoon. Toisaalta tykkään itsekin koristella ja sellasta mutta kun me asumme tällä hetkellä 400 km päässä paikkakunnasta jossa häät pidetään niin helpompi näin että ei tarvitse itse tehdä juurikaan mitään.

Tuo Villa Haikko ei ole yhtä vanhan ja arvokkaan oloinen kuin itse kartano mutta pidin itse kyllä villasta kovasti!

Olisi kiva kuulla jos joku on juhlissa ollut tuolla villassa... Aika uusi rakennushan tuo on mutta kuulemma ollut jo kovassa käytössä (?)

Minkähänlaiset kampaaja ja meikkauspalvelut haikosta löytyy. Ainakin kaikki vaikutti melko kalliilta :-?

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa ottaa huomioon, että kartanosta näytetään kuvissa aina paras puoli, se ei ole joka puolelta niin tyylikäs, kun kuvissa näkee. Villa sen sijaan on, siellä on paljon tapahtumia, mutta valmistui muistaakseni vasta kevääksi, joten ei se "kulahtanut" paikka voi olla. Villa on myös meren rannalla, joten näköalat merelle on todella  upeat. Kylpylän puoli taasen on mereltä päin varsin vaatimattoman näköinen, ei varmasti aiheuta tiiliseinällään suurta ihastusta.

Kauneuspalveluita olisin voinut ennen kehua maasta taivaisiin, mutta nykyään en enää tunne kosmetologeja ja kampaajia. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että kosmetologi-kampaaja Susse käy edelleen tekemässä siellä juhlameikkejä/kampauksia. Häntä voin varauksetta suositella. Jos hän ei siellä enää vieraile, niin kannattaisin kysymään Haikosta hänen yhteystietonsa ja ajamaan hänen omalle vastaanotolleen toiselle puolelle kaupunkia, hinnat on siellä varmasti edullisemmat! Ja hän on todella ammattilainen!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Vuokraa ei ole ja koristeetkaan eivät maksa. Ruoka ja juomat kyllä sitten maksavat sitäkin enemmän mutta kuulopuheiden mukaan ruoka on aivan taivaallista. ?

Vuokraa ei tosiaan ole, jos häät ovat yli 120 hlö:n. Meillä 90-100hlö:n häät, joten tilavuokra 600e. Meilläkin on Villa Haikkoon alustava varaus elokuulle 2008.  :) Me ollaan käyty Haikossa viime keväänä, jolloin se oli rakenteilla. Voin myös vakuuttaa, että ruoka on taivaallista! Etenkin härkä  ;)

Väreistä, niin vaaleansinisen kanssa käy myös useampi muu väri: valkoinen, vaalea beige ja hopea ainakin..

Hääsuunnittelu iloa kaikille!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on Villa Haikko varattu hääjuhliemme tapahtumapaikaksi 21.6.2008 :) En ole nähnyt Villaa sisätläpäin mutta ainakin mereltä katsottuna on todella kaunis paikka. Juhlapuolen väki on ollut todella ystävällistä ja auttavaista ja vastailleet mitä hölmömpiin kysymyksiimme ja todellakin, koristelevat ym joten hääparille ja kaasolle ja BM:lle ei jää paljoa tekemistä juhlapaikan suhteen :rolleyes: Hinta-arvio meidän hääjuhlillemme on vajaa 8000€ josta 600€ on Villan vuokra (vieraita noin 70).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Hei rouvat!

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Villa Haikosta. Paikka jo varattu kesän 2009 häihimme! Miten järjestelyt toimivat teillä? Mikä oli onnistunutta ja mitä olisitte nyt jälkikäteen tehneet toisin? Oliko häissänne lapsia ja miten heille järjestetty ohjelmaa? Itse ihastuin miljööseen jo ensi näkemällä, mutta tällä hetkellä hieman harmittaa :girl_mad: se, ettei omia juomia saa viedä. entä onko mahdollista viedä edes oma hääkakun koriste?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Toivottavasti tämä ei tule nyt kahteen kertaan, kun ei näkynyt tätä vastaustani äsken, joten laitan uudelleen.

Meille siis myös varattu Villa Haikko ensi talven häihimme:) Miten teillä valmistelut sujuneet? Oletteko valinneet jo menun? Tuleeko paljon vieraita?

Kyllä uskoisin, että oman kakun koristeen saa viedä. Ainakin omia tilan koristeita ym. saa tuoda:)

Link to comment
Share on other sites

Hei rouvat!

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Villa Haikosta. Paikka jo varattu kesän 2009 häihimme! Miten järjestelyt toimivat teillä? Mikä oli onnistunutta ja mitä olisitte nyt jälkikäteen tehneet toisin? Oliko häissänne lapsia ja miten heille järjestetty ohjelmaa? Itse ihastuin miljööseen jo ensi näkemällä, mutta tällä hetkellä hieman harmittaa :girl_mad: se, ettei omia juomia saa viedä. entä onko mahdollista viedä edes oma hääkakun koriste?

Hei!

Meillä sama paikka harkinnassa, eilen kyllä selailimme tarjousta ja tajusimme miten kalliiksi tulee juhlat, juuri juomatarjoilun puolesta. Se ettei edes boolia voi viedä, on siis varmaan ehdoton ei??? Härskiä pistää vieraat maksamaan, mutta ei sitä itseäänkään haluaisi maksaa kipeäksi, kun talon viinikin on yli 40 eur pullo..... :girl_cray: Sillä rahalla saa jo aika monta pulloa viiniä rapakon toiselta puolelta. Mutta paikka kun vaikuttais niin upeelta!! :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät Villa Haikossa ensi kesänä.

Vieraita noin 70.

Meillä pakettiin kuuluu juomista tervetuliaismalja ja ruokajuomat (viinit, kalja..)

Illalla aukeaa "baari" josta saa itse kukin ostaa mitä haluaa.

Olen ollut juhlissa joissa oli juomatarjoilu hoidettu juuri samalla tavalla ja toimi älyttömän hyvin.

Rajoitti sopivasti porukan juomista. Ei tarvinut todellakaan olla kuivin suin, mutta myös örveltäjiltä vältyttiin.

Booliasiaa olen kyllä miettinyt, että mahtaisiko olla mahdottoman hintainen.

Sen verran tiedän ettei omia juomia saa viedä, koska juomien myynti on suuri osa Haikon businestä.

Oman kakunkoristeen saa aivan varmasti viedä ja tilaa saa koristella mielensä mukaan.

Heillä vaan kuuluu pakettihintaan tietyt koristeet ja kukat, tavallaan avaimet käteen periaatteella.

Infoan lisää ensiviikolla kun menen käymään paikanpäällä keskustelemassa yksityiskohdista :girl_wink:

Ja kysymällä kaikki selviää. Minä olen soitellut ja lähetellyt varmaan miljoona s.postia ja aina olen saanut hyvää palvelua :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Meillä ei ainakaan mitään "majoittautumispakkoa" ole tuolla Haikossa. Aiotaan kyllä itse jäädä hääyöksi kartanolle ja samoin vanhemmat, kaasot ym. jäävät ilmeisesti kylpylähotellin puolelle yöksi ja tiedotetaan muitankin vieraita mahdollisuudesta yöpyä paikalla. Tämä vaikutti alunperinkin paikkavalintaamme, koska halusimme tuon yöpymismahdollisuuden:)

Meillä myös pakettiin otettiin tervetuliaismaljat ja ruokajuomat. Muuta saavat vieraat ostella sitten baarista (juurikin siksi, ettei meidän budjetti veny enää muiden juomien tarjoiluun:).Tämä on suunnitelma ainakin tällä hetkellä.

Todella hyvää palvelua olemme mekin saaneet, joten voin ainakin tähän astisen perusteella suositella paikkaa:) Olisi todella kiva kyllä kuulla aiemmin häitänsä Villassa viettävien juttuja, meillä kun on vielä melkein vuosi odoteltavaa. Joten kiitos morsmaikku2009, jos laittelet tänne kokemuksiasi:)

Link to comment
Share on other sites

Morsmaikku2009: Onko teillä jokin majoittumispakko tai muuten joudutte maksaa isomman tilavuokran? Kartanolla tuntuu olevan tälläinen käytäntö..

Aika suolainen on tuo juominkien hinta, eikö ;)

Ei ole majoittumispakkoa meilläkään. Meillä tulee suurin osa vieraista aivan toiselta puolelta suomea ja jäävät kylpylän puolelle yöksi. Tuo ei kuitenkaan vaikuta tilan vuokraan.

Villa Haikon tilavuokra on 600€, kun vieraita on alle 120 ja

900€ jos vierasmäärä jää alle 60 henkilön.

Jos vieraita on yli 120 ei tilavuokraa peritä ymmärtääkseni ollenkaan :girl_smile:

Tällaiset ohjeet me saimme viime vuoden puolella, en tiedä ovatko muuttaneet käytäntöä.

Juomat ovat kyllä todella ravintolahintaisia, mikä on aika piiiitkä miinus, mutta minkäs teet :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ei sitten ole vieläkään kellään mitään sanottavaa Villa Haikosta?

Itsestä alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että ei tuo Haikko niin kummoinen paikka loppujenlopuksi olekkaan.

Kukaan ei kerro tai hehkuta miten hyvin juhlat ovat onnistuneet.

Onko siellä edes kukaan häitään juhlinut?

Vai onko kaikki sujunut ok eikä ole mitään kommentoitavaa?

Itseä harmittaa kovasti kun ei kaikki asiat sujukkaan niin kuin aluksi luulin.

Palvelu on alkanut olla todella välinpitämätöntä ja välillä jopa töykeää.

Ei huvita maksaa aivan älyttömiä summia juhlista, jotka eivät kuitenkaan ole sellaiset kuin olisin halunnut :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...