Jump to content
Naimisiin.info

Övre Nybacka (Vantaa)


Niru

Recommended Posts

Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta?

Kuvissa paikka näytti ihanalta  :-X Voi kyllä olla vähän hankalaa kun meillä vieraslistassa on nyt 63 nimeä talo on mitoitettu 70 hengelle  :-/ Toisaalta jos ruokailun järjestäisi vähän "kokkariperiaatteella", niin ei tarvitsisi olla niin tiukkaa istumajärjestystä ja kaikki voisi syödä missä haluaa? Meinaan kun siellä on myös navetan vintti missä pääsisi tanssimaan niin tuskin viraat haluaa nököttää pöydissä koko ajan?

Vai miltä kuullostaa? Tuntuu muiden mielestä paikka hankalalta kun on periaatteessa 3 tilaa mihin vieraat "jaetaan"?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ihana ympäristö ja rakennuksen kaksi salia ovat todella kauniita ja siistejä. Ihmettelin sitä, ettei paikassa näy ollenkaan kulumisen jälkiä vaikka siellä paljon juhlia järjestetäänkin. Hintaan kuuluu myös astiat, jopa herttaiset Arabian kupit. Paikka on meille unelma, mene ihmeessä käymään niin ihastut takuulla mm. upeisiin tapetteihin :-X. Ei tarvi paljoa koristella. Saleihin mahtuu 30 ja 40 henkeä, ulkona myös pari pöytää. Meille tulee n.80 vierasta, joista n.35 aterioi, loput tulee kakulle ja tanssille. Navetan vintti on aika matala (kattohirret matalalla) ja tarvii kasvojen kohotuksen, jos jollakin siellä juhlineella ideoita niin otetaan vastaan!! Aikaa koitokseen pari kuukautta!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Olen ollut monta vuotta sitten morsiusneitona häissä, joita juhlittiin Övre Nybackassa. Hurmaava paikka:) Vierasmäärää en muista. Ruoka oli tarjolla kahden tuvan/salin välisessä pienemmässä huoneessa, josta sitten haettiin. Seisova pöytä, siis :) Ja tanssittiin siinä toisessa salissa, hyvin mahtui muistaakseni. Tanssi taisi tosin olla aika myöhään, niin että osa vieraista oli jo lähtenyt. Lahjapöytä oli eteisessä/siinä tilassa, josta tullaan saleihin. Ja vieraat käteltiin portailla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse en ole paikkaa nähnyt talvella enkä siis osaa sanoa sopiiko. Meillä vaan nimenomaan kesäinen piha ja navetan vintti oli ne suurimmat syyt päätyessämme Övre Nybackaan.

Käykää ihmeessä katsomassa paikkaa talvella niin näette onko teidän juttunne :). En kyllä näkisi mitään syytä miksi ei sopisi talvihäihin :)

Link to comment
Share on other sites

Sain sähköpostitse tiedon että varauksia ei oteta vuodelle 2009 koska paikan jatko saattaa olla katkolla? Suvi09, oletko kuullut tästä? Harkitsemme nyt itse häiden siirtoa jo ensi kesälle, kun viikonloppuja oli vapaana loppukesästä.

Muoks. luin uudestaan eli alustavia varauksia otetaan siltä varalta, että neuvotteluissa keväällä 2008 varmistuu paikan jatkokäyttökin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Hitto että mietityttää kyllä kyseisen paikan kohtalo. Kun oltaisiin niin kovin mielellään viettämässä häitä Övre Nybackassa ja nyt saa jännittää kevääseen asti päästäänkö sinne. Olisi se kyllä niin täydellinen paikka... :unsure:
Saa sitten kertoa jos joku sattuu kuulemaan sisäpiirin tietoa ko. paikan kohtalosta :P

Ylös :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...