645 viestiä aiheessa

^Kiitos tiedoistasi Eekkeri! Täytyy kyllä tsekata paikka kunnolla. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

Alunperin meinattiin ettei häitä vielä ensi kesänä pidettäisikään, mutta nyt alkanut kutkuttamaan taas kun tuo taloprojektikin alkaa valmistumaan. Onko mitään toivoa saada kaikkia asioita kuntoon heinä-elokuun vaihteeseen tai elokuun loppuun mennessä. Miten tiukilla mahtaa olla paikkojen vuokraukset?

Vinkkejä paikasta, kun vieraita on ~150 ja mielellään saisi olla täällä etelämmässä Satakuntaa. Harjavalta 50km säteellä. NOIN. Mutta ei siis mielellään Meriporissa tjs. Kaikki vieraat kuitenkin täältä päin.

Voipi iskeä paniikki, mutta katsotaan miten käy. Pitopalvelu olisi siis ihan muualta, ei tarvitse olla valmista pakettia. Ennemmin joku hieno seuratalo tjs. rauhallisella paikalla ja tietysti se vesi olisi aivan ihanaa.

Vinkkejä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on heinäkuulla häät Leineperin ruukin Kankipajassa. Vuokra oli 1200 e, mutta on se sen arvoinen. On se niin kaunis paikka ja myös tilava. Meille, kun tulee yli 150 vieraita, niin ei meinaa mahtua mihinkään muualle. Kankipajan saa käyttöön torstaista sunnuntaihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kellään ollut juhlia tai ollut häissä vieraana Ulvilan Villahellerannassa??? Onko mitään tietoa hintatasosta tai muista asioista jotka ois jääny mieleen? Vaikuttaa kivalta paikalta kuvista ja olis lähellä Ulvilan kirkkoa, jossa meidät vihitään. :grin:

Minäkin viime vuoden puolella olin kiinnostunut Villa Hellerannasta. Laitoin heille sähköpostia (viime vuonna heillä oli väärä sähköpostiosoite nettisivuillaan, en ole käynyt katsomassa että ovatko korjanneet mokan...) niin siis laitoin kyselyä heille joulukuun puolivälissä paikasta ja millaisia vaihtoehtoja ruuassa olisi ym suunnitteluun liittyvään. Nyt eletään huhtikuuta enkä vieläkään ole saanut heiltä vastausta. :angry: Aika huonoa mainosta! Sulhanen sanoi, että jos eivät edes vaivaudu vastaamaan sähköpostiin, niin olkoot ilman meidän rahoja. :rolleyes: Siksi suuntasimme katseemme La brazan suuntaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo kun sitten soitin sinne Villa hellerantaan niin ei kans suostunut sanomaan edes suuntaa antavaa hintaa, vaikka sanoin väkimäärän. :angry: Ja olis kyllä tosi huono jos kaikki vieraat, yli 100 hlö, ei mahtuis edes samaan tilaan. Vaikutti oudolta, ihan ku ne ei edes haluais ketään sinne... :blink: No, etsinnät jatkuu.

Onko mitään tietoa, löytyykö Porin alueelta sellaisia samantyylisiä paikkoja kuin Ruosniemen Koitto, mutta sellaisia, joissa olisi hieno piha??? Mikään tällä palstalla ollut kohde ei tunnu oikeen kiinnostavan herätystämme... :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lupasin tuolla aiemmin, että tuun rouvana kertomaan kokemuksia Noormarkun kerhosta.

No nyt olen sitten rouva ollut jo pari viikkoa.

Ilma oli todella hyvä, joten ulkonakin saattoi käydä välillä. Meillä oli n. 125vierasta(aikuiset+lapset) ja tilat riitti hyvin.

Sisällä hengailuun tilaa oli kohtuullisesti. Olihan se eteinen välillä vähän ahdas, mutta mielestäni kaikki sujuivat kuitenkin todella hyvin. Luulenpa kuitenkin että jos haluaa vain hengailu häät, niin tuolle väkimäärälle se olisi liian ahdas. Meillä oli sen sijaan melko paljon myös ohjelmaa.

Noormarkun kerhon palvelu oli hyvää ja tarjottavat myös. Miinuksiakin toki löytyi, mutta

mokat olivat melko pieniä, joten turha niitä tässä alkaa mainitsemaan.

Lasku tuli heti tiistaina häiden jälkeen. Lähinnä nauratti, kun

monen tonnin laskuun olivat kehdanneet laittaa vielä laskutuslisän, joka nyt ei tuossa summassa

enää missään tuntunut, mutta ihan nyt periaatteesta ärsytti. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva pauline08, kun tulit kertomaan Noormarkun kerhosta. :) Mukava, että kaikki sujui hyvin.

Oliko teillä lapsille jotain paikkaa, jossa leikkiä? Oliko teillä tanssia, riittikö tila noin suuren väkimäärän kanssa?

Missä teidät vihittiin, oliko teillä kuljetuksia jostain?

Kiitos, jos viitsit vastata näin moneen uteliaan kysymykseen. :P

Muokattu: , käyttäjä: Voikukkanen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu. Eli meillä ei ollut tanssihäät, joten pöydät saatiin aika näppärästi sinne saliin.

Sanoisinkos, että tanssihäät ja 120vierasta on kyllä huono yhdistelmä sinne.

100henkilölle tilaa olis jo paljon enemmän.

Lapsille meillä ei ollut mitään leikkipaikkaa. Leikki-ikäisiä lapsia ei ollut kovin montaa ja he viihtyivät hyvin ilmanki.

Kyllähän sinne olisi sellaisen helposti saanut.

Meidät vihittiin Keski- Porin kirkossa ja ei ollut kuljetuksia, eikä se ketään haitannut.

Nyt olen saanut valokuvaajaltamme juhlapaikalla otetut kuvat ja nyt kun oli aikaa töllistellä

niin huomasin yhden asian. Pöytäliinat oli mielestäni ryppyisiä. Noh, tuskin muut kiinnittivät huomiota niihin juhlissa tai nyt myöhemmin kuvissa. :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

onko tuolla yyterin koululla jokin esiintymislava?

voi että, heti kun rupesi kirjottamaan niin kysymykset hävisi päästä! :blink:

siellä ei taida olla väliä kuinka myöhään siellä on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yyterin koululla ei mun mielestä ole esiintymislavaa. Bändille yms on kyllä tilaa muutamassakin paikassa, mutta he eivät pääse korokkeelle esiintymään. Siellä saa olla niin kauan kuin haluaa, muistaakseni vuokra-aika on torstaista - maanantaihin, tai jotain tuon suuntaista. Eli ei oo pakko tyhjentää tilaa klo 01 mennessä, vaan juhlia voi jatkaa aamuun saakka. Tosin samassa pihassa olevan rivitalon asukkaat eivät välttämättä tykkää, jos aamuyöllä pidetään hirvittävää meteliä, mutta tuskinpa häät nyt yleensäkään festareiden melutasoa ovat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jeps...

käytiin muuten kääntymässä siinä yyterin koulun pihalla..

hmm.. muuten tuntu kivalta paikalta, mutta tosiaan se rivitalo oli ihan siinä pihassa!

jotain vastaavaa kuitenkin etsitään!

taas ihan tyhjä pää B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vinkkejä kauniista hääjuhlien viettopaikoista Porissa? Kiitos:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis eikö porissa oo mitään kunnon juhlapaikkoja, minne mahtuis n 150 hlö? Ja että siinä olis hieno piha.... :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Täältäkin nyt yritän, vaikka tuntuu ettei "kunnollisia" vastauksia juuri tule... ::)

Eli tietääkö kukaan Ulvilan Hannulan Hovista mitään?

KAIKKI tieto paikasta minulle, kiitos ;D

Minun ystävällä oli juhlat täällä Hannulan Hovissa ihan nyt hetki sitten. Siellä tuntui kaikki menevän puilleen. Paikka oli kallis, eikä sisältänyt minkäänlaista keittiötä, ruokaa ei saanut lämmitettyä kuin kannettavilla kaasuhelloilla, jotka piti itse tuoda. Sulakkeet paloivat, eivätkö kestäneet kuormitusta mitä nämä keittiövälineet tarvitsivat. Jääkaappi oli mennyt siellä rikki edellisenä iltana kun juhlat olivat, ystäväni olivat siis jo vieneet tarjottavat ruokansa sinne ja omistajat olivat yöllä nostelleet ruokia sinne pitkin lattiaa ja sanoneet vaan että kun se jääkaappi oli ihan lämmin. Uutta jääkaappia he eivät olleet hommanneet, vaan erään sukulaisen oli sellainen sinne tuotava juhlapäivän aamuna. Omistajat olivat kyselleet että saisiko sen pienen jääkaapin ostaa sukulaiseltani halvalla, ettei tarvitsisi vaan uutta ostaa ja tämä pieni kaappi oli siis ainoa joka siellä oli kylmää tilaa. Ja huippuna vielä lopuksi, illalla kun juhlavieraat olivat lähtemässä kotiin, olivat nämä omistajat tulleet sisään juhlatilaan kyselemään syömistä! Ystäväni olivat kyllä todella pettyneitä palveluun. :blink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

eikä...tais olla nälkä!! törkeetä <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ No huhhuh, mitä touhua :o

Oikeen vihaks pistää kun tommosta pääsee tapahtumaan! Ja jos on vielä kalliskin paikka, niin vois olettaa, että homma pelittää. Meillä on juhlat Sammin Ratsutilalla Siikaisissa, voin suositella lämpimästi. Porista on tietty sinne jonkun verran matkaa, mutta muuten ihan loistava paikka :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

en ole tainnut vielä tähän ketjuun kirjoittaa mutta kuiteskin meille on tuo ruosniemen koitto varattuna, todella siisti sisältä, keittiö, narikka, vessoja, lava bändille ja paljon tilaa... hinta ei ollut mikään maailman ihanin (400e) mutta se ei haittaa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluan nyt kirjoittaa kehuja Noormarkun Kerhosta.

Meillä häät oli 24.5.2008 ja kaikki meni aivan putkeen!

Kerhon emäntä on aivan ihana ja super avulias ihminen, ruoka oli aivan täydellistä, palvelu pelasi ihan loppuun asti todella mallikkaasti. Ei mitään moitteen sijaa.

Jopa niin pitkälle mentiin palvelussa, että kun sovittiin, että menemme seuraavana maanantaina hakemaan koristeemme pois juhlapaikalta, niin kaikki oli pakattu meitä varten valmiiksi laatikoihin ja pusseihin :D

Täys kymppi suoritus siis Kerholta! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kiitos tiedoista Noormarkun kerhoon liittyen. Me olemme myös varanneet paikan, mutta myös Koitto on varattuna, pian pitäisi alkaa jo valitsemaan näiden kahden väliltä.. Kerhoon ei saa itse tehdä mitään ruokia, joka on sinänsä harmillista, että aitini on mahtava kokki, ja tahtoisi tehdä..

Kuinka paljon teilla Maar-i oli vieraita? Meille on tulossa noin 120(?) henkeä, mahtuiko hyvin olemaan? Entä tanssiminen, onnistuiko se, kerhon sisätila kumminkin aika pieni..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoa Luvian Laitakarin messistä? Miten siellä pystyisi toteuttamaan häät?

B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Entäpä Porin Diakonialaitoksella sijaitseva Pihlajasali siinä keskussairaalan lähettyvillä? Onko ketään ollut koskaan siellä vieraana häissä/muissa tilaisuuksissa? Me käytiin siellä katsomassa ja vaikutti todella hienolta se sali itse, isot ikkunat joka seinällä ja näkymä oikeastaan pelkkää mäntymetsää, pöydät ja tuolit ja eteinen ja vessat todella siistit ja ruuan saa paikan päältä ja juomaakin saa tarjoilla ja yöllä saa olla lisämaksusta käsittääkseni niiin pitkään kuin vaan haluaa. Sinne pitäisi mahtua 140 henkeä ja tanssittukin siellä kuulemma on, eli kuulostaa todella hyvältä.

MUTTA. Sehän sijaitsee kuitenkin vanhainkodin yhteydessä, joten olisi kiva tietää onko se vaikuttanut jotenkin johonkin.. Varsinkin kun piha on täysin yhteinen, niin että saako siellä vieraille mitään yksityisyyttä...? Mitenkään vanhuksia väheksymättä, ja todennäköisesti he vain olisivat mielissään kun pääsevät ikkunoiden läpi seuraamaan juhlia, mutta tuleekohan vieraille outo olo keskellä vanhainkotia..? Ok, ehkä vähän liioittelua, koska Pihlajasalihan sijaitsee täysin omassa rakennuksessaan kuitenkin, mutta kertokaahan nyt joku jotain kokemuksia jos vain tiedätte mitään!! Tai ajatuksia aiheeseen liittyen, sillä meillä on tuonne jo varaus, mutta vielä olisi aikaa etsiä toinen paikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja siihen vaihtoehtoiseen paikkaan liittyen vielä,

Joskus kuulin huhua että Ruosniemessä olisi mahdollisesti joku vanha lato tai navetta (tjsp) muutettu juhlatilaksi. Pelkkää huhuako...? Anyone...?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään