645 viestiä aiheessa

Kaiken pähkäilyn ja sotkunkin jälkeen

häitä tanssitaan ensi syksynä

reposaaren vpk-talolla :D

Myös pitopalvelu on nyt hommattu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastailen maritsulle

Noormarkun kerhoon mahtuu maksimissaan ymmärtääkseni se 120 henkeä. Silloin tanssitilaa jää aika vähän. Siellä on yksi isompi huone ja toinen sivuhuone, jossa on kolme ovea pääjuhlatilaan. Pitopalvelu kuuluu tilaan, joten se on pakko ottaa. Nykyään siellä on myös tilavuokra, joka on 20 €/h. Menujen hinnat riippuvat siitä mitä ottaa. Ymmärtääkseni 30 €:sta ylöspäin. Siihen tietysti kuuluu myös siivoukset, pöytäliinat, servetit, yksi kukka-asetelma yms. juhlatilassa. Korjatkaa, jos olen faktoiden suhteen väärässä.

Tässä on muutama kuva juhlatilasta:

DSC09186.jpgDSC09189.jpg

DSC09188.jpgDSC09190.jpg

Pikkuhuoneen kolme ovea näkyy vasemmalla. Oikealla puolella aula.

DSC09184.jpg

Pienempi huone, jossa on kolme ovea juhlatilaan.

Valitettavasti kuvat eivät ole omista häistä vaan tilanteesta, kun olimme yhtenä lauantaina kerholla käymässä. Toivottavasti juhlien järjestäjä ei pahastu.

Meillä häät tulevat olemaan Noormarkun kerholla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät kesällä 2009. Vihitään Keski-Porin kirkossa ja juhlitaan Kullaalla, Harjulan seurojen talossa. Tulossa 150 henkilön häät ja tanssitilakin aiotaan saada mahtumaan samaan tilaan. :) Mielestäni Harjula todella kaunis ja idyllinen paikka, hieman luonnon keskellä, vaikka "päätien" varrella onkin.... Ja lähellä laiduntaa kasa lehmiä. ;) eikä hintakaan oo paha... Ei aiota järjestää kuljetusta, vaikka matkaa onkin jonkin verran, tuskinpa se ketään haittaa!

Suunnitelmia jatkaen! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät syyskuussa 2009. Vihkiminen Keski-Porissa ja juhlat Kullaalla Harjulassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen muutamaa paikkaa häilleni ajatellut...Onko kellään kokemusta Villilän kartanosta tai Ulvilan villa hellerannasta?

Haussa olisi paikka joka olisi tyylikäs, mutta jonne saisi viedä omat juomat. Tarkoituksena olisi että juhla olisi tavallaan myös hyvien bileiden tapainen :)

Koitto ja muut seurojen talot ovat ehdoton EI .

Suomalaista klubiakin olen ajatellut, sinnehän ei saa omia juomia viedä, mutta mitenköhän kalliiksi tulee juomien hankkiminen sieltä?

Ja entä tuo noormarkun kerho, saako sinne viedä omia juomia? Paikkana se voisi kyllä kiinnostaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

perfect10 Olin syksyllä Villilän kartanossa häissä. Sinne yhteen isoon huoneeseen mahtuu 30 vierasta, lisäksi siellä on pienempiä huoneita, johon mahtuu lisää. Ne huoneet ovat kyllä sitten aika erillään siitä isommasta. Siellä on A-oikeudet, joten ei saa vielä omia juomia.

Noormarkun kerhoon saa viedä omat juomat. Siellä ei ole A-oikeuksia.

Kyselimme omiin häihimme Suomalaiselta klubilta myös tiloja, mutta siellä viinipullon hinta oli luokkaa 20 €/plo. Kyllä omien juomien vieminen tulee aika paljon halvemmaksi kuin juhlien pitäminen A-oikeudellisessa paikassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin kanssa osaltani avittaa muita paikan hakijoita.

Kannattaa tosiaan miettiä sitä, että onko vieraista kiva istuskella häissä, jossakin erillisessä huoneessa. Juuri juttelin yhden tuttavan kanssa, joka kertoi olleensa eräissä häissä, missä heidät oli sijoitettu jonnekin toodella kauas itse tapahtumapaikasta erilliseen huoneeseen. Hänellä ei tästä jäänyt hyviä kokemuksia.

Toinen on tuo juomapolitiikka. Monet paikat esim. amicaravintolat (pirpoli,karjarannassa sofia jne) ottavat ruoan lisäksi juomat erikseen, joten omia juomia ei saa viedä. Jos tiedossa on isot juhlat ja budjetti ei ole kovin suuri, kannattaa miettiä sellaista paikkaa, jonka voi vuokrata erikseen ja sinne sitten pitopalvelu haluamastaan paikasta sekä omat juomat. Siinä säästää todella paljon!

Meillä juhlapaikkana on tuo koitto! Siitä saa todella kauniin jo pelkällä pöytien koristelulla. Minuakin hiukan mietitytti tuo seinienväri ja mainokset seinillä, mutta olessani eräissä juhlissa siellä, en kiinnittänyt tähän asiaan mitään huomiota, joten uskon, että saamme siitä hääpaikaksi myös todella kauniin ja toivon, että vieraatkin kiinnittäisivät enemmän huomiota hääpariin kuin seiniin! :D

Meille tulee ruoat lounaskahvila Rollista. Hakkaa muuten mennen tullen esim. paulan pidot tai viikinhelmen! =) (jotka ovat tietysti näitä kuuluisia makuasioita).

Kannattaa huolella kartoittaa kaikki vaihtoehdot, ennenkuin sanoo: EI IKINÄ! Onnea etsintään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisiko joku vinkata jotain paikkaa, joka sopisi alle 40 hengen häihin (vieraat+hääpari 37 henkeä, 5 lasta, joista vanhin häiden aikaan pari kuukautta vaille 6 vuotias).

Ruoka voi tulla paikan puolesta, mutta sitten pitää löytyä joustoa buffetista tai annoksista. Joissan paikoissa on, että annoksia tehdään vain jos syöjiä vähintään 15 henkeä, meillä joukossa tietty kala-allergisia, että niitä jotka eivät punaiseen lihaan tai broileriin koske.

Muoksi: Tanssimaankn pitäisi mahtua, mutta ei siis mitään salia missä voisi viettää ne 100 hengen häätkin.

Muokattu: , käyttäjä: Leleth

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme häitämme Sammin ratsutilalla kesällä 2010! :)

Muokattu: , käyttäjä: Anzkuh

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan varattu Vuojoen kartano Eurajoelta kesälle 2010. Onko kellään kokemuksia siellä vietetyistä häistä?

Kallishan se on, mutta niin kaunis!:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noormarkun kerhosta sen verran, että juuri sain emännältä sähköpostia. Sanoi, että paikkavuokra on 25€/h. Tämä on uusi asia, sillä siskoni piti häät kerholla kesällä 2007 eikä paikkavuokraa silloin peritty. Kysyin menuehdotuksia hintoineen, mutta emäntä sanoi, että menuista voidaan keskustella sitten kun paikka on varattu. Mun mielestä aika kummalista! En ainakaan itse lähde varaamaan paikkaa tietämättä menuvaihtoehdoista ja hinnoista, niidenhän avulla juuri vertaillaan eri paikkoja... No, emäntä sanoi, että ruoat kustantaa 38€ - 45€ tarjoiluista riippuen, en tosiaan tiedä kuuluuko tuohon hintaa iltapala vai pelkkä illallinen.

Olin syksyllä kerholla eräissä häissä, josta minulla on negatiivinen kokemus: Hääaterialla oli tarjolla erikseen aluksi alkupalat ja myöhemmin lämmin ruoka. Miinus oli se, että alkuruokia varten oli varattu vain pienet leipälautaset, joihin siis ei juurikaan mahtunut ruokia. Sokerina pohjalla nämä leipälautaset piti itse palauttaa astianpalautuskärryyn. Ihan kouluruokailumeininkiä siis! Pääruoalle oli sitten ihan "kunnon" kokoiset lautaset. Pääruokana oleva pestolohi oli aivan mautonta, kalasta oli ilmeisesti unohdettu suola. Leivän ohella oli tarjolla levitteitä, ja pöydässä olit Hovi-tuorejuustopurkki! Mun mielestä on aika itsestäänselvyys, että häiden tapaisissa hienoissa juhlissa ei pöydässä ole tuorejuustopurkkeja sen paremmin kuin salaatinkastikepulloja tai muitakaan kaupan pakkauksia. Pääruoan jälkeen kuitenkin kaikkien piti poistua ulos tunniksi, jotta pitopalvelu saa likaiset astiat kerättyä. Ei ollut hauskaa seistä syysmyrskyssä ulkona mekko päällä... Lisäksi kakussa oli ollut pieni moka, reunoilla oli kermapursotusta vaikka morsian ei sitä nimen omaa halunnut.

Syksyinen kokemus kerhosta oli melkoisen huono. Kuitenkin siskoni piti häät kerholla 2007 ja tuolloin kaikki meni hyvin. Ainoana miinuksena silloin se, että hääkakkua ei oltu koristeltu mitenkään ja se, että lihapullat olivat kuivia. Siskoni häissä oli n. 115 hlöä ja ihan hyvin mahtui tanssimaan, tosin pari pöytää piti sijoittaa kabinetin puolelle. Kabinetista on huonompi näkyvyys saliin ja vieraille voi tulla hieman eristynyt olo.

niin ja vielä sellainen juttu, että kerholla on aika huono valaistus, joten sisäkuvat jäivät hämäriksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suomalaisesta Klubista sen verran myöskin, että kävin tutustumassa paikkaan. Paikka oli todella kaunis ja juhlava korkeine huoneineen ja kristallikruunuineen, lautasliinatkin ovat kankaiset. Miinuksena on hinta, ruoat 38-40€, iltapalat päälle n.9€. Sanoivat, että kakku on mahdollista tuoda muualta, jos haluaa jotenkin erilaisen kakun. Pikkuleivät saa tuoda kahvipöytään itse, mutta muita ruokia ei. Juomat on myös otettava heiltä, alkoholiton malja 1.80/lasi, viinilasi 4€, boolilasillinen 3€. Puitteet ovat kyllä upeat, mutta juomat nostavat hintaa.

Miinuksena paikassa on se, että piha on kesähäitä ajatellen pieni ja vaatimaton. Kannattaa huomioida myös se, että alakerrassa voi olla myös toiset häät tai muut juhlat samaan aikaan. Samaten mikäli yläkerran juhlasalissa on pienehköt häät, voivat ottaa viereisiin huoneisiin muita juhlia samaan aikaan. Pihapiirissä on talliravintola, jossa myös voi olla juhlat samaan aikaan. Lisäksi kesälauantaisin pihalla on kesätansseja, eli parhaassa tapauksessa pienellä pihalla on kolmien häiden / muiden juhlien vieraita plus tanssikansaa! Mulle henk. koht. tuo oli se juttu miksi en paikkaa varannut, haluaisin tosiaan yksityisjuhlat. Tietenkin talvihäissä se ei häiritse kun ei olla ulkona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noormarkun kerhosta on itsellä tähän asti ihan hyviä kokemuksia, mutta vain vieraan ominaisuudessa. Ensikesänä omat häät juhlitaan siellä. Meillä ainakin vielä paikan vuokra on 20e/h. Menu oli aluksi 36e, mutta nyt muutin sitä hieman ja tällähetkellä hinta 38e/hlö., tähän sisältyy iltapala. Omat alkoholi juomat saa tuoda sinne, siellä on ulkona kiva "sahtitupa" ja ainakin häissä joissa olen ollut niin alkoholi juomia on saanut sisälläkin tarjoilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisiko joku lähettää minulle Ruosniemen koitosta ja Yyterin vanhasta koulusta yhteystietoja ja kuvia?

Iiiiiso kiitos jo etukäteen!! :)

Luulin olevani järjestelyissä ajoissa mut nyt tuntuu et olen tosi jäljessä ku lukee muiden juttuja.. Häät kesällä 2010.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips, Porilaiset morsmaikut!

Ihan ekana Perfect10:lle: Yritin sinne Villa Hellerantaan lähettää sähköpostia ja kysellä tarjousta jne, mutta eivät vielä (neljän kuukauden odottelun jälkeen) ole vastanneet. Eli oletettavasti kannattaa soittaa samantien.

Noormarkun kerholta eivät suostuneet sanomaan yhtään mitään muuta kuin että varauksia vuodelle 2010 ei vielä oteta vastaan, joten en sitten vaivautunut kyselemään uudestaan. Hieman nihkeää mielestäni, etenkin kun en ollut tekemässä varausta enkä pyytämässä tarjousta, vaan suuntaa-antavaa hinta-arviota.

Meille on varattuna Leineperin ruukki, ts. tarkemmin tietysti Kankipaja. Perustin paikalle oman ketjunkin tuonne juhlapaikkojen puolelle. Mikäli jollain on hyviä vinkkejä paikan koristeluun tai muuten ko. mestaan liittyen, saa käydä vinkkaamassa! :)

Porin seudulta on muuten melko vaikea löytää hääpaikkaa, joka ei olisi nimenomaan seuratalo tai urheiluseuran / vpk-talo tms, onneksi saatiin ruukki!

Muokattu: , käyttäjä: hepana

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heips, Porilaiset morsmaikut!

Ihan ekana Perfect10:lle: Yritin sinne Villa Hellerantaan lähettää sähköpostia ja kysellä tarjousta jne, mutta eivät vielä (neljän kuukauden odottelun jälkeen) ole vastanneet. Eli oletettavasti kannattaa soittaa samantien.

Noormarkun kerholta eivät suostuneet sanomaan yhtään mitään muuta kuin että varauksia vuodelle 2010 ei vielä oteta vastaan, joten en sitten vaivautunut kyselemään uudestaan. Hieman nihkeää mielestäni, etenkin kun en ollut tekemässä varausta enkä pyytämässä tarjousta, vaan suuntaa-antavaa hinta-arviota.

Meille on varattuna Leineperin ruukki, ts. tarkemmin tietysti Kankipaja. Perustin paikalle oman ketjunkin tuonne juhlapaikkojen puolelle. Mikäli jollain on hyviä vinkkejä paikan koristeluun tai muuten ko. mestaan liittyen, saa käydä vinkkaamassa! :)

Porin seudulta on muuten melko vaikea löytää hääpaikkaa, joka ei olisi nimenomaan seuratalo tai urheiluseuran / vpk-talo tms, onneksi saatiin ruukki!

Heipsis.. uusi morsio kesäkuulle 2010 ilmoittautuu

Itseä kiinnostaa Reposaaren juhlapaikat.. Vpk-talo etenkin, mutta myös Mäntyluodon hotelli ja Reposaaren kalaravintola.. Kuulin tutun olleen Yyterin koululla juuri häissä eikä sitä paikkaa ainakaan kehunut...Oli pieni ja jotenkin "hassu".. Mielipiteitä? Onko Mäntyluodon hotelli kuinka kallis paikka, siis tarjoiluineen päivineen...? Haluais että vieraiden ei tarvi kuivin suin olla, mutta auton takakontti-linjakaan ei oikein innosta.. Onkohan ne kuin tiukkoja sen suhteen että alueella juo omia juomia, kun sivuilla luki että koko alueella omien juomien juominen kielletty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin täällä on nyt sitten valittu juhlapaikaksi Kullaan Harjula. Talvi häihin kuitenkin on löydyttävä lämmin paikka, missä vieraiden ei tarvitsisi palella. Kaikki muu onkin sitten vielä auki. Kullaan kirkkoa on mietitty vihkikirkoksi, mutta mitään siirtoa ei ole vielä tehty sen asian suhteen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olin hääjuhlassa Yyterin Näkötornissa. Torni oli uusittu täysin ja ravintoloitsijana toimii porilainen Ohjelmamestarit. Juteltuani heidän kanssaan sain tiedon, että operoivat myös parissa muussa juhlapaikassa Yyterin alueella. Ai niin ja ruoka oli taivaallista! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuosta näkötornista haaveilen, mietin vaan hintaluokkaa missä pyörii. Onko kellään tietoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Hinta tietääkseni koostuu ruokailusta, juomista ja mahdollisesta ohjelmasta.

Ja voit tietysti kysyä firmasta suoraan. Tekevät varmaan tarjouksen.

Sanoivat muuten pitävänsä hääjuhlia myös kahdessa muussa paikassa Yyterin alueella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Onko kellään kokemuksia Rantakartanosta? Se on meille nyt alustavasti varattuna. Olen ollut sielä häissä kymmenisen vuotta sitten. Sen jälkeen en ole edes käynyt. Ollaan menossa käymään muutaman viikon kuluttua. Tuntuu, että täältä ei löydy ihan viime aikojen kokemuksia. Miten esimerkiksi uudet liikennejärjestelyt ovat siellä vaikuttaneet viihtyvyyteen?

Miten tiukkoja ovat esimerkiksi omien juomien suhteen? Kymmenen vuotta sitten eivät olleet tiukkoja, mutta ovatkohan nykyään?)

Miten paljon varausmaksu on? Kuulemma 02 asti saa juhlia, mutta klo 24 jälkeen tulee lisämaksu. onko sen suuruudesta kellään mitään tietoa?

Kiitos etukäteen jo infosta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Meillä häät syyskuussa 2009 ja juhlapaikka olis vielä hakusessa. Olisko kellään mitään kokemuksia tosta Hyvelän urheilumajasta? Meille vieraita tulossa noin 80. Käytiin tota majaa katsomassa ulkopuolelta, enkä ole ihan vakuuttunut.

Kaarrettiin myös Kullaan Harjulan ohi, eikä senkään ulkokuori vakuuttanut. Kokemuksia siellä järjestetyistä häistä?

Meillä vihkiminen Ulvilan kirkossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meidän häät vietetään hyvelän urheilumajalla.Yksissä häissä siellä olen aiemmin ollut,ja voin kyllä suositella.

Hinta on halpa,sillä paikan päältä löytyy miltei kaikki tarvittava.

Meillä vieraita tulee olemaan jotain 50-60 välistä,ja hyvelään mahtuu kyllä vielä enemmänkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät pidetään kesäkuussa Ravintola Reposaaressa. Ihanan lähellä merta ja piha kesällä varmasti upea. Siellä on ihan mukava henkilökunta, ja hyvän tarjouksen sieltä saimme. Voin tulla vielä lähempänä kertoilemaan siitä, ainakin häitten jälkeen, jos jotain kiinnostaa. Sen saa koristeltua ihan nätisti, käyttää mielikuvitusta vaan! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta (vieraana tai järjestäjänä) Cafe jazzista hääpaikkana? Mitä mieltä olette, olisiko hyvä paikka pitää häät?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään