Jump to content
Naimisiin.info

Porin seutu


muruluukku

Recommended Posts

  • Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Joo, eiköhän se ole se paikka. Siis Noormarkun "keskustasta" (heh) ihan siitä Kelan kulmalta lähdetään Laviaan päin. Se on siis samassa suunnassa kuin Lassila :). Vasemmalla puolella tulee ihan hetikohta vastaan sellanen kelta-valkoinen vanha rakennus, joka kuuluu siis koko Ahlströmin kartanoalueen rakennuksiin. Sitä paikkaa kutsutaan myös Noormarkun virkailijakerhoksi. Ihana pihapiiri ja valoisa juhlapaikka. Bändillekin on ihan lava, huudahtaa erittäin ahtaissakin paikoissa soittanut saksofonisti ;D

Link to comment
Share on other sites

Ei olla, huomenna lauantaina mennään tsekkaan Noormarkun työväentaloa, Söörmarkun Nuorisoseurantaloa ja Lassilan Maamiesseuran taloa... On hakusessa sellanen kursailematon, ei liian pramea paikka. Parasta olis löytää tietty joku kiva navetan-ylinen... ;) (ei kellään olis lainata?...heh) Teemana on ajateltu jotain kalevalais-muinaissuomalais-maalais-henkeä... (vähän vielä hakee, kuten saattaa tarkkavainen lukija huomata...  ;D Tykätään kaikesta vanhasta. Ideoita paikasta saa antaa! Tosin Leineperin ruukkia ei kannata ehdottaa, menee vähän budjetin yli... :(

Link to comment
Share on other sites

Nyt kyllä annan ihan heittona, että Kullaalla olis sellainen juhlatila ku Harjula.

Pari edellistä kesää on tullut siellä tanssahdeltua. Jos siis haluaa edullisesti paikan ja oman rauhan maaseudulta, niin kyselkääpä siitä. Se on Kullaan kirkolta pienen matkan päässä Palukselle päin.

Tarkempia yhteystietoja annan henk.koht. e-maililla jos muualta ei infoa löydy.

Link to comment
Share on other sites

No nyt sitten päätettiin! Häitämme vietetään Lassilan maamiesseuran talolla. Oli aivan ihana: punamullalla maalattu, tilava ja valoisa sali, jossa oli hirsiseinät jätetty näkyville. Lava bändille ja tilava keittiö. Jesh. :)

Noormarkun työväentalo oli kans ihan hieno, vanha myös, mut siel on tosi surkea keittiö. Söörmarkun nuorisoseuran talo oli kans sisältä oikein kiva, mut se on ihan vauvan kakan värinen... ::) Ynh...!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

HÄÄ- JA JUHLATALOT, Kullaa

Harjula. Puh. 5591287

Levanpellon Pvy-talo. Puh. 5591502

Leineperin ruukki, Kankipaja. Puh. 538 1172

Tuossa olis jotain yhtetystietojen suuntaista.

Lapsille on, niissä häissä, missä olen saanut olla vieraana, järjestetty oma(t) leikkihuoneet yläkerrassa, jonne on saanut kunnon kirjoituspöydät, telkkarin videoineen, yms. Sieltä ei ole kantautunut ääniä alakerran saliin, jossa suurin osa vieraista on. Yläkerrasta, parvelta, on tietty mukavat näkymät itse juhlakaluihin ja vieraisiin jos niitä jotka tuntevat olonsa ulkopuolisiksi kaikkien sukulaisten keskuudessa.

Yritän vielä hankkia kuvia siitä paikasta.

Link to comment
Share on other sites

Pitää täydentää listaa kun itse on vielä aivan varma, että vähintään toinen mokoma juhlapaikkoja lymyää jossain, mutta me emme vielä niistä tiedä. Eilen olin seuraamassa suuria (400 henkeä) juhlia (ei häät) Pripolissa ja täytyy todeta, että ihan kivalta se meno vaikutti. Mielestäni varsin otollinen paikka talvijuhlille sillä ravintolasalin lisäksi aula on iso ja valoisa, joka voi hyvin toimia puutarhan korvikkeena. Isoja kasveja, suuret kattoikkunat, kunnon narikka ja näppärä lavan paikka aulassa. Mielestäni vallan mainio.

Paikan plussiin tai miinuksiin, henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen, voidaan laskea Amican ravintola. Veikkaisin, että se on näissä tiloissa pakollinen (varma en ole). Vaan eilen työssä olleet olivat kyllä todella ammattilaisia ja pitivät kaikista hyvän huolen.

Ah, niin.. pikkulintu mainitsi, että paikka saattaa olla aika arvokas..

Bileet olivat kaikin puolin mainiot.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häitä viettettiin viime viikonloppuna Pettu-Eerikissä, Venesjävellä noin 10 km Kankaanpäästä Poriin päin. Kyllä sinne pääsivät kaikki sukulaiset Meri-Porista ja Noormarkustakin ja olivat sitä mieltä että kannatti tulla.

P-E:ssä oli ruhtinaallisesti tilaa meidän 30 lle vieraallemme, varmaan sinne 70 -80 hlö mahtuis hyvin. Todella hyvää ruokaa & loistava palvelu. Hintaan 23e/hlö sai perinteisen satakuntalaisen pitopöydän ja kakku kahvit. Valittelivat että hinta per henkilö tuli näin kovaksi kun meitä oli niin vähän..

Hintaan kuuluivat liinat, lasit, servetit, tuikkukynttilät pöydissä ja noutopöydän kukkat.  Paikka on itsessään niin koristelleellinen ettei sinne pöytäkukkia kummempia koristeita tarvita.

Pihapiiri on ihana. Suojaisa piha ja iso terassi. Tämä oli meille tärkeää, sillä meidät vihittiin paikanpäällä, ulkosalla. Pihalla vanhoja aittoja, autoja, koneita yms. Upeita paikkoja valokuvaukseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko kenelläkään tietoa minkälainen paikka on Leineperissä KYLÄTILA? Sitä vuokrataan myös, tosin n.50 hengelle.  Laviassa on muuten myös idyllinen, kaunis talli- tyyppinen juhlatila, olikohan se Keksalmen hovi nimeltään. Kummisedälläni oli siellä häät muutama vuosi sitten ja yhdet 50- vuotisjuhlat on siellä tanssittu. Oikein kiva paikka!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meidän häät vietettiin Pripolissa ja paikka sai kaikilta kiitettävän arvosanan. Tilaa on riittävästi ja mikä parasta kaikki mahduimme yhteen tilaan, oli meidän tärkein kriteeri, tanssi ja ohjelmat sujuivat tilavasti aulan puolella, vanhuksetkin näkivät jopa pöydistään lasiseinän ansiosta. Amicaa on todellakin käytettävä onhan ravintola heidän, mutta parempaa palvelua en olisi voinut odottaakaan. Itse ei paljon tarvinnut huolehtia, kunhan oli Simon ja Markon kanssa tarjoilut sopinut. Koristeita ei paikka paljon tarvitse, viherkasveja kun todella löytyy. Kesällä on käytössä myös terassi, joten mielestäni paikka sopii hyvin myös kesähäihin.

Hinta on paljon kiinni omista toiveista ruuan suhteen, eli halvallakin pääsee mutta paljonkin saa rahaa kulumaan. Itse emme menussa säästelleet vaan kaikki toiveemme toteutimme. Paikan henkilökunnalla on vankka kokemus niin häiden kuin muidenkin juhlien järjestämisestä, joten myös se poisti paljon turhaa stressiä. Kannattaa kysellä muutakin kuin vain hintaa.

Meidän liittomme ainakin sai Pripolissa onnistuneen ja parhaan mahdollisen alun. Kiitos henkilökunnan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Otetaanpas taas Porin juhlapaikat esiin.

Onko muista paikoista kokemuksia kuin tässä ketjussa esitetyistä?

Omat häät alkais pikkuhiljaa olemaan ajankohtaiset niinkuin suunnitteluasteella,

ja haluaisin mahdollisimman paljon vaihtoehtoja ja tietoa Porin juhlapaikoista.

Onko kukaan ollut häissä Sofiassa? Millainen paikka oli ja oliko siellä mitään piha-aluetta

jolla voisi oleskella?

Olisko enää mitään mahdollisuutta saada vapaata lauantaita ensi elo-syyskuussa Rantakartanosta?

Vai onko se niin suosittu paikka että nyt pitäis varata jo 2005 kesän lauantai.

Link to comment
Share on other sites

Veikkaisin, että Rantakartanosta voi löytyä ensi elo-syyskuussa vapaa lauantai, jos teillä ei ole ihan tarkkaa päivää päätetty. Heinäkuulle on turha yrittää enää, paitsi peruutuspaikan voi saada.

En oo itse ollut Sofiassa häissä, mutta muuten olen käynyt. Paikka on ihan siisti, koristelulla saa kivan juhlapaikan, ilman ehkä vähän arkinen. Tuosta piha-alueesta en ole varma, mutta voi olla, että sieltä pääsee pihalle (Puuvillatehtaan sisäpiha), mutta en usko, että siellä on mitään terassia tai vastaavaa paikkaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia noista Sofian tiedoista.

Rantakartano kiinnostais vielä sen verran että onko se hintansa väärti. Sehän on tietääkseni aika hintava (oon käynyt niitten nettisivuilla). Mikä mahtaa olla sen tilavuokra? Entä saako siitä tunnelmallista tilaa kun se on ihan vitivalkoinen se sali? Kuinka myöhään siellä saa juhlia?

Tiedoista kiitollinen Tapsu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...